2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizim bebeğin kilosu 6 günlük kontrolde 2700 dü zayıf canım senin bebiştemi zayıf yoksa bizimki enfeksiyondan filanmı şişmiş şimdi 17 günlüğüz 5 günlükken düştü göbüş :)
Aynen canim benimki de 2880 dogdu 5 günlük kontrolde 2730 du enfeksiyon olduğunu sanmıyorum simdi 4 kiloya yaklastik 1 aylik oldu

Yine sağdım yine ikisi toplam 30 cc. Sinirlerim bozuldu artık.

Sutunmu azaldı canım neden sagıyosunki?

Sen emzirmiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum emzirirken sağilan süt gerçeği göstermez

Emziriyorum ancak yetmiyor. Kız memeyi bıraktıktan sonra mama takviyesi yapıyorum. Ne çıkıyor merak ettiğimden sağdım. Azalmadı şükür ama artmadı da yani. Hep böyle.

Canm hayırlı olsun şimdiden neden erken yaptiriyosunuz bi sebebi var mi ? Bende yaptiracagm kismetse su aglamalari az kesilsinde 6 ayi doldurmadan yaptırmak istiyorum kismetse
Cnm ilk 2 ay icinde yaptirinca lokal oluyolar sonrasi anestezi aliyolar daha sor oluyor.. yanimizda 7 aylik bbk vardi sunnet oldu oncesinde 3-4 saat ac operasyon sonrasi 2 saat yemek yasak acliktan aglamaktan mafoldu bebek.. icimiz gitti valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…