- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.281
Sağol cnim teşekkür ederim. :)Hiç emzirmiyosan olur canım yağlı kısım en arkada kaliyo makinanın çekmediğini bebek çekiyo sardıktan sonra emzir öyle sardığını ver canım ama emmiyosa sağma süreni uzat biraz daha
Atlatiriz insallah, evet az uyuyorlar artik :) bu surecte netten yazi okumama karari aldim. Insanin sinirlerini bozuyor. Doktora guven cok onemli :) 3 aya tamamen geciyormus en son gozlerden cekilip bitiyormusSutun icin oncelikle gogsunu bosaltman mutlu olman lazim canim birde uyku.. bol sivi al yine azsa ypacak bisey yok ama pes etme hmen..
Dr birsey demedi mamayla ilgili ben okudum aslinda. Biz en son olcturdugumuzde 8 di. Yenidogan sariligi gbi uyku hali flan yok zatn en fzla 2 saat uyuyor tas catlasin 3. Kilosu da seninki gibi iyi durumda. Ins.kisa zamanda atlatiriz
Bu degil canim. Avent gogus kalkani yaz cikar. Bu meme ucu.
Sosyal saglik merkezi mi ne varmis ismini hep unutuyorum:) oraya basvuru yapmamiz lazimmisAaa peki simdi sizin basvuracaginiz nedir? Ben de kacirmiyim :)
Yanlis almak degil de ikisinin de gorevi farkli canim. Birini emzirirken digerini emzirme sonrasi takiyorsun.Ben yanlış almışım Can'ım gördüm nette senin aldığından alayım çok teşekkür ederim.
Evet onca kusmaya 2. Ay komtrolunde o ay 2 kilo almisti. Kusmayla kilonun ilgisi yok sanirimEvet canim 2 ogun boyunca rahat ediyoruz. Sonra yine kusuyoruz bolca :) kilo alimi iyiydi sanirim seninkinin de.
Canim soyle yapsan. 5 dk emdi ya yarim saat oyala tekrar memeni ver yoruluyordur.Kızlar benim oğlum gogsumu 6 dk emdi güzelce gogsumu sıktım süt vardı. . Sonra gazını çıkardı peşine 50 cc sagdigim sütu içti. Neden biberon verdiniz demeyin bidhaa tutmadi çünkü. Şimdi beş dk emmeyle doymuyor galiba sizin bebekler kaç dkk emiyor aktif . Biturlu biraktiramiyorum acaba mememdeyken çenesimı yoruluyor
Vermeye çalışıyorum ağlıyor ozaman. Uyku sersemi tutuyor mememi emiyor:)) gözleri açınca reddediyor:)) şimdi uyudu bidhaa ki kalktığında öyle denim inşallah bende alistiririm eskiye göre daha iyiyiz :)Canim soyle yapsan. 5 dk emdi ya yarim saat oyala tekrar memeni ver yoruluyordur.
Canim gaz normalmis 3 aya kadar. Bizimki de hep gazli yani buyukler o kadar gaz cikaramazona ragmen gazli. Sab simplex kullaniyoruz doktoruna danis istersen sen de. Kolik 3.aydan sonra devam eden gaz sorunu ama inanilmaz aglama nobetleriyle bas gosteriyormus. Doktorum sunu da soyledi aslinda sab simplex vb ilaclar ebeveynlerin gazini aliyor dedi :) Bizler de cocuklarimizda kullandik ama bebek bu 1 yasina kadar sindirim sistemi ancak oturuyor gazsiz diyebilecegimiz bebek yok denecek kadar az dedi.
Ya da dedigin gibi besini aliyorlar hemen. Masallah bu aradaEvet onca kusmaya 2. Ay komtrolunde o ay 2 kilo almisti. Kusmayla kilonun ilgisi yok sanirim
Soyle soyleyeyim hep gazli hep gazliyiz. Ama bazen bagirsaklar o kadar cok saga sola yatik oluyor ki mecburen veriyorum. Doktor muayene ederken karnina dokundurtmuyor bile doktor verin kesinlikle deyince veriyorum ben de. Gozle gorulur olunca uzuluyorum o haline.Sab simplex sizde işe yaradı mı canım ya? Ben de 2 gündür vermeye başladım ama her geçen gün daha da artıyor sanki. Babasının kucağında sakinleşiyor orda güzel uyuyor, yerine koyduğumuz an başlıyor ıkınmaya, kızarmaya sonra da basıyor yaygarayı. Anlayamadım napsam vallahiişe yaramıyorsa boşuna da vermek istemiyorum ilacı. Birde hep aranma durumumuz var ki, gaz olayını o daha da zorlaştırıyor.
