2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bebeğinizin kakası kokuyormu bizimki çok kötü kokuyor bi sorun olurmu ?
bizimkide kokuyor bazen canım ve bazen tamamen yeşil yapıyor günde 1 kere filan

Oyuzden kokuyodur dimi :) Bide bisi sorcam cnm senin bebegimdede oluyormu kakasinda yesillik . ara ara yeşille karışık yapıyor .. doktor sindirememekten bazen olur dedi bi ara geçmişti bidaha ara ara oluyor

40 ı çıkan anneler kanamanız Durdu mu?
Özel bölge temizliğini nasıl yaptınız?
Bi de ilişkiye gireniniz oldu mu ?

Cnm masallah senınde sutun cok bn hala pompalıorum.bnmde ılk bsta sutum coktu smdı okdr sagıorum goğsumu portakal gbı sıkıorm eskısı kdr gelmıo.senın gunde kac cc cıkıo,bızde yrn pompa kıralıcz belkı bunun vakumuda azalmıstr dıe dusunuorz.önceden sağmayınca goğsum taş gbı olurdu smdı yok sankı.bgn oğluşum yıne tutmadı

Kizlar yarin bizim gobek 1.ay asimiz olcak saglik ocaginda.. ates yapiyormu? Daha yeni sunnetli birde bu asi ates falan yapmasa bari..

Bnm 29gun oldu kanamam durdu.. bi ay gecince agdaya gidebilirsin demisti doktorum ama ben nolur nolmaz evde kendim hallediverdim..

Kızlar bebeğinizin kakası kokuyormu bizimki çok kötü kokuyor bi sorun olurmu ?
Ben sarmisak yedigimde kakasinda degisik bi koku oldugunu farkettim
Kizlar yarin bizim gobek 1.ay asimiz olcak saglik ocaginda.. ates yapiyormu? Daha yeni sunnetli birde bu asi ates falan yapmasa bari..
Yok yapmiyor sadece huzursuz oluyorlar

Permanganat emzik neden önerilmiyor? Araştırma imkanım olmadı hiç
Yenidoğan emzik emmekten yorulup memeyi bırakır diye önermiyorlar. Bi de diş yapısını bozduğu da söyleniyor. Bir yerden de ağlayan bebeğe emzik vermenin ileride sigara, alkol bağımlılığına sebep olduğunu okumuştum. Eşim doktor, hiçbir pediyatrist arkadaşı emziği önermedi.

Tutar canım sen onu dert etme, senin de öyledir muhtemelen biliyorsun fototerapide bir gün boyunca hep biberon verdiler. Geldiğinde ilk verdiğimde tutmadı sonra bir banyo yaptım, tekrar geçtim başına tuttu. Ama o olasılığı düşünmeden önce bence 15 günde atar zaten, gerek de kalmaz mamaya inşaallah:)

Benim kuzum 23 günlük oldu canım, ilk 15 gün gerçekten çok rahatmışım onu anlıyorum birde bizim çok ciddi gaz problemimiz var, koyuyorum yerine uyuyan çocuk 5 dk sonra ortalığı ayağa kaldırıyor bu büyüme ataklarından daha çok varmış kuzum, Rabbimin mucizesi adım adım büyüyorlar işte :)
Hıçkırık da gazı olduğunda olurmuş diye okumuştum ben ama tam bilemiyorum, benim minik de çok hıçkırıyor. Yeni yeni kusmaya da başladı ama çay kaşığı kadar kusuyor tabi. Emzik başka da deneyebilirsin canım, ufaklıklar pek bir cin gibi onu da seçiyorlar

Annem yok yanımda canım, tek bakıyorum ama her emzirmeden sonra gazını da çıkarıyorum. Bu hafta doktora gittiğimizde sorduk, erkek bebeklerde daha çok gaz olurmuş, birde ağızdan çıkan midedeki gazmış, bebeğe sıkıntı veren bağırsakta biriken gazmış onun da 2m yolu var dedi. Yani bir kaç ay bu sorunla başa çıkmaya çalışcaz, sadece çok yırtınıyor yavrum ona dayanamıyorum.

