- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.181
Kızlar ben bugün 14.30 da oğlumu kucağıma alarak bir nisan annesi oldum. 40+3 teydim ve sabah 8.46da suyum geldi ardından hemen hastaneye yattım ve sancılarım başladı. 11 de sancı odasına girdim 3 saatte hemen 10 cm açıklığa kavuştuk. Buraya kadar herşey çok güzeldi ve ıkınmaya başladım. Bir anda bebeğimin kalp atışları yükseldi ve bir daha da inmedi ve genel anestezi ile doğumu gerçekleştirdiler. Herşey rüya gibiydi, kabus gibiydi, masal gibiydi.. herşey karışık ama çok güzel bir duyguymuş ona sahip olmak emzirmek kokunu istemesi. Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten.
veAyni seyleri yasiyoruz cok sevindim guzel haberlerine bizimde sarilik dustu 10.4 e ama biz sizden 1 hafta buyuguz dusecek ins tamamen gececek. Artik 3 4 saat gece uyuyabilecegiz bnm dr umda aynj seyi soyledi. Kan damlasi baslatti mi kan degeri kac cikdi en son. Biz damlaya basladik
Avent göğüs kalkanı hem yaraları önlüyor hem de meme başını çıkarıyor. Tavsiye ederim.Evet aslinda oyle yapayim. 3 saatte bir sagmiyorum artik ya emiyor ya gunde 2 3 kez sagiyorum ama o da cok zorlandigimda tas gibi oldugunda. Tam bosaltmazsam mastitten korkuyorum. Bide mem uclarim oyle sizliyor ki yeni yeni emiyo yabbaslayacak yaralar benim
Merhaba canım. Aynı sıkıntı bende de vardı. Beni yalancı emzik olarak kullanıyordu bebeğim. Çok yorucu oluyordu gerçekten.Dün sütüm çoğalınca Bebek doydu ve sık emmeyi bıraktı. Bebeğinin doyup doymadığından emin ol.Kızlar selam, forumu takip etmek mu mümkin oldu artık benim içininşallah hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir. Ben minnakımla babasının yolunu gözleyerel büyüyoruz çok şükür.
tota00 canım Büyüme atakları demiştin ya bu mübarek ataklar nasıl oluyor acaba dün mübarek kızım bütün gün ara ara memeyi bırakarak kalan zamanda memeye yapışık olarak günü tamamladı. İmanım gevredi resmen:) Boş meme mi çekiyor acaba diye düşündüm ama meme başını çektiğimde süt de gördüm ucunda ,ne zormuş hakkaten emzirme olayı. Sizden naber? Sizde durumlar nasıl?
Nasıl emin olacağım kiMerhaba canım. Aynı sıkıntı bende de vardı. Beni yalancı emzik olarak kullanıyordu bebeğim. Çok yorucu oluyordu gerçekten.Dün sütüm çoğalınca Bebek doydu ve sık emmeyi bıraktı. Bebeğinin doyup doymadığından emin ol.
Seninki normal emerken mi akıtıyor canım valla bilemedim ben de ya benimki silikon uçla akıtıyor yoksa da cokcokluyor sende cokcoklama var mı? Üstelik benimki bunu sonradan yapar oldu başta yoktuwa
walla canım ben her emzirmede atlet değiştiryorum mendil değiştiryorum ben emzirmeyimi beceremiyorum bilmiyorum ama sütün yarısı üstüme dökülüo kızın agzından yüzü bana dönük emzirincede boğazında kalıo napcam şaşırdım bi yolunu bulursan bende öğrenmek isterim :)
Gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Senin içinde uykusuz geceler başlicak artık:)Kızlar ben bugün 14.30 da oğlumu kucağıma alarak bir nisan annesi oldum. 40+3 teydim ve sabah 8.46da suyum geldi ardından hemen hastaneye yattım ve sancılarım başladı. 11 de sancı odasına girdim 3 saatte hemen 10 cm açıklığa kavuştuk. Buraya kadar herşey çok güzeldi ve ıkınmaya başladım. Bir anda bebeğimin kalp atışları yükseldi ve bir daha da inmedi ve genel anestezi ile doğumu gerçekleştirdiler. Herşey rüya gibiydi, kabus gibiydi, masal gibiydi.. herşey karışık ama çok güzel bir duyguymuş ona sahip olmak emzirmek kokunu istemesi. Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten.
Bende avent göğüs kalkanını aldım ama kullanamıyorum canım. Meme ucum çok kötü emzirirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Meme ucuna büyük geldi. Bayağı boşluk oluyor. Tam olsa çok iyi olacak benim için ama kullanamıyorum.Avent göğüs kalkanı hem yaraları önlüyor hem de meme başını çıkarıyor. Tavsiye ederim.
