2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sezeryen olan arkadaşlar kaçıncı günde sezeryen üzerindeki su geçirmez bandı açtınız . Benim bu gün 4. Günüm açmam gereklimi?

Mrb mart anneleri hepinizin bebisi saglkla kucagnzdadr insallh:) ben mayis annesi grubundayim size bi sorm olacak bugn 35. Hafta kontrolumdu doktor bebegn bobregnde genisleme var kafasi da iki hafta onde dedi bu seklde gebelk yasayan oldu mu acaba

Önceden de demistin kesin için rahat etmicek en iyisi gitmek sanırım

Bugün korse taktım ama abdominal değildi bi süre sonra bacaklarım ve kaşıklarım rahatsız oldu eşime söyledim abdominal sipariş verdik netten kesin kullanın kızlar toparlanması kolay olur

Canm sütün fazla geliyodur sütü cok içtiğinden mama fazla geliyodur

Uyusa kendi icin de senin icin de iyi olur ikiniz de rahatlarsinz. Gece 4 saat mi uyuyor? O da azmis valla yazik sana uykusuz kaliyorsun baya belli. Her bebek bir olmuyo. Bi gun uyuyan obur gun cin gibi oluyo

Yok gündüz bu dediğim, gece yine çok şükür biraz daha fazla uyuyor ama ne bileyim yeni doğanlar fazla uyur derlerdi de bizimki az uyuyor gibime geliyor artık:)

Benimki sabah y buçuk tan bu yana toplasan 3 saat büyüdü memeye sarmış durumda uyumuyo

Benimki de öyle, dün gündüz güzel uyumuştu mesela bugün yok. Emerken gözler kapalı ayrıldığımız an cin gibi.

Bugun daha iyi cekiyor sagmadim geceden beri. Insallah iyice ceker de kurtarir beni bu sagma derdinden:)
Cnm bgn dr.a gttk emme işi için bnı yenı doğan hemşırelerıne yonlendrdı.hemsıreye bı anlattm soyle emmıo boyle emmıo dıe bebegı elıme bı verdı 20dkka emdı anlamadm.ama eve geldm yıne emmedı bna da dua et bnmkıde mememden duşmesın

Canm bizimkinde hic süt yoktu direk sapsari bsy kustu ya noldu anlamadm valla

Canım öksürüyosa bi dr a git istersen bisey verilmiyo dediğin gibi ilerlemesin
Pazartesiye randevu almistim bugün 12den sonra sürekli ağlamaya başladı canım acile gittik röntgen çekildi çok şükür ciğerlerinde bir sorun yok ama bağırsaklarında gaz birikmiş ya hâlbuki her seferinde cikardigimi zannediyordum bugüne kadarda öyle rahatsızlığı yoktu nasıl öyle birikti şok oldum ona bir şey yapmadılar burnunu bir makineyle temizlediler aman allahım ben hiç temizleyemiyormusum meğerse acildeki doktor antibiyotik yazmış ama verio vermemekte kararsizim ilerlerse diye korkuyorum bir yandanda p.tesi doktora sorup öyle vereyim diyorum napayım sence

Sana bisi diyimmi sacma ama bizimki emmeye evde misafir varken basladi. 2 gun sabahtan aksama misafir vardi tuttu emdi. Annem diyordu ki her gun misafir cagiralim:)) hemsire mi tutturdu memeye peki? Oyleyse eger memeyi sen tam tutturamiyorsun demek. Insallah butun bebekler annelerinden guzel guzel emer doyar canim bunu en cok ben isterim onca cabadan sonra:)

Benki kağıt para kadar yapıyı nerdeyse büyüğünü en az 4 kere günde ve 17 günde 800 gr almış bence gayette yarıyo nekadar kaka okadar kilo
Ohh masallah:)
Benim kizim da oyleydi cok kaka yapardi ta bu yasina kadar. Hala da gunde 2 kez yapar kakasini. Yani metabolizmalari oyle demekki. Oglum da simdi her bez kakali cikiyo. Yapamamasindan iyi bence bu saglikli bagirsak yapisi oldugunu gosteriyor

Ayyy antibiyotik vermesen canim ya el kadar bebeye yanlis anlama beni tabiki doktor diilim ama ben 3.5 yasindaki kizima bile hasta oldugunda vermiyorum antibiyotik. Anne sutunden guclu antibiyotik yok zaten sik sik emzir bogazi kuru kalmasin duzelir bence. Bilmiyorum benim fikrim bu. Cigerleri temiz oldugu icin bu kadar rahat verme diyorum zaten.

Bende öyle düşünüyorum canım p.tesiye de iyi bir doktordan randevu aldım en azından onunda fikrini alayım diyorum ama o oksururken içim gidiyor bugün öğlenden beri doğru düzgün gözünü açmadı ya uyuyor ya ağlıyor ilerse diye korkuyorum of çok kötüymüş ya büyük kızımda hasta ama o bebekken hiç hasta olmamıştı derdini anlayamamak bilememek çok kötü

Aynı şey bize de oluyodu.evde tutmuyodu.yanlız bugün çok güzel tuttu emdi sabah.o kadar gerisi gelmedi.keyfi yeterse emiyo düzene sokamadım ama ilerleme var yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…