2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben halancok uzuluyorum kizimi dislamis gibiyim. Bana uzaktan oyle bi bakisi var ki anlatamam.
Seninle aynı yaşta çocuklarımız bizimki de aynı içimi ediyo bende üzülüyorum tabiki halaa ama artık ağlamıyorum alıcaz hepimiz napalim yeni gelende bi can oda bi parçam ikisinide eşit şekilde büyürsem kısmetse zamanla kıskançlık azalır ama hiç bitmez...

Kizlqr bugunku basari hikayem hic biberon vermemek oldu:) ama bi yandan da memeler tas gibi oluyo arada sagiyorum. Bu sut bebege gore ne zaman sekillenir ki acaba? Cok su icmesemmi?
Canım difrize at sağıp rahatsız eder bizimki de biberon istemiyo keşke alışsa difrizde var süt ama biberon istemiyo

4 gün kızım gündüz uyumadı.hep ağladı.OM-X gaz ilacı verdim.sonra Multitabs i keseyim bakalım dedim, 2 gündür vermiyorum ve mışıl mışıl uyuyor bebeğim.demekki gazın ana klaynağı o ilaç.bi de arada bi yeşil kaka gelebilirmiş.sorun değilmiş.

Y yesilagac44 benimki de cuk cukluyor.bu arada yazıların çok güzel.sen çalışıyor musun
Teşekkür ederim canım , Çalışıyorum normalde ama kasılmalardan erken doğum iznine ayrılmıştım , sonrası için de ücretsiz izin almayı düşünüyorum.Öğretmenim.5 yaşında kızım var o kreşte ben de burda takılıyorım :) cukcuklayınca hava yutuyorlar keşke yapmasalar

Benim büyük kızımda 2 yaşında bi denge kurarız inşallah oyun oynayamıyorum henüz kızımla oturup çok üzülüyorum geceleri ağlıyorum ona haksızlık etmiş gibi hissediyorum zamanla geçicek inşallah bu his güzel vakitler geçiricez çocuklarımızla

Şimdilik kutulara koyup kaldırsan kapalı balkonun filan varsa

Vitamin mi gaz yapıyor? Ben de öyle düşünmüştüm ama napalım vitamin de vermek gerek:/

Merhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden. ZEYNEP NİYETİNE.

Tikanmiyosa emzir benimki yikaniyo çok burnu dolu oldumu bu arada kızın ayağında varmı gelişme?
Kusuyo fln. Her seyde meme istiyo sanirim gaz uyku vs..
Kizimin ayagindan emin olamiyorum disari cikip az uzun yurutmem gerek ev icinde normal gibi esime gore hicbir seyi yok. Ama ben deli gibi her an onu dusunuyorum sanirim dr.a goturmeden rahatlamiycam pazartesi olsun goturcem buyul ihtimalle. Yarin bir disari cikarip bakicam.

ruzigarr sanırım cok sutun gelıyor massllah . Sıkıntın oluyor sanırım. Benımde oyle setlesıp acıyor . Akıyor.Ama sagmaya devam ettıkce daha cok gelır cnm. Goguslerın terbıye olmaz ve bebegın hepön sutu emmıs olur .
Sagım işlemını sutu az anneler yapsın sutunu arttırmak için .

Benim oğlan gündüz uyumuyor yahu daha çok küçük uyuması gerekmez mi? 4 saat yeter mi bu çocuğa

Iste 2 gundur bebek emdigi icin sagmayi minimuma indirdim. En son bu gece sagdim o da tas gibi olmustu sagmazsa mastit olacaktim iyiki sagmisim oyle birikmis ki. Iyi bisey degil bu artik skinti veriyor bebegime kadar ciksin yeter diyorum artik. Gece bi ara artik su icmiycem fln diye aglaniyordum halime bak:)

Dun okudum bırde hangı arkadastı adını unuttum gorumcesı bebıs cok kaka yapıyor sutun yaramıyor demıs..
Yaa nasl bı bılgısızlık ınanamadım okuyunca sevın arkadasım bebegın ac degıl şükür.
Yenıdoganın doyup doymadıgını cıslı ve kakslı bezlerınden takıp edıp anlayabılırsınız gunde 5 6 yumurta agırlıgında cıdlı bez degıstırıyor ve 3 defa 1 lıra buyuklugunde kaka yapıyorsa bebıs doyuyordur. Kıı fazla fazlasınıda yapabılırler her bezı kakalıda alabılırsınız

Benim kv de soyle diyor hep. Emdigini hemen cikariyo et tutmaz az icinde tutmuyo

Benim oğlan gündüz uyumuyor yahu daha çok küçük uyuması gerekmez mi? 4 saat yeter mi bu çocuğa
Uyusa kendi icin de senin icin de iyi olur ikiniz de rahatlarsinz. Gece 4 saat mi uyuyor? O da azmis valla yazik sana uykusuz kaliyorsun baya belli. Her bebek bir olmuyo. Bi gun uyuyan obur gun cin gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…