- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.241
bizimkide kokuyor bazen canım ve bazen tamamen yeşil yapıyor günde 1 kere filanKızlar bebeğinizin kakası kokuyormu bizimki çok kötü kokuyor bi sorun olurmu ?
Oyuzden kokuyodur dimi :) Bide bisi sorcam cnm senin bebegimdede oluyormu kakasinda yesillik . ara ara yeşille karışık yapıyor .. doktor sindirememekten bazen olur dedi bi ara geçmişti bidaha ara ara oluyor
Cnm masallah senınde sutun cok bn hala pompalıorum.bnmde ılk bsta sutum coktu smdı okdr sagıorum goğsumu portakal gbı sıkıorm eskısı kdr gelmıo.senın gunde kac cc cıkıo,bızde yrn pompa kıralıcz belkı bunun vakumuda azalmıstr dıe dusunuorz.önceden sağmayınca goğsum taş gbı olurdu smdı yok sankı.bgn oğluşum yıne tutmadıEvet aslinda oyle yapayim. 3 saatte bir sagmiyorum artik ya emiyor ya gunde 2 3 kez sagiyorum ama o da cok zorlandigimda tas gibi oldugunda. Tam bosaltmazsam mastitten korkuyorum. Bide mem uclarim oyle sizliyor ki yeni yeni emiyo yabbaslayacak yaralar benim
Bnm 29gun oldu kanamam durdu.. bi ay gecince agdaya gidebilirsin demisti doktorum ama ben nolur nolmaz evde kendim hallediverdim..40 ı çıkan anneler kanamanız Durdu mu?
Özel bölge temizliğini nasıl yaptınız?
Bi de ilişkiye gireniniz oldu mu ?
Ben sarmisak yedigimde kakasinda degisik bi koku oldugunu farkettimKızlar bebeğinizin kakası kokuyormu bizimki çok kötü kokuyor bi sorun olurmu ?
Yok yapmiyor sadece huzursuz oluyorlarKizlar yarin bizim gobek 1.ay asimiz olcak saglik ocaginda.. ates yapiyormu? Daha yeni sunnetli birde bu asi ates falan yapmasa bari..
Yenidoğan emzik emmekten yorulup memeyi bırakır diye önermiyorlar. Bi de diş yapısını bozduğu da söyleniyor. Bir yerden de ağlayan bebeğe emzik vermenin ileride sigara, alkol bağımlılığına sebep olduğunu okumuştum. Eşim doktor, hiçbir pediyatrist arkadaşı emziği önermedi.Permanganat emzik neden önerilmiyor? Araştırma imkanım olmadı hiç
Rica ederim..Ay oyle taktim ucu yapismadi gercekten sagol
Günaydın kizlar geçen yazdim ama dusmedi sanirim net gidince..
Biz kalca usg si icin dr a gittik sorun cikmadi cok sukur.. yalniz sariligi gecmemis dedi dr.. dedim 4 gun once geldik gecmis dediniz.. allah allah falan dedi kıyafetten anlayamadim belkide dedi. Biz 1 gun fototerapi gormustuk zaten dedim Yalniz bu anne sutu sariligi yenidogan sariligi degil olcsek muhtemelen 5 6 larda cikar 15 gun sonra getir olcelm dedi. Insallah gecmis olur o zamana kadar.. nette 1.5 aya kdar gecebilcegi yaziyor gecmesse bebege 1 2 gun sadece mama verilirse atiyormus vucudundan sonra tekrar anne sütü.. 1 2 gun sirf biberon icen cocuk memeyi tutar mi orasi muamma
Biz de ikinci haftaya girdik. Benim kız max 10 dk sonra istiyor, memede uyuyor yatağına yatırıyorum hooop tekrar deli gibi meme isteği,5 dk em memede uyu 5 dk sonra tekrar memeemzik tutmadı dün denedim. Gaz olayı da çok fena hakkaten her emmeden sonra. O işe annem bakıyor neyse ki ama o da yıldı resmen kakası çişini de yapıyor bu arada,onda sıkıntı yok. Hıçıkıyor fazlasıyla ablam kursağı genişliyordur o yüzden de emmek istiyordur diyor. Bi de ben de sancılıyım,rüyamda sayıklıyormuşum o da etkiliyor yavrumu sanırım,bilemedim
Kaç günlük oldu senin kuzu? Siz hangi evredesiniz? Başka aşaması var mı bu tatlış mübareklerin
Totaoo canım annen falan yok mu yanında o çıkarsın,ben de beceremiyorum ama annem maşallah anında rahatlatıyor..ayaklarına falan bak,sıcak tut kendiminkini de bebeğinkini de..bir de gaz yapacak şeyler yiyip içme ya da kimyon tüket,çok işe yaradığını söylüyorlar
Oyuzden kokuyodur dimi :) Bide bisi sorcam cnm senin bebegimdede oluyormu kakasinda yesillik . ara ara yeşille karışık yapıyor .. doktor sindirememekten bazen olur dedi bi ara geçmişti bidaha ara ara oluyor
Ozaman normal sanırım ya bazen kakasindda sarıyla karışık köyü yesillik oluyor :) içim rahatladı birazda olsa demek herkes de oluyorbizimkide kokuyor bazen canım ve bazen tamamen yeşil yapıyor günde 1 kere filan
Cnm benim 43 günlükken falan durdu kanamam sarıya döndü ben bikini bölgemi jiletle aldım dikiş yerime getirmeden düşün jiletle bile korktum bisi olcak diye ağdaya hayatta aldiramam bisi olur diye . İlişki de 44 gün oldu ama biraz acı oluyor cnm sonra yine kanamam oldu ama az . Devam etmedi bügün40 ı çıkan anneler kanamanız Durdu mu?
