Kizlar ancak simdi yazabiliyorum. Sarilik icin gittik farkli seylerle donduk. Denizin kani 12ye sonra 10a simdi de 8e dustu anemi var sanirim yarin bir test yapilacak. Doktor bu surecte cok kan verdiniz ondan da olabilir dedi. yavrum dogdugundan beri hemen hergun kan verdi. Hele gecen fiskirdi kani,delik desik oldu. Bir de asil onemli olan netrofil cok cok dusuk Denizde netrofinden supheleniliyor. Yarin kan hastaliklari bir prof gorecek ve yine kan testi yapilacak
netrofin olan hastalar dis dunyayla bir nevi temasi azaliyor cunku en ufak hastaliktan bagisiklari cok zayif oldugu icin agir sekilde etkileniyor. Tum ailelere soyledik kimse kusura bakmasin artik. Yuzde 90 iyilesiyormus ama henuz asilar tamamlanmadigi icin riskliymis. Bakalim yarin ne olacak bu arada sariliga da yarin ayni kandan bakilacak. Valla hamilelik kanamali dogumdan sonrasi yine hastaneye gitmeli geciyor. Uzerimde bir karabulut var ama anlamadim. Allah daha buyuk dert vermesin ama kizlar hak verirsiniz evdeyken yoruluyorsunuz. Ben hem yalnizim evde hem de en bastan beri su hastane isi,uykusuzluk derken ortalikta hayalet gibi dolasiyorum. Bundan boyle buralara cok giremezsem de kusuruma bakmayin. Yarin haber ederim yine.