2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynen bende hamileyken bukadar yemiyodum
Evet ya çok acıkıyom hemen mutfağa saldırıyom eşime dedim misafirlere ayırdığı şeyleri de yemek zorundayım dedim bitiyor çünkü acıkıyom duruyor onlarda misafirlere ayırdık napayım ya ne yiycem

Öncelikle ikiz annelerine ve iki çocuklu annelere allah sabır güç kuvvet versin. Benim ilk bebeğim ve resmen pilim bitti artık 33 günlük olduk ama 33 sene yaşlandım resmen. Yaklaşık 10 gündür bebeğin popo deliği nin kenarı kızarık ne sürdüysek geçmedi dün doktoragittik hamazinc diye bi krem verdi mantar olmuş ömerim. Tecrübeli anneler önceki bebişleriNizde yaşadınız mı böyle bişey. Hiç ıslak mendil kullanmadım hep pamuk suyla sildim niye oldu anlamadim

Kızlar oğlum katı sarımsı kustu baya kustu sizde kusmalar nasıl oluyor üşüttümmü bebeğimi yoksa
Aaa canm tesadüf bu ya bizimkide bugun sapsari kustu süt hic yok sadece sap sari bi kusma neyin nesiydi anlamadım ama cok korktum acaba doktora götürsem mi bilemedm

Ayy kesinlikle herseyleri anneler cekiyor dogum sancisi dogum sonrasi agri sancı bebekle ugras hersey bize valla.Rabbim bunca seye karsilikta iste cennet annelerin ayakları altında dems

Tesekkur ederim canim.

Hamilelikten sonra çatlamaz ama anlamadım acaba farketmemismiydin hamileyken olmuş olabilirmi ?

Kızlar çok çabuk acıkıyorum hep birşeyler yiyorum ya off zaten bütün vitaminlerim süte gidiyor. Bu gidişle böle zayıflayamamki
Ben de o sekildeyim. Misafir geliyor hamileyken hazirladigim borekleri pisiriyirum inlarla ben de yiyorum
Kaliyornkalanlari ertesi gun yiyorum derken artik yememe karari aldim. Kendime kurabiye aldim acikinca 1 tane ondan yiyorum gece gunduz artik ne zamansa. Borekten iyidir:)

Tatlı benimde derdim yemeği bazen kısabiliyorum ama illa mutfağı bi ziyaret ediyorum

Pamukla ıslak kalmıştır canım kurulamak gerekiyo ıslaklıktan olmuştur kuzucum yoksa nerden ne mikrop kapçak kıyamam ya kaşınsa falan söyleyemezde huzursuzmu peki ? Belki rahatsız ediyordur

Ben ruh gibi geziyorum evde yorgunluk uykusuzluk had safada bana ağır geldi 2 çocuk valla parkurları bile açmıyorum içim karardı resmen bi sınır halindeyim depresyona hiç girmemiştim sanırım girmek üzereyim

Bende De oluyor o canım. Doktor doyduğunu anlamıyor fazla yediğini çıkarıyor dedi. Biz doktordan geldik şimdi. 4140 Gr 54 cm olmuş. 20 günde 1 kg almış ve ,4 cm uzamış doktor iyi dedi.Sütüm az mama veriyorum dediğimde ise benimde 40 gün azdı bende bebeğime mama takviyesi yaptım. Sonra çoğaldı seninde çoğalır 40 tan sonra canını sıkma dedi Bazen fazla yemesi veya aranmaya devam etmesi normal dedi. Gazi olmadığı halde yere biraktigimda ikinip tepinip kızarması için ise bağırsakları genişliyor guruldamasini duyuyorsun dur dedi. Ondan ikiniyor agrili birşey bu ama senin bebeğin acı eşiği yüksek demekki aglamiyor dedi. Bir süre devam eder bu dedi. .

Ben 40+5'te normal Doğum yaptım canım. Canını sıkma, lohusalık apayrı bir depresyon süreci, bu günlerinin tadını çıkar bence..

merhaba biz bugün gittik numune hastanesine. sabah kalktik bi baktim gozler sararmıs iyice hemen eşime dedim aldı numuneye gittik. Sekreter dr adını bilmiyordu sanirim burcu hanimdi cünkü cok iyi bi doktordu, herseyi ince ayrintilarina kadar anlatti. Burda yenidogan hemsiresi yok eger imkaniniz varsa gaziye gitmenizi tavsiye ederim. Orda hem yenidogan var müdahale etmek gerekirse daha iyi fln dedi. Gaziye gittik cok sükür sarılık 7 cıktı, 2 ye düşene kadar yüzünde ve gözünde sarılık olabilirmis.

Oh maşallah. İçim rahatladı açıkçası. Mama verdiğimi duyanların tepkisinden, mahalle baskısından yılmıştım çünkü.

Off ben de kafayı taktım kaç gündür anneme söyleniyorum. Ben çok acıkıyorum yahu! Hamileyken dikkat ederdim öyle iştahlı değildim her zaman Nasıl yiyorsam. Ama ama emzirme dönemim iştahlı gidiyor. 4 kilom kaldı diye seviniyordum, kilo vermem durdu artık artacak diye korkar oldum

Genç zayıf bir bayan mıydı canım kahve saçlı kahve gözlü :) kendinin de 7 aylık bebeği varmış hatta öyle demişti.Çok beklediniz mi nasıl oldu? Bizim de geçmedi sarılığımız azaldı ama göz kenarlarında falan hala var hafif demek ki bizim de 2 den fazla , ne zamana kadar geçmesi gerekiyormuş bir şey dediler mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…