2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hangi muzik bunkizlar? Youtube dan actim ben hic etki etmedi bizimkine.. yanlis muzigimi actim acaba

Kizlar dogumdan sora hastane tipi sagma makinasinkiralamistik.. biay bitmek uzere ama ilk zamanlar sutum artsin diyebsagiyordum son zamanlarda hic sagamadim.. hem merak ediyorum acaba nekadar gelio sutum diye ama ne ara sagicam? Oglus 2-3saatte bir kendiliginden memeye uyaniyor bazen tek bazen iki memeyide emiyor.. neara sagabilirim? Sizce makina durmaya devam etsemi ki?

Cnm bılmıorm asıya gdınce sorucam.bnm bebek anca bütün kahverengı kısmını alınca emebılıo ondada yardıma biri lazım.bu arada sut sağma için hangi makineyi kullanıosn

Ben bebek emdikten sonra kalanı sağıyordum canım süt artsın diye bazen yine sütün azaldığını hissedersem sağıyorum bebekten sonra hemen etkisi oluyor istersen hastane tipini gönder lansinoh ya da avent al eve evde bulunsun onlar da işini görür

Canım benim de bazen yeşil kaka yaptıüı oluyor, o zaman yediklerini sindiremediğini düşünüyorum onu öyle atarlarmış.

bizde 40 çıkana kadar kesilmez iyi değil derler

Hadi ya. Ay beklesem mi napsam? 1 ay sonrada eldivenleri çıkarın diyorlar ama, eldivenli olması da iyi değil ki

Alt ust ayri giydirmiyorum ben direk ayakli tukum giydiriyorum.. hatta carters tulumlarina bayiliyorum cok rahat ve kullanislilar.. ic zibini corabi ve tulumunu giydiriyorum ben.. o bile kirmizi benekler yapmis sirtinda falan.. izmirde artik havalarda sicak evde dogalgaz calisio..
burun tikanikligi geceleri oluyo bizdede.. serum skiyorum sabahina burun ucuna minik sumukleri geliyor:) otri bebeyi kullanmayi beceremedim ben sanirim.. nasil cekicem az mi cok mu bilemiyorum..

Isim gucum yemek yemek oldu zaten
Surekli yemek yiyorum ne bulursam yiyorum ozellikle sekerli seyler cok canm istiyor ama sute pek etkisi olmuyor sanki anlamadim
Ben bgn az yemek yedim hıc sütun gelmedı.ilk baslarda nekdr çok sütun gelıodu oysa.bu arada sut sağma ıcınn ne kullanıosn.walla biberon kaynatmaktn ahh bir ense

15-20dk emiyor onun ustune sagsammi acaba? Tamamen bosalinca dahami iyi dolar? Deniyim bakiim bikere

15-20dk emiyor onun ustune sagsammi acaba? Tamamen bosalinca dahami iyi dolar? Deniyim bakiim bikere
Ben hep öyle yaptım hatta bazen bi göğüste süt azalıyodu boş boş çektirdiğim bile oldu uyarı gitsin süt artsın diye dene bakalım ne kadar gelecek ben az az buzdolabında biriktirip gün sonunda buzluğa falan atıyordum stok olarak duruyor bi yere gitsem falan biri içirir diye

Cnm bılmıorm asıya gdınce sorucam.bnm bebek anca bütün kahverengı kısmını alınca emebılıo ondada yardıma biri lazım.bu arada sut sağma için hangi makineyi kullanıosn
Evet o sekilde alirsa hem meme ucun acimaz hem daha cok sut ceker bebek. Ben medelanin hastane tipi pompasini kiraladim cift tarafli.

Geceleri bende coknkorkuyorum ya.. kafam dusuyo aniden irkiliyorum fln.. cok sinir bozucu bi durum.. korkuyorumda burnu gogsume gomulcek nefes alamicak diye.. gece emerken dakikalar saat gibi geliyor valla..
dün gece uyumadık bugünde uyumadık gece neyapıxam bilmiyorum babasıda hiç beceremiuo bakmayı

Kızlar 1 aylık iğnesi Ateş yapıyormuş doğrumu meleklerinizin tepkileri nasıl oldu hiç kıyamıyorum ya süt için un kurabiyesi su yöntemi de varmış kızlar

Ben bgn az yemek yedim hıc sütun gelmedı.ilk baslarda nekdr çok sütun gelıodu oysa.bu arada sut sağma ıcınn ne kullanıosn.walla biberon kaynatmaktn ahh bir ense
Bnde medelanin elektrikli pompasini kullaniyrm ama cekerken hic aci sizi olmuyor acaba tam cekmiyor mu diye dusunmeye basladim kizim cekerken daha cok aciyordu
O yuzden belki lansinohta alabilirim

Dedigin gibi deniycem cnm.. yrn sunneti bi atlatalim sora oglus emdikten sora sagicam..

Anneler iyi akşamlar
Nugün ayaklarımın altında üstünde minik noktacıklar çıkto ve acayippp kaşınıyor.napsam acaba kaşıdıkça kaşınıyo

Kızlar 1 aylık iğnesi Ateş yapıyormuş doğrumu meleklerinizin tepkileri nasıl oldu hiç kıyamıyorum ya süt için un kurabiyesi su yöntemi de varmış kızlar
Bize hiç ateş yapmadı canım zaten ebe de yapmaz demişti her günkü gibiydi bir farklılık yoktu

Bnde medelanin elektrikli pompasini kullaniyrm ama cekerken hic aci sizi olmuyor acaba tam cekmiyor mu diye dusunmeye basladim kizim cekerken daha cok aciyordu
O yuzden belki lansinohta alabilirim
Cnm bnde lansınohta var phılıpsnkıde va,phılıps daha iyi. Ama hastane tıpı kıralasammı dıorum.çünkü belli bıse bnm bebış canı isterse emeck canı ıstemesse bıberonla alıck.bütün gün denedm olmadı anca kayınvalıdem ağzına koyuck bnde bebeği tutucm belki zmnla alışır.bnm bebiş erken doğdu daha çok gucsz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…