2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynen o bızız

baharinbahcesi canım gözün aydın, güzel haberler almışsın. Hayırlısıyla kan değerleriniz de normale döncektir inşaallah. Yavrularımızın ne kadar kanı var ki zaten o kadar alınınca normaldir düşmesi. O da yoluna gircektir :)

Kızlar bebegınız emerken nefessız kalıomu benm kız hala aynı azonce face de paylasım gordum cıgerlerine sut kacmıs bebegın morarmıs hastanede yatıyomus korktum

Canim benim kizlardan birinde ayni sorun oldu bir hafta cok guzel ceken cocuk 2.hafta yanlaran akitmaya yutamamaya basladi sanki. Gec farkettik cocugun alt cenesini desteklemek lazimmis biberonla da memedeyken de. Alt cenesini bi parmaginla destekle emerken bir hafta icinde toparlanir. Ama simdi bizdeki problem cocuk memeyi uctan tutuyor ve bu yuzden cak cak ses cikiyor hava da yutuyordur ve inanilmaz bir gaz problemimiz var. ben napsam diyorum. Eskiden silikon ucla
Emzirdim meme ucu cikmamisti tam. Simdi ucu cikti normal alabiliyorlar. Diger bebegim de cok sorun olmuyor o memeyi iyi kavriyor cak cuklamiyor. Tekrar silikon uc mu denesem? Ucu uzun daha mi iyi kavrar hava yutmadan acaba?

Yok 2013bdogumlu canim. Valilige mi gitmek gerekiyor simdi? Okulu aradim da aile ve sosyal bilmem neyine gideceksin dedi.
Ben kendi okuluma goturecegim. Aile bakanligindan bir form doldurtuyorlar bir dilekce yaziliyor ve cocuklarin esin ve kendimizin nufus cuzdani fotokopisi ayrica evlilik cuzdani fotokoppisi istedi benden. Sen de bir sor canim. Okuldaki memur bana boyle soyledi.

Cok tesekkurler canim
Oteki ay demire baslayinca duzelir dedi canim. En son tahlilde 8 profun baktigi yayilmada 8bucuk cikti. 12.6den dustu
baharinbahcesi bir sorum daha olacak bilrubin degeriyle biilde direct bilrubine de bakildi
Bakildi canim defalarca :)

Evet canim Allahin izniyle toparlayip sosyal ortama cikacagiz biz de :)

Kendi isterse gozunu kapatip uyuyor istemiyorsa 1 saat salla uyumuyo
Canım sütü azaltmak istiyosan 3 saate bir sağ ama memenin tamamını boşaltma yani seni mastit yapmayacak rahatsız etmeyeceği kadar sağ meme rahatlasın ama tamamını boşalttığın sürece hızlı üretim devam eder örneğin yarısını boşaltırsan süt ihtiyacı az uyarısı beyne gideceği için yapım da azalır benim fikrim

Benimki akıtmayı silikon uçta yapıyor canım.Normal emerken akıtma yok ama onda da cukcuk ses çıkarıyor dediğin gibi hava yutuyor gaz problemi oluyor.Silikon uçla göğüs ucum çıkmasına rağmen devam ediyor öyle yapmaya ki evet ucu tutuyorlar.Kahverengi yerin tamamını vermeye çalışıyorum bu kez de boğulur gibi yapıyor öğürüyor.Çıkamadım işin içinden ne yapacağım bilmiyorum ama silikon ucu deneyebilirsin sen.Hava yutmasından iyidir madem gaz probleminiz de yoğun

Yok o cocuk yardimi onu yaptim o ayri canim.

Evet aslinda oyle yapayim. 3 saatte bir sagmiyorum artik ya emiyor ya gunde 2 3 kez sagiyorum ama o da cok zorlandigimda tas gibi oldugunda. Tam bosaltmazsam mastitten korkuyorum. Bide mem uclarim oyle sizliyor ki yeni yeni emiyo yabbaslayacak yaralar benim

Kızım dunden beri sureklı kaka yapıyo baska sorun yok gozukuyo hala sarı rengı kakanın ıshalmı acaba nasıl anlarım canım cok sıkkın kızlar

Kızlar selam, forumu takip etmek mu mümkin oldu artık benim için inşallah hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir. Ben minnakımla babasının yolunu gözleyerel büyüyoruz çok şükür.
tota00 canım Büyüme atakları demiştin ya bu mübarek ataklar nasıl oluyor acaba dün mübarek kızım bütün gün ara ara memeyi bırakarak kalan zamanda memeye yapışık olarak günü tamamladı. İmanım gevredi resmen:) Boş meme mi çekiyor acaba diye düşündüm ama meme başını çektiğimde süt de gördüm ucunda ,ne zormuş hakkaten emzirme olayı. Sizden naber? Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…