- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.561
Cok emiyo canım masallah sutumde var ben cekıyorum memeden artık yorgunluktan bende aynı seyı dusundum annem benim bebeklıgımde aynı seyı yasamıs sonra yedırınce uyumusum ama buyume atagını okuyunca orda yazıyo tum yasadıklarım gerci ıkı gundur boyleyız bılemedimki hep mememde cok yorgunum artıkTamamen doyduguna emin misin canim? Bebekler genelde acsa uyumaz aglar. Ya da cok gazi varsa.
Benim 9 kilo fazlam var genital üzeri şiş ama çok değil hafif göbek sarkmadı ama haliyle 9 kilo olunca göbekte duruyo canım az yiyorum çok tempoluyum yinede gitmiyor bı kilo şaştım kaldımKızlar sızın gobek delıgınız toplandımı ? Ben doktoruma sordum gobegım hafıf kaldı tas gıbıydı diye rahım toparlandı o arttık sporla gıdecek dedi hatta genıtal ustum hafıf tombul dedim o da yagdan dedişok oldum 3 kılo fazlam var ama hıc bı pantolonum olmuyo ya sizde nasıl ?
Aynı benımde sarkık bısey yokta gobek delıgım cok kotu duruyo cukur baya bıde genişlemişim hıcbı pantolonuma gıremıyorum moralım bozukuyo annem erken daha diyo gıder falanda bılmıyorumkiBenim 9 kilo fazlam var genital üzeri şiş ama çok değil hafif göbek sarkmadı ama haliyle 9 kilo olunca göbekte duruyo canım az yiyorum çok tempoluyum yinede gitmiyor bı kilo şaştım kaldım
O zaman dedigin sey oluyordur. Ben biberonla vermeme ragmen bazen agliyo fln bi turlu uyumuyo sonra biraz daha verince uyuyo. Ama benimki cok sukur bi tek acken agliyoCok emiyo canım masallah sutumde var ben cekıyorum memeden artık yorgunluktan bende aynı seyı dusundum annem benim bebeklıgımde aynı seyı yasamıs sonra yedırınce uyumusum ama buyume atagını okuyunca orda yazıyo tum yasadıklarım gerci ıkı gundur boyleyız bılemedimki hep mememde cok yorgunum artık
Gider onlar delik de duzelir. Dr bana egzersiz verdi bunlari her gun yaparsan gobegin toparlanir dedi. Yarim mekik tarzi hareketler 5dk suruyor yapmasi. Keske bu kadarcik egzersizle duzelse:)Aynı benımde sarkık bısey yokta gobek delıgım cok kotu duruyo cukur baya bıde genişlemişim hıcbı pantolonuma gıremıyorum moralım bozukuyo annem erken daha diyo gıder falanda bılmıyorumki
Kızlar sızın gobek delıgınız toplandımı ? Ben doktoruma sordum gobegım hafıf kaldı tas gıbıydı diye rahım toparlandı o arttık sporla gıdecek dedi hatta genıtal ustum hafıf tombul dedim o da yagdan dedişok oldum 3 kılo fazlam var ama hıc bı pantolonum olmuyo ya sizde nasıl ?
Canim belki duymussundur sagilan sut senin sut miktarin hakkinda kesinlikle bilgi vermezmis. 2 yil bebegini emziren bir anne arada merak edip sagarmis ve 10cc cikarmis. Yani sut bebek emdikce uretiliyormus. Bence senin bebegin guclendikce doyuracak kendini.Benimki cok uysal sakin bir bebek. sadece aç olduğu zaman ağlıyor. İki memeyi de emziriyorum ama mizlanip aranmaya devam ediyor ve uykuya dalamiyor. Öyle olunca 30-40 cc mama veriyorum sakinleşip uyuyor. Emdikten sonra saginca hiç süt çıkmıyor.. yani tam bosaltiyor
Birgün tüm gün mama verip 3 saat arayla sağım yaptım iki memeden 40-50 cc anca çıkıyor. O da yetmiyor benimkine. 80-90 cc de anca doyuyor. O bakımdan yetersiz diyorum.
.
Canim belki duymussundur sagilan sut senin sut miktarin hakkinda kesinlikle bilgi vermezmis. 2 yil bebegini emziren bir anne arada merak edip sagarmis ve 10cc cikarmis. Yani sut bebek emdikce uretiliyormus. Bence senin bebegin guclendikce doyuracak kendini.
Aynen bnde uyandirmiyorum ne zaman uyanirsa o zaman veriyorumSarılık durumu yoksa ben uyandırmayı mantıklı bulmuyorum. Ne zaman acıkır uyanırsa o zaman besliyorum.
