2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ezmu0810 Allahim sabir versin yasadiklarin cok buyuk imtihan ve kizin bir melek oldu gunahsiz saf tertemiz...
Ahirette sana sefaatci olacak insallah

Heyyyy sen de kavuşmuşsun yavruna:))) gözün aydın. Allah yavrunun kalbine ana baba sevgisi versin inşallah
Sen de mi sezeryan oldun? Dikişler çok fena,hamileliğin son zamanlarına zor diyordum ama hiçbirşeymiş o günler..Şükürler olsun ki yavrularımız kucağımızda ve sağlıklı. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize

Kızlar siz Doğum yptını biliyorsunuzdur erken Doğum yapan var mı nişanım anhun beri geliyor daha bitmedi kahverengi akıntı 36haftalıgom korkuyorum

Bizimki yine gaz çıkaramıyor. Çığlıklar eşliğinde acı çekiyor yavrum, ne buzuki Orhan ne masaj

Hamilelikten sonra çatlamaz ama anlamadım acaba farketmemismiydin hamileyken olmuş olabilirmi ?
yok canım ben bakardım göbeğime filan hiç çatlağım yoktu göbek deliğimin çevresinde çok ufak vardı okadar bu kenarlarda yeni olduu gögüsümde ondan sonra olmaya başladııı zaten gögüslerim 2 katına çıktı bildiğin bi anda neden bukadar büyüdüler onuda anlamadm çok kötü görünüyolar ya off burda başka kimsenin başına gelmedi galiba bu durum

@Ezmuozgu içimi parçaladılar sanki senin kötü haberini alınca inan kendim yaşamış gibi canım acıdı annelik insanı böyle yapıyor galiba rabbim sana ailene ve eşine sabır versin allah gönlüne su serpecek sağlıklı bi yavru nasip etsin inşallah

kızlar benim bebeğim bugün sadece 1 kere kaka yaptı oda yeşildi ne demek oluoki bu eskisi gibi neden 5 6 bez kaka temizlemiyorum artık sizin bebişlerdemi böyle olmaya başladı

Evet çok şükür kavuştuk :) mecburi sezaryen oldum. Nazlı kızım dönmedi gelmek istemedi sanırım. Ama çokda iyi oldu o anı tadını çıkararak yaşadım. :) kolay bir hamilelik geçirdim zorlanmadım hatta şimdiden özlüyorum karnımın boş ve küçük olmasına alışamadım üzülüyorum :/ dikişlerden mi boşluktan mi bilmiyorum o acı hissi felaket ama acıyan göğüsler ondan 10 kat felaket

Benımde gobegımde tek catlak yok ama emzırdıgımden beri tarakla taranmıs gıbı kıpkırmızı catladı goguslerim canım sıkılıyo çok

kızlar benim bebeğim bugün sadece 1 kere kaka yaptı oda yeşildi ne demek oluoki bu eskisi gibi neden 5 6 bez kaka temizlemiyorum artık sizin bebişlerdemi böyle olmaya başladı
Benımde bıkac gun gunden sadece bı kere yaptı endıselendım ama simdi yıne aynı oldu canım

Canım göğüslerin neden acıyor? Sızlama ise kaynar suda havluyu sık göğüslerine sar beklet,tekrar tekrar..çok rahatlattı bu beni..ucu için ise benimkide fenalarda herkes için aynı çözüm işe yaramıyor maalesef ben tahin yağı kullanıyorum o rahatlatıyor biraz,bi de zemzem suyuyla silip veriyorum. Şifa Allah tan dua et. Allah yardım etsin.

Amin canım çok sagol allah razı olsun

Ucu bugün öğleye kadar neredeyse ağlayarak veriyordum. Bugün sağlıkocağındaki hemşire bana carbasol verdi birde sanırım biraz işe yaradı deneye bilirsen bilgin olsun canım. Sızlama doluluktan mı oluyor. Şifadır tabi zemzem afiyet olsun minnoşa :)

Sızlamanın nedeni doluluk mu bilmiyorum ama öyle akan bi sütüm yok,duş bile alamadım bir haftadır annem canın bişey çekti ondandır diyor bilemedim benim de ucu çok acıyor,öyle çekiliyor ki canım şikayet etmek gibi olmasın diye bişey demiyorum,şükrederek tutturuyorum her defasında..kreme bakayım bulursam burda..inşallah biran evvel atlatırız bu zorluğu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…