2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Görümcen tam tersi demiş çok şık kaka yaparsa süt yarıyor demek anneye alıştırmak istemiyorlar
Bisey soracm kızlar ya gorumcem bebek çok sık kakasini yaparsa sut yaramazmis dedi siz öyle bisey duydunuz mu . Benim ki de çok sık yapıyor kakasini sütum yaramıyor mu acaba

Teyzeler selamlar . Yine bi iki bisi yazip kacicam.
G gulguseli canim hepimiz ayni durumdayiz yalniz degilsin sikma canini. Benim iki kiz bildigin 1 er dk arayla biri uyuyor biri uyaniyor yani bildigin surekli tetikte ve ayaktayim.
Dun en son kucagimda emzirirken aglamaya basladim sinirlerim yiprandi sanirim depresyona girdim icimde vesvese var dua ediyorum gecsin. Salak sacma dusunceler sariyor beynimi.
Gaz problemi icin yapmadigim sey kalmadi . Dunya capinda gaz icin bi care ariyorum Almanya'dan gaz ilaci, Amerika'dan gaz kremi , Kas tan adacayi yagi vs vs :) :) nasiliz derseniz idare ediyoruz sanirim gaz gecmedi biz alistik :)
Gaz problemi olan bebeleri yuzustu yatirinca daha rahat ediyorlar sanirim bi deneyin.
Rezene bize biraz iyi geldi 30 cc falan gunde bi iki kez veriyoruz granul seklinde olan rezenelerden.
Kendiniz demlemeyin cunku rezenenin solunum baskilayici etkisi varmis ayari tutturamazsak.
Evde kutuphanesi, kitapligi buyuk olan arkadaslarim dikkat edin bebekler icin iyi degilmis.
Bir kizim saatlerce ikiniyor popo darligi var fitil kullaniyoruz mekanik bi sekilde calissin diye simdi daha iyiyiz siz de dikkat edin orda biriken kakayi cikarma amacli surekli ikinirmis bebek .

Eldiven takiyordum ama artik cikardim. Dokunma duyularinin gelismesi icin ellerinin artik acik olmasi gerekiyor. O yuzden aciyorum. 2,5 aylik olduk yavas yavas dokunsun istiyorum. Oyle oluncada elleri acikta kaliyor.
Bende çıkarıyorum elini emsin istiyorum ama ağladığı yada gazı olduğunda giydiriyorum keyif için uzandığında uyanık olduğunda çıkarıyorum yoksa benimkide aynı öyle mıncıklıyo çiziyo ıkınırken ağlarken tabi siz baya büyümüşsünüz biz 18 günlüğüz :))

Nereye basvuru yapacagiz peki canim?
Ya kızın 2015 doğumlu mu o zaman onun parasını da alabilirsin 15 mayis 2015ten sora doğanlara veriyor diye biliyorum öyle fırsat varsa onunda veriyor oglum agustos 2015 dogumluydu o yüzden verdiler

Kızlar çok çabuk acıkıyorum hep birşeyler yiyorum ya off zaten bütün vitaminlerim süte gidiyor. Bu gidişle böle zayıflayamamki

Ya dun yolda yururken gordum yanimizda bebek de yoktu. Yani zannetmiyorum da olabilir. Onceki gun annem oyun parkina goturdu orada oyuna dalmisken de oyle yurumus. Planli yapsa orada yapmaz diye dusunuyorum
O zaman gercekten ayagi agriyor olabilir
Bnde sizin yaninizda agriyor diyor baska zamanlarda normal yuruyor diye dusunmustum
2 cocuk zordur ya insanin akli hep digerinde kaliyor
hadi yaa bu nasıl bi umursamazlıkk sanki bi çocuk kolay gelio dünyaya gözümden düştüler şuan salı günkü kontrolden sonra ortadoğuya geçebilirim zaten denemk istiyordum ortadoğu gerçekten çok iyi
Belki senin doktorun iyi olabilir ama bana o gunki davranislari cok itici geldi o yuzden vazgectim

Bu yaşla alakalı olcak bise değil canım acıyo falan bise diyor mu benimde oğlum 3 yaşında kendini iyi ifade ediyo biberi ağrısa acıda detaylı bişekilde anlatiyo sor ona bence konustunmu kızınla?

Ya kızın 2015 doğumlu mu o zaman onun parasını da alabilirsin 15 mayis 2015ten sora doğanlara veriyor diye biliyorum öyle fırsat varsa onunda veriyor oglum agustos 2015 dogumluydu o yüzden verdiler
Yok 2013bdogumlu canim. Valilige mi gitmek gerekiyor simdi? Okulu aradim da aile ve sosyal bilmem neyine gideceksin dedi.

Bu yaşla alakalı olcak bise değil canım acıyo falan bise diyor mu benimde oğlum 3 yaşında kendini iyi ifade ediyo biberi ağrısa acıda detaylı bişekilde anlatiyo sor ona bence konustunmu kızınla?
Sordum agri sizi yok canim bikac kere konustuk. Kendini cok iyi ifade edebiliyor bir yeri agridiginda hemen soyluyor. Takip edicem duzelmezse ortopediye goturcem.

ya kızlar oturup aglicam sinirdennn ben hamilelikte bu kadar çatlamadımm bel kenarlarımmm kıpkırmızı çizgi çizgi olduu o da yetmedi şimdide gögüs kenarlarım kırmızı kırmızı çizgi halindee nolcak şimdii çatlakmı bunlarr geçnezmii offf

Ya dun yolda yururken gordum yanimizda bebek de yoktu. Yani zannetmiyorum da olabilir. Onceki gun annem oyun parkina goturdu orada oyuna dalmisken de oyle yurumus. Planli yapsa orada yapmaz diye dusunuyorum
Ben de kucukken bir ara topallamaya baslamisim, topugumu basmiyomusum galiba. Bizimkiler panikle doktora goturmus tabi, hatta doktorun teki ameliyat etmeye kalkmis asil tendonumdan. Ameliyattan korumak icin ananem her gun masaj yapmis ayagima, kisa surede duzelmisim, su anda da hicbir sorunum yok. Siz de bi deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…