2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm ilk 2 ay icinde yaptirinca lokal oluyolar sonrasi anestezi aliyolar daha sor oluyor.. yanimizda 7 aylik bbk vardi sunnet oldu oncesinde 3-4 saat ac operasyon sonrasi 2 saat yemek yasak acliktan aglamaktan mafoldu bebek.. icimiz gitti valla..
Geçmiş olsun maşAllah sünnetinizde oldu bitti bende istiyorum ama eşim aile sünnetçilerine yaptırucakmış büyüyünce

gelsene canım bak böyle bizim göbek yüzüstü durmayı hiç sevmiyorum tahminimce ağrısı var ondan bakalım yarın ne dicek sağlıkocağı ona göre doktora gideriz
Canım bizimki böle diil sennki kapanmış hali belkide bak bakalım aynı mıydı?yarın ne dedi bana da bildir
Biz ç.doktoruna gittik kapanır bakım yapmaya devam et dedi.ben de fıtıktan kokrktum resimler benziyo dediğimde nolcak fitıksa da bişe olmaz dedi.inş normal kapanır Allah korusun

Eklentiler

• IMG_7013.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 45
Canım mama olarak ne kullanıyorsun benimki emiyo emiyo boşaltıyor memeleri ama hala aranıyor arada mama vereyim diyorum kızlar sizlerde yazın mama isimlerinizi

Yine sağdım yine ikisi toplam 30 cc. Sinirlerim bozuldu artık.
Cnm bnde sagiyorum bnmde az cikuyor ama gogsumu siknca hala geliyor acaba pompa mi az cekiyor diye dusunuyrm belki seninde oyledir
Bnm kiz emmiyor emse belki dahada cogalir
Tgbhrnyhy Kafam-karisik kızlar siz adanadaydiniz sanırım çocuk doktoru nereye gidiyosunuz
Cnm bn universal hastanesinde mualla potasa gidiyorum ama metro hastanesinde imamettin bey varmis onada iyi diyorlar belki diger aylar onada gidebilirim

Göbek deliği şekil fakrlılığından bence öyle görünüyo bizimki biraz farklı ağlayınca içersi çok azda olsa görünüyor hala tam kapanmış değil . yarın haberdar ederim inşallah. Bi sıkıntı olmaz merak etme iyi görünüyo

27 günlüğüz 10du sarılıgı en son ve hala yüzü gözlerinin içi sarıı geçmişmi geçmemişmi die aklımı yiyorum allahtan 4 gün sonra doktora gidecegiz ama onu böyle sarı görmek istemiyorum artık

Sagol canim insallah benimkinde de yoktur arkadasim bebek hemsiresi o da normal dedi ama ben taktim haftaya gosterecegim simdi seninki kac gunluk ve beyazladi mi yuzu
Bi pazar 11 le çıktık yüZünde göz ve burun üstü sarı renk var.doktor sarılık devam ediyor bol bol besle dedi.1 ayı aşarsa tekrar bakılır dedi kan tahlili de istemedi.

Cnm ilk 2 ay icinde yaptirinca lokal oluyolar sonrasi anestezi aliyolar daha sor oluyor.. yanimizda 7 aylik bbk vardi sunnet oldu oncesinde 3-4 saat ac operasyon sonrasi 2 saat yemek yasak acliktan aglamaktan mafoldu bebek.. icimiz gitti valla..
Yaaa bende ilk 6 ay diye biliyorm.bebegin nasil canm simdi ? Cok agladi mi ? Sizde mi ac biraktiniz kuzuyu yoksa normal emzirdinmi islem öncesi ve sonrası

Evet benimde canım sıkılıyor.böyle görmek istemiyorum.biz götürdüğümğzde yüzü turuncuydu.şimdi göz ve burun üstü fetoterapide gözlüğün oldupu yerler kalmış.

Yaa ağlayınca mı baktın?? Bezini değiştirirken çok sakin o yüzden bilmiyorum.ama dikkat edicem

Canım anneler
Bebeğim emmiyor,hadi bunu geçtim sakin karşılıyorum.ama kalça ve bacak ağrım sürüyor çocupuma kalkıp koşamıyorum.işe yaramıyorum resmen yürüyemiyorum canım acayip sıkılıyor,sürekli ağrım var yavruma tek başıma bakamıyırum diye ağlıyorum.
2 gündür vucudum kaşınıp kabarıyor.bugün doktora gösterdim kurdeşen benzeri dedi.yine sıkıntılı bir dönemde aynı şey olmuştu.
Bebeğime yetememek beni bitiriyor

Canım mama olarak ne kullanıyorsun benimki emiyo emiyo boşaltıyor memeleri ama hala aranıyor arada mama vereyim diyorum kızlar sizlerde yazın mama isimlerinizi

Hipp kullanıyorum canım. Çevremdeki herkes onu kullanıyordu çok memnunlardi. Bende memnunum.

Yine sağdım yine ikisi toplam 30 cc. Sinirlerim bozuldu artık.

Bozma canım sinirini artacak bizimde inşallah. Artmazsa da ne yapalım. Mama ile idare edecegiz. Sinirini bozmanin bir faydası yok. Rahatla biraz , çoğalacak de. İyi düşünelim iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…