- 25 Kasım 2016
- 218
- 210
- 18
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.321
Canım bebegin kilo alıyla gelişimi iyide sende dersinki bende bi süt vardı 3 damlası yetiyodu:)) şehir efsanesi gibi doğum ve süt dedin mi herkez başlar anlatmaya sanırım etkenlerin askerlik kadınların doğum ve emzirme muhabbetleri sonsuz.... herkezin sütü tabi bir olmaz annem burdayken diyoduk sütünü sık çocuğun yüzüne yıka diye dediğin gibi sıktım gelmiyo öyle yıkılan gibi değil aa niye olması diyo anca çok taş gibi olunca meme bebek emerken kafayı çekiyo ozaman fışkırdığı oluyo yani toparlayım bebeğe yatıyo diyosa dr takma kafanaEmdiren arkadaslar sizin sutunuz nasil geliyor benimki sktikca 2-3
damla seklinde geliyor ama kendiligine daha aktigini gormedim cevremdeki insanlar surekli sutleriyle ilgili hikayeleri anlatip duruyorlar
bnm bir sutum olurdu su gibi sakir sakir akardi kiyafet dayanmazdi siktigim zaman karsiya fiskirirdi falan filan vs vs.... bunlari duydukca icim daraliyor ya
4 moms var bende gaza bi yararı yok keyifli olunca duruyo icinde bide gündüz kullaniyorum dalana kadar yatiriyorum bazen daldimi kapatiyorum sallanmasini evet kullanisli ama gazlı olduğunda hemen kucak istiyo asla yatmazEmzirme olayını atlattık biz çok şükür ama bu gaz bebeğimi çok üzüyor,sallanan elektrikli beşik alayım diyorum gaz sancısına iyi gelir diyorlar,kullananiniz yada fikri olan varmı yarın sipariş vericem yorumlariniza gore
Bisey yiyip icemiyolar zaten canım bizim 4 falan gündüz gece de 2 genelde sizin kacki ishal derken sayısı mı çok sizdeİshal bebeğe ne iyi gelir anneler bir aylık iken kaka sayısı kaçtı sizde ya
Evet sağıyorum ama sağ göğsümğ sağarken bi baktım kap pembe olmuşSen sagiyorsun dimi canim. 3 saatte bir duzenli sagiyor musun hala?
Ben de gün içinde yakalıyorum emmesini.öyle öğünlerde değil.keşke karnını memede doyursaAynen canım baya kişi düzeltti emzirmeyi başardı bende 45 gündür uğraşıyordum sonunda başardım tabi daha tam deil 3 gündür anca 5 er dk emiyor. bende biberonu biraktircam nşallah
Ayakta sallayinca duruyor gaz yüzünden çıkardığı iniltilerde kesiliyor,oyuzden acaba besiktede sallanırken inlemesini kesermi dedim4 moms var bende gaza bi yararı yok keyifli olunca duruyo icinde bide gündüz kullaniyorum dalana kadar yatiriyorum bazen daldimi kapatiyorum sallanmasini evet kullanisli ama gazlı olduğunda hemen kucak istiyo asla yatmaz
Aynen bencede birazcık bebeğe bağlı bu işler maşallah ne güzel benimde var öyle tanıdıklarım. Hem biberon hem anne memesi ayırt etmiyor valla ne olursa emiyor hehehehe
Kızlar benim oğlan ellerini cuk cuk emmeyi öğrenmiş beni gülmekten maf ediyor mincirasim oluyor zor tutuyorum yerim onun ellerini :) ne güzel bakarak emiyor parmaklarını
Canim benim bende hayretle seni okuyorum maşallah sana benim o kadar sütüm yok sadece sabahları çok sert oluyor ve fışkırıyor emince geçiyor oda gün içindede ancak doyuyor sagmiyorum benozsuu ben de her emzirmede tek meme veriyorum. Ama bazen araya uyku da girince bi memenin ustunden 4 5bsaat gecebiliyo ve tas gibi oluyo.sagmadan edemiyorum sagarken artik midem bulaniyo oyle tiksinmisim ki. Senin de oluyor mu
Bizim de rahat 10 kere yapıyor cıvık şekilde doktor normal dedi şimdi nerden çıktı bu dizanteribizim 10-12 belki daha fazla sulu kaka ya<pıyor.hatta bazen su gib i akıyor.doktoru da besleniyor iyi diyor.ben ishal mi diyorum, o zaten kakası böyle olur diyor.
Canım her öğünde veremiyorum malesef bazen hiç almiyor ama 3 4 kere 5 dk tutturuyorum. Bende çok istiyorum keşke memede doyurup uyutsamBen de gün içinde yakalıyorum emmesini.öyle öğünlerde değil.keşke karnını memede doyursasen her öğünğnde mi 5 dk emziriyosun ?? Sonrasın da yine biberon mu?
Maşallah valla :) nazar degmesinBenimki de ayırt etmiyor. Boğazından aşağı süt gitsin de neyle giderse gitsin
Ay yerim çok tatlı oluyorlar evet bazen baş parmağını emiyor bazen işaret parmağını kıyamamYa benimki de işaret parmağını emiyor. Ama taa dibine kadar sokuyor sonra kusuyor şaşkın
Hadi ya çok heveslenmistim yatarda bende gece uyurum diye,niye yatmiyor ki bebekler sever saklanmayıD Demirinannesiyim canım bizde sallamaya alıştı diye elektrikli aldık sunny baby nin. Şimdi de onda yatmıyor gaza da faydası yok
Dustan cikincada hic gormedim insallah dahada artarda bizde sutumuzun sakir sakir aktigi gunleri goruruzAynen benimki de sıkmadan akmıyor. Sadece duştan çıkınca akıyor o da sıcağın etkisi muhtemelen.
Aglayip sizlamiyorsa yetiyordur canm bnm kiz emmedigi icin sagip vermek zorunda kaliyorumValla benim de öyle akmıyor, dediğin gibi sıkınca damla geliyor. Bebeğim emerken de lık lık yutuyor, ağzının kenarından da akıyor bazen. Yetiyordur heralde diyorum
Simdilik kilo aliminda gelisiminde bir sknti yok ama emmedigi icin sagmak zorunda kaliyorum o da 3 saatte 80 cc falan cikiyor ama kizim doymuyor mecbur mama takviyeside yapmak zorunda kaliyorum ama ilk gunler hic sutum gelmiyordu o yuzden 80 cc bnm icin buyuk bir nimetCanım bebegin kilo alıyla gelişimi iyide sende dersinki bende bi süt vardı 3 damlası yetiyodu:)) şehir efsanesi gibi doğum ve süt dedin mi herkez başlar anlatmaya sanırım etkenlerin askerlik kadınların doğum ve emzirme muhabbetleri sonsuz.... herkezin sütü tabi bir olmaz annem burdayken diyoduk sütünü sık çocuğun yüzüne yıka diye dediğin gibi sıktım gelmiyo öyle yıkılan gibi değil aa niye olması diyo anca çok taş gibi olunca meme bebek emerken kafayı çekiyo ozaman fışkırdığı oluyo yani toparlayım bebeğe yatıyo diyosa dr takma kafana
İnşallah o günlerde gelecek benimki 25. Gün @ruzigarr in 40. Gün seninki de 2 ay da tutacak belki dua ediyorum sana :)Canım her öğünde veremiyorum malesef bazen hiç almiyor ama 3 4 kere 5 dk tutturuyorum. Bende çok istiyorum keşke memede doyurup uyutsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?