Soyle soyleyeyim hep gazli hep gazliyiz. Ama bazen bagirsaklar o kadar cok saga sola yatik oluyor ki mecburen veriyorum. Doktor muayene ederken karnina dokundurtmuyor bile doktor verin kesinlikle deyince veriyorum ben de. Gozle gorulur olunca uzuluyorum o haline.
Aranma da kisir dongu iste arandikca emiyor emdikce daha da gazlaniyor. Cogu zaman ac olmadiklari halde sadece ilkel guduyle emmek istiyorlar ya da kokusumuzu almak icin. Az kaldi ha gayret diyelim hepimiz
Canım üzülme öncelikle bol su iç.Kızlar benim sütüm haka az ya ne yapacağım bilmiyorum artık moralim de hep bozuk zaten malasef eşimde 1 hafta sonra gidecek onu düşünmek bile beni üzüyor gidince ne yapacağım .bilmiyorum bebek zaten memeyi hiç almıyor günde bir kere sağıyorum sütümu hiç göğsüm şişmiyor sütüm de akmıyor
Acil!! Yardim istediğimde oglumu n burnu hep tıkalı nefes alamıyor resmen hiril hiril sf sıkıyorum ama ondan da korkuyorum artık zarar verir miyim diye
15 gün olayını anlayamadım canım bir daha açıklasana:) canim korkma doktorum bana da eski doktorlar denerdi dedi sutu kesmeyi eger sarilil gecerse anne sutu sariligi bu derlermis. Artik oyle birsey yapmiyoruz dedi. Uzayan sariliklarda tabi tum tetkikler yapildiktan sonra neden bulunamiyorsa anne sutu sariligi deyip geciyorlar. Bizim ki 11lerde doktorumuz onemsemedi bile. Biz 2 aylik olacagiz yeni yeni gidiyor. 5 6 seviyesinde dediyse 15 gunu dusmesini bekliyordur bu yuzden demistir :) 15 gunu gecen bebekler icin cok yuksek olmayan seviye sariliklari tehlikeli degil icini ferah tut
Benmkide artık 2 saati geçkin uyanık kalıyor gündüzleri 2 sa bir kaldırıyordum artık kendi alarmdan 15 dk önce kalkmaya başladı.kilo da alıyor doktorumuz da bize bunları sordu ve test yapmadıSutun icin oncelikle gogsunu bosaltman mutlu olman lazim canim birde uyku.. bol sivi al yine azsa ypacak bisey yok ama pes etme hmen..
Dr birsey demedi mamayla ilgili ben okudum aslinda. Biz en son olcturdugumuzde 8 di. Yenidogan sariligi gbi uyku hali flan yok zatn en fzla 2 saat uyuyor tas catlasin 3. Kilosu da seninki gibi iyi durumda. Ins.kisa zamanda atlatiriz
Sagol cnm biliyorumm sende sagiyordun senin adına çok sevindim evet emzirmek çok güzel bişeyEsela12 canım benim oğlan her öğün bir meme emiyo ikisini verdiğimde fazla geliyor sanırım kustu. En az 15 dakika emiyor. Canımsın pes etme ben de sagarak verdim biliyorsun şimdi hiç sagmiyorum büyük rahatlıkmis ve bence emzirmek bambaşka bişey alışacak bebisin sen pes etme yeterki annesi
Demekki yavas yavas alisacak denemeye devam:)Vermeye çalışıyorum ağlıyor ozaman. Uyku sersemi tutuyor mememi emiyor:)) gözleri açınca reddediyor:)) şimdi uyudu bidhaa ki kalktığında öyle denim inşallah bende alistiririm eskiye göre daha iyiyiz :)
Bak teker teker emzirmeye basladik. Hepimizin gozunde ssadece emzirmek imkansiz gibiydi. Hele benim oglan ne yaygaralar basiyordu. Once memeyi agzina alirken aglamamaya basladi ama aktif de emmiyordu sonra bir iki dk aktif emdi simdi tamamen emiyo cok sukur. Bu dedigim seruven 40 gun surdu dusun. Siz kac gunluk oldunuz?S
Sagol cnm biliyorumm sende sagiyordun senin adına çok sevindim evet emzirmek çok güzel bişeyHer biberon öncesi 5 dk emiyor artk baya ilerledik bende komple sagmaktan kurtulsam çok güzel olcak .))) bizde şöyle 15 20 dk emisiriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?