2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
tota00 MorbidAngel4 su geçirmez bant takmadılar,doktor öyle söyledi. Parça parça yıkıyorum vücudumu ama karnımı eğilip yıkadığım için karnım acıyor bi 4 gün kaldı bantın çıkmasına bakalım

Biz 7.gun kestik. O zaman kesilir derler.. Çok çabuk uzuyorlar 3 günde bir kesiyoruz neredeyse.

O zaman biz de keselim uyurken artık. Eldivenden de kurtulurum hem, bana fenalık basıyor o eldivenleri görünce.

Sağlıklı olsun da hortum atıp suyumu bile çekebilir

İnşaallah canım benim, dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunlar :)

O zaman biz de keselim uyurken artık. Eldivenden de kurtulurum hem, bana fenalık basıyor o eldivenleri görünce.

Canım ben kestım eldıvwnı cıkardım ama elleri buz gıbı oluyo takıyorum mecbur takmamak en iyisi beyın gelısımıne yardımcı oluyomus elleri tanıyomus etrafı falan hareket ederek ama malesef cok usuyo eli

Bizim kiz eldivenleri kendi cikariyor o yuzden corap geciriyorum ellerine :))
bir ara acik biraktik hep yuzunu cizmisti

Cnm 2-3 gün benimki de yapmamıştı. Doktoru aradım poposuna kulak pamuğu ile zeytinyağı sur dedi. Sürdüm sabaha yapmıştı :)
Onu ben de duydum da birkaç gün yapmaması normal deyince uygulamamıştım 2 gün daha bekliyim olmadi öyle yaparim
Benimki de miktar olarak az yapıyo ya dünden beri önceden bezi doldururdu d vitamini başladım ondan mı acaba
Ondan olurmu ki aslında buralarda yapmayınca süt yariyor derler:) baştan sık sık yapınca sonra azalınca bir sorun varmış gibi geliyor insana her ağladığında acaba ondanmi diyorum

Ikiniyor mu cnm bnm kizimda 2 gun kakasini yapmamisti ama ikina ikina bir hal olmustu snra babasi bacaklarini ileri geri yaparken kakasini yapti onunla beraber bizde rahatlamistik

Bızde corap taktık baya :)) bugun elleri acıktı burnunun kenarını kanattı ya hemde tırnaklarını kestıgım halde derin kesmedimki canı acımasın

Hangi müzikti o canm

Kızlar bebeğinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz? Korkuyorum ama kesmem lazım, 1.aydan sonra eldiven takmıcam çünkü beklesem mi 1 aylık olana kadar?
Ya ben kestim 1 ay dolmadan da cani aciyacak diye uclarindan aliyorm resmen yine yüzünü ciziyor haliyle nasil alisacagm tirnaklarini kesmeye bilmiyorum

Hic eldiven takmadim şimdiye kadar bende.bu ara sık yüzünü ciziyor ama olsn elleriyle herseye dokunmasi daha iyi bence

Aynen bizde o yüzden sık sık kesiyoruz. Hem insan o minnak elleri görmek istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…