2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sut bagisi!
Kizlar cok sukur oglumla buyuk cabalar sonucu baya yol aldik. 1 gundur sadece meme emiyor biberon vermedim hic umarim bundan sonra da emer. Yalniz minnos mememi bosaltamiyor hala sagiyorum. Dondurucumda yer kalmadi ve isteyen birine o sutleri bagislamak istiyorum. Istanbulda oturup sutu az olan arkadaslar bu sutleri vermezsem mecbur dokecegim yazik gunah mama yerine verirsiniz. Cok iyi beslendim o yonden aklinizda soru olmasin.

Benimki de tekrar istemedi 11 ciktiktan 1 hafta sonra goturdum dusmeye baslamis bi daha kan verme dedi 35 gunluk hala gecmedu
Düşmeye başladıpını nasıl anladı?? Geçsin ama yaa 35 gün olmuş bu renkten gına geldi.biz şuan 12 günlüğüz renk devam ediyor

Nasıl başardın sadece memeyi benmki de almaya başladı ama karnı tok ve keyifli olırsa aç olduğunda kesinlikle almıyo sinirleniyo.süt olmadığından değil göğüslerimden akıo süt.şu sarılık yüzünden çok da ısrar edemiyorum

Canim aynen atlasbdabo sekildeydi sadece keyfi yerindeyse kahve niyetine aliyordu. Diyorum ya benimle ilgisi yok kendisi emmek istedi ve emdi. Ama ben yilmadan her ogunde denedim. Sen de dene bi gun gelecek ve minnos pes edecek

Benm doğumdan sonra gördüğüm onladar çatlağım oldu ki karnım dolu zaten göğüs altım da hamşleyken çatlamıştı.

Benm dolunca sızlıyor.sağınca geçiyor çünkü.

Canim aynen atlasbdabo sekildeydi sadece keyfi yerindeyse kahve niyetine aliyordu. Diyorum ya benimle ilgisi yok kendisi emmek istedi ve emdi. Ama ben yilmadan her ogunde denedim. Sen de dene bi gun gelecek ve minnos pes edecek
Ben de öle düşünüyorum pes etmeli :) cadınbenm kızım cadı.. her öğün öncesi verşyorum hatta bşraz doyunca yine deniyorum hamilelik dopum derken en zor tarafı emzirmekmiş.her konuya çaılştım emzirme doğal bir süreç die bakmamıştım bile keşkem bilgi edinseydim . kaçıncı günü senn bebikin?

Bizim yarin 40imiz cikiyor dusun yani:)
Ben yilmak uzereydim artik sagolsun Auralee hep destek oldu o da cok zor tutturdu memeye. Hep moral verdi bana umut oldu. Benimki ondan daha inatti ben de sana umut olayim asla pes etme. Bir gun hafif tokken emzir sonra biberon vermemeyi emzirmeyi dene azcik aglasin ama cok yirtilarak aglatma. Oyle oyle olacak sen daha iyi biliyorsun bebeginin huyunu:)

Benımde gobegımde tek catlak yok ama emzırdıgımden beri tarakla taranmıs gıbı kıpkırmızı catladı goguslerim canım sıkılıyo çok
ahh ahh huda bizim bahtsızlıgımız galibaa ne güzel hiç çatlamadık diye sevinirken haritaya döndük
Benımde bıkac gun gunden sadece bı kere yaptı endıselendım ama simdi yıne aynı oldu canım

canım izmirdeki o aileye gönderseene kargoda ücretsizmiş yazık bebiş mama aalamıyormş

Benm doğumdan sonra gördüğüm onladar çatlağım oldu ki karnım dolu zaten göğüs altım da hamşleyken çatlamıştı.
ya nden böyle oldukii benim göbek direk gitti karnım eski haline döndü acaba birden zayıfladı diyemi oldu kenarlarda çatlaklar ay ne gıcık bi görüntü ya eşime göstermeye çekiniyorum emzirirken filan saklanır oldum

Canım naptın göbüşü gösterdin mi?
Dün kaydımızı yaptırmaya gittik biliyorsun kayıtlı olmadığımız için bakmadı doktor sadece topuk kanı aldılar kendim oğlumu tarttım göbeğinide doktora gösterin dediler. P.tesiye kaldı kanaması durdu okadar zorlamasına rağmen şişliği bugün gitmişti daha bi kapanık duruyp ama hala sarımsı akıntı var sen ne yaptın canım

Kızlar benim de bebeğim memede sürekli cukcuklar oldu.Eskiden yoktu yeni başladı.Bu iyi ememiyor ve hava yutuyor demek.Avent göğüs ucu ile denedim bu kez de alttan akıtıyor mu napıyor üstü ıslanıyor mendil falan koyuyorum ama sütün yarısı boşa gidiyor gibi.Yardımcı olabilecek olan var mı?

Benimki normal emerken akıyo mendil yetişmiyor bizede :))

Bu arada 2-3 gündür huggies i kullanıyorum.Huggiesin dokusu primaya göre daha pamuksu ve premium care in 108lik sarı etiketli bezinde yaşadığım popo kızarıklığı problemini geçirdi.Yani sudokrem sürdüm ve huggies kullandığım sürede sorun tekrarlamadı.Yine premium carein içi mavi desenli olan bezinde yaşadığım bezin popoya yapışma problemi vs de olmadı.Bu yönlerden huggiesten çok memnun ve onla devam etmeyi düşünürken gelgelelim onda da biri çiş biri kaka olmak üzere 2 defa yanlardan sızdırma problemi yaşadım.Ben mi bağlamayı beceremedim bilmiyorum ama bu büyüttüğüm ilk bebek değil dahası premium carede bu sorunla hiç karşılaşmamış olmam da bana bezden kaynaklanabileceğini düşündürdü.dikkat edince gerçekten yanları da primaya göre daha gevşek yapıda.Yine de sorun benden de kaynaklanmış olabilir çünkü sızdırmalar gece oldu uyku sersemliği ile iyi baplayamamış olabilirim. bu yüzden primadan memnun olmayanlar için huggiesin şans verilebilir bir bez olduğunu düşünüyorum zira dokusu ve popoda kızarıklık yapmaması benim için büyük artıydı.Fiyat olarak hemen hemen aynılar zaten.Benim elimde şuan bir sürü bez var artık dönüşümlü kullanarak onları bi şekilde tüketeceğim yoksa eşim isyan bayrağı çekmek üzere sonrasında da Allah kerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…