2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benimde kizimin yanaklari isil isil oldu. Doktora sordum sicaktan dedi. Oda 22-24 arasi olacakmis ben usuyorum 23 derecede ama . Birde cok kat giydirmissin cnm. Oda sicakliginda senin giydiginin bir fazlasini giydireceksin.
incelttim ztn cnm şmdi krmızılıgı azaldıı.doktorlar 23 24 derece dioda biz hastande kaldıgımız gece 27 derecede fanlı çalıştırdılar klimayı oda sauna gibiydii çocugun üstüde kalındı yaniii nasıl oluosa artk bu sıcaklık ayarları

Yelek giydirdim dun aksam kombi bozulmuş soğuk ben bile üşüdüm eşime dedim burnu buz gibi bu çocuğun dedim bak dedi baktım bozulmuştu çocuk üşümüş ondan agliyormus meğer. Eşim sağolsun baktı yaptı:) sıcacık oldu bı anda

KIzlar büyüme atağı geçiriyoruz bebeğim yarım saatte bir memede resmen ne geçmek bilmez atakmış ya :/ iştahı çook açıldı bi de vermeyince kafasını vuruyo göğsüme deli gibi mecbur veriyorum.. gazı da bitmiyo böyle olunca. Kahvaltıyı bile zor ediyorum wc ye gidemiyorum nerdeyse.. kucağımda uyuyo yerine koyuyorum en fazla 10 dk sonra uyanıyo. Yoruldum baya.. ne zaman geçecek bu günler

Ankaradaki anneler bebeklerini hangi doktora götürüyorsunuz ?
Canım ben işitme taraması için burcu çapraz yavuz diye bir doktora götürdüm numunede genç bir bayandı 1 yaş altı önceliği var hatta bizi hemen aldı küçük diye aslında hiçbir beklentim yoktu ama kadını çok beğendim çok ilgilendi göğüs ucu yaralarıma kadar sordu tavsiye verdi ki sadece işitme testi için gitmiştik hemen randevumuzu da aldı kbbden fakat 1 ay kontrolü için sağlık ocağına da gitseniz olur boşuna bebeği bu ortama sokmayın dedi , belki yine ona götürmeye devam ederim.Medicanada da sarılık için götürdük ora özel olmasına rağmen bu kadar ilgilenmedi doktor.Sana da fikir olsun diye yazayım dedim.

Bizimkide öyle oluyor canm ara ara.dünde asla uyumadi koca gün boyunca.sinir bogdu artık
Aynen birde Misafir vardı canım oyle zorlandımki bıdaha kabul etmıcem sinirlerim alt ust oldu sizde hep evdemisiniz ? Dısarı cıksak durmaz yada mıkrop kapar korkuyorum ev artık üstume gelıyo resmen

Benımkide aynı ya adı buyume atagımıymıs

Benimki de öyle iştahı inanılmaz açıldı. Saatte bir istiyor, ellerini emiyor artık kıyamıyorum. Geçicek diyorkar bakalım:)

Kızlar buyume atagına baktımda aynı benım kızın halleri beyın hızlı gelıstıgı için oluyomus kıyamam ben onlara ya neyse bu da bi donem gecer insallah

Benimki de aynen öyle ya napcaz bilmiyom

Kızlar gece dua okumadan yattığımda tuhaf tuhaf şeyler görüyom eşimde ne yapıyor bu demiş ne bilim yorgana sarilmisim ama bebek sandım onu bebeğime sarılıyor musun emziriyormusum bide beşikteki olan bebeğimi kucağıma alır gibi yapmisim tuhaf hariç şeyler görüyom ya eşimde napacagi şaşırmış böle görünce.

Ben de emzirirken Allah korusun bi gün elimdem düşürüvereceğim diye korkuyorum ya gözüm gidiyor resmen

Çocuk büyüdükçe derdi de büyüyo diyolar ya alakası yok en zor zaman şu bebeklik dönemi oğlumda çok zor bi bebekti uyku konusunda şimdi herşeyi düzenli ama bebek sabaha kadar uyumuyo aynı şeyleri sil baştan yaşıyorum

40 çıkarmayı sormuştum. 40. gün mü 41. gün mü çıkarılıyor?nasıl yaptınız
Cnm bizde kızda çift erkekte tek derler bn 40 uçurma için kuzenime gitmiştim 38 de bi de bizde hiç giyilmemiş Yeni kıyafet giydiriliyormuş ne değişik şeyler ha bi de Kıza çift erkeğe tek yumurtaymış :))

40. Gün yapıyoruz biz güzelce yikaniyo yıkama suyuna taş altın ve zeytin dalı koyuyo annemle kv ne alaka anlaşmasında:) öyle yapiyolar bide 20/40 diye bide var annem burdayken onu yaptık gitti 40indada kısmetse gene öyle yapıcaz bie çocuğun yıkandığı suyu vc ye yada banyoya dökmemek gerekiyormus 40 ı çıkana kadar 40 banyosunda da bi kovaya dökün bi ağacın dibine bahçeye dökün annem öyle diyodu tabi isteyen uygular paylaşayım dedim sadece

teşekkür ederim kızlar

Bizde bebegin kirki daha gunu gelmeden 38. gunde cikartilir
niye oyle yapilir bilmiyorum ama annemgil nasil yaparsa onlara uyum saglicam artik bnde hic anlamam bu tarz islerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…