- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.201
Canm deniz bi sari sari kusmustu ya onu doktoruna sordun mu birsey dedi mi doktor? Bizimkide sari kustu gecende doktoruna ulasamadm soramadım o yüzden.aklima takildiAh kusmadan bahsetmissiniz biz her beslenmeden sonra agiz dolusu fiskirir tarzda kusuyoruz. Bir beslenmeden sonra 6 7 kez kustugu ve agladigim olurdu uzuntuden. Bebek reflusuymus 6. ayda gececekmis. Gaviscon toz veriyoruz o zaman azaliyor kusmalari. Boynumuzda onluk uzeri bezle dolasiyoruz. Yetistiremiyoruz muslin bezlerini 40 bez 2 gunde bitiyor hemen yikiyoruz. Kusuklu dolasiyoruz ne yazik ki, biraz zor oluyor ama oturmaya baslayinca geciyormus. Hicbir zaman beslenmeden sonra 20 dakika gecmeden yatirmiyoruz oglani. Yine de kusuyoruz iste :) bizim de boyle olacak demek. Allahtan kilo alimi iyi bu kadar kusmaya ragmen.
Bende avent göğüs kalkanını aldım ama kullanamıyorum canım. Meme ucum çok kötü emzirirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Meme ucuna büyük geldi. Bayağı boşluk oluyor. Tam olsa çok iyi olacak benim için ama kullanamıyorum.
Evet canim dun muayenede bogazlari kirmiziydi. Hafif bir enfeksiyon var korkmayin dedi. Geri akmis sekresyon onu da geri cikarmis dedi. Hatta ben demeden emmesi azaldi gibi degil mi dedi evet dedim. Emmeye calisirken kafasini geri atip 2 dakika falan emiyordu meger bogazi hafif kizarikmis. Oyle birseydir muhtemelen senin deCanm deniz bi sari sari kusmustu ya onu doktoruna sordun mu birsey dedi mi doktor? Bizimkide sari kustu gecende doktoruna ulasamadm soramadım o yüzden.aklima takildi
anne olmak nekadar zor bizimde gaz sancıları var galiba kolik bebeğim biraz büyüyene birşekildr zorlicaklar biziAh kusmadan bahsetmissiniz biz her beslenmeden sonra agiz dolusu fiskirir tarzda kusuyoruz. Bir beslenmeden sonra 6 7 kez kustugu ve agladigim olurdu uzuntuden. Bebek reflusuymus 6. ayda gececekmis. Gaviscon toz veriyoruz o zaman azaliyor kusmalari. Boynumuzda onluk uzeri bezle dolasiyoruz. Yetistiremiyoruz muslin bezlerini 40 bez 2 gunde bitiyor hemen yikiyoruz. Kusuklu dolasiyoruz ne yazik ki, biraz zor oluyor ama oturmaya baslayinca geciyormus. Hicbir zaman beslenmeden sonra 20 dakika gecmeden yatirmiyoruz oglani. Yine de kusuyoruz iste :) bizim de boyle olacak demek. Allahtan kilo alimi iyi bu kadar kusmaya ragmen.
bende emzik verdim dün yine yoksa emme gaz kusmuk gına geldi rahatsız oluyor çok yemekte n yoksa her dk emsin ona da yazıkCanım 2. Haftada başlarmış o ataklar maalesef. Yani ben doyduğunu kakasından ve çişli bezinden anlıyordum ama 1 saat sonra yine beni istiyordu mesela, rahatlıyor heralde orda ondan istiyorboş çekmiyordur rahat ol ama aç olduğundan da çekmiyordur. İşin kötü yanı çok emdiği için gaz problemi de artıyor o biraz kısır döngü oluyor işte emzik tutabiliyorda onu deneyebilirsin, benimki başta tuttu şimdi tutmaz oldu ama yeni emip arandığında vermiştim ben bir iki kere, iyi olmuştu valla.
Aynen, onunla birlikte kullanacaksınız yoksa memede durmaz.Yok ya o silikonlu tabani kullanmiyorum ben ondan mi yapisiyor ki?
Benim bebeğim de aynı durumda. Emziği pediatristler önermiyor. Ben de Melisa çayı içeyim diyorum. Acaba emzirme döneminde bu çaydan içen var mıdır?anne olmak nekadar zor bizimde gaz sancıları var galiba kolik bebeğim biraz büyüyene birşekildr zorlicaklar bizi
bende emzik verdim dün yine yoksa emme gaz kusmuk gına geldi rahatsız oluyor çok yemekte n yoksa her dk emsin ona da yazık
yapacak birşey yok ama canım ağlamasından iyidir emzikBenim bebeğim de aynı durumda. Emziği pediatristler önermiyor. Ben de Melisa çayı içeyim diyorum. Acaba emzirme döneminde bu çaydan içen var mıdır?
