2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Tesk ederim benimde düsüncem buydu devlet hastanesinde saatlerce nasil bekletirim cocugu
Ay cok tesk ederim guzel oldu ögrendigim devlet hstanesinde nasil bekletcm cocugu diye dusunuyordum bi arastiriyim oraya gotururum olmaz :)

Malesef emzirme isini basarisizlikla tamamlamis bulunuyorum. Dun sabahtan aksama kadar o kadar guzel emdi ki. Geceden umuduk yoktu zaten emmedi bu sabah ve oglen de emmedi. Bizim model bu demek kabul ettim:)
Kizlar dondurucudaki sutlerimi 3 ayda bitiremezsem ne olacak ya?
Yani 10kg kadar stok var su an napicam onlari kiyamiyorum da. Insallah Atlas hepsini icer siler supurur
4 5 ay kalsa bisi olur mu? En azindan kati gidya gecince mamasina katarim.

anlasak ne istediklerini ne güzel olur kimisi sıcaktan aglıo kimisi soğuktan bizimkinin burnu soğuk gibi ama terlioda bi yandan nasıl oluo anlamadm walla napcagmı şaşırdm

OlsuN bı da gelişme ben şu sarılık geçsin daha zorlucam.pekş aç bırakıyo musın
Canim benimki yine pes etti emmiyor malesef. Ya ac birakmiyorum cunku bir yandan sut sagiyorum o sut onun hakki cope gidecegine bogazina gitsin. Dolu dolu iciricem valla. Son kullanim tarihlerini gecirtecegime Atlasin midesinde kalsin:)
Ara ara memeyi veririm yine ama ac birakmak hiiiic isime gelmiyor.

Sen de bol bol dua oku canim lohusaliktan o. Benim bunda lohusalik cok basturmadi ama ilkinde cok yogun yasadim ve bu tarz seyler geldi basima. Bebek sanki kucagimda gibi oluyor esime diyormusum ki bebegi kucagimdan al. Yani geciyor bi cesit gecici sizofrene bagliyorsun:)

Benımkide aynı ya adı buyume atagımıymıs
Öyleymiş canım sabırla bekliyorum geçmesini :)
Benimki de öyle iştahı inanılmaz açıldı. Saatte bir istiyor, ellerini emiyor artık kıyamıyorum. Geçicek diyorkar bakalım:)
Aynen canım elini yumruk yapıyo ağzına götürüyo:) geçsin artııkk :))
Benimki de aynen öyle ya napcaz bilmiyom
Valla şu dönem geçsin çabucak diye dua ediyorum. 37 günlük olduk 3 gün sonra 40 ı çıkacak belki düzelir biraz 40 ı çıkınca değişiyomuş bazı bebekler

Kızlar artık sınırden aglıcam ya bugunden berı kızım uyumyyo memede susuyo sallayıp uyutuyorm yerıne koyunca cıglık atıyo nedir ki derdi ya hıc boyle olmazdı zombi gıbıyım
Tamamen doyduguna emin misin canim? Bebekler genelde acsa uyumaz aglar. Ya da cok gazi varsa.

Bir cogumuz ayni evredeyz sanirm. Geçecek inşallah az daha sabir

Aynen birde Misafir vardı canım oyle zorlandımki bıdaha kabul etmıcem sinirlerim alt ust oldu sizde hep evdemisiniz ? Dısarı cıksak durmaz yada mıkrop kapar korkuyorum ev artık üstume gelıyo resmen
Kirkimizin cikmasina 10 gün kadar bay var henüz cikmadk hic bi yere aslnda kırk bahane benm bununla cesaretim yok sokaga cikmaya

