- 31 Temmuz 2016
- 611
- 512
- 103
- 32
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.461
eczaneden aldım canım adanadayım bizim bu çevrede sadece 1 eczane satıodu diğer sehirlerde ne durumdadır bilemem ama süt arttırdıgı kesin zayıflatmasa 6 ay kullanırdım walla inşallah seninde işine yarar :)Nereden aldın canım bunu? Sütüm artarsa çok duamı alırsın valla.
Canım benim üzülme, herkesin bir imtihanı var bu dünyada. Mikrosefalinin ne olduğunu bilmiyorum ama annelik böyle bir şey işte, evlatlarımızın bizden başka kimseleri yok. Onlara sahip çıkmamız lazım.Kızlar nasilsiniz ben uzun zamandır giremiyorum @-marion- doğurmuşsun sanirim allah analı babalı büyütsün inşallah
Benim bebeğim aynı korktuğum gibi dogdu bas cevresi cok kucuk 31 cm mikrosefali tanısı kondu bile gelecekte bizi ne bekliyor bilmiyoruz hiçbirşey anlamadım ne bebeğimden ne de lohusaligimdan sevinemedik hiçbirşeye gülemiyoruz bile allah sizin bebeklerinize sağlık sıhhat versin inşallah benim bebeğim de emmiyor sütüm gelmiyor geleni de sagip veriyorum 30 40 cc kadar
canım 1 bardak suya atıosun demlenio 3 dk kadar sonra içiosun sallama çay formunda zatenPeki canım sen 1 litreye demleyip mi içiyorsun?
Kızlar emzirme süreniz nasıl 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ...benim paşa bi uyuyor ki uyandırabilene aşk olsunGece nasıl yapıyosunuz süreyi
Cok cesit yapamiyordum yemegi ama yine de yapiyordum. Ama maaleswf genelde oglen ogunumu meyve vs ile gecistiriyorum :/ Alisacagiz Allahin izniyleyatak odasında ki banyoda kapıyı açık bıraktım onuda kapının önüne koydum misler gibi aldım düşümü az önce ona da su sesi ninni gibi geldi moralim düzeldi inan. Bende tek bırakamıyorum ama yemek yapmam lazım lavaboya bile zor gidiyorum hamdolsun gece uyuyo yoksa ne yapardım bilmem gündüz işmi yoksa dinlenmemi kafayı yerdim
hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla :))
benim bebeğinde aynı dün yel cevizi verdim çok az kakasını yaptı rahatladı bir çift saha çorap giydirdim karnına bez ısıtıp koydum ısıtıcının önünde ellerini kollarını açtım rahatladı sanki biraz
ben 2 üst uzun kollu 1 patikli alt 2 çift çorap kundak yapıyorum birde üzerini ince örtüyorum eğer içersi sıcaksa yüzüne ve vücuduna dokunarak ayarlamaya çalışıyorum biraz isiliği hafifledi sanki kalın giydirdiğimde koltuk altı poposu filan hep pişmişti
benim eşimin vaktide yok akşam geç geliyor yorgun argın ama sağolsun ne desem yapıyor yinede destek olmaları yeter. Yemeği napıyordun ilk zamanlar yapabiliyor muydu ben çok zorlanıyorum
Canim birkac sefer makinaylabakildi sadece maalesefkan aliniyor hepvücudu sıcak sa üşümüyordur canım burnunu birde kontrol etmek lazım
inşAllah atlatırsınız canım ya kanmı alınıyor hala her kontrolde
Canım benim ya haklısın tabi bir şey diyemem yaşamayan anlamaz belki ama kötü düşünme her ne olursa olsun o senin evladın canından bir parça senden başka kimsesi de yok bu hayatta bu kadar yakın sana muhtaç o , belki hiçbir sorunu olmayacak normal çocuklar gibi olacak ama olamasa dahi hayatta senden daha fazla kimse sevemez onu onun için güçlü olmak elinden gelenin en iyisini yapmak zorundasın.Evladın tırnağına taş değse üzülüyor insan ama sağlıklı doğanın da garantisi yok bu hayatta umarım oğlunun hiçbir sıkıntısı olmaz normal gelişir canımKızlar nasilsiniz ben uzun zamandır giremiyorum @-marion- doğurmuşsun sanirim allah analı babalı büyütsün inşallah
Benim bebeğim aynı korktuğum gibi dogdu bas cevresi cok kucuk 31 cm mikrosefali tanısı kondu bile gelecekte bizi ne bekliyor bilmiyoruz hiçbirşey anlamadım ne bebeğimden ne de lohusaligimdan sevinemedik hiçbirşeye gülemiyoruz bile allah sizin bebeklerinize sağlık sıhhat versin inşallah benim bebeğim de emmiyor sütüm gelmiyor geleni de sagip veriyorum 30 40 cc kadar
Canim en son 13.1lere dustu. Denizin beslenmesiyle ilgili degil kilo alimi iyi. Kakasi ve idrari bol. Yeni dogan degil uzamiscsarilik artik bizimkiGeçmiş olsun.değeri kaç şu anda? Emiyor mu? Benmki emmediği ğçin oldu.memeyi almıuor halen deniyorum.kakasını sayıyı musun ??
