Teyzeler selamlar . Yine bi iki bisi yazip kacicam.
G
gulguseli
canim hepimiz ayni durumdayiz yalniz degilsin sikma canini. Benim iki kiz bildigin 1 er dk arayla biri uyuyor biri uyaniyor yani bildigin surekli tetikte ve ayaktayim.
Dun en son kucagimda emzirirken aglamaya basladim sinirlerim yiprandi sanirim depresyona girdim icimde vesvese var dua ediyorum gecsin. Salak sacma dusunceler sariyor beynimi.
Gaz problemi icin yapmadigim sey kalmadi . Dunya capinda gaz icin bi care ariyorum Almanya'dan gaz ilaci, Amerika'dan gaz kremi , Kas tan adacayi yagi vs vs :) :) nasiliz derseniz idare ediyoruz sanirim gaz gecmedi biz alistik :)
Gaz problemi olan bebeleri yuzustu yatirinca daha rahat ediyorlar sanirim bi deneyin.
Rezene bize biraz iyi geldi 30 cc falan gunde bi iki kez veriyoruz granul seklinde olan rezenelerden.
Kendiniz demlemeyin cunku rezenenin solunum baskilayici etkisi varmis ayari tutturamazsak.
Evde kutuphanesi, kitapligi buyuk olan arkadaslarim dikkat edin bebekler icin iyi degilmis.
Bir kizim saatlerce ikiniyor popo darligi var fitil kullaniyoruz mekanik bi sekilde calissin diye simdi daha iyiyiz siz de dikkat edin orda biriken kakayi cikarma amacli surekli ikinirmis bebek .