- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.941
İşte aile bakanlığı diyorum oraya gideceksin valilik derken içinde bulunduğu demek istedimYok 2013bdogumlu canim. Valilige mi gitmek gerekiyor simdi? Okulu aradim da aile ve sosyal bilmem neyine gideceksin dedi.
Evet ya çok acıkıyom hemen mutfağa saldırıyom eşime dedim misafirlere ayırdığı şeyleri de yemek zorundayım dedim bitiyor çünkü acıkıyom duruyor onlarda misafirlere ayırdık napayım ya ne yiycemAynen bende hamileyken bukadar yemiyodum
Aaa canm tesadüf bu ya bizimkide bugun sapsari kustu süt hic yok sadece sap sari bi kusma neyin nesiydi anlamadım ama cok korktum acaba doktora götürsem mi bilemedmKızlar oğlum katı sarımsı kustu baya kustu sizde kusmalar nasıl oluyor üşüttümmü bebeğimi yoksa
Ayy kesinlikle herseyleri anneler cekiyor dogum sancisi dogum sonrasi agri sancı bebekle ugras hersey bize valla.Rabbim bunca seye karsilikta iste cennet annelerin ayakları altında demsYa insanın eli ayağı dolaşıyor cidden. 5 dk susuyor heh diyorsun sakinleşti, sonra öyle bir basıyorki yaygarayı aman Allahım. Eşim de sağolsun uykusuzluğa hiç gelemediği için o da sinir küpü oluyor o anda, sanki ben bağırtıyorum çocuğu. Vallahi dinimiz boşuna anneleri bu kadar yüceltmemiş, babalarda sabır maalesef hiç yok.
Canm bildigim kadaryla 2 4 8 ve 16.haftalarda oluyorAtak dönemi nezaman oluyor canım.benimkide aynen böyle emiyor emiyor kucagımda uyuyor
Tesekkur ederim canim.Ben de kucukken bir ara topallamaya baslamisim, topugumu basmiyomusum galiba. Bizimkiler panikle doktora goturmus tabi, hatta doktorun teki ameliyat etmeye kalkmis asil tendonumdan. Ameliyattan korumak icin ananem her gun masaj yapmis ayagima, kisa surede duzelmisim, su anda da hicbir sorunum yok. Siz de bi deneyin isterseniz
Bence çok bekleme canım aklında kalmasın bian evvel götür illa bise olduğundan değil için rahatlarSordum agri sizi yok canim bikac kere konustuk. Kendini cok iyi ifade edebiliyor bir yeri agridiginda hemen soyluyor. Takip edicem duzelmezse ortopediye goturcem.
Hamilelikten sonra çatlamaz ama anlamadım acaba farketmemismiydin hamileyken olmuş olabilirmi ?ya kızlar oturup aglicam sinirdennn ben hamilelikte bu kadar çatlamadımm bel kenarlarımmm kıpkırmızı çizgi çizgi olduu o da yetmedi şimdide gögüs kenarlarım kırmızı kırmızı çizgi halindee nolcak şimdii çatlakmı bunlarr geçnezmii offf
Ben de o sekildeyim. Misafir geliyor hamileyken hazirladigim borekleri pisiriyirum inlarla ben de yiyorumKızlar çok çabuk acıkıyorum hep birşeyler yiyorum ya offzaten bütün vitaminlerim süte gidiyor. Bu gidişle böle zayıflayamamki
Tatlı benimde derdim yemeği bazen kısabiliyorum ama illa mutfağı bi ziyaret ediyorumEvet ya çok acıkıyom hemen mutfağa saldırıyom eşime dedim misafirlere ayırdığı şeyleri de yemek zorundayım dedim bitiyor çünkü acıkıyom duruyor onlarda misafirlere ayırdık napayım ya ne yiycem
Cnm her bıberonu vermeden once memeyı verıorm tutuo.ama bazn agznda bırıktirio.cok şukur brz dha ıız ama bzm bebışın brz dha buyumesı lazm.Naptin tutuyor mu? Ben bugun hep meme veriyorum bakalim. Cok cekmedigi icin doyurmuyor kendini. Vakumlamiyo memeyi. O yuzden hep memedeyiz.
Pamukla ıslak kalmıştır canım kurulamak gerekiyo ıslaklıktan olmuştur kuzucum yoksa nerden ne mikrop kapçak kıyamam ya kaşınsa falan söyleyemezde huzursuzmu peki ? Belki rahatsız ediyordurÖncelikle ikiz annelerine ve iki çocuklu annelere allah sabır güç kuvvet versin. Benim ilk bebeğim ve resmen pilim bitti artık 33 günlük olduk ama 33 sene yaşlandım resmen. Yaklaşık 10 gündür bebeğin popo deliği nin kenarı kızarık ne sürdüysek geçmedi dün doktoragittik hamazinc diye bi krem verdi mantar olmuş ömerim. Tecrübeli anneler önceki bebişleriNizde yaşadınız mı böyle bişey. Hiç ıslak mendil kullanmadım hep pamuk suyla sildim niye oldu anlamadim
Bir sorum var. Biliyorsunuz anne sütü + mama takviyesi ile besleniyoruz. Benim kız iki gündür mamasını içerken biraz çıkarmaya, yutamamaya ve kusmaya başladı. Nedendir acaba? Önce emiyor, sonra mamasını içiyor. O zaman böyle oluyor.
