2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Emzirme olayını atlattık biz çok şükür ama bu gaz bebeğimi çok üzüyor,sallanan elektrikli beşik alayım diyorum gaz sancısına iyi gelir diyorlar,kullananiniz yada fikri olan varmı yarın sipariş vericem yorumlariniza gore

Canım bebegin kilo alıyla gelişimi iyide sende dersinki bende bi süt vardı 3 damlası yetiyodu:)) şehir efsanesi gibi doğum ve süt dedin mi herkez başlar anlatmaya sanırım etkenlerin askerlik kadınların doğum ve emzirme muhabbetleri sonsuz.... herkezin sütü tabi bir olmaz annem burdayken diyoduk sütünü sık çocuğun yüzüne yıka diye dediğin gibi sıktım gelmiyo öyle yıkılan gibi değil aa niye olması diyo anca çok taş gibi olunca meme bebek emerken kafayı çekiyo ozaman fışkırdığı oluyo yani toparlayım bebeğe yatıyo diyosa dr takma kafana

4 moms var bende gaza bi yararı yok keyifli olunca duruyo icinde bide gündüz kullaniyorum dalana kadar yatiriyorum bazen daldimi kapatiyorum sallanmasini evet kullanisli ama gazlı olduğunda hemen kucak istiyo asla yatmaz

Aynen canım baya kişi düzeltti emzirmeyi başardı bende 45 gündür uğraşıyordum sonunda başardım tabi daha tam deil 3 gündür anca 5 er dk emiyor. bende biberonu biraktircam nşallah
Ben de gün içinde yakalıyorum emmesini.öyle öğünlerde değil.keşke karnını memede doyursa sen her öğünğnde mi 5 dk emziriyosun ?? Sonrasın da yine biberon mu?

4 moms var bende gaza bi yararı yok keyifli olunca duruyo icinde bide gündüz kullaniyorum dalana kadar yatiriyorum bazen daldimi kapatiyorum sallanmasini evet kullanisli ama gazlı olduğunda hemen kucak istiyo asla yatmaz
Ayakta sallayinca duruyor gaz yüzünden çıkardığı iniltilerde kesiliyor,oyuzden acaba besiktede sallanırken inlemesini kesermi dedim

bizim 10-12 belki daha fazla sulu kaka ya<pıyor.hatta bazen su gib i akıyor.doktoru da besleniyor iyi diyor.ben ishal mi diyorum, o zaten kakası böyle olur diyor.

ozsuu ben de her emzirmede tek meme veriyorum. Ama bazen araya uyku da girince bi memenin ustunden 4 5bsaat gecebiliyo ve tas gibi oluyo.sagmadan edemiyorum sagarken artik midem bulaniyo oyle tiksinmisim ki. Senin de oluyor mu
Canim benim bende hayretle seni okuyorum maşallah sana benim o kadar sütüm yok sadece sabahları çok sert oluyor ve fışkırıyor emince geçiyor oda gün içindede ancak doyuyor sagmiyorum ben

bizim 10-12 belki daha fazla sulu kaka ya<pıyor.hatta bazen su gib i akıyor.doktoru da besleniyor iyi diyor.ben ishal mi diyorum, o zaten kakası böyle olur diyor.
Bizim de rahat 10 kere yapıyor cıvık şekilde doktor normal dedi şimdi nerden çıktı bu dizanteri

Ben de gün içinde yakalıyorum emmesini.öyle öğünlerde değil.keşke karnını memede doyursa sen her öğünğnde mi 5 dk emziriyosun ?? Sonrasın da yine biberon mu?
Canım her öğünde veremiyorum malesef bazen hiç almiyor ama 3 4 kere 5 dk tutturuyorum. Bende çok istiyorum keşke memede doyurup uyutsam

Ya benimki de işaret parmağını emiyor. Ama taa dibine kadar sokuyor sonra kusuyor şaşkın
Ay yerim çok tatlı oluyorlar evet bazen baş parmağını emiyor bazen işaret parmağını kıyamam seninki baya Tezcanli olcak baksana şuna 40 ı çıkmadan neler yapıyor :)

Aynen benimki de sıkmadan akmıyor. Sadece duştan çıkınca akıyor o da sıcağın etkisi muhtemelen.
Dustan cikincada hic gormedim insallah dahada artarda bizde sutumuzun sakir sakir aktigi gunleri goruruz

Valla benim de öyle akmıyor, dediğin gibi sıkınca damla geliyor. Bebeğim emerken de lık lık yutuyor, ağzının kenarından da akıyor bazen. Yetiyordur heralde diyorum
Aglayip sizlamiyorsa yetiyordur canm bnm kiz emmedigi icin sagip vermek zorunda kaliyorum

Simdilik kilo aliminda gelisiminde bir sknti yok ama emmedigi icin sagmak zorunda kaliyorum o da 3 saatte 80 cc falan cikiyor ama kizim doymuyor mecbur mama takviyeside yapmak zorunda kaliyorum ama ilk gunler hic sutum gelmiyordu o yuzden 80 cc bnm icin buyuk bir nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…