2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Pilim erken mi bitti bilmiyorum. Oldukca sabirli ve sakin olan ben galiba yoruldum. Evdeki dongu hic bitmiyor. Sut sag, yedir , gaz , cikar . Kendime bir sn ye vakit zaten kalmiyor. Kizlar bazen oyle agliyorlar ki nedenini bilmiyorum avazi ciktigi kadar bagiriyorlar. Bir tanesi sinirlenince yuzunu sıkıyor yuzu hep ciziliyor canim sıkılıyor ona da . Sizin bebekleriniz de de aglarken yuzunu sikan vae mi ? Diger kizimde o yok ama o da aglayinca kipkirmizi oluyor korkuyorum. Yorgunluktan stresten sutum de azaldi. İlk altinay bari anne sutu verebilsem cok istiyorum bakalim umarim duzelir

Aaa neden bebeğine yetmediğini düşünüyorsun sen elinden geleni yapmiyormusun ? Tabiki yapiyorsun o yüzden sen ona yetiyorsun altini değiştiriyor karnini doyuruyor en önemlisi ona sevgini hissettirmiyormusun ? Elbette bunlari yapiyosundur. Hic yetmedigini düşünme canm bu arada sezaryan mi olmuştun ondan mi sikayetlerin var

Kendini salma bak stres herşeyin başı toparla kendini ve bakamicagini düşünme lütfen ailenle aynı şehirde değilmişim? Bende bazen çıldıracak gibi oluyorum 2 tane çok zormuş biri 3 yaşında oda daha bebek ne durcan anlıyo ne sustan hababam uyandırdığı bebeği gece uyuamıyorum gündüzde öbürünede bakmak zorundayım gene bebekle uyuamıyorum ailem başka şehirde kimsem yok burda herkez nası bakiyosa bende bakmak zorundayım deyip kosusturuyorum hadi sende olumlu düşün biraz daha büyüse bukadar zor olmaz örümcek dönemi falan rahat oluyo geziniyo hepsi geçicek evet zor geçicek ama gecicek

Atak dönemindeyse daha cok kucak istiyor olabilir canm

Bu gece 2 saat çocuğun sanki canını alıyorlar gibi ağladı. Ne gazmış vallahi çok zor ya, yırttı kendini yavrum. Nasıl geçicek bu gaz dönemi korkuyorum vallahi.

Ohh iyi iyi canm ne güzel hayırlı olsun tekrardan Allah damatliginida göstersin

Valla Allah yardımcın olsun canm seni cani gönülden tebrik ediyorum iki bebeğine de yetisiyorsun maşallah böylesi güçlü kadınları hep takdir ederm bunalman cok normal biz bir bebisle bunaliyorz canm :)
Yaninda yardimci kimse var mi

Bu gece 2 saat çocuğun sanki canını alıyorlar gibi ağladı. Ne gazmış vallahi çok zor ya, yırttı kendini yavrum. Nasıl geçicek bu gaz dönemi korkuyorum vallahi.
Bizimkide pazar günü öyle oldu aman yarabbi asla ne yapsam sakinlesmedi ne kucakta ne besikte asla.ayagimda salladm sicak su torbasi yaptim en sonunda yoruldu aglamaktan uyudu ama yaklasik 2 2bucuk saat agladi bizimkide

Eldiven takmıyormusun canım bebeğinin eline. Benim bebekte aynı canım ağlıyor ama bir derdi olmasa ağlamaz ya koltuk altı pişmiş oluyo, ya aç oluyor sütümün az olduğu zaman, ya sancı oluyor, tek olunca kolay uğraşması ama 2 tane zor maşAllah iyi idare ediyorsun. Olur o kadar ağlamaları öyle öyle büyücekler sıkma canını ailen yakınındamı

Benimde 40 + 1 de suni sanciyla doğumu başlattı doktorum çok şükür normal oldu bebek iri olunca doktorlar beklemiyor sende 40 haftadan sonra doktorunu dinle ,inşallah sağlıkla kucaklarsın yavrunu
Sağolun . Peki kaç saat sürdü suniyle doğum yapmaniz

Hadi ya bende dogumdan hemen başvurdum aile bakanlığına 20 nisandan sora alabilirsin dediler. İki ay sürüyormuş işlemleri öyle dediler sizin hemen yatmış? Nasıl oldu bu?

Ya kızlar doğum parası konusunda anlatıcam oğlumu kaybetmiştik hemen ardından nufusuma aldık oğlum için ölüm yazıyor hastane bildirmiş nüfus müdürlüğüne öyle olunca nüfus kimliği cikartmicakti dava açıldı çocuğun nüfusu kayıt olmadı diyerekten. Sora halloldu herseyimv Ondan da doğum parası verdiler bize. aklıma bile geçmiyordu gerçekten oğlumun doğum parası alacağı.. çünkü öldü diyerekten vermezlerdi. Sora kızım doğdu hemen başvurduk verdiler işte ama dokunmuyoruz çünkü onlar çocuklarımin parası. Oğlumunki mezar taşı yapitrcaz inşallah kızıma da mevlit parası vereceğiz öyle anlattık eşimle. Fazla çıkarsa yaparız olsun canları sağolsun anne baba olarak herşeye feda etmeye hazırız çocuklarımız için canimi bile veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…