2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sutun varsa zamanla alisir insallah cnm
Adanada kiralayan yer bilmiyrm yoksa bnde kiralardim

Kızlar 1 aylık iğnesi Ateş yapıyormuş doğrumu meleklerinizin tepkileri nasıl oldu hiç kıyamıyorum ya süt için un kurabiyesi su yöntemi de varmış kızlar
1 ay asisi hepatit b asisi oluyor o ates yapmiyor 2. Ay olunan asilardan karma asi yapabiliyor ates. Benim kizlardan birinin 37.8 yapti digerine hic birsey yapmadi.

Ay gece uykusuzluktan kafan sallanirken yanimda esimin horul horul uyumasi sinirimi bozuyo bnm..
Al benden de okadar en azından birşey lazımmı dese ondan sonra vursa kafayı geri yatsa ona da razıyım bugün stresten sütümde azaldı bebeğim ortalığı ayağı kaldırdı gazına yel cevizi verdim rahatladı budefa da açlıktan ağlıyo yavrucak.

bende istemiyorum ama annemler kestirmio

narin333 canım ben şimdi bebeği yıkadim inşallah uyur ya :) dün gece yine sabah 6 30 da uyuduk bugün akşama kadar yine hep mizmizlandi gündüz iyi diyodum gündüzleri de artık fazla durmuyor ya sallanmak ya kucak istiyor koyduğum anda ağlıyor emzik ağzından düşünce ağlıyor . kıyamıyorum yoruldu artık ağzı . Bende sürekli salliyorum sussun diye inşallah akşam banyo iyi gelirde uyur bakalım senindemi öyle cnm ya anlamadım neyi var gazıda çıkıyor hep ikiniyor bacaklarını hızlı hızlı sallıyor kızarıyor arada

kızım saatlerdir uyumuyo aglıyo emince kusuyo neden böyle oldu yaa hastaneyemi götürmem gerekio sizce

Bugün 3 kere bebeğin geğirtirebildim misafirlerim vardı bana gösterin dedim onlarda çıkaramadılar benim bebekte var birşeyler demekki

Bende anlamıyorum ya hadi huzursuzluğu gazdan desek gündüz neden olmuyor benimki de akşam 6dan 1 e kadar huzursuz aynı anlattığın gibi zar zor 1de gece uykusuna geçmeyi başarıyoruz en geç 7de güne başlıyoruz tabi arada 2 3 kere emmeye kalkıyor inşallah banyo ise yarar canım ya mışıl mışıl uyusun oğlusun

Me

Merak etmeyin benle aynısınız siz de ben de bugün persembe itibariyle 40+4 oldum ama daha sancı diye bi sey yok. Cuma kontrol var bakalım ne olacak
Ay gözünüz aydın sizin bebek gelmis sanırım sonra gördüm.hayırlu ömürlü olsun

Aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen üstelik benim çok küçük daha 16 günlük ağlamaktan göbeği kanadı kaç defa şimdi ısıtıcının önünde zeytinyağı ile yağladım sardım kundak ardarda saldı gazını neresinde biriktiriyo bu kadar gazı aklım almıyo

kızım saatlerdir uyumuyo aglıyo emince kusuyo neden böyle oldu yaa hastaneyemi götürmem gerekio sizce
Ne oluyo bu bebeklere benimkide dün geceden beri aynı kusması tekrarlamadı hamdolsun biraz üşütmüştü ama huysuzluk gaz sancısı uykusuzluk ikimiz de perişan olduk

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Kızlar bnm kız kesinlikle sırt üstü yatmıyor ıkınııkııp uyanıyor hep yüzüstü yatması kazım uyumadı için.. bi fikri olan var mı neden böyle yaptı ya?

Uyumuyor sadece agliyor bağırıp çağırıyor kafayı yicem
Ben kendimi alıştırdım bu duruma artık bi.sıkıntısı yok sadece gazsa. Eğer idare edicem.mecbur deyip moralini yüksek tutmaya çalışıyorum. Birazm büyüyene kadar böyle uykusuz geçicek gecelerimiz canım

Ayy hangi sarkiymis o bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…