2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
benim doktorumda aynısını söylemişti.
Bende verdim ama içim gidiyor elini omzumu emziği herşeyi emiyo yavrum acaba yeterince güven duygusu veremiyormuyum diyorum canım annem yaa emzik alınca nasılda emdi uzun süre eliylede tutmaya çalışıyordu kıyamam

1,2 gün kısa bir süre biye biberon veriyorsun canım şırıngayla çok güzel besleniyor biraz sen yorulursun ama bebeğin memeyi unutmaz en azında.

Vakumlamayinca emmiyo gibi oluyor. Gogsun bosalmiyorsa dikkat et yari ac gezmeain cocuk olmadi emzirmenin ustune sag ver. Bir muddet sonra duzelir.
Malesef doktorlar emme problemlerine bisi yapamiyorlar ben de emmiyo diye goturmustum. O isterse emer istemezse emmez demisti. Bi de soyle dusundugunde ne yapabilir ki zaten ilaci yok biseyi yok bu isin. Sadece duzelmesini beklemek lazim. Sen memeni ver vakumlamazsa ustune sag ver onemli olan ac kalmamasi.

Anne sutu midede beklemez hemen kana karisirmis dr dedi bana. Kussa da vitaminleri zaten kana karismis oluhor cnm. Iate ugrasmasi cok zor evde her yer kusmuk kokuyo bebegin ustu basi hep islaniyo kis gunu. Kizimda vardi 4. Ayda baya rahatladi 5te bitmisti. Dr oturmaya baslayinca gececek demisti oyle de oldu cok sukur

Y yesilagac44 sen silikon ucla mi emziriyorsun?
Belki beni bi hemşireye yönlendirir sorun ne onu anlarız diye ama snaırım sorunu buldum bu çocuk şimdi de beni silikon uç gibi emmeye çalışıyor ucu emiyor .Ben başta normal emziriyordum gayet iyiydi sonra cukcuklama işi çıktı silikon uca geçtim baktım cukcuklamıyo onla devam ettim bu kez de süt akma olayı çıktı napacam bilmiyorum şuan sağıp versem bu kez de biberona alışırsa korkum var ama dediğin gibi aç kalmasından iyidir.Yalnız 2dir fışkırır tarzda kustu acile götürelim diyoruz eşimle

Kusmasina bisi diyemiycem ama eger bebek ciplak memeyi emebiliyorsa sen silikon kullanma cok sizdirma yapiyor ve ten tene temas olmuyor. Bide bebek daha zor cekiyor silikonla sutu ve yoruluyor.
Oglum vakumlarken bile ses geliyor agzindan o da benim meme ucum pek yok ben ona bagliyorum. Yoksa kahverengi kismi veriyorum eminim. Bide meme ucum o vakumlarken acimiyor yanlis tutsa cok acir. Sen sese takilma ama en az 5dk vakumlamasi lazim doymasi icin.

Artık normali nerdeyse hiç düzgün ememez oldu.Keşke silikona başlamasaymışım.Beni cukcuk sesi rahatsız ediyor ama daha ziyade çok hava yuttuğundan bi süre sonra ememez oluyor memeye kafa atmaya itmeye falan başlıyor gaz çıkarıp geri devam ediyorum ama sürekli olunca bi yerden sonra sinir bozuyordu.Benim göğüs ucum vardı ama sonradan küçüldüsanırım pompa sebep oldu çünkü pompa tüm kahve yeri çekiyor, sendeki pompalar da öyle mi nasıl ? Bebek emdikten sonra sağıyordum kalanı onu bıraktım düzeldi ama bu kez de silikon uca alıştığı için kız ememez oldu sadece ucu emiyor şuan .

Biz mama da kullandığımız için kokuyor canım. Hatta altını açmadan kokudan anlıyoruz kaka yaptığını :)
Oyuzden kokuyodur dimi :) Bide bisi sorcam cnm senin bebegimdede oluyormu kakasinda yesillik . ara ara yeşille karışık yapıyor .. doktor sindirememekten bazen olur dedi bi ara geçmişti bidaha ara ara oluyor

Anne sütünden baska hicbırseye ıhtıyacı yok bol bol emzırın
Ilk6 ay anne sutu gereklı durumlarda formul mana suymus rezeneymıs bunlar bebeklerınızın bagırsak florasını bozar . Karısan buyuklerınızode kırmadan uyarın derım

Çok geçmiş olsun canım . Nerden anlaşılır acaba ishal olduğu . Afedersin bizimki de cıvık yapıyo ama öyle olur zannediyorum nerden bilecek ishal olduğunu

Oyuzden kokuyodur dimi :) Bide bisi sorcam cnm senin bebegimdede oluyormu kakasinda yesillik . ara ara yeşille karışık yapıyor .. doktor sindirememekten bazen olur dedi bi ara geçmişti bidaha ara ara oluyor
Benim doktor demir ilacı kullandığın için sütünden çocuğa geçiyor ondan yeşil olur dedi bana mantıklı geldi :)

Ewt bnmde tesellım o ama pompayls gecırdıım vaktı bebişle gecırsem,napalım canları sağolsn

Benim doktor demir ilacı kullandığın için sütünden çocuğa geçiyor ondan yeşil olur dedi bana mantıklı geldi :)
BEn kn ilacı almıyorum ki ( inşallah normaldir aklım takıldı bidaha ki kontrol 15 gün sonra .bi test yaptırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…