Saol canm deneyeym bi bakalmBizimki de öyle uçururken yapmıyorum dalınca kapatıyorum bi dene isteren
Bizde de ise yaramadi yaGeçmiş olsun canim. Ben yarin goturcem bakalim. O deniz suyu bizde ise yaramadi. İnşallah başka bi yolu vardır. Birde biz çocuğu şapkaya alistirmadik. Doğduğundan beri sayilidir şapka taktigimjz. Sanirim usttukbebekler kafadan usurmus .
Kıyamam o minige yaKizlar ancak simdi yazabiliyorum. Sarilik icin gittik farkli seylerle donduk. Denizin kani 12ye sonra 10a simdi de 8e dustu anemi var sanirim yarin bir test yapilacak. Doktor bu surecte cok kan verdiniz ondan da olabilir dedi. yavrum dogdugundan beri hemen hergun kan verdi. Hele gecen fiskirdi kani,delik desik oldu. Bir de asil onemli olan netrofil cok cok dusuk Denizde netrofinden supheleniliyor. Yarin kan hastaliklari bir prof gorecek ve yine kan testi yapilacaknetrofin olan hastalar dis dunyayla bir nevi temasi azaliyor cunku en ufak hastaliktan bagisiklari cok zayif oldugu icin agir sekilde etkileniyor. Tum ailelere soyledik kimse kusura bakmasin artik. Yuzde 90 iyilesiyormus ama henuz asilar tamamlanmadigi icin riskliymis. Bakalim yarin ne olacak bu arada sariliga da yarin ayni kandan bakilacak. Valla hamilelik kanamali dogumdan sonrasi yine hastaneye gitmeli geciyor. Uzerimde bir karabulut var ama anlamadim. Allah daha buyuk dert vermesin ama kizlar hak verirsiniz evdeyken yoruluyorsunuz. Ben hem yalnizim evde hem de en bastan beri su hastane isi,uykusuzluk derken ortalikta hayalet gibi dolasiyorum. Bundan boyle buralara cok giremezsem de kusuruma bakmayin. Yarin haber ederim yine.
Cnm yaa insallah herse saglikla sihatla guzel olur,Allah evlatlarimzla sinamasnKızlar nasilsiniz ben uzun zamandır giremiyorum @-marion- doğurmuşsun sanirim allah analı babalı büyütsün inşallah
Cok cesit yapamiyordum yemegi ama yine de yapiyordum. Ama maaleswf genelde oglen ogunumu meyve vs ile gecistiriyorum :/ Alisacagiz Allahin izniyle
Ben kahvaltıyı zarzor yapıyorum akşam yemeğinide bebek uyur uyumaz halletmeye çalışıyorum basit şeyler tabi.Canim birkac sefer makinaylabakildi sadece maalesefkan aliniyor hep
Üzerine çiş çıkmasın dikkat et üzerini değiştirirken pratik olmak lazım üşütmesin diye inşAllah iyi olur bebeklerimiz emeklediği ek gıda zamanlarını konuşuruz burdaLifeandFeel sagol canm bi dikkat edeym bakalm inşallah ben üsüttügm icin kusmustr oglusum.inşallah birşeyi yoktur
Kizlar ancak simdi yazabiliyorum. Sarilik icin gittik farkli seylerle donduk. Denizin kani 12ye sonra 10a simdi de 8e dustu anemi var sanirim yarin bir test yapilacak. Doktor bu surecte cok kan verdiniz ondan da olabilir dedi. yavrum dogdugundan beri hemen hergun kan verdi. Hele gecen fiskirdi kani,delik desik oldu. Bir de asil onemli olan netrofil cok cok dusuk Denizde netrofinden supheleniliyor. Yarin kan hastaliklari bir prof gorecek ve yine kan testi yapilacaknetrofin olan hastalar dis dunyayla bir nevi temasi azaliyor cunku en ufak hastaliktan bagisiklari cok zayif oldugu icin agir sekilde etkileniyor. Tum ailelere soyledik kimse kusura bakmasin artik. Yuzde 90 iyilesiyormus ama henuz asilar tamamlanmadigi icin riskliymis. Bakalim yarin ne olacak bu arada sariliga da yarin ayni kandan bakilacak. Valla hamilelik kanamali dogumdan sonrasi yine hastaneye gitmeli geciyor. Uzerimde bir karabulut var ama anlamadim. Allah daha buyuk dert vermesin ama kizlar hak verirsiniz evdeyken yoruluyorsunuz. Ben hem yalnizim evde hem de en bastan beri su hastane isi,uykusuzluk derken ortalikta hayalet gibi dolasiyorum. Bundan boyle buralara cok giremezsem de kusuruma bakmayin. Yarin haber ederim yine.
Benimki de oyleydi bugun tum gun emdi cok sukur. Simdi uyandirdim emmedi biberon veriyorum ama ilk gunden zaten bir anda memeye gecmesi bana mucize olurdu:)Aramadım.kendinmakinamlanda aynı oran çıkıyOr.Ne güzel çok sevindim.ben de bugün şekerli suyla denedim suyu damlatınca memenin ucunu öpüyo.almıuo ağzına. Sonra basıyo yaygarayı.her viberon öncesi denedim. ama apzına almıyo.bi kaç kere emmişti aslında hatta uçla emiyordu onzaman da sütüm yoktu.şimdi hiç emmiyor.bazen aklımı kaçıracak gbi oluyorum.sütümü vrdiğim halde üzerimde bi baskı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?