2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ne kadar sürermiş acaba canım bir şey dedi mi

Aynen öle doğru yapıosun aslında süt bizim süt ne farK eder ama biz şuanda emziren annelerden daha fazla yoruluyoruz.sağması bşberon temizliği ayrı dert.gğnlük kaç cc sağıyosun

Anneler benim kız doğalı 9 gün oldu. Göbeği düşmedi.göbek deliği de kapanmamış.onun kapanması gerekirmiş.bşzimki yuvarlak şekilde içinde de ıslak kordon görünüyor bizimki gibi olan oldu mu kaç günde düştü sizinkiler

göbek deliğim hala kocaman göbeğimde var löp et mıngıl mıngıl puding gibi egzersiz verdi doktor ama yapamıorumki bebişten.genital üstümde sorun yok şükür orası eski formunda yapıyla alakalıdır belki mesela benim anneminde genital üstü tombul doğumdan sonra olmuş halada öyle sporla geçer belkii aksatma bence eger görüntü kötüyse.mesela ben göbeğimr bakmak istemiyorum itici görünüyor çünküü rengi kara kahverengi çizgi hala duruyo sönmüş balona benzio inş yaza toparlar

Kızlar ya benim kız 3 gündür kaka yapmıyor süt var cisli bez sayısı fazla genel durumu da iyi yani doymuyor gibi bir hali yok alttan gaz da çıkarıyor ama kaka yok 10 güne kadar normal deniyor ama bilemedim bu durumda olan yada fikri olan var mı

6günde düştü canım bizimki

Doktor bize günde bes ciş yapıyorsa normaldr hergün kaka yapmasada olur demişti

Bi de bebek varken daha açık olan o çizgi bebek çıkıp karın inince daha da kararıyor ya gıcık oluyom ya .Benim de göbek kısmım sert yani ayva göbek var ama yumuşak değil de bu genital üstü şişlik çok tipsiz ve hala ağrı veriyor ya

canm o şarkıyı sen mi önermiştin brda ? indirdim ben onuuu bazen çok ağlıo sancıdan onu açıp emzik tutturuyorm sakinleşio walla :) hatta toksa bi süre sonra uyku moduna geçio ama işte dalamıo yavrum sancıdan şarkı sihir gibi bişe ama :)

Evet canım ben önermiştim benimki de mızırdanırken açıyorum çocuk ne pozisyondaysa öyle kalıyor ya eli kolu bile olduğu gibi kalıyo benimki sanki hipnoz olmuş gibi anlam veremiyorum o şarkıda ne etkiliyo bu kadar bunları geçen başka müzik açim dedim bana mısın demedi bu arada nasıl indirdin canım youtubedan mı neyle indirdin

Bende burnu soğuk olunca üşüyor diyom bı yandan terliyo bu işi bende çözemedim ya
waala cnm şimdi farkettim bizim kızın burnunda bişeler birikmişş hasta ettim galiba kuzumu ( gecede brnu tıkalı gibi nefes alıodu zaten terlio teri üstünde kalıo diemi oldu acaba

Aynen öle doğru yapıosun aslında süt bizim süt ne farK eder ama biz şuanda emziren annelerden daha fazla yoruluyoruz.sağması bşberon temizliği ayrı dert.gğnlük kaç cc sağıyosun
Kızlar bnıde yanınaza alın,dun kayınvaldemle bir tutturduk biz bile sasırdık gogsumn ucu bıle agrdı ve ben bundan mutlu oldum.ama bgn yine hıc emmedı anlamıorm acaba zmnla tutucak mı

ay eveettt gerçektende o çizgi daha koyu ki göbeğim de öyle normalde bembeyz olan göbek ne ara böyle renk değişti anlamadm.ayva göbeğim var ayakta belli değilde oturunca çıkıo ben normal doğum yaptım belki ondan genital üstü şiş kalmamıştr seninki nasıl oldu

Belki bir gun emer ve emmeye devam eder kismet:) iste o zaman bu sevincimi de sizinle paylasacagim

Canim his sorma hadi makine cift yonlu diye 10-15 dk sagma isi suruyor. Sonra iki biberonu da temizce yikiyorum uzerine kaynamis su dokuyorum cikan sutu posete koyuyorum eger poset solduysa tarrih atip dondurucu ya da kullaniyorum her neyse. Bebek agladiginda suyu isit biberona sutu paylastir isinmasini bekle ki o ara yirtiyo kendini. Yani bu sure icinde bebek 2 kere doyar zaten:)))
Dun atlas emdi ya hemen artti sutum nesela. Normalde 2 memeden 150-180cc 3 saatte aliyirum. Bugun 200 oldu ama emmedigi icin yine eski miktara doner. Tum gunu hesaplamadim. Sen ne kadar sagiyorsun?

Hmm anladım canm bende bebek emmiyorda sen sagiyorsun ordan anladn doymadigini sandim.çünkü bebek cektikce daha cok gelirmis ya sagma olayina çok güvenme diyecektm.

Anladım canım sağol yinede. Meraktan Sagdim ben niye doymuyor diye. Daha 19 günlüğüz artacak inşallah.

Cnm 2-3 gün benimki de yapmamıştı. Doktoru aradım poposuna kulak pamuğu ile zeytinyağı sur dedi. Sürdüm sabaha yapmıştı :)

Maaşallah canım. Kaç günlük oldunuz? Biz 19 günlüğüz Sagdim bugün ikisinden 40cc anca cikti. Emince doymuyor diye Zaten mama takviyesi yapıyordum mecbur. Hakliymis kuzum süt az..

Benimki de öyle ya sütum yetmiyor doymuyor da mı uyanıyor diye üzülüyorum.. Neymiş ki dertleri :)

Büyüme ataklarıymış canım, bazısında iştah azalır bazılarında da böyle artarmış işte:)

Bebek iyi, emzirmeye alışmakla geçiyor,yavrumun kafası o kadar küçük ki meme başı ağzına büyük geliyor resmen . Sezeryan olduğu için doktor duş almamı yasakladı ben fenalardayım o yüzden

Canım su geçirmez bant vs takmadılar mı? Bana hemşire ertesi gün hastanedeyken gir istersen demişti hatta, banyo yapmadan zor ya.

Kizlar bu devit 3 u nasil veriyosunuz saglikocagindaki ebe uzerine 3 damla yazmis ama ayni anda mi 3 damla veriyoruz yoksa 1 er damla seklinde 3 kerede mi veriyoruz

Bir kere 3 damla canım. Bana doktorum 2 damla demişti, ben onu dinliyorum gerçi:)

Benim de 2-3 kilo fazlam kaldı ama onu da vermek istemiyorum zaten. 40'ın çıkınca tam rahim kendini bulur demişti doktorum daha 21 gün var bekliyorum ama benim 1.haftada pantolonlarım oluyordu zaten, kalçam hiç genişlememişti.

1 haftada toparlarsın canım. Öksürmek, gülmek şu ara canını çok sıkabilir ama rahatlıcaksın:)

6.günün gecesi düşmüştü canım. Bebekten bebeğe göre değişirmiş ama sen bakımını yapmaya devam et, akıntı vs olmasın onu takip et o önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…