2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İnşallah o günlerde gelecek benimki 25. Gün @ruzigarr in 40. Gün seninki de 2 ay da tutacak belki dua ediyorum sana :)
Valla allah razı olsun cnm t.ederimn:))) inşallah gerçekten bende istiyorum biraz biraz başardım sayılır. Bende inanıyorum tutuçak çünkü aktif emmeye başladı 5 dk derken 10 15 dk da olcak inşallah

Arkadaşlar ilk haftalara Gore sütum baya azalmıştı yumuşacıkti goguslerim dolmuyordu iki uç saatte. Bugün çok fazla su içtim taş gibi oldular doldular yani. Sütü az olan arkadaşlar su için bol bol faydasını gordum ben

Kızlar benim oğlan ellerini cuk cuk emmeyi öğrenmiş beni gülmekten maf ediyor mincirasim oluyor zor tutuyorum yerim onun ellerini :) ne güzel bakarak emiyor parmaklarını
Benimki doğduğu günden emiyo sıpa bugün cuk cuk yapıyordu yine aynı içim gidiyooo tırnaklarını kesicem şimdi eldivenini çıkarıcam emsin :)

Canim benim bende hayretle seni okuyorum maşallah sana benim o kadar sütüm yok sadece sabahları çok sert oluyor ve fışkırıyor emince geçiyor oda gün içindede ancak doyuyor sagmiyorum ben
Ya benim bugun sadece bi kez oyle sert oldu sagdim artik olmuyo ama cok memnunum ya. Sagmamak sadece emzirmek ne guzelmis:) saydim tam 11 kez meme emdi doymalik. Ondan sanirim bosaliyor. Bide memeler de artik bebege gore sut uretiyor olabilir.

:) yuzu bizim hala sapsari gozleri de tabi biraz yuksek sayilir hala.Anne sutu sariliginin hicbir zarari yok ki sadece emdigi halde gecmedigi icin oyle yani bir nevi hizla gecirmiyor ondan mama veriyorlar. Oyle birsey olsa tamamen kestirir doktorlar. Kaldi ki anne sutu sariligi denilen seyse de en fazla 3.ayda bitiyor. Yani sutte birsey yok anne sutune devam kusmalarini takip et sen de fiskirir tarzda ve agiz dolusuysa defalarca oluyorsa soyle. Belki sadece fazlaligi cikariyordur seninki de

Canım bugünlerde benim de sütum çok değil ama sizlayinca akıyor.. bugün çok fazla su içtim doldu resmen çok mutlu oldum .. incir hoşafı süt de çok etkili süt olusumuna

bizim 10-12 belki daha fazla sulu kaka ya<pıyor.hatta bazen su gib i akıyor.doktoru da besleniyor iyi diyor.ben ishal mi diyorum, o zaten kakası böyle olur diyor.
Normal değil canım bence doktorun daha iyi bilir ama benimki 10 a kadar normal korkma demişti başka bi doktora daha sor istersen

Ortak problemimiz gazli,ikiniyorlar ve geeceleri yatirinca ihliyorlar kucaga alinca geciyor. Rutin hepimizde ilerliyor. Ha bir de arada yesil kakamiz var. Hemen hemen herkes de bir sekilde sarilik oldu. :) bakalim bir sonraki aylarda da dis problemleri vb baslar. Dertlesmeye devam

Benm kuzumun gaz sancısı var 3 gündür uyurken bi anda bağırıveriyor sizin de öle mi cırlıo resmen :)

Ayy evet herkesin aynı burası hem çok keyifli oluyor hemde tecrübe dolu oluyor annem bile artık KK a sor bakalım bi der oldu yani o derece

Kızlar benim oğlan ellerini cuk cuk emmeyi öğrenmiş beni gülmekten maf ediyor mincirasim oluyor zor tutuyorum yerim onun ellerini :) ne güzel bakarak emiyor parmaklarını
Ben eldivenleri cikarmadim daha :) bugun tirnaklarini kestim ama yinede sivrilik var gogsume degince acidi geri taktim bide baktim gozu acikken parmagini sokuyor gozune tam otur izle bunlari ya deli olcam sevgisinden

Kızlarrr goguslerim eskisi gibi dolmuyor diyenler bir iki haftadir buraya da yazmistim bende de durum ayniydi. Bir de aptal gibi sagdim cocugu emzirdikten sonra az geldi diye hayiflandim.Cunku onceden tas gibi olurken artik oyle degil diyordum.Dun doktordaydik anlattim durumu kilosuna bakalim dedi doktorumuz. Annesi artik 2 aya yaklasiyoruz guclu cekiyor ve emme sureleri de kisalmistir bu normal bir gelisme dedi.Cidden oyle 5 dakikada birakiyor bizimki. Aksine sevinelim cocuklar gogsu bosaltabiliyor artik 2.gogsu verme zamani da geldi. Kilo artimini gorunce ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

Benimki doğduğu günden emiyo sıpa bugün cuk cuk yapıyordu yine aynı içim gidiyooo tırnaklarını kesicem şimdi eldivenini çıkarıcam emsin :)
Maşallah snin sıpaya çıkar canım bencede ben 10 günlükken çıkardımm. Kesince tırnaklarını bisi olmuyor :))
Ben eldivenleri cikarmadim daha :) bugun tirnaklarini kestim ama yinede sivrilik var gogsume degince acidi geri taktim bide baktim gozu acikken parmagini sokuyor gozune tam otur izle bunlari ya deli olcam sevgisinden
Aynen çok tatlılar insan zor duruyor ısırmamak için. İçime sokasım geliyor çıkar dicem de snein ki gözüne sokuyorsa sknti :)) ama alıştır cnm gerçekten dha iyi oluyor hem gelişim içinde iyimis öyle duydum bende gece takıyorum üşür diye ama gün içinde hep çıkık:)

Ben 3 saatte bir gece gundusagdigim icin sutum cogaldi azalmadi o yuzden. Sen kac saatte bir sagiyorsun? Benim her sagista 150-200 arasi cikiyordu gunun her saatinde farkli cikiyordu.
Ben buara dolaptakı stokları kullandıım için azaldı bnde bır dha başlım saatlı sağmaya bnmde oyleydı smdı 80anca cıkıo

Kizlar bisey sorcam.. bugun iki defa oglum uykusundayken bianda oksurup bogazina bisey kacmis gibi garip bi ses cikartti.. hemen kucagima aldim dik tuttum.. isin garibi yeni emmis falan da degil ve uykusundayken oluyor.. neden acaba? Sizde de oluyormu? Cok korktum valla sanki nefes alamicakmis gibi tikandi.. ama uykusundanda uyanmadi bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…