Canım bence sen buzluktaki sütlere çok takıldığın için durum karışıyor, keşke akşam biberon vermeseydin. Arada biberon alırsa bence alışamaz zaten. Buzluktaki sütler önemli değil nasıl olsa kaynağı sende. Hem de bugünün sütünün 6 aylık bebeğe pek bir faydası yok. Sütün içeriği her gün değişiyor çünkü. 1 aylık bebek için üretilen sütle 7 aylık için üretilen süt bambaşka birbirinden. Sütler ziyan olmasın dersen bazı yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde ya da yetimhanelerde ihtiyaç olabiliyor. İnterntte ilanlar oluyor oralara verebilirsin hem ziyan da olmaz.

geçecek inşallah canm ama insan tek olunca bayaaa zor oluomş biz 2 gündr tekiz lavabo için akşam eşimi bekliorm bide dediğin gibi eskiden uyurdu biraz şmdi hiiiç ve meme istiyo e gaz çıkarıncada uykusundan uyanıo hadi yine başa dön allahtan emzik alıoda braz rahtlıyorm seninki almıosa işin daha zor walla gaz sancısıda uyandırıyo oda ayrı bi dert zaten sabredcez napalm warlıkları herşeye bedel :)

Aslinda cok takilmiyorum ama tabi onlari sagatken cektigim acilar geliyor aklima. Ben 35 gundur fln meme veriyorum her gun ama cocuk almiyor. Dun vermedim hic ama gecw ortaligi ayaga kaldirdi memeyi asla almadi agzina yirtilircasina agladi yani secenek birakmiyor ki bana ne yapabilirim? Bu durumu yasamayan anlayamiyor bebek dedigin dogduktan sonra emer gider. Ben bu sekilde olacagini hic tahmin etmezdim..
Onun meme emmesini en cok ben istiyorum zaten. Eger tuketemezsem zaten bagislayacagim burda arkadaslarim var sutu yetmeyen vercem onlara napayim kendim icecek halim yok:)
Sen olsan ne yapardin peki bu durumda? Bana akil verin cikmaza dustum.

İnsallah içer canım ama arada dene gene memeyi

Canm yanls anlama ama bebek arada tutuyor ama sen ekstra biberonda verince bebek gene emmekten vazgeciyor çünkü biberon da süt daha hizli geliyor memeye göre hani kampa girmistin ya ne cabuk vazgeciyorsun pes etme kamp isi zorlu bir süreç biliyorm cok zorlaniyorsn ama az daha sabır pes etme bence

Yok canım o anlamda demedim, bebekler çeşit çeşit her bebek emer diye bir şey yok özellikle erkek bebekler meme konusunda daha nazlı olabiliyor, ben sadece hazır emmişken birazcık aç kalmasını göze alıp biberon vermeseydin anlamında dedim. Tabii ki o sütler altın değerinde. Demeye çalıştığım sanki onlar yokmuşçasına emzirmeye çalış, onlar aklında oldukça bir nevi sigorta gibi oluyor. Nasıl olsa aç kalmaz diyorsun. Memen çok tazyikli olduğu için bebek çığlık atıyo olabilir, çünkü damağına çarpıyor öyle olunca o da acıtıyor. Memeyi verirken baş parmağınla üstüne bir bastırmayı dene, sütün debisi azalınca belki daha rahat alır memeyi. Ya da pozisyon değiştirebilirsin. Ben kızı yatağa yatırıp üzerine eğilip kedi gibi dört ayak üstünde emzirirdim, annem çok dalga geçerdi daha neler göreceğiz almıyorsa almasın diye ama ben öyle emzirirdim. Bazı bebeklerde sen sadece yürürken emer sütün akış hızı değiştiği için. İnşallah sen de kısa zamanda yaramazın memeyi alacağı yöntemi bulursun.

Daha dur büyük konuşma şimdi elinin altında istedeüin gibi evirip çevirebiliyon ama büyünce lafında dayağında kar etmiyor kendi bildiklerini okuyolar

Benimki de öyle iştahı inanılmaz açıldı. Saatte bir istiyor, ellerini emiyor artık kıyamıyorum. Geçicek diyorkar bakalım:)
Benimki de öyle ya sütum yetmiyor doymuyor da mı uyanıyor diye üzülüyorum.. Neymiş ki dertleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…