- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.041
Yazdim ama sut anne bulmuslar 2 tane:)canım izmirdeki o aileye gönderseene kargoda ücretsizmiş yazık bebiş mama aalamıyormş
Bende primada sızdırmayla karşılaştım huggies aldım hem dediğin gibi pişiği geçirdi hemde ben sızdırmadan bebeğimde üşümeden kurtuldu ben memnun kaldımBu arada 2-3 gündür huggies i kullanıyorum.Huggiesin dokusu primaya göre daha pamuksu ve premium care in 108lik sarı etiketli bezinde yaşadığım popo kızarıklığı problemini geçirdi.Yani sudokrem sürdüm ve huggies kullandığım sürede sorun tekrarlamadı.Yine premium carein içi mavi desenli olan bezinde yaşadığım bezin popoya yapışma problemi vs de olmadı.Bu yönlerden huggiesten çok memnun ve onla devam etmeyi düşünürken gelgelelim onda da biri çiş biri kaka olmak üzere 2 defa yanlardan sızdırma problemi yaşadım.Ben mi bağlamayı beceremedim bilmiyorum ama bu büyüttüğüm ilk bebek değil dahası premium carede bu sorunla hiç karşılaşmamış olmam da bana bezden kaynaklanabileceğini düşündürdü.dikkat edince gerçekten yanları da primaya göre daha gevşek yapıda.Yine de sorun benden de kaynaklanmış olabilir çünkü sızdırmalar gece oldu uyku sersemliği ile iyi baplayamamış olabilirim. bu yüzden primadan memnun olmayanlar için huggiesin şans verilebilir bir bez olduğunu düşünüyorum zira dokusu ve popoda kızarıklık yapmaması benim için büyük artıydı.Fiyat olarak hemen hemen aynılar zaten.Benim elimde şuan bir sürü bez var artık dönüşümlü kullanarak onları bi şekilde tüketeceğim yoksa eşim isyan bayrağı çekmek üzeresonrasında da Allah kerim
Dediğim gibi benden de kaynaklanmış olabilir canım ben de dokusunu primadan daha çok beğendim o yüzden biraz daha özenli bağlayarak olanları kullanmaya devam edeceğim.Bende primada sızdırmayla karşılaştım huggies aldım hem dediğin gibi pişiği geçirdi hemde ben sızdırmadan bebeğimde üşümeden kurtuldu ben memnun kaldım
Sızlamanın nedeni doluluk mu bilmiyorum ama öyle akan bi sütüm yok,duş bile alamadım bir haftadırannem canın bişey çekti ondandır diyor bilemedim benim de ucu çok acıyor,öyle çekiliyor ki canım şikayet etmek gibi olmasın diye bişey demiyorum,şükrederek tutturuyorum her defasında..kreme bakayım bulursam burda..inşallah biran evvel atlatırız bu zorluğu da
Benm dolunca sızlıyor.sağınca geçiyor çünkü.
Amiiin çok şükür bu günlereHosgeldin canimmm..
Allah baska skinti vermesin bunlar geciyor
Cnm iki kere kustuysa belki midesi rahatsız olmuştur. Bnmde bi kere başıma gelmişti kızım kusmuştu sonra bütün gece normalde içtiğinin yarısındadır felan içmişti. Midesini dinlendiriyordur çok yükleme içmesi gerektiğinde yani açıldığında içer :)Kizlar kizim dun gece 2 kere ictigi butun sutu mamayi kustu hic yemek istemiyor bugun sabah kalktiginda da 50 cc sutumu icti birakti normalde 90-100 cc iciyordu acaba sutumde mi bir sknti var yoksa hasta mi oldu anlayamadim
Canım buzlukta saklasana?Yazdim ama sut anne bulmuslar 2 tane:)
Canım buyume atagında ıstahsızlıkta yapıyomus kac haftalık oldunuz?yınede doktora goster bugunde aynıysaKizlar kizim dun gece 2 kere ictigi butun sutu mamayi kustu hic yemek istemiyor bugun sabah kalktiginda da 50 cc sutumu icti birakti normalde 90-100 cc iciyordu acaba sutumde mi bir sknti var yoksa hasta mi oldu anlayamadim
Ben güneşin tam yanına cırt cırtlıyorum güneş görünüyor sadece bebiş 3 buçuk kiloDediğim gibi benden de kaynaklanmış olabilir canım ben de dokusunu primadan daha çok beğendim o yüzden biraz daha özenli bağlayarak olanları kullanmaya devam edeceğim.
Buzluga sigmiyor artik canim cok var masallah diyeyim 10kg in uzerinde stok var. Oglum emmeye basladi ona ragmen de sagmazsam tas gibi oluyor.Canım buzlukta saklasana?
