- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.961
Okadar takma canım sırf mamayla büyüyen bi sorunu olmayan çok en azından arada veriyosun ne olcak oda bebekler için hazırlanan bi besin sonuctaOh maşallah. İçim rahatladı açıkçası. Mama verdiğimi duyanların tepkisinden, mahalle baskısından yılmıştım çünkü.
Ekşi kokuyormuydu canım seninde daha öncede kusmuştu ama fazla emzirmeden dolayıydı hiç kokmuyodu ama bu asitik ekşi kokuyodu birde yeşil kaka yaptı bugün galiba üşüttüm yavrumuAaa canm tesadüf bu ya bizimkide bugun sapsari kustu süt hic yok sadece sap sari bi kusma neyin nesiydi anlamadım ama cok korktum acaba doktora götürsem mi bilemedm
Evet tatlım bol su içmek lazımmış yedikten sonraKurabiye yiyip üzerine su içmek mi canım?
Bize hiç ateş yapmadı canım zaten ebe de yapmaz demişti her günkü gibiydi bir farklılık yoktu
Teşekkürler kızlar vurulduk dün aşımızı kıyamıyor hiç insan ya bundan sonraki olan ateş yaparmış miniklere göre değişiyormuş sanırım1 ay asisi hepatit b asisi oluyor o ates yapmiyor 2. Ay olunan asilardan karma asi yapabiliyor ates. Benim kizlardan birinin 37.8 yapti digerine hic birsey yapmadi.
Gündüz bayaa uyuyo yiyo yatıyo toplasan 3 saat falan uyanık ama gece genelde uyanikKızlar bebegnZ ne kdr uyuo :)
Ayy bende ya iki kilo vermişim seviniyordum doğumdan sonra geri aldım çünkü acıkıyorumOff ben de kafayı taktım kaç gündür anneme söyleniyorum. Ben çok acıkıyorum yahu! Hamileyken dikkat ederdim öyle iştahlı değildim her zaman Nasıl yiyorsam. Ama ama emzirme dönemim iştahlı gidiyor. 4 kilom kaldı diye seviniyordum, kilo vermem durdu artık artacak diye korkar oldum
Büyük oğlumda her aşı ateş yapmıştı bizimde 3 gün sonra bakalım bu nası olcakEvet tatlım bol su içmek lazımmış yedikten sonra
Teşekkürler kızlar vurulduk dün aşımızı kıyamıyor hiç insan ya bundan sonraki olan ateş yaparmış miniklere göre değişiyormuş sanırım
Okadar takma canım sırf mamayla büyüyen bi sorunu olmayan çok en azından arada veriyosun ne olcak oda bebekler için hazırlanan bi besin sonucta
Bende corekotulu tuzlu kurabiye yiyorum bitircem onu bu gidişle.. eşimde kızıyor o misafirlere ayırdık diyor napayım benBen de o sekildeyim. Misafir geliyor hamileyken hazirladigim borekleri pisiriyirum inlarla ben de yiyorum
Kaliyornkalanlari ertesi gun yiyorum derken artik yememe karari aldim. Kendime kurabiye aldim acikinca 1 tane ondan yiyorum gece gunduz artik ne zamansa. Borekten iyidir:)
Oh maşallah. İçim rahatladı açıkçası. Mama verdiğimi duyanların tepkisinden, mahalle baskısından yılmıştım çünkü.
Amiiiiinnn inşallah sagolun:)amin inşallah sizinkinede :) sağlıklaa gelsin minik kuzu.walla kendi sancımla nasıl olurdu bilmiyorum ama artık suni sancıdan mı epiduraldenmi açılma bi anda pik yaptı inşallah sizinkide kolay olur :)
Bende ilk hafta çok ağladım büyük oğlum çok kıskandı ona ihanet etmiş gibi hissettim ama geçti dönem dönem sanırım yogunlasiyoeuzÇok haklısın canım. Teşekkür ederim moral verdiğin için. Lohusalık işte insan üzülüyor ağlıyor hemen. Başta böyle değildim bu hafta sürekli ağlar oldum.