Evet kustu daBizde de aynı 3 gündür 5 ten sonra ıkınma ve uyumama problemi var bugün de içtiği tüm sütü kustu az önce
Ya var bende de ona da yapisiyo benim memeler:))Avent göğüs kalkanı hem yaraları önlüyor hem de meme başını çıkarıyor. Tavsiye ederim.
Meme ucundan büyük oluyor canım normalde de sütyen giyiyor musun içine sıkıştır o sabitler kalkanıBende avent göğüs kalkanını aldım ama kullanamıyorum canım. Meme ucum çok kötü emzirirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Meme ucuna büyük geldi. Bayağı boşluk oluyor. Tam olsa çok iyi olacak benim için ama kullanamıyorum.
Benim bebeğim sonradan tuhaflaştı emmesi falan başta çok iyiydi iyi diyordum bunda rahat edeceğim , nazarım değdi galibaEvet kustu da
Bir sure boyle gidip degisecek iste. Su an yaptiklari hicbir sey kalici degil merak etme.
silikon göğüs ucu da kullanabilirsin canım bu süreçte ama ilk hafta zaten çok acır malesef ben sütümü sıkıp sürüyordum yangınını alıyordu sen de dene bi bakalımBende avent göğüs kalkanını aldım ama kullanamıyorum canım. Meme ucum çok kötü emzirirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Meme ucuna büyük geldi. Bayağı boşluk oluyor. Tam olsa çok iyi olacak benim için ama kullanamıyorum.
Ne olduki emmesine? Arada kusar ona cok takilma sen.Benim bebeğim sonradan tuhaflaştı emmesi falan başta çok iyiydi iyi diyordum bunda rahat edeceğim , nazarım değdi galiba
Ben nuk kauçuk damakli aldim hemen tuttu canm tavsiye edermAaa! Mesela ne kadardı ne kadar oldu acaba? Ya bnmde sütüm var ama kızım büyüdükçe yetmemeye başlayacak çünkü öyle çok çok değil şuan sadece emiyor ama işe başlamadan da sağıma yapmak lazım o yüzden arttırmak lazım bi de bu aralar memede yaşıyoruz sürekli meme istiyor emzikte almadı napcan bilmiyorum emdikçe de gaz yapıyor kısır döngü olduk resmen...
emzik veren anneler emzikte tavsiye edebilir misiniz? Bn hiç istemiyordum vermek ama sürekli meme istemeye başladı aventin bi damaksız emziğini aldım onu istemedi3 çeşit denedim Yok yok ...
Evet canim yeni dogdugubda ve sarilik oldugunda zor uyanir dedi doktorumuz. 15 20 gunden sonra yeni dogan sariligindan cok uzamis sarilik oluyor. Cok sukur uyku duzeni de yavas yavas oturuyor ama biz 50 gunluguz tabi. Eger bebisinde sarilik varsa ve uyandiramoyorsan ben ilk zamanlar altini temizlerdim uyanirdi oyle emzirirdim
Bilmiyorum benim meme ucuna tam geliyor.Bende avent göğüs kalkanını aldım ama kullanamıyorum canım. Meme ucum çok kötü emzirirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Meme ucuna büyük geldi. Bayağı boşluk oluyor. Tam olsa çok iyi olacak benim için ama kullanamıyorum.
Kremleyip kalkanı takınca meme uçları yumuşacık oluyor. Kalkanı silikonlu tabanıyla kullanıyorsunuz değil mi?Ya var bende de ona da yapisiyo benim memeler:))
Yok ya o silikonlu tabani kullanmiyorum ben ondan mi yapisiyor ki?Bilmiyorum benim meme ucuna tam geliyor.
Kremleyip kalkanı takınca meme uçları yumuşacık oluyor. Kalkanı silikonlu tabanıyla kullanıyorsunuz değil mi?
Kızlar selam, forumu takip etmek mu mümkin oldu artık benim içininşallah hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir. Ben minnakımla babasının yolunu gözleyerel büyüyoruz çok şükür.
tota00 canım Büyüme atakları demiştin ya bu mübarek ataklar nasıl oluyor acaba dün mübarek kızım bütün gün ara ara memeyi bırakarak kalan zamanda memeye yapışık olarak günü tamamladı. İmanım gevredi resmen:) Boş meme mi çekiyor acaba diye düşündüm ama meme başını çektiğimde süt de gördüm ucunda ,ne zormuş hakkaten emzirme olayı. Sizden naber? Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?