2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende primada sızdırmayla karşılaştım huggies aldım hem dediğin gibi pişiği geçirdi hemde ben sızdırmadan bebeğimde üşümeden kurtuldu ben memnun kaldım

Bende primada sızdırmayla karşılaştım huggies aldım hem dediğin gibi pişiği geçirdi hemde ben sızdırmadan bebeğimde üşümeden kurtuldu ben memnun kaldım
Dediğim gibi benden de kaynaklanmış olabilir canım ben de dokusunu primadan daha çok beğendim o yüzden biraz daha özenli bağlayarak olanları kullanmaya devam edeceğim.

Duş almak sütü çoğaltıyor bizzat tecrübe ettim. Birde çok çok su. Aminn inşallah bir an önce geçecek sonra emzirmenin de tadını çıkaracağız :)

Kizlar kizim dun gece 2 kere ictigi butun sutu mamayi kustu hic yemek istemiyor bugun sabah kalktiginda da 50 cc sutumu icti birakti normalde 90-100 cc iciyordu acaba sutumde mi bir sknti var yoksa hasta mi oldu anlayamadim

Kizlar kizim dun gece 2 kere ictigi butun sutu mamayi kustu hic yemek istemiyor bugun sabah kalktiginda da 50 cc sutumu icti birakti normalde 90-100 cc iciyordu acaba sutumde mi bir sknti var yoksa hasta mi oldu anlayamadim
Cnm iki kere kustuysa belki midesi rahatsız olmuştur. Bnmde bi kere başıma gelmişti kızım kusmuştu sonra bütün gece normalde içtiğinin yarısındadır felan içmişti. Midesini dinlendiriyordur çok yükleme içmesi gerektiğinde yani açıldığında içer :)

Canım buyume atagında ıstahsızlıkta yapıyomus kac haftalık oldunuz?yınede doktora goster bugunde aynıysa

ruzigarr yaa çok sevindim inşallah böyle devam eder :) kırdınız inadı tebrikler:)

Kızlar bizim de 2 gün önce 40ımız çıktı 20 günlükten beri neredeyse her gün geziyoruz şu an da memleketteyiz zaten. Ama bizimki baya gezenti oldu yahu. Dışarı çıkana kadar yaygarayı koparıyor, dışarıda mışıl mışıl uyuyor. Bir de bu büyüme atağı denen bi evreden geçtik sanırım. Yeni beceriler kazandı. İnsanların yüzüne bakarak dinliyor, muhabbet varsa konuşan kişiye başını çeviriyor ve hafiften gülmelere farklı sesler çıkarmaya başladı gibi.

Bez olarak da ben de huggiesten memnunum. Pişiği baya rahatladı. Sanırım onunla devam edicez. Ama bana da biraz gevşek geldi kenarları. Biz kalça gelişim geriliğinden dolayı çift bez bağlıyoruz, dışa da prima bağlıyorum bir sıkıntı olmadı şimdilik.

Tesekkurler canim oyle oldu:)
Benim minnos da agu agu yapmaya basladi bana bakip guluyor icim eriyo:)

Benimki kapanmaya başladı. İnş ikisininkide sorunsuz kapanır

Auralee de geç tutturdu.demek :)
Bende kurdeşen dökünce aman dedim emmicek kendime de yazık sağabildiğim kadar götürürüm işi.ama içim dr gidiyor dene diyor.
Ya zaten hanfendi açken almıyor.hafif tok olacak keyfi alıyor.ağlıyorsa almıyor.sabahları alıyor eğer şartlar böyleyse.inan bugün tam 16 dk emdi sabah.sonra uyudu yatırdık birdaha kalktı.bakın nasıl emdi derken bastı yaygarayı sanki kafadan attım emdi diee :) inat inatt

Buzluga sigmiyor artik canim cok var masallah diyeyim 10kg in uzerinde stok var. Oglum emmeye basladi ona ragmen de sagmazsam tas gibi oluyor.
Aaa masallah o zaman ya illaki bagıs tarzı bı yerler vardır o sutlere ihtıyacı olan o kadar bebek varki hastanelerde gecende haberlerde annesi yogun bakımdaki bebegıne sut yetıstırmeye calısırken trafık kazasında öldü yınede stokta hastane saklamıs 31 haftalık dogmus bebek hep aklıma o gelıyo Ne kadar degerli sutlerimiz rabbımın mucızesi işte

Senin bu yasadiklarinin aynisini ben ve auralle de yasadik inan. Benimki tamamen emiyor isini bitiriyor diyemem. Memeyi cok geveliyor hemen hemen buymtun gun agzinda meme. Cunku doyurmuyo kendini ben de ac kalmasindan korkuyorum. Dun ben bitkin dusup uyuyinca annem biberon vermeyi denemis 20cc anca icti diyor icim rahatladi biraz.

Oyle canim o yuzden sagip dokmek hic icimden gelmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…