- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.081
Silikon ucla hep akiyor biliyorum. Tutabiliyorsa memeni ciplak oyle tutsun zamanla daha duzgun emecek zatenBenimkinin de ucu vardı pompayla çekmekten gitti sanırım çünkü pompa tüm kahve yeri çekiyor.Ben de avent uçu kullanayım sanırım küçük geliyo göğüs ucu dedim onda cukcuklamıyor bu kez de akıtıyor,normalde akıtma yapmıyor direk emerken.
Wee tutmadı bizimki avent soothie tutuyor onu denedin mi?Yokmuş chicco denemedim kauçuk olanlardan denesem mi diyorum bi tane dr browns denedim damaklı onu da almadı wee denedim bi tane meme ucu fiği yuvarlakalmadııııı gerçi çok da gönüllü vermemiştim o zaman bi daha denesem mi :)
Bu sonradan çıktı ilk 10-15 gün bu sorun yoktu hiç ilk gün bile daha iyi emiyordu bu kız sorun ne anlamadım :/ insan üzülüyor o akan sütlere de bir de yoruluyor uyuyor ama doyuyor mu acaba ondan bile emin olamaz oldumSilikon ucla hep akiyor biliyorum. Tutabiliyorsa memeni ciplak oyle tutsun zamanla daha duzgun emecek zaten
Yok onu denemedim işte.. tutmazsa diye bi de ona para vermek istemedimWee tutmadı bizimki avent soothie tutuyor onu denedin mi?
Cnm ters tutsana bebeği yani sağ memeyi veriyor gibi solu ver şöyle ki bebeğin vücudu koltuk altına gelcek gibi tutArkadaşlar doğum yaptığım günden beri foruma giremedim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Bebeğim sürekli aç sağ memeyi tek emiyor diğeri ters geldiği için ememiyor. Ağlamaktan sesi kısıldı. Süt sağma makinası kiraladım günde kaç cc vermem gerek yardımcı olursanız sevinirim.
Aaa! Mesela ne kadardı ne kadar oldu acaba? Ya bnmde sütüm var ama kızım büyüdükçe yetmemeye başlayacak çünkü öyle çok çok değil şuan sadece emiyor ama işe başlamadan da sağıma yapmak lazım o yüzden arttırmak lazım bi de bu aralar memede yaşıyoruz sürekli meme istiyor emzikte almadı napcan bilmiyorum emdikçe de gaz yapıyor kısır döngü olduk resmen...
emzik veren anneler emzikte tavsiye edebilir misiniz? Bn hiç istemiyordum vermek ama sürekli meme istemeye başladı aventin bi damaksız emziğini aldım onu istemedi3 çeşit denedim Yok yok ...
Evet Can'ım aynısını yapıyorum yinede almıyor. Diğer göğsümü vermekten kopacak neredeyse göğüs ucum. Çok kötü durumdayım sezeryen Ağrı'ları bir taraftan hiç dinlenemedim. Çok zormuş sezeryen sonrası.Cnm ters tutsana bebeği yani sağ memeyi veriyor gibi solu ver şöyle ki bebeğin vücudu koltuk altına gelcek gibi tut
Resimdeki gibi alıyormuş öyle bebekler ters geleni
Cnm ters tutsana bebeği yani sağ memeyi veriyor gibi solu ver şöyle ki bebeğin vücudu koltuk altına gelcek gibi tut
Resimdeki gibi alıyormuş öyle bebekler ters geleni
Benimki de geçen hafta 3.5tu ben güneşin üstüne cırt cırtlıyorumBen güneşin tam yanına cırt cırtlıyorum güneş görünüyor sadece bebiş 3 buçuk kilo
Alcam yaa ! Bi de onu deniyim karışımlar rezene çayı her birşeyi denedim ama gergin biraz daha fazla emme isteği olduğu için yeterli gelmiyor.. internetten derken şu bildiğimiz sitelerden alsam ürünler güvenilirdir dimi eczane de daha mı pahalı?Emzik candır canım :) avent emzik kullanıyorum ben.
Benim dediğim gibi hiç yok neredeyse içince 40-50 cc çıkıyor şimdi 2 saatte 1..
