2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar ne kadar zorluk çekerseniz çekin ne kadar bunalırsanız bunalın dua edin şükredin ki bebeklerinz kucagınızda emziriyosunuz aglama sesini duyabiliyosun allahım hepinzin bebeklerini korusun size bagışlasın şifa versin hepinz evlatlarınızla hep mutlu olun inşallah bende kızımı çok özlüyorum hiç gözümün önünden gitmiyo rabbim sizin bebeklerinize saglıklı imanlı kuranlı hayırlı uzun ömürler nasip etsin

yakın zamanda grip geçirdi mi? ya da ateşli bir rahatsızlık?

ben sütünün yettiğini düşünüyorum.fazlayı yutamıyor, atıyor.kızım doyduğu zaman memedn iğreniyor ve öğürüyor.kusar gibi.

Kızlar burda biriniz süt arttırıcı damla kullanıyordu işe yaradı mı? 3 gün sonra etki ediyormuş demediniz mi ya! Bana sütüm artık yetmiyor gibi geliyorda

Cok hafif nezle oldu sadece burnu akti hapsirdi. Onu ben de okudum internette cnm.

oğlum ateşli hastalık geçirdikten 1-1.5 ay sonra topallamaya başlamıştı.ordan biliyorum.hemen antibiyotik kullanmıştık..bizimki de çok ağır değildi.sıradan bir boğaz ağrısı ve hafif bir ateşti.

ben kitaplık olayına takıldım.büyük bir kitaplığım var.devrilme riskinden mi bahsediyorsun?başka bi şey mi?

Bi pazar 11 le çıktık yüZünde göz ve burun üstü sarı renk var.doktor sarılık devam ediyor bol bol besle dedi.1 ayı aşarsa tekrar bakılır dedi kan tahlili de istemedi.
Benimki de tekrar istemedi 11 ciktiktan 1 hafta sonra goturdum dusmeye baslamis bi daha kan verme dedi 35 gunluk hala gecmedu

En son yuz ve gözden gidermis canim insallah son gunleridir 2 aya kadar surenler varmış sanirim benimki de oyle olcak 35 gunluk hala var

Peki ne yaptiniz canim topallayinca? Ben ne yapsam beklesemmiki? Gecici bisey olabiliyormus cogu zaman. Ama canim cok skiliyor. Cok cok dikkatli bakinca belli oluyor net degil. Esime gore bisi yok anneme gore cok var.. Zaten annem moralimi cok bozuyo abartiyo her seyi. Zaten lohusayim bide habire ayyy su kizin bacagi cok kotu deyip duruyor en son kizdim anne canimi skma zaten moralim bozuk diye bagirdim. 1 hafta gozlemleyip dr.a goturelim dedim bilmiyorum dogru mu dusunuyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…