- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.581
Ne kadar sürermiş acaba canım bir şey dedi miBende vardi canm doktora sordum ic dikislerle alakalı.zamanla gececek dedi
Canm 1 hafta kadar baya baya toparlaniliyor az daha sabır cok ağrın vardir eminim ben ağlıyordum artik hic iyilesemiyecegm diye ama 1 haftaya kalmaz baya toparlanıyor insan
Aynen öle doğru yapıosun aslında süt bizim süt ne farK eder ama biz şuanda emziren annelerden daha fazla yoruluyoruz.sağması bşberon temizliği ayrı dert.gğnlük kaç cc sağıyosunCanim benimki yine pes etti emmiyor malesef. Ya ac birakmiyorum cunku bir yandan sut sagiyorum o sut onun hakki cope gidecegine bogazina gitsin. Dolu dolu iciricem valla. Son kullanim tarihlerini gecirtecegime Atlasin midesinde kalsin:)
Ara ara memeyi veririm yine ama ac birakmak hiiiic isime gelmiyor.
göbek deliğim hala kocamanKızlar sızın gobek delıgınız toplandımı ? Ben doktoruma sordum gobegım hafıf kaldı tas gıbıydı diye rahım toparlandı o arttık sporla gıdecek dedi hatta genıtal ustum hafıf tombul dedim o da yagdan dedişok oldum 3 kılo fazlam var ama hıc bı pantolonum olmuyo ya sizde nasıl ?
6günde düştü canım bizimkiAnneler benim kız doğalı 9 gün oldu. Göbeği düşmedi.göbek deliği de kapanmamış.onun kapanması gerekirmiş.bşzimki yuvarlak şekilde içinde de ıslak kordon görünüyor bizimki gibi olan oldu mu kaç günde düştü sizinkiler
Doktor bize günde bes ciş yapıyorsa normaldr hergün kaka yapmasada olur demiştiKızlar ya benim kız 3 gündür kaka yapmıyor süt var cisli bez sayısı fazla genel durumu da iyi yani doymuyor gibi bir hali yok alttan gaz da çıkarıyor ama kaka yok 10 güne kadar normal deniyor ama bilemedim bu durumda olan yada fikri olan var mı
Bi de bebek varken daha açık olan o çizgi bebek çıkıp karın inince daha da kararıyor ya gıcık oluyom ya .göbek deliğim hala kocamangöbeğimde var löp et mıngıl mıngıl puding gibi egzersiz verdi doktor ama yapamıorumki bebişten.genital üstümde sorun yok şükür orası eski formunda yapıyla alakalıdır belki mesela benim anneminde genital üstü tombul doğumdan sonra olmuş halada öyle sporla geçer belkii aksatma bence eger görüntü kötüyse.mesela ben göbeğimr bakmak istemiyorum itici görünüyor çünküü rengi kara kahverengi çizgi hala duruyo sönmüş balona benzio inş yaza toparlar
canm o şarkıyı sen mi önermiştin brda ? indirdim ben onuuu bazen çok ağlıo sancıdan onu açıp emzik tutturuyorm sakinleşio walla :) hatta toksa bi süre sonra uyku moduna geçio ama işte dalamıo yavrum sancıdanCanım benimki de gaz çıkarırken açıypr gözünü ama karnı tok altı temiz olduğundan uykuya meyilli oluyor bende yatırıp buzuki orhan let your baby sleep açıyorum onla uyuyor bi dene istersen :)
Ben aldım canım kullanıyorum şuan gece nolur nolmaz sızdırır belki diye prima taktım gündüz ki performansına göre huggiesin gece de kullanacağım biraz kullanayım yazarım
2 yaşında kızın da varsa zor canım haklısın oturur inşallah düzeniniz sütünü sık sür açıkta beklesin kurusun o yangını alıyor ben ondan fayda görmüştüm Allah yardımcın olsun canım
Evet canım ben önermiştim benimki de mızırdanırken açıyorum çocuk ne pozisyondaysa öyle kalıyor ya eli kolu bile olduğu gibi kalıyo benimki sanki hipnoz olmuş gibicanm o şarkıyı sen mi önermiştin brda ? indirdim ben onuuu bazen çok ağlıo sancıdan onu açıp emzik tutturuyorm sakinleşio walla :) hatta toksa bi süre sonra uyku moduna geçio ama işte dalamıo yavrum sancıdanşarkı sihir gibi bişe ama :)
waala cnm şimdi farkettim bizim kızın burnunda bişeler birikmişş hasta ettim galiba kuzumuBende burnu soğuk olunca üşüyor diyom bı yandan terliyo bu işi bende çözemedim ya
Kızlar bnıde yanınaza alın,dun kayınvaldemle bir tutturduk biz bile sasırdık gogsumn ucu bıle agrdı ve ben bundan mutlu oldum.ama bgn yine hıc emmedı anlamıorm acaba zmnla tutucak mıAynen öle doğru yapıosun aslında süt bizim süt ne farK eder ama biz şuanda emziren annelerden daha fazla yoruluyoruz.sağması bşberon temizliği ayrı dert.gğnlük kaç cc sağıyosun
