2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Nereden aldın canım bunu? Sütüm artarsa çok duamı alırsın valla.
eczaneden aldım canım adanadayım bizim bu çevrede sadece 1 eczane satıodu diğer sehirlerde ne durumdadır bilemem ama süt arttırdıgı kesin zayıflatmasa 6 ay kullanırdım walla inşallah seninde işine yarar :)

Canım benim üzülme, herkesin bir imtihanı var bu dünyada. Mikrosefalinin ne olduğunu bilmiyorum ama annelik böyle bir şey işte, evlatlarımızın bizden başka kimseleri yok. Onlara sahip çıkmamız lazım.

Kızlar benim sütüm çok az geliyor bana bi el atın. Lansiloh'un çift taraflı pompası var, onunla kaç dakika sağmam gerekli? Bebeğime mama vermek istemiyorum ya çok üzülüyorum Bir de bebeğimde kırmızı alerjiler var, annem besin alerjisi diyor, böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar emzirme süreniz nasıl 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ...benim paşa bi uyuyor ki uyandırabilene aşk olsun Gece nasıl yapıyosunuz süreyi

Ne zaman uyanırsa :) gündüz kurulu saat gibi 2 saatte 1 uyanıyor. Gece bazen 3 bazen 4 saat sonra uyanıyor. Özellikleuyandırmıyorum

Cok cesit yapamiyordum yemegi ama yine de yapiyordum. Ama maaleswf genelde oglen ogunumu meyve vs ile gecistiriyorum :/ Alisacagiz Allahin izniyle

Canım benim ya haklısın tabi bir şey diyemem yaşamayan anlamaz belki ama kötü düşünme her ne olursa olsun o senin evladın canından bir parça senden başka kimsesi de yok bu hayatta bu kadar yakın sana muhtaç o , belki hiçbir sorunu olmayacak normal çocuklar gibi olacak ama olamasa dahi hayatta senden daha fazla kimse sevemez onu onun için güçlü olmak elinden gelenin en iyisini yapmak zorundasın.Evladın tırnağına taş değse üzülüyor insan ama sağlıklı doğanın da garantisi yok bu hayatta umarım oğlunun hiçbir sıkıntısı olmaz normal gelişir canım

Geçmiş olsun.değeri kaç şu anda? Emiyor mu? Benmki emmediği ğçin oldu.memeyi almıuor halen deniyorum.kakasını sayıyı musun ??
Canim en son 13.1lere dustu. Denizin beslenmesiyle ilgili degil kilo alimi iyi. Kakasi ve idrari bol. Yeni dogan degil uzamiscsarilik artik bizimki

Kizlar ancak simdi yazabiliyorum. Sarilik icin gittik farkli seylerle donduk. Denizin kani 12ye sonra 10a simdi de 8e dustu anemi var sanirim yarin bir test yapilacak. Doktor bu surecte cok kan verdiniz ondan da olabilir dedi. yavrum dogdugundan beri hemen hergun kan verdi. Hele gecen fiskirdi kani,delik desik oldu. Bir de asil onemli olan netrofil cok cok dusuk Denizde netrofinden supheleniliyor. Yarin kan hastaliklari bir prof gorecek ve yine kan testi yapilacak netrofin olan hastalar dis dunyayla bir nevi temasi azaliyor cunku en ufak hastaliktan bagisiklari cok zayif oldugu icin agir sekilde etkileniyor. Tum ailelere soyledik kimse kusura bakmasin artik. Yuzde 90 iyilesiyormus ama henuz asilar tamamlanmadigi icin riskliymis. Bakalim yarin ne olacak bu arada sariliga da yarin ayni kandan bakilacak. Valla hamilelik kanamali dogumdan sonrasi yine hastaneye gitmeli geciyor. Uzerimde bir karabulut var ama anlamadim. Allah daha buyuk dert vermesin ama kizlar hak verirsiniz evdeyken yoruluyorsunuz. Ben hem yalnizim evde hem de en bastan beri su hastane isi,uykusuzluk derken ortalikta hayalet gibi dolasiyorum. Bundan boyle buralara cok giremezsem de kusuruma bakmayin. Yarin haber ederim yine.

baharinbahcesi Allah şifa versin canım. Sadece ihtimalleri elemek için yapılacak testler. Böyle düşün. Allah'ın izniyle birşey çıkmayacaktır. Gönlünü ferah tut. Dualarımız sizinle.

Bizimki de öyle uçururken yapmıyorum dalınca kapatıyorum bi dene isteren
Saol canm deneyeym bi bakalm

Bizde de ise yaramadi ya sapka bizde hic takmadik sayilir.üsüttük mü ki gerçekten

Kıyamam o minige ya inşallah iyi cikar sonuclar Allahm yar ve yardımcın olsun canm

Cnm yaa insallah herse saglikla sihatla guzel olur,Allah evlatlarimzla sinamasn

Cok cesit yapamiyordum yemegi ama yine de yapiyordum. Ama maaleswf genelde oglen ogunumu meyve vs ile gecistiriyorum :/ Alisacagiz Allahin izniyle

Canim birkac sefer makinaylabakildi sadece maalesefkan aliniyor hep
Ben kahvaltıyı zarzor yapıyorum akşam yemeğinide bebek uyur uyumaz halletmeye çalışıyorum basit şeyler tabi.
Allah şifa versin Denize canım sana ve babasınada sabır az kaldı inşAllah

Canım Allah senin yardımcın olsun, sana güç kuvvet versin. İnşaallah Deniz oğlanın bir sıkıntısı çıkmaz, üzerinde ne varsa atlatır da siz de feraha çıkarsınız. İnşaallah hayırlı haberler getirirsin bize.

B
Benimki de oyleydi bugun tum gun emdi cok sukur. Simdi uyandirdim emmedi biberon veriyorum ama ilk gunden zaten bir anda memeye gecmesi bana mucize olurdu:)

Kızlar artık sınırden aglıcam ya bugunden berı kızım uyumyyo memede susuyo sallayıp uyutuyorm yerıne koyunca cıglık atıyo nedir ki derdi ya hıc boyle olmazdı zombi gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…