2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Silikon ucla hep akiyor biliyorum. Tutabiliyorsa memeni ciplak oyle tutsun zamanla daha duzgun emecek zaten

Wee tutmadı bizimki avent soothie tutuyor onu denedin mi?

Silikon ucla hep akiyor biliyorum. Tutabiliyorsa memeni ciplak oyle tutsun zamanla daha duzgun emecek zaten
Bu sonradan çıktı ilk 10-15 gün bu sorun yoktu hiç ilk gün bile daha iyi emiyordu bu kız sorun ne anlamadım :/ insan üzülüyor o akan sütlere de bir de yoruluyor uyuyor ama doyuyor mu acaba ondan bile emin olamaz oldum

Cnm ters tutsana bebeği yani sağ memeyi veriyor gibi solu ver şöyle ki bebeğin vücudu koltuk altına gelcek gibi tut
Resimdeki gibi alıyormuş öyle bebekler ters geleni

Eklentiler

• IMG_1237.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 52

Emzik candır canım :) avent emzik kullanıyorum ben.
Benim dediğim gibi hiç yok neredeyse içince 40-50 cc çıkıyor şimdi 2 saatte 1..
Senin sütun varsa daha da çoğaltır bence dene. İnternetten al damlayi daha ucuz 1 şişe fiyatına 2 ad alabiliyorsun.

Cnm ters tutsana bebeği yani sağ memeyi veriyor gibi solu ver şöyle ki bebeğin vücudu koltuk altına gelcek gibi tut
Evet Can'ım aynısını yapıyorum yinede almıyor. Diğer göğsümü vermekten kopacak neredeyse göğüs ucum. Çok kötü durumdayım sezeryen Ağrı'ları bir taraftan hiç dinlenemedim. Çok zormuş sezeryen sonrası.

Ss35 aynen canım benim bebek tedavisi sağ memeyi tutmuyordu bu şekilde tuta tuta alıştırdim. Şimdi normal pozisyonda tutuyor

Alcam yaa ! Bi de onu deniyim karışımlar rezene çayı her birşeyi denedim ama gergin biraz daha fazla emme isteği olduğu için yeterli gelmiyor.. internetten derken şu bildiğimiz sitelerden alsam ürünler güvenilirdir dimi eczane de daha mı pahalı?

Çok yorma kendini 1.haftan dolduğunda daha iyi olacaksın hatta ağrıları n neredeyse bitecek.. bebişinde bira tersten zorla çünkü diğer türlü hem memede asimetri olur hemn sana yazık hem tek meme de süt azalır sen daha inatçı ol alır bak mavi_lina nın bebeği almış :)

Bence dene büyük rahatlık bu emzik olayı benimki şimdi cok cok çekiyor mesela olmasaydı mememde yapacaktı o işi

Bu ne damlasi kizlar adi ne? Bi arkadasim var sutunu arttirmak istiyor ona soyliyim ben de.

Canım öksürüyosa bi dr a git istersen bisey verilmiyo dediğin gibi ilerlemesin

En son yuz ve gözden gidermis canim insallah son gunleridir 2 aya kadar surenler varmış sanirim benimki de oyle olcak 35 gunluk hala var

dün doktora götürdüm ama sarılığı sormayı -süper zeka ben-yine unuttum.ne oluyor bana anlamıyorum ama eşim de diyr ki sarılık olsa doktor derdi diye.bişey demiyorsa normaldir diyor.

benimki durup dururken üstüne basamaz hale geldi ki o zamanlar 1.5-2 yaşında falandı.çocuk dr.bişey yok dedi.rontgen çektirdi boşu boşuna radyasyon aldırdı, eve yolladı.ortopediye götürdük, adam bir şişe antibiyotik verdi, geçti.bizimki bariz topallıyordu ve fikrimi sorarsan doktor görsün.çünkü tedavi edilmeyen enfeksiyonlar ya bacağa ya kalbe vuruyor ki eşimin yeğeni ünv. öğrencisi yoğun bakımda yattı miyokardit olmuştu aynı sebepten.eğer dediğim şeyse ihmal etme ama basit, belli belirsiz bir ağrıysa sen bilirsin tabi.dediğim gibi benimki üstüne basamaz olmuştu.ciddiydi yani.

Canim kitaplar cok toz tutar farkinda olmadan dedi burunlari tikanir hirilti baslar dikkat edin dedi

aslında haklısın canım.çok tozu var.senede 2 defa döküyorum, tozunu alıyorum ama yine de yük.valla kitap sevdalısıyım ve vermeye de kıyamıyorum hepsi orijinal kitaplar.oğlum da alerjik.napsam ki onlar?

kumrudeniz canim kizimda hic agri yok. Hatta esime gore aksama da yok. Cok belirsiz bir aksama goruyorum ben ama bilerek mi yapiyor bilemedim. Oyle topallama fln hic yok cok sukur. Ama bikac gun daha devam ederse yine de goturcem bakayim. Psikolojik de olabilirmis kardes sendromu. Insallah oyle biseydir canim cok skiliyor bende anksiyete var cok abartiyorum her seyi ozellikle kizimla ilgili en minik sey bile cok buyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…