2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benımde puding gıbı ya nasıl egzersiz verdiki canım sezeryanlıyımya cekınıyorum bıseyler yapmaktan sormayıds unuttum doktoruma canım sıkılıyo bu duruma ayrıca hıc catlagım yol ama gobegım kapkara cilli gıbı bakasım gelmıyo valla

Kızlar bnıde yanınaza alın,dun kayınvaldemle bir tutturduk biz bile sasırdık gogsumn ucu bıle agrdı ve ben bundan mutlu oldum.ama bgn yine hıc emmedı anlamıorm acaba zmnla tutucak mı
İnşallah tutacaklar bende zorluyorum.aile hekimliğinde hemşire tutturdu yine hatta emdi ması bş çekmedir Makina bu kadar acıtmıyor :) bakalım ben umutluyum yapıcak

Maşallah onkadar çıkmıyor bende dahaa 9 gün oldu bu çopalmış hali toplamda 250 çıkıyor o yüzden mama da veriyorum.senin dopumun olalı ne kadar oldu??

Acaba göğüs tıpımzden mı tutamıolar,biz mı beceremıorz keşke bunun bı kursu olsa yada bı Dr.u
Hemşire tutturuyo canım ağlasada emiyo bile düşün ama çok kısa evde naparsam olmuyo ağlama krizleri itmeler.aile hekimine git hemşiren yardım eder hatta eve de geliyorlar.

Kızlar bebeğinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz? Korkuyorum ama kesmem lazım, 1.aydan sonra eldiven takmıcam çünkü beklesem mi 1 aylık olana kadar?

Benimki de miktar olarak az yapıyo ya dünden beri önceden bezi doldururdu d vitamini başladım ondan mı acaba

Normal doğumdan kalmamıştır canım sezeryan benimki dikişin üstü şiş böyle kalem sokulmuş gibi.Aynen ya şu ara şu çirkin göbeğimi kimse görsün istemiyorum
Aynen benim de var dr normal dedi
Sağol canım ne zamana geçer acaba bu bir de senin iki göğüs toplam mı o kadar çıkıyor ben hiç dolu memeyi sağmadım ya biri dolu şuan sağsam mı napsam biberonla veririm beni de merak sardı ne kadar çıkıyo diye

Acaba göğüs tıpımzden mı tutamıolar,biz mı beceremıorz keşke bunun bı kursu olsa yada bı Dr.u
Eger sen memeyi duzgun verdigine eminsen skinti sende diil. Kizimdayken ben memeyi verememistim 15 gunlukken hemsire bi kere tuttuedu daha da o oldu hep emzirdim. Bunda ben ta ilk gunden tutturdum hatta o gun emdi ama sonra ne olduysa birakti. Cok da guzel ayarlayil agzina verebiliyorum ama o istemiyor

9 gunlukken dustu canim ama ici kanliydi hemsire dedi ki baticonu pamuga dok iyice gobege yedir sizinki islak kalmis baya. Ben 9. Gun sabah aksam o u yaptim ve kuruyup o gece dustu cok sukur. Sen de o sekilde yapabilirsin ici eger kanli duruyorsa.

Kızlar bebeğinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz? Korkuyorum ama kesmem lazım, 1.aydan sonra eldiven takmıcam çünkü beklesem mi 1 aylık olana kadar?

Biz 7.gun kestik. O zaman kesilir derler.. Çok çabuk uzuyorlar 3 günde bir kesiyoruz neredeyse.

Sağlıklı olsun da hortum atıp suyumu bile çekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…