2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar ya sizin de bebekler memede oyalaniyor mu cok. Yani bi emmede vakumlayip cekiyorsa oburunde yapmiyo bunu doyuyo mu ki oyle geveleyince? Kac dk memede tutuyorsunuz?
Her defasinda aktif emiyor mu?

Ben faydasını gördüm ama mucize bekleme tabi. Benim hala sütüm yeterli değil ama hiç yoktan iyi :)
Aaa! Mesela ne kadardı ne kadar oldu acaba? Ya bnmde sütüm var ama kızım büyüdükçe yetmemeye başlayacak çünkü öyle çok çok değil şuan sadece emiyor ama işe başlamadan da sağıma yapmak lazım o yüzden arttırmak lazım bi de bu aralar memede yaşıyoruz sürekli meme istiyor emzikte almadı napcan bilmiyorum emdikçe de gaz yapıyor kısır döngü olduk resmen...
emzik veren anneler emzikte tavsiye edebilir misiniz? Bn hiç istemiyordum vermek ama sürekli meme istemeye başladı aventin bi damaksız emziğini aldım onu istemedi 3 çeşit denedim Yok yok ...

Kizlar ya sizin de bebekler memede oyalaniyor mu cok. Yani bi emmede vakumlayip cekiyorsa oburunde yapmiyo bunu doyuyo mu ki oyle geveleyince? Kac dk memede tutuyorsunuz?
Benimkide bir memeyi aktif çekiyor ötekindende bi iki fırt çekiyor ondan sonra keyif emzik moduna dönüyor

Emzik almayan almıyor ben hastanede verdim aventin yassı uçlu olanı ilk verişte tuttu 3 çeşit denemişşsın çikonunkileri denedinmi hepsini tek tek al bir sürü masraf olcak sanada wee nin damaklı olanı var bide çevremde ben bunları vördüm

Benimki en az yarım saat. Yaklaşık 40 dk bir memede emiyor doyuyor. Büyüdükçe emme uzunluğu azalacak diyolardı bizimki arttırdı valla bugün 40ımız da çıktı bakalım bugünden sonra nolacak :))

Kızlar bugün oğlumu yüzüstü yatırdım ve 1 saat boyunca aralıksız uyudu kucak dışında şoklardayım. Biraz önce de emzirdim gazını çıkardım göğsümde uyudu bi 20 dk sonra tekrar koydum yanıma yüzüstü yatıyor ıkınma yok uyanma yok Allahım çok mesudum tabi gözüm üstünde hep kafasını çevirir burnu kapanır diye ama çok şükür ya çok mutluyum rahatladım baya

Benimki de gece mızırdandı uyumadı ben de yüzüstü koydum çocuk bi rahatladı uyuyacaktı ya bıraksam hakkaten yüzüstü epey rahat ediyorlar ama kusar musar diye içim rahat etmedi kaldırdım sonuç olarak o da uyuyamadı ben de

Emerken ses benimkinden de cikiyor o ses. Benim memenin ucu yok tam oturtamiyo agzina sanirim ama sut akmiyo kenardan.

Canım reflü yastığında uyuyo benimki kusmuyo o yüzden sende yastık yoksa başını yükselt bişeyle öyle yatır. Bi de emdikten sonra kucağımda dik bir şekilde uyutuyorum gazını da öyle çıkarıyorum kusmasın diye. Ağzından bikaç kez çıkardıktan sonra işte bi 20-25 dk da dik tuttuktan sonra yatırdım bugün gerçekten çok rahat ediyo benim oğlanda nasıl daha önce keşfedememişim tabi inşallah bikaç seferlik bişey olmaz bu durum :))

Ben onun2 gun once kesfettim:) gogsumde uyuyordu koyunca uyaniyordu yuzustu koydum baktim uyuyo:) iki gundur ara ara yuzustu uyutuyorum hatta su an oyle uyuyo 1 saattir:)

Emerken ses benimkinden de cikiyor o ses. Benim memenin ucu yok tam oturtamiyo agzina sanirim ama sut akmiyo kenardan.
Benimkinin de ucu vardı pompayla çekmekten gitti sanırım çünkü pompa tüm kahve yeri çekiyor.Ben de avent uçu kullanayım sanırım küçük geliyo göğüs ucu dedim onda cukcuklamıyor bu kez de akıtıyor,normalde akıtma yapmıyor direk emerken.

Benim de ordan aklıma geldi canım göğsümde uyuyo mızırdanması bitiyo baktım dediğin gibi koyunca uyanıyor e çocukla gecenin bi yarısı öyle uyunmuyor dalıp çocuğu düşürecem diye korkuyodum yüzüstü bıraktım dediğin gibi rahat etti epey , belki söylediğin gibi yaparım ama korkum kafayı çevirir nefessiz falan kalırsa diye ya da gündüzleri uyumamazlık edince mantıklı öyle yatırmak.

Var da goturecek kimsem yok esim cok yogun calisiyor. Anca gelip evden alacak kim istiyorsa. Bisi diycem hep memede diyorsun ya devamli cekiyor mu memedeyken?
Çekiyo aslında ama bir süre sonra öyle derin derin çekmiyor yalancı meme gibi yapıyor bi süre sonra çekersem de ağlıyo... memede uyuyor kaldırıyorum sanki 15 saat uyumuş gibi açıyo gözleri

Yokmuş chicco denemedim kauçuk olanlardan denesem mi diyorum bi tane dr browns denedim damaklı onu da almadı wee denedim bi tane meme ucu fiği yuvarlak almadııııı gerçi çok da gönüllü vermemiştim o zaman bi daha denesem mi :)

Arkadaşlar doğum yaptığım günden beri foruma giremedim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Bebeğim sürekli aç sağ memeyi tek emiyor diğeri ters geldiği için ememiyor. Ağlamaktan sesi kısıldı. Süt sağma makinası kiraladım günde kaç cc vermem gerek yardımcı olursanız sevinirim.

Evet gece biraz riskli dediğin gibi gündüz daha mantıklı böyle yatırmak. Ben de senin gibi düşündüm bana yapışık halde 2 saat olsa uyanmaz ben de yüzüstü yatırayım dedim iyi de demişim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…