Senin sütun varsa daha da çoğaltır bence dene. İnternetten al damlayi daha ucuz 1 şişe fiyatına 2 ad alabiliyorsun.
Çok yorma kendini 1.haftan dolduğunda daha iyi olacaksın hatta ağrıları n neredeyse bitecek.. bebişinde bira tersten zorla çünkü diğer türlü hem memede asimetri olur hemn sana yazık hem tek meme de süt azalır sen daha inatçı ol alır bakEvet Can'ım aynısını yapıyorum yinede almıyor. Diğer göğsümü vermekten kopacak neredeyse göğüs ucum. Çok kötü durumdayım sezeryen Ağrı'ları bir taraftan hiç dinlenemedim. Çok zormuş sezeryen sonrası.
Bence dene büyük rahatlık bu emzik olayı benimki şimdi cok cok çekiyor mesela olmasaydı mememde yapacaktı o işiYokmuş chicco denemedim kauçuk olanlardan denesem mi diyorum bi tane dr browns denedim damaklı onu da almadı wee denedim bi tane meme ucu fiği yuvarlakalmadııııı gerçi çok da gönüllü vermemiştim o zaman bi daha denesem mi :)
Çok sıktığın için belki sızdırıyordur bende tam güneşe cırtcırtlıyordum biraz büyüdü sıpa ondan şimdi yanlarına yapışturıyounBenimki de geçen hafta 3.5tu ben güneşin üstüne cırt cırtlıyorum
Aslında sızdırınca böyle yapar oldum bu kez de izi çıkar oldu ben de güneş yanını deneyeyim bakalım :)Çok sıktığın için belki sızdırıyordur bende tam güneşe cırtcırtlıyordum biraz büyüdü sıpa ondan şimdi yanlarına yapışturıyoun
Tum vucuduna bakti rengi acilmis kan vermeye gerek yok deyip yolladi gercekten de sadece yuzunde kaldiDüşmeye başladıpını nasıl anladı?? Geçsin ama yaa 35 gün olmuş bu renkten gına geldi.biz şuan 12 günlüğüz renk devam ediyor
Yaa aynen şöyle uyanık kalıp bakınmak yok ya uyucak ya memede olcak yada kucakta gezcek yatıp bakınma yok hic
Bu ne damlasi kizlar adi ne? Bi arkadasim var sutunu arttirmak istiyor ona soyliyim ben de.Emzik candır canım :) avent emzik kullanıyorum ben.
Benim dediğim gibi hiç yok neredeyse içince 40-50 cc çıkıyor şimdi 2 saatte 1..
Senin sütun varsa daha da çoğaltır bence dene. İnternetten al damlayi daha ucuz 1 şişe fiyatına 2 ad alabiliyorsun.
Canım öksürüyosa bi dr a git istersen bisey verilmiyo dediğin gibi ilerlemesinŞükür 5. Günde kızım kaka yaptı kizlar ben ondan daha çok rahatladım :) büyük kızım 3 gündür hasta ateşle başladı öksürük burun akıntısı devam ediyor ondan bana benden de küçük kuzuma geçti galiba yadünden beri oda öksürüyor çok üzülüyorum hadi büyüğe ilaç falan veriyorum da küçük için ne yapabilirim ıhlamur iyi geliyormuş az birşey verdim bugün başka ne yapabilirim fikri olan varmı kizlar
En son yuz ve gözden gidermis canim insallah son gunleridir 2 aya kadar surenler varmış sanirim benimki de oyle olcak 35 gunluk hala var
Peki ne yaptiniz canim topallayinca? Ben ne yapsam beklesemmiki? Gecici bisey olabiliyormus cogu zaman. Ama canim cok skiliyor. Cok cok dikkatli bakinca belli oluyor net degil. Esime gore bisi yok anneme gore cok var.. Zaten annem moralimi cok bozuyo abartiyo her seyi. Zaten lohusayim bide habire ayyy su kizin bacagi cok kotu deyip duruyor en son kizdim anne canimi skma zaten moralim bozuk diye bagirdim. 1 hafta gozlemleyip dr.a goturelim dedim bilmiyorum dogru mu dusunuyorum?
Canim kitaplar cok toz tutar farkinda olmadan dedi burunlari tikanir hirilti baslar dikkat edin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?