- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.301
Bizim gozlerinin kenarlari sari serit gibi. Vucudu degil sanki ama yüzundede var braz sanirim. Ya seninkide boyle ya ikimizinki de kusuyo o geldi aklima. Acaba bir iliskisi var mi kusmasinin anne sutuyleAtlatiriz insallah, evet az uyuyorlar artik :) bu surecte netten yazi okumama karari aldim. Insanin sinirlerini bozuyor. Doktora guven cok onemli :) 3 aya tamamen geciyormus en son gozlerden cekilip bitiyormus
Kendileri birakmasina ragmen benimkide mama verince iciyordu. Doydugunu anlamiyolar galiba yada biberona karsi boyleler. Mememi versem agzini kilitler bol kepceden gelince hayir diyemiyorlar heraldeKızlar benim oğlum gogsumu 6 dk emdi güzelce gogsumu sıktım süt vardı. . Sonra gazını çıkardı peşine 50 cc sagdigim sütu içti. Neden biberon verdiniz demeyin bidhaa tutmadi çünkü. Şimdi beş dk emmeyle doymuyor galiba sizin bebekler kaç dkk emiyor aktif . Biturlu biraktiramiyorum acaba mememdeyken çenesimı yoruluyor
Sen sagiyorsun dimi canim. 3 saatte bir duzenli sagiyor musun hala?Canım üzülme öncelikle bol su iç.
Humana stell tee
Kimyon rezene anason birer tutam kaynat suya at 5 dk beklet ve süzdükten sonra iç
Mulipa süt artırıcı
Galaktago süt artırıcı damla
Ben bunları tüketiyorum kuzum emmiyor çünkü keyfi olursa günde 1 kere emiyo o kadar
Aynen canım baya kişi düzeltti emzirmeyi başardı bende 45 gündür uğraşıyordum sonunda başardım tabi daha tam deil 3 gündür anca 5 er dk emiyor. bende biberonu biraktircam nşallahBak teker teker emzirmeye basladik. Hepimizin gozunde ssadece emzirmek imkansiz gibiydi. Hele benim oglan ne yaygaralar basiyordu. Once memeyi agzina alirken aglamamaya basladi ama aktif de emmiyordu sonra bir iki dk aktif emdi simdi tamamen emiyo cok sukur. Bu dedigim seruven 40 gun surdu dusun. Siz kac gunluk oldunuz?
Galiba öyle canım :) bende kıyamıyorum sanki aç kalıyor gibi hissediyorum veriyorum biberonu ama biraz daha fazla emse vermicemBizim gozlerinin kenarlari sari serit gibi. Vucudu degil sanki ama yüzundede var braz sanirim. Ya seninkide boyle ya ikimizinki de kusuyo o geldi aklima. Acaba bir iliskisi var mi kusmasinin anne sutuyle
Kendileri birakmasina ragmen benimkide mama verince iciyordu. Doydugunu anlamiyolar galiba yada biberona karsi boyleler. Mememi versem agzini kilitler bol kepceden gelince hayir diyemiyorlar heralde
Iste bi gunde hallolmuyor asama asama oluyor. Sen de basaracaksin kesinlikle.Aynen canım baya kişi düzeltti emzirmeyi başardı bende 45 gündür uğraşıyordum sonunda başardım tabi daha tam deil 3 gündür anca 5 er dk emiyor. bende biberonu biraktircam nşallah
tabi canım normal benimde bazen satı yeşil karışık geldiği oluyorOzaman normal sanırım ya bazen kakasindda sarıyla karışık köyü yesillik oluyor :) içim rahatladı birazda olsa demek herkes de oluyor
Cnm benim 43 günlükken falan durdu kanamam sarıya döndü ben bikini bölgemi jiletle aldım dikiş yerime getirmeden düşün jiletle bile korktum bisi olcak diye ağdaya hayatta aldiramam bisi olur diye . İlişki de 44 gün oldu ama biraz acı oluyor cnm sonra yine kanamam oldu ama az . Devam etmedi bügün
Hehehe.d cnm iyi fwrketmissin :) bende soğan sarımsak ne varsa yiyorum inşallah onlardan olmuştur:))
Çok sağol ben hakikatende memeyi boşaltmıyodum tam şimdi tam emziririmMuhtemelen bebeğiniz önsütü alıp proteince zengin sonsütü almadığında kakası yeşile dönüyordur. Allah korusun ishalli yeşil kaka olursa o zaman korkun. Ben demir ilacı alıyorum ama kakayı yeşil yapmıyor.