Tesekkurler canim oyle oldu:)ruzigarr yaa çok sevindim inşallah böyle devam eder :) kırdınız inadı tebrikler:)
Kızlar bizim de 2 gün önce 40ımız çıktı 20 günlükten beri neredeyse her gün geziyoruz şu an da memleketteyiz zaten. Ama bizimki baya gezenti oldu yahu. Dışarı çıkana kadar yaygarayı koparıyor, dışarıda mışıl mışıl uyuyor. Bir de bu büyüme atağı denen bi evreden geçtik sanırım. Yeni beceriler kazandı. İnsanların yüzüne bakarak dinliyor, muhabbet varsa konuşan kişiye başını çeviriyor ve hafiften gülmelere farklı sesler çıkarmaya başladı gibi.
Bez olarak da ben de huggiesten memnunum. Pişiği baya rahatladı. Sanırım onunla devam edicez. Ama bana da biraz gevşek geldi kenarları. Biz kalça gelişim geriliğinden dolayı çift bez bağlıyoruz, dışa da prima bağlıyorum bir sıkıntı olmadı şimdilik.
Çok fenalar ya erimemek elde drğil :)Tesekkurler canim oyle oldu:)
Benim minnos da agu agu yapmaya basladi bana bakip guluyor icim eriyo:)
Benimki kapanmaya başladı. İnş ikisininkide sorunsuz kapanırDün kaydımızı yaptırmaya gittik biliyorsun kayıtlı olmadığımız için bakmadı doktor sadece topuk kanı aldılar kendim oğlumu tarttım göbeğinide doktora gösterin dediler. P.tesiye kaldı kanaması durdu okadar zorlamasına rağmen şişliği bugün gitmişti daha bi kapanık duruyp ama hala sarımsı akıntı var sen ne yaptın canım
Bizim yarin 40imiz cikiyor dusun yani:)
Ben yilmak uzereydim artik sagolsunAuralee hep destek oldu o da cok zor tutturdu memeye. Hep moral verdi bana umut oldu. Benimki ondan daha inatti ben de sana umut olayim asla pes etme. Bir gun hafif tokken emzir sonra biberon vermemeyi emzirmeyi dene azcik aglasin ama cok yirtilarak aglatma. Oyle oyle olacak sen daha iyi biliyorsun bebeginin huyunu:)
Aaa masallah o zaman ya illaki bagıs tarzı bı yerler vardır o sutlere ihtıyacı olan o kadar bebek varki hastanelerde gecende haberlerde annesi yogun bakımdaki bebegıne sut yetıstırmeye calısırken trafık kazasında öldü yınede stokta hastane saklamıs 31 haftalık dogmus bebek hep aklıma o gelıyoBuzluga sigmiyor artik canim cok var masallah diyeyim 10kg in uzerinde stok var. Oglum emmeye basladi ona ragmen de sagmazsam tas gibi oluyor.
Senin bu yasadiklarinin aynisini ben ve auralle de yasadik inan. Benimki tamamen emiyor isini bitiriyor diyemem. Memeyi cok geveliyor hemen hemen buymtun gun agzinda meme. Cunku doyurmuyo kendini ben de ac kalmasindan korkuyorum. Dun ben bitkin dusup uyuyinca annem biberon vermeyi denemis 20cc anca icti diyor icim rahatladi biraz.Benimki kapanmaya başladı. İnş ikisininkide sorunsuz kapanır
Auralee de geç tutturdu.demek :)
Bende kurdeşen dökünce aman dedim emmicek kendime de yazık sağabildiğim kadar götürürüm işi.ama içim dr gidiyor dene diyor.
Ya zaten hanfendi açken almıyor.hafif tok olacak keyfi alıyor.ağlıyorsa almıyor.sabahları alıyor eğer şartlar böyleyse.inan bugün tam 16 dk emdi sabah.sonra uyudu yatırdık birdaha kalktı.bakın nasıl emdi derken bastı yaygarayı sanki kafadan attım emdi diee :) inat inatt
Oyle canim o yuzden sagip dokmek hic icimden gelmiyor malesefAaa masallah o zaman ya illaki bagıs tarzı bı yerler vardır o sutlere ihtıyacı olan o kadar bebek varki hastanelerde gecende haberlerde annesi yogun bakımdaki bebegıne sut yetıstırmeye calısırken trafık kazasında öldü yınede stokta hastane saklamıs 31 haftalık dogmus bebek hep aklıma o gelıyoNe kadar degerli sutlerimiz rabbımın mucızesi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?