2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Oh maşallah. İçim rahatladı açıkçası. Mama verdiğimi duyanların tepkisinden, mahalle baskısından yılmıştım çünkü.
Okadar takma canım sırf mamayla büyüyen bi sorunu olmayan çok en azından arada veriyosun ne olcak oda bebekler için hazırlanan bi besin sonucta

Aaa canm tesadüf bu ya bizimkide bugun sapsari kustu süt hic yok sadece sap sari bi kusma neyin nesiydi anlamadım ama cok korktum acaba doktora götürsem mi bilemedm
Ekşi kokuyormuydu canım seninde daha öncede kusmuştu ama fazla emzirmeden dolayıydı hiç kokmuyodu ama bu asitik ekşi kokuyodu birde yeşil kaka yaptı bugün galiba üşüttüm yavrumu . Ben takip edicem tekrarlarsa götürücem. Birde benimki peynir kesiği gibi değil sıvı süt gibi değil koyu krem sarıya yakın katı kustu

Kurabiye yiyip üzerine su içmek mi canım?
Evet tatlım bol su içmek lazımmış yedikten sonra
Bize hiç ateş yapmadı canım zaten ebe de yapmaz demişti her günkü gibiydi bir farklılık yoktu

1 ay asisi hepatit b asisi oluyor o ates yapmiyor 2. Ay olunan asilardan karma asi yapabiliyor ates. Benim kizlardan birinin 37.8 yapti digerine hic birsey yapmadi.
Teşekkürler kızlar vurulduk dün aşımızı kıyamıyor hiç insan ya bundan sonraki olan ateş yaparmış miniklere göre değişiyormuş sanırım

Ayy bende ya iki kilo vermişim seviniyordum doğumdan sonra geri aldım çünkü acıkıyorum halim kalmıyor kı vitaminsiz kalıyorum emzirirken bile hemen yoruluyorum

Büyük oğlumda her aşı ateş yapmıştı bizimde 3 gün sonra bakalım bu nası olcak

Okadar takma canım sırf mamayla büyüyen bi sorunu olmayan çok en azından arada veriyosun ne olcak oda bebekler için hazırlanan bi besin sonucta

Çok haklısın canım. Teşekkür ederim moral verdiğin için. Lohusalık işte insan üzülüyor ağlıyor hemen. Başta böyle değildim bu hafta sürekli ağlar oldum.

Bende corekotulu tuzlu kurabiye yiyorum bitircem onu bu gidişle.. eşimde kızıyor o misafirlere ayırdık diyor napayım ben

Oh maşallah. İçim rahatladı açıkçası. Mama verdiğimi duyanların tepkisinden, mahalle baskısından yılmıştım çünkü.

Aynen bende kendimi kötü hissediyordum bende rahatladım. Kilo alımı gayet iyi keyfi de yerinde tutturduğun düzen güzel devam et aynı dedi. İnşallah dediği gibi bizimde 40 imizdan sonra artar sutumuz.

amin inşallah sizinkinede :) sağlıklaa gelsin minik kuzu.walla kendi sancımla nasıl olurdu bilmiyorum ama artık suni sancıdan mı epiduraldenmi açılma bi anda pik yaptı inşallah sizinkide kolay olur :)
Amiiiiinnn inşallah sagolun:)

Çok haklısın canım. Teşekkür ederim moral verdiğin için. Lohusalık işte insan üzülüyor ağlıyor hemen. Başta böyle değildim bu hafta sürekli ağlar oldum.
Bende ilk hafta çok ağladım büyük oğlum çok kıskandı ona ihanet etmiş gibi hissettim ama geçti dönem dönem sanırım yogunlasiyoeuz

Hic beklemedik canım. Evet geç zayıf bir bayandı galiba ayni kisiden bahsediyoruz. Uzun uzun anlatti herseyi özel hastanedeki dr bu kadar ince ayrintili anlatmiyor. Hic degilse yüregime su serpti bizimde göz kenarlarimizda sarılık, 7 cikti. Bol bol sıvı tüket , ekmek fln yeme bebek cok kaka yapsın sarılıgı atsın dedi. Sanada cok tesk ederim gerckten iyi bi doktormus ama bu kadar kucukken oraya gitmemizi istemiyor doktor burası yenidogana uyumlu degil kanını fln alamazlar dedi

Şükür 5. Günde kızım kaka yaptı kizlar ben ondan daha çok rahatladım :) büyük kızım 3 gündür hasta ateşle başladı öksürük burun akıntısı devam ediyor ondan bana benden de küçük kuzuma geçti galiba ya dünden beri oda öksürüyor çok üzülüyorum hadi büyüğe ilaç falan veriyorum da küçük için ne yapabilirim ıhlamur iyi geliyormuş az birşey verdim bugün başka ne yapabilirim fikri olan varmı kizlar

Rica ederim canım memnun kalmanıza sevindim aynı doktordur muhtemelen 2. Kattaydı odası, bizle de başka şey için gitmemize rağmen kontrole gelmişiz gibi çok ilgilendi ben de çok şaşırmıştım devlette bu kadar ilgili bir doktora denk geldiğim için ama dediğin gibi bize de mikrop kapar çok kalabalık buraya hasta olmadıkça getirmeyin dedi.Ben de 2. Ay kontrolü için düşünüyordum tekrar götürmeyi ama bi yandan doktor da haklı , gazide nasıldı çocuk polikliniğe mi gittiniz drlardan randevu mu aldınız olmadı biz de oraya götürelim.

Bende ilk hafta çok ağladım büyük oğlum çok kıskandı ona ihanet etmiş gibi hissettim ama geçti dönem dönem sanırım yogunlasiyoeuz
Ben halancok uzuluyorum kizimi dislamis gibiyim. Bana uzaktan oyle bi bakisi var ki anlatamam.

Kizlqr bugunku basari hikayem hic biberon vermemek oldu:) ama bi yandan da memeler tas gibi oluyo arada sagiyorum. Bu sut bebege gore ne zaman sekillenir ki acaba? Cok su icmesemmi?

Nasil oldu deniz,dua ediyorum bizim de kan degerimiz dusmus damla baslatti hemen birde ggt degeri var ona calismak lazim dedi akdeniz anemisi mi olabikir tasiyicilik dedi tekrar kan verdik..bu sarilk yuzinden zaten kac defaa verdik kan kan degeri dusmesi o yuzden olabilir ins baska bir sebebi yoktur.. artik atlatip normal hayata donmeyinnasipnetsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…