2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Daha dur büyük konuşma şimdi elinin altında istedeüin gibi evirip çevirebiliyon ama büyünce lafında dayağında kar etmiyor kendi bildiklerini okuyolar
Allah korusun yok okadar ilerisi için demedim büyük oğlan daha 3 yaşında okadar bizamandan bahsettim yoksa dediğin gibi neleri var insallah görmeyiz öyle şeyler hayırlı evlat olur insallah hepsi

Olabilir aslında ben de çok okuyorum ama çok ta korkuyorum. Senin bebiş nasıl annesi nasıl gidiyor
Bebek iyi, emzirmeye alışmakla geçiyor,yavrumun kafası o kadar küçük ki meme başı ağzına büyük geliyor resmen . Sezeryan olduğu için doktor duş almamı yasakladı ben fenalardayım o yüzden

Allah korusun yok okadar ilerisi için demedim büyük oğlan daha 3 yaşında okadar bizamandan bahsettim yoksa dediğin gibi neleri var insallah görmeyiz öyle şeyler hayırlı evlat olur insallah hepsi
Canım her yaşın ayrı zorluğu oluyor 14 ve 10 yaşında iki kızım var büyük olanı çok kolay büyüttüm ama okul başladığında huyu suyu değişti çok zor bi ergen oldu küçük kızzımda yaka silkmiştim ama şimdi rahatım bKalım bu nasıl büyüyecek

Bebek iyi, emzirmeye alışmakla geçiyor,yavrumun kafası o kadar küçük ki meme başı ağzına büyük geliyor resmen . Sezeryan olduğu için doktor duş almamı yasakladı ben fenalardayım o yüzden
Niye yasakladıki ben eve gelir gelmez duş almiştımm benimde sezeryan

Kizlar bu devit 3 u nasil veriyosunuz saglikocagindaki ebe uzerine 3 damla yazmis ama ayni anda mi 3 damla veriyoruz yoksa 1 er damla seklinde 3 kerede mi veriyoruz

niye yasak gercekten bende sezeryan oldum eve gelince dus aldm

Huggies bez kullanan varmiydi aranizda ? Memnun musunuz ? Hangi boyunu aldiniz birde? Ben bi onu denemek istiyorum molfix yanlardan sizdiriyor

Çok şükür daha iyiyim canım şöyle bi düzen kurmaya çalışıyorum mesela saat 8 de sağıp biberonla verdim saat 10 da emziriyorum daha doğrusu çabalıyorum saat 12 ye kadar bekleyemiyo tekrar emziriyorum 12 de yine sağıp veriyorum böyle böyle gidiyor işte bide 2 yaşında kızım var azıcık uykuyla hayatta kalmaya çalışıyorum

Tesk ederim benimde düsüncem buydu devlet hastanesinde saatlerce nasil bekletirim cocugu

Ay cok tesk ederim guzel oldu ögrendigim devlet hstanesinde nasil bekletcm cocugu diye dusunuyordum bi arastiriyim oraya gotururum olmaz :)
Canım bizim ev numuneye yakın eşim önden gitti sıra aldı fakat gitmesiyle arayıp hadi evden çıkın demesi bir oldu gittik hemen girdik zaten 1 yaş altı önceliği varmış ama akşam eşim gelsin sorarım tekrar naptı nasıl sıra aldı doktor çok iyiydi valla a dan z ye ilgilendi ki bir sürü de bekleyen vardı ama hasta olmadıkça buralara sokmayın çok küçük dedi 1. Ay için sağlık ocağına gideceğim sonraki aylar ona devam ederim muhtemelen.Bi de tavsiyem bebeğine tek kullanımlık alt açma bezi götür hastanelerde ona ser ona yatırsınlar bizde doktor 9 günlük olunca hiç kullanılmamış örtü serdirdi dr ama nolur nolmaz nereye gidersen git götür derim.

Son düzenleme:
Dun geceye kadar hic biberon vermedim iste. Ama gece uyuyup uyandi memeye tuttum yine yarim saat bas bas bagirdi. Baska care bulamadim erkek cocugunu cok aglatmaya gelmiyor allah korusun fitik olabilir. Doktor da bu sekilde olmamasini soylemisti. Isteyince alacak sen naparsan yap dedi. Siz de haklisiniz ama bu surec cok uzadi ve artik bana sadece meme emmesi imkansiz gibi geliyor.

Anladim canim
Ama dedigim gibi eger Atlas meme emmek istiyorsa ben istersem amuda kalkayim oyle bir emiyor ki. Ama istemiyorsa ki yuzde 99 istemiyor o zaman yurusem de dik tutsam da ters tutsam da ustune egilsem de agzina sokmuyor. Hani sokmadigi icin zaten sut de gelmiyor ki tazyikli olsun. Iste nadir emdigi zamanda da sut tazyikli geliyor kivraniyor. Ama onun cozumu var dedigin gibi. Ben yonlendiremiyorum el kadar bebeyi malesef o beni yonlendirior. Demin anneme diyorum ki aglamakli anne ben dun baska bebegi mi emzirdim. O sirada oglum nasil ciglik cigliga agliyor sanki napiyorum
Bigun gelip halimizi gorseniz bana hak vereceksiniz belki. Ama kolaya kactigimi sakin dusunmeyin her gun bir umut deniyorum.. Dun istisna bir gundu memeyi agzina aldi ve emmeye basladi.. Bugun agzina bile almiyor..

Sarılık durumu yoksa ben uyandırmayı mantıklı bulmuyorum. Ne zaman acıkır uyanırsa o zaman besliyorum.
bana da zorla uyandırmak bazen anlamsız geliyor ya tüm bu emme zorluklarının sebebi de o mu acaba allahtan benim kız 3 saate bir istiyo da arada kalmıyorum pek ama ne bilim kendileri acıkınca ve isteyince çok daha kolay tutuyolar keşke evde tartı olsa da 2-3 deneyip gün başına gramı değerlendirme imkanımız olsa.

Nasil anladn canm yetmedigini ? Bebegin emiyorda ekstra sagip mi baktın? Süt arttirmak icin bulgur pilavı incir ve dereotunu deneyebilirsn denemediysen

Benimki cok uysal sakin bir bebek. sadece aç olduğu zaman ağlıyor. İki memeyi de emziriyorum ama mizlanip aranmaya devam ediyor ve uykuya dalamiyor. Öyle olunca 30-40 cc mama veriyorum sakinleşip uyuyor. Emdikten sonra saginca hiç süt çıkmıyor.. yani tam bosaltiyor
Birgün tüm gün mama verip 3 saat arayla sağım yaptım iki memeden 40-50 cc anca çıkıyor. O da yetmiyor benimkine. 80-90 cc de anca doyuyor. O bakımdan yetersiz diyorum.
.

Ben hemen ertesi günü duş aldım senin spinal olmadımı canım

Kızlar sızın gobek delıgınız toplandımı ? Ben doktoruma sordum gobegım hafıf kaldı tas gıbıydı diye rahım toparlandı o arttık sporla gıdecek dedi hatta genıtal ustum hafıf tombul dedim o da yagdan dedişok oldum 3 kılo fazlam var ama hıc bı pantolonum olmuyo ya sizde nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…