Bende öyle yapıyordum ve çok güzel 3saat uyuyor sonra emiyor yine uyuyor hiç huzursuzluk yapmiyrdu ama sarılığı arttı böyle olunca,bende mecbur uyandiriyrm iki saatte bir çok yoruyorAynen bnde uyandirmiyorum ne zaman uyanirsa o zaman veriyorum
Kendim uyandirdigimda cok huzursuz oluyor ve geri uyumasi en az 2 saati buluyor o ara tekrar acikiyor tekrar basa donuyoruz
Onun icin en iyisi kendinin uyanmasini beklemek
Canım benimki de gaz çıkarırken açıypr gözünü ama karnı tok altı temiz olduğundan uykuya meyilli oluyor bende yatırıp buzuki orhan let your baby sleep açıyorum onla uyuyor bi dene istersen :)geçecek inşallah canm ama insan tek olunca bayaaa zor oluomş biz 2 gündr tekiz lavabo için akşam eşimi bekliormbide dediğin gibi eskiden uyurdu biraz şmdi hiiiç ve meme istiyo e gaz çıkarıncada uykusundan uyanıo hadi yine başa dön allahtan emzik alıoda braz rahtlıyorm seninki almıosa işin daha zor walla gaz sancısıda uyandırıyo oda ayrı bi dert zaten sabredcez napalm warlıkları herşeye bedel :)
Ben aldım canım kullanıyorum şuan gece nolur nolmaz sızdırır belki diye prima taktım gündüz ki performansına göre huggiesin gece de kullanacağım biraz kullanayım yazarımHuggies bez kullanan varmiydi aranizda ? Memnun musunuz ? Hangi boyunu aldiniz birde? Ben bi onu denemek istiyorum molfix yanlardan sizdiriyor
2 yaşında kızın da varsa zor canım haklısın oturur inşallah düzeniniz sütünü sık sür açıkta beklesin kurusun o yangını alıyor ben ondan fayda görmüştüm Allah yardımcın olsun canımÇok şükür daha iyiyim canım şöyle bi düzen kurmaya çalışıyorum mesela saat 8 de sağıp biberonla verdim saat 10 da emziriyorum daha doğrusu çabalıyorum saat 12 ye kadar bekleyemiyo tekrar emziriyorum 12 de yine sağıp veriyorum böyle böyle gidiyor işte bide 2 yaşında kızım var azıcık uykuyla hayatta kalmaya çalışıyorum
Canm biz burda sadece sana fikir vermeye kısmen yardimci olmaya destek olmaya calisiyoruz.sen hepimizden cok daha fazla istiyosundur bebeğini emzirmeyi onuda biliyorm napalm demekki emmek istemeyince amuda da kalksan emmiyor senin minnos Allahtan sütün var sagip da veriyorsun masallahDun geceye kadar hic biberon vermedim iste. Ama gece uyuyup uyandi memeye tuttum yine yarim saat bas bas bagirdi. Baska care bulamadim erkek cocugunu cok aglatmaya gelmiyor allah korusun fitik olabilir. Doktor da bu sekilde olmamasini soylemisti. Isteyince alacak sen naparsan yap dedi. Siz de haklisiniz ama bu surec cok uzadi ve artik bana sadece meme emmesi imkansiz gibi geliyor.
40 a 6gun kaldı 34gunluk oldu huyu yavaş yavaş değişmeye başladı:/Öyleymiş canım sabırla bekliyorum geçmesini :)
Aynen canım elini yumruk yapıyo ağzına götürüyo:) geçsin artııkk :))
Valla şu dönem geçsin çabucak diye dua ediyorum. 37 günlük olduk 3 gün sonra 40 ı çıkacak belki düzelir biraz 40 ı çıkınca değişiyomuş bazı bebekler
Hmm anladım canm bende bebek emmiyorda sen sagiyorsun ordan anladn doymadigini sandim.çünkü bebek cektikce daha cok gelirmis ya sagma olayina çok güvenme diyecektm.Benimki cok uysal sakin bir bebek. sadece aç olduğu zaman ağlıyor. İki memeyi de emziriyorum ama mizlanip aranmaya devam ediyor ve uykuya dalamiyor. Öyle olunca 30-40 cc mama veriyorum sakinleşip uyuyor. Emdikten sonra saginca hiç süt çıkmıyor.. yani tam bosaltiyor
Birgün tüm gün mama verip 3 saat arayla sağım yaptım iki memeden 40-50 cc anca çıkıyor. O da yetmiyor benimkine. 80-90 cc de anca doyuyor. O bakımdan yetersiz diyorum.
.
Bende vardi canm doktora sordum ic dikislerle alakalı.zamanla gececek dediSezeryan kesi yerinin üstünde şişlik olan var mı kızlar ya bi taraf dhaa fazla olmak üzere bildiğiniz şiş ne zaman geçer bu normal mi acaba dr a da sormadım ilkinde olmamıştı benim
Canm 1 hafta kadar baya baya toparlaniliyor az daha sabır cok ağrın vardir eminim ben ağlıyordum artik hic iyilesemiyecegm diye ama 1 haftaya kalmaz baya toparlanıyor insanKızlar siz level atladınız biliyorum ama bnmde sezeryan agrılarıyla başım dertte napıcam yaa dikişlerim agrıyo boğazımda balgam var öksürmem geliyo aha diyorum patladı dikiş bide doğrulamıyorum siz nekdr zamanda normale döndünüz
Bende burnu soğuk olunca üşüyor diyom bı yandan terliyo bu işi bende çözemedim yaanlasak ne istediklerini ne güzel olur kimisi sıcaktan aglıo kimisi soğuktan bizimkinin burnu soğuk gibi ama terlioda bi yandan nasıl oluo anlamadm walla napcagmı şaşırdm
1 hafta sihirli zaman canım bir hafta sonra epey normale döneceksin , sen bu sürede bebeğini emzir sadece gerisini yapabilirse çevrendekiler yapsın ilk günler zor sonra normale biniyor epeyKızlar siz level atladınız biliyorum ama bnmde sezeryan agrılarıyla başım dertte napıcam yaa dikişlerim agrıyo boğazımda balgam var öksürmem geliyo aha diyorum patladı dikiş bide doğrulamıyorum siz nekdr zamanda normale döndünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?