Hic beklemedik canım. Evet geç zayıf bir bayandı galiba ayni kisiden bahsediyoruz. Uzun uzun anlatti herseyi özel hastanedeki dr bu kadar ince ayrintili anlatmiyor. Hic degilse yüregime su serpti bizimde göz kenarlarimizda sarılık, 7 cikti. Bol bol sıvı tüket , ekmek fln yeme bebek cok kaka yapsın sarılıgı atsın dedi. Sanada cok tesk ederim gerckten iyi bi doktormus ama bu kadar kucukken oraya gitmemizi istemiyor doktor burası yenidogana uyumlu degil kanını fln alamazlar dediGenç zayıf bir bayan mıydı canım kahve saçlı kahve gözlü :) kendinin de 7 aylık bebeği varmış hatta öyle demişti.Çok beklediniz mi nasıl oldu? Bizim de geçmedi sarılığımız azaldı ama göz kenarlarında falan hala var hafif demek ki bizim de 2 den fazla , ne zamana kadar geçmesi gerekiyormuş bir şey dediler mi canım
1 gün çok uykusuz 2 gün ful uyuyo bizim düzen böyle canım yattımı 1 buçuk 2 buçuk saatte bir uyanıyoKızlar bebegnZ ne kdr uyuo :)
Rica ederim canım memnun kalmanıza sevindim aynı doktordur muhtemelen 2. Kattaydı odası, bizle de başka şey için gitmemize rağmen kontrole gelmişiz gibi çok ilgilendi ben de çok şaşırmıştım devlette bu kadar ilgili bir doktora denk geldiğim için ama dediğin gibi bize de mikrop kapar çok kalabalık buraya hasta olmadıkça getirmeyin dedi.Ben de 2. Ay kontrolü için düşünüyordum tekrar götürmeyi ama bi yandan doktor da haklı , gazide nasıldı çocuk polikliniğe mi gittiniz drlardan randevu mu aldınız olmadı biz de oraya götürelim.Hic beklemedik canım. Evet geç zayıf bir bayandı galiba ayni kisiden bahsediyoruz. Uzun uzun anlatti herseyi özel hastanedeki dr bu kadar ince ayrintili anlatmiyor. Hic degilse yüregime su serpti bizimde göz kenarlarimizda sarılık, 7 cikti. Bol bol sıvı tüket , ekmek fln yeme bebek cok kaka yapsın sarılıgı atsın dedi. Sanada cok tesk ederim gerckten iyi bi doktormus ama bu kadar kucukken oraya gitmemizi istemiyor doktor burası yenidogana uyumlu degil kanını fln alamazlar dedi
Ben halancok uzuluyorum kizimi dislamis gibiyim. Bana uzaktan oyle bi bakisi var ki anlatamam.Bende ilk hafta çok ağladım büyük oğlum çok kıskandı ona ihanet etmiş gibi hissettim ama geçti dönem dönem sanırım yogunlasiyoeuz
Kizlar ancak simdi yazabiliyorum. Sarilik icin gittik farkli seylerle donduk. Denizin kani 12ye sonra 10a simdi de 8e dustu anemi var sanirim yarin bir test yapilacak. Doktor bu surecte cok kan verdiniz ondan da olabilir dedi. yavrum dogdugundan beri hemen hergun kan verdi. Hele gecen fiskirdi kani,delik desik oldu. Bir de asil onemli olan netrofil cok cok dusuk Denizde netrofinden supheleniliyor. Yarin kan hastaliklari bir prof gorecek ve yine kan testi yapilacaknetrofin olan hastalar dis dunyayla bir nevi temasi azaliyor cunku en ufak hastaliktan bagisiklari cok zayif oldugu icin agir sekilde etkileniyor. Tum ailelere soyledik kimse kusura bakmasin artik. Yuzde 90 iyilesiyormus ama henuz asilar tamamlanmadigi icin riskliymis. Bakalim yarin ne olacak bu arada sariliga da yarin ayni kandan bakilacak. Valla hamilelik kanamali dogumdan sonrasi yine hastaneye gitmeli geciyor. Uzerimde bir karabulut var ama anlamadim. Allah daha buyuk dert vermesin ama kizlar hak verirsiniz evdeyken yoruluyorsunuz. Ben hem yalnizim evde hem de en bastan beri su hastane isi,uykusuzluk derken ortalikta hayalet gibi dolasiyorum. Bundan boyle buralara cok giremezsem de kusuruma bakmayin. Yarin haber ederim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?