2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bilmem ki 2-3 gündür olan tek farklılık o emmesi uyuması aynı ben de sütümün kalitesi mi azaldı acaba diye kuruntu yapıyorum bi de yağlı kısmı az o yüzden kaka da az mı gibi benimki yapıyor ama çok az yapıyor çünkü bilemedim valla olmadı bi d vitaminini keser denerim dediğin gibi eskiden sık sık yaparken böylr yapınca korkuyor insan
Hangi müzikti o canm
Buzuki orhan let your baby sleep canım sen de dene bi bakalım etkili olacak mı :)

Üşürse mecbur tabi takarım ben de canım ama şu şapka ve eldivenden fenalık geliyor cidden.

Ya ben kestim 1 ay dolmadan da cani aciyacak diye uclarindan aliyorm resmen yine yüzünü ciziyor haliyle nasil alisacagm tirnaklarini kesmeye bilmiyorum

Ben de yarın denicem ama korkuyorum büyük ihtimal senin gibi olcak benim de derin kesemicem ama böyle de hep eldivenle olmaz ki napayım çıkarcam elbet. Çizerse de çizsin artık öylesi faydalı sonuçta onun için.

kızlar akıl verin

kızım 2 gündür uyumuyor.en fazla 10-15 dakika dalıyor uyanıyor.sürekli ağlıyor.kakası da arada çimen yeşili arada sarı.nete baktım dizanteri falan yazıyor.yeşil kaka neden olur ki?var bi derdi ama ne...

Aynısı bizde de var. Korkutma beni ne dizanterisi

Ben ic zibin corap ustune penye tukum giydiriyorum.. emzirirken. Falan ince bi battaniyesi var onu seriyorum ustune.. ev hep 24 derecede.. ince mi giydiriyorum acaba bende?

Geceleri bende coknkorkuyorum ya.. kafam dusuyo aniden irkiliyorum fln.. cok sinir bozucu bi durum.. korkuyorumda burnu gogsume gomulcek nefes alamicak diye.. gece emerken dakikalar saat gibi geliyor valla..
Canım onlar nefes alamazlarsa kafalarını geriye atıyorlar zaten aniden , korkma yani ben de dalıp kolumdan bırakıveririm diye korkuyorum valla

Ben ic zibin corap ustune penye tukum giydiriyorum.. emzirirken. Falan ince bi battaniyesi var onu seriyorum ustune.. ev hep 24 derecede.. ince mi giydiriyorum acaba bende?
iç zıbın alt üst takım mı cnm sadece üstse eger ince gibi geldi bana :/ ben 1 kat incelttim bizimki hemen şifayı kaptı kusup duruyo burnunun içindede birikmiş bişeler inşallah tıkanmaz çünkü serum fizzyolojk filan hiçbişe yok açamam burnunu ;/

Aynısı bizde de var. Korkutma beni ne dizanterisi

ne sen ne de ben korkmayalım tabi.araştırdım da dizanteri de ateş kusma filan da varmış.çok şükür o yok.belki de bu dönme has bi şeydir.ondan yazdım.aynı zamanda dpğan bebişlerin tavırları benzer mşi diye

walla canm 1 sayfa dolusu egzersiz varr istersen atim sayfayı ?

Kizlar yrn sbh oglusum sunnet oluyoo.. sanki beni kescekler ya nasil korkuyorum anlatamam.. ins cani yanmaz sonrasinda.. yrn bizim icin biraz zor gecicek gibi.. icinizde sunnet yaptiran varmi?

Bizim kordon biraz kalinmis o yuzden 12. Gun dustu..10. Gununde k vitamini asisi 2. Doz yapildi o sayede kuruyup duduverdi

Hemşire tutturuyo canım ağlasada emiyo bile düşün ama çok kısa evde naparsam olmuyo ağlama krizleri itmeler.aile hekimine git hemşiren yardım eder hatta eve de geliyorlar.
Cnm kayınvalıdemle tutturuorm.hatta bgn hırs yaptım AC bırakıp agladıkca gdıp gelip emzırcm.çünkü emmedıkce azalıo sanki yada artık yemeyi arttırdı 80cc ıcıo 2-3saatte bı yetıstıremıorm sütü öyle.

Ikiniyor mu cnm bnm kizimda 2 gun kakasini yapmamisti ama ikina ikina bir hal olmustu snra babasi bacaklarini ileri geri yaparken kakasini yapti onunla beraber bizde rahatlamistik
Evet canım çok ıkınıyor ama sadece gaz çıkarıyor her seferinde bu sefer kesin yaptı diyorum bakıyorum bembeyaz bez :)

Bnm sutum az o yuzden tutmuyor diye dusunuyrm biberondan likir likir iciyor o da hosuna gidiyor o yuzden memeyi hic tutmak istemiyor
Aynen cnm yaa bebısm aglıo BN aglıorm arada,tabı bıberonla ıcıo doyuyo snr ohh yatıp uyuyo.bazen mememı verince bile bıberonu taklit edıo.çok zekıler parmağında oynatıolar bzı.cnm sütun azsa cddı cddı yemek ye

Isim gucum yemek yemek oldu zaten
Surekli yemek yiyorum ne bulursam yiyorum ozellikle sekerli seyler cok canm istiyor ama sute pek etkisi olmuyor sanki anlamadim

Evet canım çok ıkınıyor ama sadece gaz çıkarıyor her seferinde bu sefer kesin yaptı diyorum bakıyorum bembeyaz bez :)
Ay onun ikinipta yapamamasi cok kotu ya
Bnm aglayasim geliyordu ikinip ikinip yapamayinca
sende bacaklarini ileri geri yap belki yapar sizinkide

Kizlar yrn sbh oglusum sunnet oluyoo.. sanki beni kescekler ya nasil korkuyorum anlatamam.. ins cani yanmaz sonrasinda.. yrn bizim icin biraz zor gecicek gibi.. icinizde sunnet yaptiran varmi?

Şimdiden geçmiş olsun canım. Bende cuma günü doktorla konuşacağım. Erkenden yaptırmak en iyisi :)

Tebrik ederim sağlıkla büyüt inşallah Kendi sancılarınla mı oldu suni sancı aldın mı? Çok çabuk bir doğum oldu anlaşılan çünkü

Sadece kendi sancımdi canım. Sabahki kontrolde doktor 2.5 cm olmuş demişti zaten. Ertesi gün sabah 7 yede yatış verdi . Ama muayenede tetikleme yaptı. Bel ağrım la kasik ağrım başlamıştı. Gecede 23.30 da ağrılarım sıklaşmaya ve siddetlenmeye başladı. Hastaneye gittim . 2.30 gbi de doğum haneye girdim. 2.40 da kızım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…