Özel bölge temizliğini nasıl yaptınız?
Bi de ilişkiye gireniniz oldu mu ?
Hehehe.d cnm iyi fwrketmissin :) bende soğan sarımsak ne varsa yiyorum inşallah onlardan olmuştur:))Ben sarmisak yedigimde kakasinda degisik bi koku oldugunu farkettim
Yok yapmiyor sadece huzursuz oluyorlar
Tutar canım sen onu dert etme, senin de öyledir muhtemelen biliyorsun fototerapide bir gün boyunca hep biberon verdiler. Geldiğinde ilk verdiğimde tutmadı sonra bir banyo yaptım, tekrar geçtim başına tuttu. Ama o olasılığı düşünmeden önce bence 15 günde atar zaten, gerek de kalmaz mamaya inşaallah:)
Sağol canim cevabın için. Normal ozaman endişelenmeye gerek yok :))
Benim kuzum 23 günlük oldu canım, ilk 15 gün gerçekten çok rahatmışım onu anlıyorumbirde bizim çok ciddi gaz problemimiz var, koyuyorum yerine uyuyan çocuk 5 dk sonra ortalığı ayağa kaldırıyor bu büyüme ataklarından daha çok varmış kuzum, Rabbimin mucizesi adım adım büyüyorlar işte :)
Hıçkırık da gazı olduğunda olurmuş diye okumuştum ben ama tam bilemiyorum, benim minik de çok hıçkırıyor. Yeni yeni kusmaya da başladı ama çay kaşığı kadar kusuyor tabi. Emzik başka da deneyebilirsin canım, ufaklıklar pek bir cin gibi onu da seçiyorlar
Annem yok yanımda canım, tek bakıyorum ama her emzirmeden sonra gazını da çıkarıyorum. Bu hafta doktora gittiğimizde sorduk, erkek bebeklerde daha çok gaz olurmuş, birde ağızdan çıkan midedeki gazmış, bebeğe sıkıntı veren bağırsakta biriken gazmış onun da 2m yolu var dedi. Yani bir kaç ay bu sorunla başa çıkmaya çalışcaz, sadece çok yırtınıyor yavrum ona dayanamıyorum.
Canım benimki mama almıyor, ona rağmen kokuyor. Sormadım da hiç ama normaldir, renginde kıvamında sorun olmadığı için önemsemedim ben:)
Sağol cnm t.ederimBen çok mama vermemeye çalışıyorum canim. Yani mama kutusunda 90 cc yazıyor ben 50-60 veriyorum o yüzden kusma yada sindirememe olmuyor. Sarı sadece kakası.
Muhtemelen bebeğiniz önsütü alıp proteince zengin sonsütü almadığında kakası yeşile dönüyordur. Allah korusun ishalli yeşil kaka olursa o zaman korkun. Ben demir ilacı alıyorum ama kakayı yeşil yapmıyor.Oyuzden kokuyodur dimi :) Bide bisi sorcam cnm senin bebegimdede oluyormu kakasinda yesillik . ara ara yeşille karışık yapıyor .. doktor sindirememekten bazen olur dedi bi ara geçmişti bidaha ara ara oluyor
Ben sahipta veriyorum cnm onsüt le diğeri karışık oluyor ondanda olabilirmi . İshal ateş yok .Muhtemelen bebeğiniz önsütü alıp proteince zengin sonsütü almadığında kakası yeşile dönüyordur. Allah korusun ishalli yeşil kaka olursa o zaman korkun. Ben demir ilacı alıyorum ama kakayı yeşil yapmıyor.
Canim gaz normalmis 3 aya kadar. Bizimki de hep gazli yani buyukler o kadar gaz cikaramazanne olmak nekadar zor bizimde gaz sancıları var galiba kolik bebeğim biraz büyüyene birşekildr zorlicaklar bizi
bende emzik verdim dün yine yoksa emme gaz kusmuk gına geldi rahatsız oluyor çok yemekte n yoksa her dk emsin ona da yazık
Ay evet biliyorum senin kizda da vardi. Aklima sen geliyorsun zaten geciyor demistin.Anne sutu midede beklemez hemen kana karisirmis dr dedi bana. Kussa da vitaminleri zaten kana karismis oluhor cnm. Iate ugrasmasi cok zor evde her yer kusmuk kokuyo bebegin ustu basi hep islaniyo kis gunu. Kizimda vardi 4. Ayda baya rahatladi 5te bitmisti. Dr oturmaya baslayinca gececek demisti oyle de oldu cok sukur
Valla canim caresiz kalinca doktora sorup verdik biz de . 7.aya yani dis cikartincaya kadar kullabilirsiniz dedi.Benim bebeğim de aynı durumda. Emziği pediatristler önermiyor. Ben de Melisa çayı içeyim diyorum. Acaba emzirme döneminde bu çaydan içen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?