2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Valla canim caresiz kalinca doktora sorup verdik biz de . 7.aya yani dis cikartincaya kadar kullabilirsiniz dedi.
Cay normal humana still iciyorum canim
Ben tıbben değil daha çok psikolojik düşünüyorum. Öğretmenim, eğitim bilimlerinde yüksek lisansım var. Aslında bizim yaptığımız her şey bir bireyin bilinçaltına işleniyor. O yüzden adımlarıma çok dikkat etmeye çalışıyorum. Uzmanlar kolik bebekleri sevgiyle uyutmaya çalışın diyorlar. Benim bebeğim de gerçekten babasında huzur bulup susuyor. O yüzden kolay çözümlere değil kalıcı çözümlere yönelmekte fayda var.

Pazartesi dr a gitceksen verme ama gitmezsen ulaş sor mutlaka verilmesi gerekiyosada mecbur vercem bizimde daha 4 günlüktü 3 gün antibiyotik iğne vuruldu idrarında mikrop çıkmıştı keşke hasta olmasalar ama oluncada mecbur kullancaz benim oglumdada tıkanıklık var hergün bebedorla çekiyorum ona rağmen tıkalı yarın 1ay aşısı var sorcam dra

:) canim korkma doktorum bana da eski doktorlar denerdi dedi sutu kesmeyi eger sarilil gecerse anne sutu sariligi bu derlermis. Artik oyle birsey yapmiyoruz dedi. Uzayan sariliklarda tabi tum tetkikler yapildiktan sonra neden bulunamiyorsa anne sutu sariligi deyip geciyorlar. Bizim ki 11lerde doktorumuz onemsemedi bile. Biz 2 aylik olacagiz yeni yeni gidiyor. 5 6 seviyesinde dediyse 15 gunu dusmesini bekliyordur bu yuzden demistir :) 15 gunu gecen bebekler icin cok yuksek olmayan seviye sariliklari tehlikeli degil icini ferah tut

Bebedorla çek mutlaka sf den hemen sonra sırf sf pek ise yaramiyo

Canim benim esim de ogretim uyesi doktorumuz da ogretim uyesi . Ben cok hakim olamasam da senin kadar bir ara pedagojik formasyon almistim dediklerini anliyorum ama cok obur olan bebeklerde kisir dongu oluyor. Yiyor,iciyor,kusuyor ve tekrar emmek istiyor. Kolik 3.aydan sonra basliyor bildigim kadariyla. Dogal yontemlerle sakinlesebiliyorsa ne sanslisiniz.

Zaten o kadar uc kimsede yoktur heralde:)
Tak sen zaten bosluk kalmasi lazim iyi gelir yarana.
Sen yoksa silikon meme ucundan mi bahsediyorsun cnm? Gogus kalkani ayri oluyor. Emzirmedigin zamanlardabgogsunu onunla kapatiyorsun
Aventin aldım belkide dediğinden kutunun içinde 2 tane vardı silikon meme ucu da olabilir. Netten bakayım tekrardan belkide yanlış biliyorumdur:) inşallAh göğüs kalkanı ayrıdır onu alayım yoksa dayanamicam bu acıya daha fazla.

Hastanede bebek hemşiresi normalde memeyi 10dk emiyorsa silikonla 20dk emmesi lazım diyor

Bende medela hastane tipi pompa var aksine ucunu cikardi saga saga ama hic acitmadi. Sen ver memeni yilma hic bir iki gune duzelir zaten sutun var bebek birakmaz seni merak etme. Memeyi reddetme cok sik oluyor bebeklerde onemli olan pes etmemek

Ben 3 saatte bir gece gundusagdigim icin sutum cogaldi azalmadi o yuzden. Sen kac saatte bir sagiyorsun? Benim her sagista 150-200 arasi cikiyordu gunun her saatinde farkli cikiyordu.

Kızlar bebegınız emerken nefessız kalıomu benm kız hala aynı azonce face de paylasım gordum cıgerlerine sut kacmıs bebegın morarmıs hastanede yatıyomus korktum
Allah korusun canım bizimki göğüs dolu olunca yikaniyo acaba senindemi öyle oluyo? Ben 5 dk kadar sarıyorum çok şişince göğsün öyle emziriuorum

Ben kullanmadim canim ya bizim cok seker ilaca karsi bi doktorumuz vardi o zaman vermedi yani. Gececek sabir dedi sadece. Peki gaviscon icince daha iyi mi? Ilk 6 ay anne sutu disindaki her sey bagirsaklara ve diger organlara zarar veriyormus bugun okudum. Cok hastalanmadikca bence ilaca gerek yok.

Canim senin aldigin sey emzirme sirasinda memene takip emziriyorsun o dimi? Bizim dedigimiz sey 6 parca geliyor. Emzirdikten sonra memeni onunla kapatiyorsun hem delikli hava alip yaralari iyilestiriyor hem meme ucun camasira yapismadigi icin iyi geliyor bide nemli tutuyor. Su an sudyenimin icinde mesela. Bide akan sutu topluyor ben onu oglumun agzina dogru dokuyorum:)

Ben yanlış almışım Can'ım gördüm nette senin aldığından alayım çok teşekkür ederim.

Evet canim 2 ogun boyunca rahat ediyoruz. Sonra yine kusuyoruz bolca :) kilo alimi iyiydi sanirim seninkinin de.

Sutun icin oncelikle gogsunu bosaltman mutlu olman lazim canim birde uyku.. bol sivi al yine azsa ypacak bisey yok ama pes etme hmen..
Dr birsey demedi mamayla ilgili ben okudum aslinda. Biz en son olcturdugumuzde 8 di. Yenidogan sariligi gbi uyku hali flan yok zatn en fzla 2 saat uyuyor tas catlasin 3. Kilosu da seninki gibi iyi durumda. Ins.kisa zamanda atlatiriz

Ben sahipta veriyorum cnm onsüt le diğeri karışık oluyor ondanda olabilirmi . İshal ateş yok .
Hiç emzirmiyosan olur canım yağlı kısım en arkada kaliyo makinanın çekmediğini bebek çekiyo sardıktan sonra emzir öyle sardığını ver canım ama emmiyosa sağma süreni uzat biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…