2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
ozsuu ben de her emzirmede tek meme veriyorum. Ama bazen araya uyku da girince bi memenin ustunden 4 5bsaat gecebiliyo ve tas gibi oluyo.sagmadan edemiyorum sagarken artik midem bulaniyo oyle tiksinmisim ki. Senin de oluyor mu

Atlatiriz insallah, evet az uyuyorlar artik :) bu surecte netten yazi okumama karari aldim. Insanin sinirlerini bozuyor. Doktora guven cok onemli :) 3 aya tamamen geciyormus en son gozlerden cekilip bitiyormus
Bizim gozlerinin kenarlari sari serit gibi. Vucudu degil sanki ama yüzundede var braz sanirim. Ya seninkide boyle ya ikimizinki de kusuyo o geldi aklima. Acaba bir iliskisi var mi kusmasinin anne sutuyle
Kendileri birakmasina ragmen benimkide mama verince iciyordu. Doydugunu anlamiyolar galiba yada biberona karsi boyleler. Mememi versem agzini kilitler bol kepceden gelince hayir diyemiyorlar heralde

Sen sagiyorsun dimi canim. 3 saatte bir duzenli sagiyor musun hala?

yumiti neden 1 kere sagiyorsun cnm 4 saatte bir sagman lazim oyle oyle artar. Gunde 1 kereyle tamamen kesilir sutun allah korusun

Aynen canım baya kişi düzeltti emzirmeyi başardı bende 45 gündür uğraşıyordum sonunda başardım tabi daha tam deil 3 gündür anca 5 er dk emiyor. bende biberonu biraktircam nşallah

Galiba öyle canım :) bende kıyamıyorum sanki aç kalıyor gibi hissediyorum veriyorum biberonu ama biraz daha fazla emse vermicem

Aynen canım baya kişi düzeltti emzirmeyi başardı bende 45 gündür uğraşıyordum sonunda başardım tabi daha tam deil 3 gündür anca 5 er dk emiyor. bende biberonu biraktircam nşallah
Iste bi gunde hallolmuyor asama asama oluyor. Sen de basaracaksin kesinlikle.

Gazı var diye ağızdan rezene verdim ama ishal dizanteri çıkmazdı normal ishal olurdu.kaka tahlilinde dizanteri çıktı.o yüzden çok kötüyüm gecem gündüzüm kalmadı.süt içiyor şükür ama altına yapıyo diye kilo alamıyor.günde 15 20 yapıyor benimle aynı şeyleri yaşayan yok mu acaba ya

tabi canım normal benimde bazen satı yeşil karışık geldiği oluyor

Çok sağol ben hakikatende memeyi boşaltmıyodum tam şimdi tam emziririm

çok doğru gazsız bebek yok gibi sam simplexi bende duydum olmadı alayım bende. İyiki burası var burası olmasa tek başıma bunalıma gire gire büyütürdüm bebeği. Olan şeylerin normal olduğunu gördük sıra daha özgüvenli bakıyorum bebeğime :)

Galiba öyle canım :) bende kıyamıyorum sanki aç kalıyor gibi hissediyorum veriyorum biberonu ama biraz daha fazla emse vermicem

Insallah canim. Ya bu is sadece bebegin karari onu anladim. Ben aventin plastik biberonunu almstm hamileyken ama 2 ayliklar icin almisim. Mama verdigim donemde hep ondan verdim. Sonra plastik diye icime sinmedi nobetci eczaneden cam biberon alsin diye wee ninkini almis onla devam ettim ama nasi akiyo halada arada veriyorum ona ragmen birakmaiyo emmeyi masallah :)

Çok geçmiş olsun canım . Nerden anlaşılır acaba ishal olduğu . Afedersin bizimki de cıvık yapıyo ama öyle olur zannediyorum nerden bilecek ishal olduğunu
Bebekler zaten ilk aylar cıvık yapar kaka sayısı önemli. Benimki Max 8 olmalıymış 15 bugün dün 20 üzeri idi çok korkuyorum ya

Emdiren arkadaslar sizin sutunuz nasil geliyor benimki sktikca 2-3
damla seklinde geliyor ama kendiligine daha aktigini gormedim cevremdeki insanlar surekli sutleriyle ilgili hikayeleri anlatip duruyorlar
bnm bir sutum olurdu su gibi sakir sakir akardi kiyafet dayanmazdi siktigim zaman karsiya fiskirirdi falan filan vs vs.... bunlari duydukca icim daraliyor ya

Canım gazı belki tam çıkmamıştır ondan tutmamıştır birde yorulmuş olabilir. Bizde eğer 2 saat yememişse 15 dk emiyo çoğu aktif biraz pasif ama daha kısa süre geçmişse aradan seninki gibi 5,6 dk sora uyuyo memede.

Esela12 birde kimsenin yanında sütüm var demeyin emzirmeyin kendinizde dile getirmeyin anında etkileniyo süt canım bak ben bebeğe huzurlu iyi dediğim an çocuk çıldırıyo sütüm var dedim q gün yavrucak açlıktan mahvoldu benide mahvettin.

Aynen benimki de sıkmadan akmıyor. Sadece duştan çıkınca akıyor o da sıcağın etkisi muhtemelen.

Aynen bencede birazcık bebeğe bağlı bu işler maşallah ne güzel benimde var öyle tanıdıklarım. Hem biberon hem anne memesi ayırt etmiyor valla ne olursa emiyor hehehehe

Ya aynen bazıları beş dk da doyuyor ama benimki aranıyor hala . Göğsümde de süt var bilmiyorum ama 5 6 dk geçmedi hala

Valla benim de öyle akmıyor, dediğin gibi sıkınca damla geliyor. Bebeğim emerken de lık lık yutuyor, ağzının kenarından da akıyor bazen. Yetiyordur heralde diyorum

Aynen cnm öyle ben bi burda söylüyorum işte:) mesela eve misafir gelince arkasından güle güle demiyorum sütte öyle gidermiş görüşürüz diyorum :) banada biri dedi ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…