2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Tamamen doyduguna emin misin canim? Bebekler genelde acsa uyumaz aglar. Ya da cok gazi varsa.
Cok emiyo canım masallah sutumde var ben cekıyorum memeden artık yorgunluktan bende aynı seyı dusundum annem benim bebeklıgımde aynı seyı yasamıs sonra yedırınce uyumusum ama buyume atagını okuyunca orda yazıyo tum yasadıklarım gerci ıkı gundur boyleyız bılemedimki hep mememde cok yorgunum artık

Benim 9 kilo fazlam var genital üzeri şiş ama çok değil hafif göbek sarkmadı ama haliyle 9 kilo olunca göbekte duruyo canım az yiyorum çok tempoluyum yinede gitmiyor bı kilo şaştım kaldım

Benim 9 kilo fazlam var genital üzeri şiş ama çok değil hafif göbek sarkmadı ama haliyle 9 kilo olunca göbekte duruyo canım az yiyorum çok tempoluyum yinede gitmiyor bı kilo şaştım kaldım
Aynı benımde sarkık bısey yokta gobek delıgım cok kotu duruyo cukur baya bıde genişlemişim hıcbı pantolonuma gıremıyorum moralım bozukuyo annem erken daha diyo gıder falanda bılmıyorumki

O zaman dedigin sey oluyordur. Ben biberonla vermeme ragmen bazen agliyo fln bi turlu uyumuyo sonra biraz daha verince uyuyo. Ama benimki cok sukur bi tek acken agliyo

Aynı benımde sarkık bısey yokta gobek delıgım cok kotu duruyo cukur baya bıde genişlemişim hıcbı pantolonuma gıremıyorum moralım bozukuyo annem erken daha diyo gıder falanda bılmıyorumki
Gider onlar delik de duzelir. Dr bana egzersiz verdi bunlari her gun yaparsan gobegin toparlanir dedi. Yarim mekik tarzi hareketler 5dk suruyor yapmasi. Keske bu kadarcik egzersizle duzelse:)

Ben doğum yapali 19 gün oldu canım. Göbek hiç kalmadı gibi birşey. Göbek deliğim büyük hala sadece oda 2 aya anca eski haline döner mis. Eski bluzlar bodyler oluyor ama pantolonlar biraz sıkıyor. Kalan 2-3 kg popomda sanırım

Canim belki duymussundur sagilan sut senin sut miktarin hakkinda kesinlikle bilgi vermezmis. 2 yil bebegini emziren bir anne arada merak edip sagarmis ve 10cc cikarmis. Yani sut bebek emdikce uretiliyormus. Bence senin bebegin guclendikce doyuracak kendini.

Biliyorum canım ama yinede az bence. Bende zamanla artacağını düşünüyorum. Her öğün önce emziriyorum üzerine az mama veriyorum öyle öyle çoğalacak inşallah.

Sarılık durumu yoksa ben uyandırmayı mantıklı bulmuyorum. Ne zaman acıkır uyanırsa o zaman besliyorum.
Aynen bnde uyandirmiyorum ne zaman uyanirsa o zaman veriyorum
Kendim uyandirdigimda cok huzursuz oluyor ve geri uyumasi en az 2 saati buluyor o ara tekrar acikiyor tekrar basa donuyoruz
Onun icin en iyisi kendinin uyanmasini beklemek

Aynen bnde uyandirmiyorum ne zaman uyanirsa o zaman veriyorum
Kendim uyandirdigimda cok huzursuz oluyor ve geri uyumasi en az 2 saati buluyor o ara tekrar acikiyor tekrar basa donuyoruz
Onun icin en iyisi kendinin uyanmasini beklemek
Bende öyle yapıyordum ve çok güzel 3saat uyuyor sonra emiyor yine uyuyor hiç huzursuzluk yapmiyrdu ama sarılığı arttı böyle olunca,bende mecbur uyandiriyrm iki saatte bir çok yoruyor

Canım benimki de gaz çıkarırken açıypr gözünü ama karnı tok altı temiz olduğundan uykuya meyilli oluyor bende yatırıp buzuki orhan let your baby sleep açıyorum onla uyuyor bi dene istersen :)
Huggies bez kullanan varmiydi aranizda ? Memnun musunuz ? Hangi boyunu aldiniz birde? Ben bi onu denemek istiyorum molfix yanlardan sizdiriyor
Ben aldım canım kullanıyorum şuan gece nolur nolmaz sızdırır belki diye prima taktım gündüz ki performansına göre huggiesin gece de kullanacağım biraz kullanayım yazarım
2 yaşında kızın da varsa zor canım haklısın oturur inşallah düzeniniz sütünü sık sür açıkta beklesin kurusun o yangını alıyor ben ondan fayda görmüştüm Allah yardımcın olsun canım

Sezeryan kesi yerinin üstünde şişlik olan var mı kızlar ya bi taraf dhaa fazla olmak üzere bildiğiniz şiş ne zaman geçer bu normal mi acaba dr a da sormadım ilkinde olmamıştı benim

Kızlar siz level atladınız biliyorum ama bnmde sezeryan agrılarıyla başım dertte napıcam yaa dikişlerim agrıyo boğazımda balgam var öksürmem geliyo aha diyorum patladı dikiş bide doğrulamıyorum siz nekdr zamanda normale döndünüz

Canm biz burda sadece sana fikir vermeye kısmen yardimci olmaya destek olmaya calisiyoruz.sen hepimizden cok daha fazla istiyosundur bebeğini emzirmeyi onuda biliyorm napalm demekki emmek istemeyince amuda da kalksan emmiyor senin minnos Allahtan sütün var sagip da veriyorsun masallah

40 a 6gun kaldı 34gunluk oldu huyu yavaş yavaş değişmeye başladı:/

Kızlar bı çıplak meme vermeye denediniz mi ben denedim sabah açtım göğsümu bebeğimi ustume yatırdım kokusunu anladı hemen meme arıyor hiç de ellemedim kendi aradı aradı en sonda buldu memeyi tuttu emdi ben şok:) masallah

Hmm anladım canm bende bebek emmiyorda sen sagiyorsun ordan anladn doymadigini sandim.çünkü bebek cektikce daha cok gelirmis ya sagma olayina çok güvenme diyecektm.

Sezeryan kesi yerinin üstünde şişlik olan var mı kızlar ya bi taraf dhaa fazla olmak üzere bildiğiniz şiş ne zaman geçer bu normal mi acaba dr a da sormadım ilkinde olmamıştı benim
Bende vardi canm doktora sordum ic dikislerle alakalı.zamanla gececek dedi

Canm 1 hafta kadar baya baya toparlaniliyor az daha sabır cok ağrın vardir eminim ben ağlıyordum artik hic iyilesemiyecegm diye ama 1 haftaya kalmaz baya toparlanıyor insan

anlasak ne istediklerini ne güzel olur kimisi sıcaktan aglıo kimisi soğuktan bizimkinin burnu soğuk gibi ama terlioda bi yandan nasıl oluo anlamadm walla napcagmı şaşırdm
Bende burnu soğuk olunca üşüyor diyom bı yandan terliyo bu işi bende çözemedim ya

1 hafta sihirli zaman canım bir hafta sonra epey normale döneceksin , sen bu sürede bebeğini emzir sadece gerisini yapabilirse çevrendekiler yapsın ilk günler zor sonra normale biniyor epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…