Oyuzden kokuyodur dimi :) Bide bisi sorcam cnm senin bebegimdede oluyormu kakasinda yesillik . ara ara yeşille karışık yapıyor .. doktor sindirememekten bazen olur dedi bi ara geçmişti bidaha ara ara oluyor

Canım benimki mama almıyor, ona rağmen kokuyor. Sormadım da hiç ama normaldir, renginde kıvamında sorun olmadığı için önemsemedim ben:)

bizimkide kokuyor bazen canım ve bazen tamamen yeşil yapıyor günde 1 kere filan
Ozaman normal sanırım ya bazen kakasindda sarıyla karışık köyü yesillik oluyor :) içim rahatladı birazda olsa demek herkes de oluyor
Cnm benim 43 günlükken falan durdu kanamam sarıya döndü ben bikini bölgemi jiletle aldım dikiş yerime getirmeden düşün jiletle bile korktum bisi olcak diye ağdaya hayatta aldiramam bisi olur diye . İlişki de 44 gün oldu ama biraz acı oluyor cnm sonra yine kanamam oldu ama az . Devam etmedi bügün
Ben sarmisak yedigimde kakasinda degisik bi koku oldugunu farkettim

Yok yapmiyor sadece huzursuz oluyorlar
Hehehe.d cnm iyi fwrketmissin :) bende soğan sarımsak ne varsa yiyorum inşallah onlardan olmuştur:))

Ben çok mama vermemeye çalışıyorum canim. Yani mama kutusunda 90 cc yazıyor ben 50-60 veriyorum o yüzden kusma yada sindirememe olmuyor. Sarı sadece kakası.

Muhtemelen bebeğiniz önsütü alıp proteince zengin sonsütü almadığında kakası yeşile dönüyordur. Allah korusun ishalli yeşil kaka olursa o zaman korkun. Ben demir ilacı alıyorum ama kakayı yeşil yapmıyor.

Ben sahipta veriyorum cnm onsüt le diğeri karışık oluyor ondanda olabilirmi . İshal ateş yok .

Canim gaz normalmis 3 aya kadar. Bizimki de hep gazli yani buyukler o kadar gaz cikaramaz ona ragmen gazli. Sab simplex kullaniyoruz doktoruna danis istersen sen de. Kolik 3.aydan sonra devam eden gaz sorunu ama inanilmaz aglama nobetleriyle bas gosteriyormus. Doktorum sunu da soyledi aslinda sab simplex vb ilaclar ebeveynlerin gazini aliyor dedi :) Bizler de cocuklarimizda kullandik ama bebek bu 1 yasina kadar sindirim sistemi ancak oturuyor gazsiz diyebilecegimiz bebek yok denecek kadar az dedi.

Ay evet biliyorum senin kizda da vardi. Aklima sen geliyorsun zaten geciyor demistin.
Biraz zorluyor bizi arada sinirden agliyorum. Tam degistiriyorum tekrar kusuyor tekrar tekrar derken minnos da hapsirmaya basliyor. 2 aylik olmaya az kaldi. Gececek insallah.
bu arada gecmis zaman hatirlar misin kizina hic gaviscon kullandiniz mi? Biz kullaniyoruz bir haftadir

Benim bebeğim de aynı durumda. Emziği pediatristler önermiyor. Ben de Melisa çayı içeyim diyorum. Acaba emzirme döneminde bu çaydan içen var mıdır?
Valla canim caresiz kalinca doktora sorup verdik biz de . 7.aya yani dis cikartincaya kadar kullabilirsiniz dedi.
Cay normal humana still iciyorum canim

Kızlar benim sütüm haka az ya ne yapacağım bilmiyorum artık moralim de hep bozuk zaten malasef eşimde 1 hafta sonra gidecek onu düşünmek bile beni üzüyor gidince ne yapacağım .bilmiyorum bebek zaten memeyi hiç almıyor günde bir kere sağıyorum sütümu hiç göğsüm şişmiyor sütüm de akmıyor
Acil!! Yardim istediğimde oglumu n burnu hep tıkalı nefes alamıyor resmen hiril hiril sf sıkıyorum ama ondan da korkuyorum artık zarar verir miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…