Cnm emziği hiç sordun mu dr a .. bn sordum da önermiyoruz demedi bana huysuz uyumayan hep emmek isteyen seni sürekli engelleyen bir bebekse veriyoruz emzik dedi eskisi gibi tüü kaka değil sesi.. bnde ısrarla vermiyorum emzik ama sanırım vericem çünkü 3 gündür sürekli emmek istiyorBenim bebeğim de aynı durumda. Emziği pediatristler önermiyor. Ben de Melisa çayı içeyim diyorum. Acaba emzirme döneminde bu çaydan içen var mıdır?
Ay oyle taktim ucu yapismadi gercekten sagolAynen, onunla birlikte kullanacaksınız yoksa memede durmaz.
Arkadasim iciyor bundanBenim bebeğim de aynı durumda. Emziği pediatristler önermiyor. Ben de Melisa çayı içeyim diyorum. Acaba emzirme döneminde bu çaydan içen var mıdır?
Benimki de su gibi kakasi o ishal mi oluyor?Benm de bebeğim bir aylık ishali dizanteri dendi iki gündür ilaç alıyoruz Dr geçmezse yarın iğne verecekmiş çok kötüyüm nolur fikri olan yardım etsi. Ne vermeliyim sütü dışında.az şekerli su pirinç suyu elma suyu veriom geçmedi
Zaten o kadar uc kimsede yoktur heralde:)Bende avent göğüs kalkanını aldım ama kullanamıyorum canım. Meme ucum çok kötü emzirirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Meme ucuna büyük geldi. Bayağı boşluk oluyor. Tam olsa çok iyi olacak benim için ama kullanamıyorum.
Yok canım keşke kusma olsa.Memede cukcukluyordu hadi onu geçtim 2 gündür tüm kahve yeri veriyorum iki çekiyor sonra cukcuklayarak memenin ucuna gelip ağzından atıyor bunun10-15 defa yapıyor emerken göğsü de boşaltamıyor eski vakumlamasından eser yok napacağım bilmem dr a götüreceğim artık herhaldeNe olduki emmesine? Arada kusar ona cok takilma sen.
Biz de ikinci haftaya girdik. Benim kız max 10 dk sonra istiyor, memede uyuyor yatağına yatırıyorum hooop tekrar deli gibi meme isteği,5 dk em memede uyu 5 dk sonra tekrar memeCanım 2. Haftada başlarmış o ataklar maalesef. Yani ben doyduğunu kakasından ve çişli bezinden anlıyordum ama 1 saat sonra yine beni istiyordu mesela, rahatlıyor heralde orda ondan istiyorboş çekmiyordur rahat ol ama aç olduğundan da çekmiyordur. İşin kötü yanı çok emdiği için gaz problemi de artıyor o biraz kısır döngü oluyor işte emzik tutabiliyorda onu deneyebilirsin, benimki başta tuttu şimdi tutmaz oldu ama yeni emip arandığında vermiştim ben bir iki kere, iyi olmuştu valla.
Totaoo canım annen falan yok mu yanında o çıkarsın,ben de beceremiyorum ama annem maşallah anında rahatlatıyor..ayaklarına falan bak,sıcak tut kendiminkini de bebeğinkini de..bir de gaz yapacak şeyler yiyip içme ya da kimyon tüket,çok işe yaradığını söylüyorlarYavruma ip bağlasak gazdan uçacak gibi. O kadar ıkınıyor ki, ağlarken de bir yerini kopartıyorlar sanki öyle yırtıyor kendini. Ay bir an önce geçsin bu dönem
Permanganat emzik neden önerilmiyor? Araştırma imkanım olmadı hiçBenim bebeğim de aynı durumda. Emziği pediatristler önermiyor. Ben de Melisa çayı içeyim diyorum. Acaba emzirme döneminde bu çaydan içen var mıdır?
evet cnm normal emerken akıtıyor öyle cokcok seslerde arada çıkıyor nadir yani aama gidiyor bütün süt araya acaba yutmuyor agzındamı bekletiyor diyorum ama küçücük bebek ne anlar agzında bekletmekten.seninki belki silikon ucu tam kavrayamadıgı için yapıyordur normal vermeyi denesen tutmazmıSeninki normal emerken mi akıtıyor canım valla bilemedim ben de ya benimki silikon uçla akıtıyor yoksa da cokcokluyor sende cokcoklama var mı? Üstelik benimki bunu sonradan yapar oldu başta yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?