2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bisey soracm kızlar ya gorumcem bebek çok sık kakasini yaparsa sut yaramazmis dedi siz öyle bisey duydunuz mu . Benim ki de çok sık yapıyor kakasini sütum yaramıyor mu acaba

Kızlar oğlum katı sarımsı kustu baya kustu sizde kusmalar nasıl oluyor üşüttümmü bebeğimi yoksa

Bizimkide pazar günü öyle oldu aman yarabbi asla ne yapsam sakinlesmedi ne kucakta ne besikte asla.ayagimda salladm sicak su torbasi yaptim en sonunda yoruldu aglamaktan uyudu ama yaklasik 2 2bucuk saat agladi bizimkide

Ya insanın eli ayağı dolaşıyor cidden. 5 dk susuyor heh diyorsun sakinleşti, sonra öyle bir basıyorki yaygarayı aman Allahım. Eşim de sağolsun uykusuzluğa hiç gelemediği için o da sinir küpü oluyor o anda, sanki ben bağırtıyorum çocuğu. Vallahi dinimiz boşuna anneleri bu kadar yüceltmemiş, babalarda sabır maalesef hiç yok.

Kızlar günlerdir 3-3.5 saat ağlıyor benim kızım;gece uykuları bile azaldı;beşiğine koyuyorum 5 dk uyanıyor-doktoruna ulaşamadım;sütüm mü yetmiyor yoksa gaz mı bilmiprum-canım çok sıkılıyor,olmadı hastaneye mi götürsem diyorum (

Kızlar tek gogsume sut daha cok bırıkıyo dun gece ve sımdi emzırırken içerlerden sanki bısey cekılıyo gıbı sızlıyo neden oluyo acaba sızdeoldumu ellıyorum elime bısede gelmıyo sut bırıktıgı içinmi acaba

Tgbhrnyhy @umut-001 kızlar siz adanadaydiniz sanırım çocuk doktoru nereye gidiyosunuz
önceden medline uzman doktor ali yavuz beye gidiyorduk çünkü doğumumu orda yapmıştımm ali bey pek ilgili gelmedi şimdi seyhan başkent yasemin hanıma gidiyoruz çok memnunuz şuan için kadın daha ben sormadan herşey anlatyoo önceden korkmamam için bilgilendiriyo mesela idrarında kan olabilir sakın korkma normaldir filan dedi odasına girdiğimizde diğer doktorlar gibi geçiştirmedi içerde rahat 20 dakika kalmışızdır ondada biz 2 soru sorduk gerisini o anlattı yani eger böyle giderse devam edebilirimm ama belki ortadoğuyuda deneybilirim ordada bi bayan varmış iyi olan

Bisey soracm kızlar ya gorumcem bebek çok sık kakasini yaparsa sut yaramazmis dedi siz öyle bisey duydunuz mu . Benim ki de çok sık yapıyor kakasini sütum yaramıyor mu acaba
Yok canım ya sacmalamıs görümcen.güzel besleniyor bebegin sindirim sistemide güzel calısıyor.cok kaka yapması bunu gösteriyor.benimkide cok yapıyo.kilo alımıda iyi.yaramada almazdı dglmi.üzülme böyle seylere

Evet tabiki yapıyorum bebeğime bakıyorum ama yek başıma yapamıyorum.ya eşimden bişe istiyorum ya annemden artık canım sıkılıyor.yere bişe düşse eğilip alamıyorum.sezeryan oldum ama sıkıntım dopum öncesinden başlamıştı kalçanve bacak ağrım.resmen topallıyorum ağrım oluyor dolandıkça.

Allah sana kolaylıklar versin canım.bu halimle 2 taneyi düşünemiyorum.Annem yanımda o olmazsa zaten kesinlikle yapamazdık.

Bu gece 2 saat çocuğun sanki canını alıyorlar gibi ağladı. Ne gazmış vallahi çok zor ya, yırttı kendini yavrum. Nasıl geçicek bu gaz dönemi korkuyorum vallahi.
Benmki de çok ağladı.ayaklarının uzağına socak su torbası koydum uzağına çok rahatladı

kızlar,
hala inanamıyorum ama grupta doğurmayan kalmadı benim dışımda. Hiç bugünleri bekleyeceğimi düşünmüyordum. Nişanım geleli 1,5 hafta oldu 3 kez nişanım geldi ve nstde sancılarım çıkıyor 2 cm açılmam da vardı ama hala doğum başlamadı ve ben 40+3 teyim. 40. haftasından sonra normal doğum yapanınız var mıydı? 40+ kaçta yaptınız?
Ben artık dayanamıyorum cinnet geçiriyorum evde lohusalık dönemine girmiş gibi buhranlardayım. İnanılmaz bi psikoloji içindeyim. Boşuna bekliyormuşum gibi geliyor, artık karnımdaki bebeğe sinirleniyorum gelmediği için.

Korse kullanan var mı ben takıyorum arada çünkü sezeryan oldum.karnımın içi acıyor.
Takıyorum ama karnıkın altı korseden pörtlüyor :)

Kizlar bisi sorcam bu sefer bebekle ilgili diil. 3 yasindaki kizim yururken sag ayagi hafiften aksamaya basladi dun fark ettim. Kendi mi yapiyor neden oluyo anlamadim cok moralim bozuldu. Biraz gozlemleyelim dedik esim hemen dr.a goturme dedi. Bu yaslarda olur mu ki bilginiz var mi

Yok canım ya aksine bebek güzel besleniyor yediğini sindiriyor sindirdiğini atıyor sindirim sistemi de iyi çalışıyor demek senin görümce görümcelik yapmak istemiş

Bu gece de olursa onu deneyeyim canım, sağol.

Sakin ol canım. Evet son zamanlar çok zor ama sakin ol. Ben 41+0'da normal doğum yaptım. Bol bol yürü. Varsa pilates topu üzerinde yaylan. Benim açılmamı o arttırmıştı.

Bir sorum var. Biliyorsunuz anne sütü + mama takviyesi ile besleniyoruz. Benim kız iki gündür mamasını içerken biraz çıkarmaya, yutamamaya ve kusmaya başladı. Nedendir acaba? Önce emiyor, sonra mamasını içiyor. O zaman böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…