çok doğru gazsız bebek yok gibi sam simplexi bende duydum olmadı alayım bende. İyiki burası var burası olmasa tek başıma bunalıma gire gire büyütürdüm bebeği. Olan şeylerin normal olduğunu gördük sıra daha özgüvenli bakıyorum bebeğime :)Canim gaz normalmis 3 aya kadar. Bizimki de hep gazli yani buyukler o kadar gaz cikaramazona ragmen gazli. Sab simplex kullaniyoruz doktoruna danis istersen sen de. Kolik 3.aydan sonra devam eden gaz sorunu ama inanilmaz aglama nobetleriyle bas gosteriyormus. Doktorum sunu da soyledi aslinda sab simplex vb ilaclar ebeveynlerin gazini aliyor dedi :) Bizler de cocuklarimizda kullandik ama bebek bu 1 yasina kadar sindirim sistemi ancak oturuyor gazsiz diyebilecegimiz bebek yok denecek kadar az dedi.
Galiba öyle canım :) bende kıyamıyorum sanki aç kalıyor gibi hissediyorum veriyorum biberonu ama biraz daha fazla emse vermicem
Bebekler zaten ilk aylar cıvık yapar kaka sayısı önemli. Benimki Max 8 olmalıymış 15 bugün dün 20 üzeri idi çok korkuyorum yaÇok geçmiş olsun canım . Nerden anlaşılır acaba ishal olduğu . Afedersin bizimki de cıvık yapıyo ama öyle olur zannediyorum nerden bilecek ishal olduğunu
Canım gazı belki tam çıkmamıştır ondan tutmamıştır birde yorulmuş olabilir. Bizde eğer 2 saat yememişse 15 dk emiyo çoğu aktif biraz pasif ama daha kısa süre geçmişse aradan seninki gibi 5,6 dk sora uyuyo memede.Kızlar benim oğlum gogsumu 6 dk emdi güzelce gogsumu sıktım süt vardı. . Sonra gazını çıkardı peşine 50 cc sagdigim sütu içti. Neden biberon verdiniz demeyin bidhaa tutmadi çünkü. Şimdi beş dk emmeyle doymuyor galiba sizin bebekler kaç dkk emiyor aktif . Biturlu biraktiramiyorum acaba mememdeyken çenesimı yoruluyor
Emdiren arkadaslar sizin sutunuz nasil geliyor benimki sktikca 2-3
damla seklinde geliyor ama kendiligine daha aktigini gormedim cevremdeki insanlar surekli sutleriyle ilgili hikayeleri anlatip duruyorlar
bnm bir sutum olurdu su gibi sakir sakir akardi kiyafet dayanmazdi siktigim zaman karsiya fiskirirdi falan filan vs vs.... bunlari duydukca icim daraliyor ya
Aynen bencede birazcık bebeğe bağlı bu işler maşallah ne güzel benimde var öyle tanıdıklarım. Hem biberon hem anne memesi ayırt etmiyor valla ne olursa emiyor heheheheInsallah canim. Ya bu is sadece bebegin karari onu anladim. Ben aventin plastik biberonunu almstm hamileyken ama 2 ayliklar icin almisim. Mama verdigim donemde hep ondan verdim. Sonra plastik diye icime sinmedi nobetci eczaneden cam biberon alsin diye wee ninkini almis onla devam ettim ama nasi akiyohalada arada veriyorum ona ragmen birakmaiyo emmeyi masallah :)
Ya aynen bazıları beş dk da doyuyor ama benimki aranıyor hala . Göğsümde de süt var bilmiyorum ama 5 6 dk geçmedi halaCanım gazı belki tam çıkmamıştır ondan tutmamıştır birde yorulmuş olabilir. Bizde eğer 2 saat yememişse 15 dk emiyo çoğu aktif biraz pasif ama daha kısa süre geçmişse aradan seninki gibi 5,6 dk sora uyuyo memede.
Emdiren arkadaslar sizin sutunuz nasil geliyor benimki sktikca 2-3
damla seklinde geliyor ama kendiligine daha aktigini gormedim cevremdeki insanlar surekli sutleriyle ilgili hikayeleri anlatip duruyorlar
bnm bir sutum olurdu su gibi sakir sakir akardi kiyafet dayanmazdi siktigim zaman karsiya fiskirirdi falan filan vs vs.... bunlari duydukca icim daraliyor ya
Aynen cnm öyle ben bi burda söylüyorum işte:) mesela eve misafir gelince arkasından güle güle demiyorum sütte öyle gidermiş görüşürüz diyorum :) banada biri dedi ::)Esela12 birde kimsenin yanında sütüm var demeyin emzirmeyin kendinizde dile getirmeyin anında etkileniyo süt canım bak ben bebeğe huzurlu iyi dediğim an çocuk çıldırıyo sütüm var dedim q gün yavrucak açlıktan mahvoldu benide mahvettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?