2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hayırlı haberler alırsın yarın inşAllah canım bol bol felak nas ihlas ayetel kürsi oku yavruna dua et inşAllah herşey düzelecek imtihan işte

Kızlar artık sınırden aglıcam ya bugunden berı kızım uyumyyo memede susuyo sallayıp uyutuyorm yerıne koyunca cıglık atıyo nedir ki derdi ya hıc boyle olmazdı zombi gıbıyım
huy değiştiriyorlar yada gazları oluyor canım birde alıştıysa senin kokuna ondan olabilir . sıkma canını yorulup eni sonu uyuyacak prenses. Ben baya çektim böyle meme gaz ağlama döngüsü içindeydik memeye sınır getirdim rahatladık :)

Canim benimkide oyle dr cok sicak yapmışsın cocugu dedi sık dus ve rahat kiyafetlerle gecer onemli degil dedi ama nerde hala ayni giydiriyorum cocugu bide yatarken cok ustune ortuyorum ondn bnde surekli usurum onunda etkisi var sanirim hasta olacak diye korkuyorum napim

İlk zamanlar az gelir canım normal,Allah şifa ve sabır versin,herşeye rağmen bi Melek var kollarında ,herşey Allah'tan iyi de kötü de onun lutfu

Benimde kizimin yanaklari isil isil oldu. Doktora sordum sicaktan dedi. Oda 22-24 arasi olacakmis ben usuyorum 23 derecede ama . Birde cok kat giydirmissin cnm. Oda sicakliginda senin giydiginin bir fazlasini giydireceksin.

yumiti canım hakkında hayırlısı olsun,inşalllah düzelebilir bişeydir. Allah yardımcın olsun.
Ben geçen cuma doğurdum,bi hayli zorlu oldu doğum süreci ve sonrası. Şimdi evdeyiz kızımla çok şükür. Benim kızım da çok küçük 2.250 doğdu. Aşı,hastane,market,misafir gelen giden,kimlik,pasaport..burada her türlü iş ve işlem inanılmaz uğraştırıcı..bir sürü işlemle kendim ilgilenmek durumundayım. Eşimle bile telefonda bir iki dakika zar zor görüşebiliyorum. Bu yüzden foruma da bakamıyorum,telefonu bile zor alıyorum elime. Dua ediyorum sürekli, Allah kolaylaştırsın bütün annelerin işini

tota00 canım naptın? O kadar kalın giydirme,ne gelirse sıcaktan gelir derler yaşlılar yani:) benim kızı da annem "kız sıcağı sever" diye sarıp duruyor çöl sıcağında,klima da açtırmıyor bi de yüzüne sarı yemeni örtüyor ..hastanede hemşire görünce yerinde zıpladı,hava lazım bu çocuğa diye beni de lohusasın diye şalla dolaştırıyor nasıl bunaldım nasıl anlatamam..neyse ki komşular müdahale etti olaya,çocuğun teni kızarmış,serinletin odayı,az üstünü inceltin diyerek..çok şükür ben de nefes aldım,yavrum da rahatladı da uyku uyudu.. incelt çocuğun üstündekileri lütfen
Bu arada nasıl gidiyor,ne durumdasınız?

Günaydın kızlar. Benim oğlan 5 saat uyuduktan sonra açlık çığlıkları ile uyandı :)
Memeyi bu kadar iştahla emdigini ilk kez görüyorum :)

Canım yanlış oldu galiba, ben ince bile giydiriyorum çocuğu dediğine katılıyorum çünkü, birde cidden nasıl alışırlarsa da öyle gidiyor. İlerde ünce bişey giydiler mi hemen hasta oluveriyorlar, çok sıkmamak lazım.

Nasıl gittiğine gelince de sanırım büyüme atağı denilen evreler varmış, birincisinden geçiyoruz ve son derece huysuzuz :)) göğsümde sakinleşiyor, sırtı yer gördü mü başlıyor çığrınmaya ama geçiciymiş, geçmesini bekliyorum :) forumun 2.küçümenimde seninki oldu zamanında doğanlarda ama bak bir tanesi ben de, pek bir obur oluyorlar hazırlıklı ol :))

Kızlar artık sınırden aglıcam ya bugunden berı kızım uyumyyo memede susuyo sallayıp uyutuyorm yerıne koyunca cıglık atıyo nedir ki derdi ya hıc boyle olmazdı zombi gıbıyım
Bizimkide öyle oluyor canm ara ara.dünde asla uyumadi koca gün boyunca.sinir bogdu artık

Günaydın kızlar. Benim oğlan 5 saat uyuduktan sonra açlık çığlıkları ile uyandı :)
Memeyi bu kadar iştahla emdigini ilk kez görüyorum :)
Eee koca 5 saat cok uzun süreli açlık olms normal canm o kadar istahla emmesi inşallah hepte öyle emer

bnde öyle cnm üştür die giydiriorm ama çock da rahat değil öyle galiba o yüzden 1 kat incelttim bebeyi :/ ensesini burnunu kontrol ediyorm üşümüşse yelek giydiryorm sıcaga çok alşmasını istemiyordum zaten ama annemler ilk zamanlar giydirdi kız çocugu sıcagı sever diye diye alıştı cocukta sıcaga

Uykusuz güne günaydın bugün sabah çiçeğini düşürdm ya of pencerenin önünde stor perdeyi açayım dedim paat diye düştü toprak oldu her tarafı bide bebek gördü vaooowww tüh der gibi yaptı gözleri konuşuyor maşallah. Bide uyumadı bu zilli öteki odaya koydum bı süpürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…