ay eveettt gerçektende o çizgi daha koyu ki göbeğim de öyle normalde bembeyz olan göbek ne ara böyle renk değişti anlamadm.ayva göbeğim var ayakta belli değilde oturunca çıkıoBi de bebek varken daha açık olan o çizgi bebek çıkıp karın inince daha da kararıyor ya gıcık oluyom ya .Benim de göbek kısmım sert yani ayva göbek var ama yumuşak değil de bu genital üstü şişlik çok tipsiz ve hala ağrı veriyor ya
Aynen benim de var dr normal dediSezeryan kesi yerinin üstünde şişlik olan var mı kızlar ya bi taraf dhaa fazla olmak üzere bildiğiniz şiş ne zaman geçer bu normal mi acaba dr a da sormadım ilkinde olmamıştı benim
Belki bir gun emer ve emmeye devam eder kismet:) iste o zaman bu sevincimi de sizinle paylasacagimCanm biz burda sadece sana fikir vermeye kısmen yardimci olmaya destek olmaya calisiyoruz.sen hepimizden cok daha fazla istiyosundur bebeğini emzirmeyi onuda biliyorm napalm demekki emmek istemeyince amuda da kalksan emmiyor senin minnos Allahtan sütün var sagip da veriyorsun masallah
Canim his sorma hadi makine cift yonlu diye 10-15 dk sagma isi suruyor. Sonra iki biberonu da temizce yikiyorum uzerine kaynamis su dokuyorum cikan sutu posete koyuyorum eger poset solduysa tarrih atip dondurucu ya da kullaniyorum her neyse. Bebek agladiginda suyu isit biberona sutu paylastir isinmasini bekle ki o ara yirtiyo kendini. Yani bu sure icinde bebek 2 kere doyar zaten:)))Aynen öle doğru yapıosun aslında süt bizim süt ne farK eder ama biz şuanda emziren annelerden daha fazla yoruluyoruz.sağması bşberon temizliği ayrı dert.gğnlük kaç cc sağıyosun
Hmm anladım canm bende bebek emmiyorda sen sagiyorsun ordan anladn doymadigini sandim.çünkü bebek cektikce daha cok gelirmis ya sagma olayina çok güvenme diyecektm.
Cnm 2-3 gün benimki de yapmamıştı. Doktoru aradım poposuna kulak pamuğu ile zeytinyağı sur dedi. Sürdüm sabaha yapmıştı :)Kızlar ya benim kız 3 gündür kaka yapmıyor süt var cisli bez sayısı fazla genel durumu da iyi yani doymuyor gibi bir hali yok alttan gaz da çıkarıyor ama kaka yok 10 güne kadar normal deniyor ama bilemedim bu durumda olan yada fikri olan var mı
Canim his sorma hadi makine cift yonlu diye 10-15 dk sagma isi suruyor. Sonra iki biberonu da temizce yikiyorum uzerine kaynamis su dokuyorum cikan sutu posete koyuyorum eger poset solduysa tarrih atip dondurucu ya da kullaniyorum her neyse. Bebek agladiginda suyu isit biberona sutu paylastir isinmasini bekle ki o ara yirtiyo kendini. Yani bu sure icinde bebek 2 kere doyar zaten:)))
Dun atlas emdi ya hemen artti sutum nesela. Normalde 2 memeden 150-180cc 3 saatte aliyirum. Bugun 200 oldu ama emmedigi icin yine eski miktara doner. Tum gunu hesaplamadim. Sen ne kadar sagiyorsun?
Benimki de öyle ya sütum yetmiyor doymuyor da mı uyanıyor diye üzülüyorum.. Neymiş ki dertleri :)
Bebek iyi, emzirmeye alışmakla geçiyor,yavrumun kafası o kadar küçük ki meme başı ağzına büyük geliyor resmen. Sezeryan olduğu için doktor duş almamı yasakladı ben fenalardayım o yüzden
Kizlar bu devit 3 u nasil veriyosunuz saglikocagindaki ebe uzerine 3 damla yazmis ama ayni anda mi 3 damla veriyoruz yoksa 1 er damla seklinde 3 kerede mi veriyoruz
Kızlar sızın gobek delıgınız toplandımı ? Ben doktoruma sordum gobegım hafıf kaldı tas gıbıydı diye rahım toparlandı o arttık sporla gıdecek dedi hatta genıtal ustum hafıf tombul dedim o da yagdan dedişok oldum 3 kılo fazlam var ama hıc bı pantolonum olmuyo ya sizde nasıl ?
Kızlar siz level atladınız biliyorum ama bnmde sezeryan agrılarıyla başım dertte napıcam yaa dikişlerim agrıyo boğazımda balgam var öksürmem geliyo aha diyorum patladı dikiş bide doğrulamıyorum siz nekdr zamanda normale döndünüz
Anneler benim kız doğalı 9 gün oldu. Göbeği düşmedi.göbek deliği de kapanmamış.onun kapanması gerekirmiş.bşzimki yuvarlak şekilde içinde de ıslak kordon görünüyor bizimki gibi olan oldu mu kaç günde düştü sizinkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?