2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Gözün aydın canım. Sende kavuştun yavruna. Biraz sıkıntılı olmuş ama çok şükür sağlıkla kucağında. :)

ve baharinbahcesi
Kızlar sarılıkta soruyorum bebekleriniz kendi başına uyanabiliyor mı??

Avent göğüs kalkanı hem yaraları önlüyor hem de meme başını çıkarıyor. Tavsiye ederim.

Merhaba canım. Aynı sıkıntı bende de vardı. Beni yalancı emzik olarak kullanıyordu bebeğim. Çok yorucu oluyordu gerçekten.Dün sütüm çoğalınca Bebek doydu ve sık emmeyi bıraktı. Bebeğinin doyup doymadığından emin ol.

Nasıl emin olacağım ki

Seninki normal emerken mi akıtıyor canım valla bilemedim ben de ya benimki silikon uçla akıtıyor yoksa da cokcokluyor sende cokcoklama var mı? Üstelik benimki bunu sonradan yapar oldu başta yoktu

Gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Senin içinde uykusuz geceler başlicak artık:)

Avent göğüs kalkanı hem yaraları önlüyor hem de meme başını çıkarıyor. Tavsiye ederim.
Bende avent göğüs kalkanını aldım ama kullanamıyorum canım. Meme ucum çok kötü emzirirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Meme ucuna büyük geldi. Bayağı boşluk oluyor. Tam olsa çok iyi olacak benim için ama kullanamıyorum.

Meme ucundan büyük oluyor canım normalde de sütyen giyiyor musun içine sıkıştır o sabitler kalkanı

silikon göğüs ucu da kullanabilirsin canım bu süreçte ama ilk hafta zaten çok acır malesef ben sütümü sıkıp sürüyordum yangınını alıyordu sen de dene bi bakalım

Ben nuk kauçuk damakli aldim hemen tuttu canm tavsiye ederm

ve baharinbahcesi
Kızlar sarılıkta soruyorum bebekleriniz kendi başına uyanabiliyor mı??
Evet canim yeni dogdugubda ve sarilik oldugunda zor uyanir dedi doktorumuz. 15 20 gunden sonra yeni dogan sariligindan cok uzamis sarilik oluyor. Cok sukur uyku duzeni de yavas yavas oturuyor ama biz 50 gunluguz tabi. Eger bebisinde sarilik varsa ve uyandiramoyorsan ben ilk zamanlar altini temizlerdim uyanirdi oyle emzirirdim

Bilmiyorum benim meme ucuna tam geliyor.
Ya var bende de ona da yapisiyo benim memeler:))
Kremleyip kalkanı takınca meme uçları yumuşacık oluyor. Kalkanı silikonlu tabanıyla kullanıyorsunuz değil mi?

Ah kusmadan bahsetmissiniz biz her beslenmeden sonra agiz dolusu fiskirir tarzda kusuyoruz. Bir beslenmeden sonra 6 7 kez kustugu ve agladigim olurdu uzuntuden. Bebek reflusuymus 6. ayda gececekmis. Gaviscon toz veriyoruz o zaman azaliyor kusmalari. Boynumuzda onluk uzeri bezle dolasiyoruz. Yetistiremiyoruz muslin bezlerini 40 bez 2 gunde bitiyor hemen yikiyoruz. Kusuklu dolasiyoruz ne yazik ki, biraz zor oluyor ama oturmaya baslayinca geciyormus. Hicbir zaman beslenmeden sonra 20 dakika gecmeden yatirmiyoruz oglani. Yine de kusuyoruz iste :) bizim de boyle olacak demek. Allahtan kilo alimi iyi bu kadar kusmaya ragmen.

Canım 2. Haftada başlarmış o ataklar maalesef. Yani ben doyduğunu kakasından ve çişli bezinden anlıyordum ama 1 saat sonra yine beni istiyordu mesela, rahatlıyor heralde orda ondan istiyor boş çekmiyordur rahat ol ama aç olduğundan da çekmiyordur. İşin kötü yanı çok emdiği için gaz problemi de artıyor o biraz kısır döngü oluyor işte emzik tutabiliyorda onu deneyebilirsin, benimki başta tuttu şimdi tutmaz oldu ama yeni emip arandığında vermiştim ben bir iki kere, iyi olmuştu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…