Merhabalar nisan annesi olacam inşallah . Sizleri de tebrik ederim darisi basimiza :) Size bir sorum olacak özellikle normal doğum yapan arkadaşlar 39+1 oldum ama hala sancı açılma hicbirsey yok . Ama maşallah bebegin kilosu yerinde . Max 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi doktorum suniyle dogumu başlatıriz dedi .
Sizin doğum sancıları ne zaman nasıl başladı ?
Doğumu başlatmak için neler yaptınız?
Suni sanciyla doğum yapan oldu mu tecrübelerini aktarabilir misiniz?
Cevaplarsaniz sevinirim . Ilgilenen cevap yazan bütün arkadaslara şimdiden teşekür ederim Allah razı olsun .
Ben 40+5'te normal Doğum yaptım canım. Canını sıkma, lohusalık apayrı bir depresyon süreci, bu günlerinin tadını çıkar bence..kızlar,
hala inanamıyorum ama grupta doğurmayan kalmadı benim dışımda. Hiç bugünleri bekleyeceğimi düşünmüyordum. Nişanım geleli 1,5 hafta oldu 3 kez nişanım geldi ve nstde sancılarım çıkıyor 2 cm açılmam da vardı ama hala doğum başlamadı ve ben 40+3 teyim. 40. haftasından sonra normal doğum yapanınız var mıydı? 40+ kaçta yaptınız?
Ben artık dayanamıyorum cinnet geçiriyorum evde lohusalık dönemine girmiş gibi buhranlardayım. İnanılmaz bi psikoloji içindeyim. Boşuna bekliyormuşum gibi geliyor, artık karnımdaki bebeğe sinirleniyorum gelmediği için.
merhaba biz bugün gittik numune hastanesine. sabah kalktik bi baktim gozler sararmıs iyice hemen eşime dedim aldı numuneye gittik. Sekreter dr adını bilmiyordu sanirim burcu hanimdi cünkü cok iyi bi doktordu, herseyi ince ayrintilarina kadar anlatti. Burda yenidogan hemsiresi yok eger imkaniniz varsa gaziye gitmenizi tavsiye ederim. Orda hem yenidogan var müdahale etmek gerekirse daha iyi fln dedi. Gaziye gittik cok sükür sarılık 7 cıktı, 2 ye düşene kadar yüzünde ve gözünde sarılık olabilirmis.Canım eşim girişten almış sıra sonra yukarı çocuk bölümüne çıkmış bi baktım bizi ilk sıraya aldı dedi 1 yaş altı önceliğinden dolayı sonra bebeğin altını temizliyolar demiş doktora da o ara biz evden çıktık geldik bebişle , içerdeki hasta çıkar çıkmaz da girdik.Benimkinin de sarılığı hala tam geçmedi epey azaldı ama çook hafif var gibi ben de belki bir aylık kontrole yine oraya götürürüm , 23 günlük olduk biz de.Alt açma iyi oluyo evet hastane mikrobu sonuçta nolur nolmaz küçük daha bebişler :)
Bende De oluyor o canım. Doktor doyduğunu anlamıyor fazla yediğini çıkarıyor dedi. Biz doktordan geldik şimdi. 4140 Gr 54 cm olmuş. 20 günde 1 kg almış ve ,4 cm uzamış doktor iyi dedi.Sütüm az mama veriyorum dediğimde ise benimde 40 gün azdı bende bebeğime mama takviyesi yaptım. Sonra çoğaldı seninde çoğalır 40 tan sonra canını sıkma dedi Bazen fazla yemesi veya aranmaya devam etmesi normal dedi. Gazi olmadığı halde yere biraktigimda ikinip tepinip kızarması için ise bağırsakları genişliyor guruldamasini duyuyorsun dur dedi. Ondan ikiniyor agrili birşey bu ama senin bebeğin acı eşiği yüksek demekki aglamiyor dedi. Bir süre devam eder bu dedi. .
Evet ya çok acıkıyom hemen mutfağa saldırıyom eşime dedim misafirlere ayırdığı şeyleri de yemek zorundayım dedim bitiyor çünkü acıkıyom duruyor onlarda misafirlere ayırdık napayım ya ne yiycem
Genç zayıf bir bayan mıydı canım kahve saçlı kahve gözlü :) kendinin de 7 aylık bebeği varmış hatta öyle demişti.Çok beklediniz mi nasıl oldu? Bizim de geçmedi sarılığımız azaldı ama göz kenarlarında falan hala var hafif demek ki bizim de 2 den fazla , ne zamana kadar geçmesi gerekiyormuş bir şey dediler mi canımmerhaba biz bugün gittik numune hastanesine. sabah kalktik bi baktim gozler sararmıs iyice hemen eşime dedim aldı numuneye gittik. Sekreter dr adını bilmiyordu sanirim burcu hanimdi cünkü cok iyi bi doktordu, herseyi ince ayrintilarina kadar anlatti. Burda yenidogan hemsiresi yok eger imkaniniz varsa gaziye gitmenizi tavsiye ederim. Orda hem yenidogan var müdahale etmek gerekirse daha iyi fln dedi. Gaziye gittik cok sükür sarılık 7 cıktı, 2 ye düşene kadar yüzünde ve gözünde sarılık olabilirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?