2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben de basvuru bile yapamadım ales puanım da iyudu bebeğim büyüsun biraz kesinlikle yapacagim tebrikler canim

ales puanın iyiyse başvur ama bebekle zor cidden.eskiden yl de atılma yoktu ama yeni çıkan bir kararla 3 yılda bitirilmezse ilişik kesiliyor.ondan dondurdum 1 yıl.şimdi 2 dönemde bitirmeliyim bundan dolayı da maalesef başlamalıyım.

benimkinin 40 günü yarın hala sarılık var.doktoru kan aldırmadı düşük diye ama düzelmedi.içim rahat değil benim de.

Emiyor emiyor uyumuyor arkadaş deliricem yaa!! Ameliyattan sonra huyu suyu değişti valla.. meme de uyuya kalıyo kucağıma alıyorum sanki saatlerce uyuyup uyanmış insan evladı gibi sütüm yetmese memede de uyumazdı herhalde dimi?

Yaaa bende ilk 6 ay diye biliyorm.bebegin nasil canm simdi ? Cok agladi mi ? Sizde mi ac biraktiniz kuzuyu yoksa normal emzirdinmi islem öncesi ve sonrası
Bana sorarsan simdiden yptir cnm.. operasyonu saat 10:30daydi sabah 9da emzirdim en son, islem sonrasi agzinda emzik geldi sakindi.. hemen emzirdim uyukladi zaten.. eve geldigimizde ilk cisini yaparken agladi o zaman canlari yaniyormus ama cok sukur sonrasinda aglamasi falan olmadi.. daha cok kucagimda tutuyorum odul olsun oglusuma bati:)
Anestezi aldiginda ac olmasi gerekiyormus.. bence bi arastir cnm sende

Cnm yaa bnde senın gbı oluorm bazn aglamadıım gun olmuo.ama aslında bebegımzn bızden tek ıstegı sevgı,yuzumuze baktıgnda bızlerı endısesız gormek ıstıolar.her bebek kndıne ozgu zmn gecıo ve bgnlerı ozlıcez,kndımzı hatrladıgmzda gulucez

Merhabalar nisan annesi olacam inşallah . Sizleri de tebrik ederim darisi basimiza :) Size bir sorum olacak özellikle normal doğum yapan arkadaşlar 39+1 oldum ama hala sancı açılma hicbirsey yok . Ama maşallah bebegin kilosu yerinde . Max 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi doktorum suniyle dogumu başlatıriz dedi .
Sizin doğum sancıları ne zaman nasıl başladı ?
Doğumu başlatmak için neler yaptınız?
Suni sanciyla doğum yapan oldu mu tecrübelerini aktarabilir misiniz?
Cevaplarsaniz sevinirim . Ilgilenen cevap yazan bütün arkadaslara şimdiden teşekür ederim Allah razı olsun .

Benimde 40 + 1 de suni sanciyla doğumu başlattı doktorum çok şükür normal oldu bebek iri olunca doktorlar beklemiyor sende 40 haftadan sonra doktorunu dinle ,inşallah sağlıkla kucaklarsın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…