- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.341
Valla allah razı olsun cnm t.ederimn:))) inşallah gerçekten bende istiyorum biraz biraz başardım sayılır. Bende inanıyorum tutuçak çünkü aktif emmeye başladı 5 dk derken 10 15 dk da olcak inşallahİnşallah o günlerde gelecek benimki 25. Gün @ruzigarr in 40. Gün seninki de 2 ay da tutacak belki dua ediyorum sana :)
Ya içiyorda süt geri Altan çıkıo günlük 15 e yakın şuan 11 bidaha yapmaz inşallah korkuyorumBisey yiyip icemiyolar zaten canım bizim 4 falan gündüz gece de 2 genelde sizin kacki ishal derken sayısı mı çok sizde
Ayy benim de bi kez oyle olmustu ya cok kotuEvet sağıyorum ama sağ göğsümğ sağarken bi baktım kap pembe olmuşkanamış ucu Allah ım sabır verr
Benimki doğduğu günden emiyo sıpa bugün cuk cuk yapıyordu yine aynı içim gidiyooo tırnaklarını kesicem şimdi eldivenini çıkarıcam emsin :)Kızlar benim oğlan ellerini cuk cuk emmeyi öğrenmiş beni gülmekten maf ediyor mincirasim oluyor zor tutuyorum yerim onun ellerini :) ne güzel bakarak emiyor parmaklarını
Ya benim bugun sadece bi kez oyle sert oldu sagdim artik olmuyo ama cok memnunum ya. Sagmamak sadece emzirmek ne guzelmis:) saydim tam 11 kez meme emdi doymalik. Ondan sanirim bosaliyor. Bide memeler de artik bebege gore sut uretiyor olabilir.Canim benim bende hayretle seni okuyorum maşallah sana benim o kadar sütüm yok sadece sabahları çok sert oluyor ve fışkırıyor emince geçiyor oda gün içindede ancak doyuyor sagmiyorum ben
:) yuzu bizim hala sapsari gozleri de tabi biraz yuksek sayilir hala.Anne sutu sariliginin hicbir zarari yok ki sadece emdigi halde gecmedigi icin oyle yani bir nevi hizla gecirmiyor ondan mama veriyorlar. Oyle birsey olsa tamamen kestirir doktorlar. Kaldi ki anne sutu sariligi denilen seyse de en fazla 3.ayda bitiyor. Yani sutte birsey yok anne sutune devamBizim gozlerinin kenarlari sari serit gibi. Vucudu degil sanki ama yüzundede var braz sanirim. Ya seninkide boyle ya ikimizinki de kusuyo o geldi aklima. Acaba bir iliskisi var mi kusmasinin anne sutuyle
Kendileri birakmasina ragmen benimkide mama verince iciyordu. Doydugunu anlamiyolar galiba yada biberona karsi boyleler. Mememi versem agzini kilitler bol kepceden gelince hayir diyemiyorlar heralde
Canım bugünlerde benim de sütum çok değil ama sizlayinca akıyor.. bugün çok fazla su içtim doldu resmen çok mutlu oldum .. incir hoşafı süt de çok etkili süt olusumunaEmdiren arkadaslar sizin sutunuz nasil geliyor benimki sktikca 2-3
damla seklinde geliyor ama kendiligine daha aktigini gormedim cevremdeki insanlar surekli sutleriyle ilgili hikayeleri anlatip duruyorlar
bnm bir sutum olurdu su gibi sakir sakir akardi kiyafet dayanmazdi siktigim zaman karsiya fiskirirdi falan filan vs vs.... bunlari duydukca icim daraliyor ya
Normal değil canım bence doktorun daha iyi bilir ama benimki 10 a kadar normal korkma demişti başka bi doktora daha sor istersenbizim 10-12 belki daha fazla sulu kaka ya<pıyor.hatta bazen su gib i akıyor.doktoru da besleniyor iyi diyor.ben ishal mi diyorum, o zaten kakası böyle olur diyor.
Ortak problemimiz gazli,ikiniyorlar ve geeceleri yatirinca ihliyorlar kucaga alinca geciyor. Rutin hepimizde ilerliyor. Ha bir de arada yesil kakamiz var. Hemen hemen herkes de bir sekilde sarilik oldu. :) bakalim bir sonraki aylarda da dis problemleri vb baslar. Dertlesmeye devamtabi canım normal benimde bazen satı yeşil karışık geldiği oluyor
Çok sağol ben hakikatende memeyi boşaltmıyodum tam şimdi tam emziririm
çok doğru gazsız bebek yok gibi sam simplexi bende duydum olmadı alayım bende. İyiki burası var burası olmasa tek başıma bunalıma gire gire büyütürdüm bebeği. Olan şeylerin normal olduğunu gördük sıra daha özgüvenli bakıyorum bebeğime :)
Ayy evet herkesin aynı burası hem çok keyifli oluyor hemde tecrübe dolu oluyor annem bile artık KK a sor bakalım bi der oldu yani o dereceOrtak problemimiz gazli,ikiniyorlar ve geeceleri yatirinca ihliyorlar kucaga alinca geciyor. Rutin hepimizde ilerliyor. Ha bir de arada yesil kakamiz var. Hemen hemen herkes de bir sekilde sarilik oldu. :) bakalim bir sonraki aylarda da dis problemleri vb baslar. Dertlesmeye devam
Önce ıkınıyo ıkınıyo mosmor oluyo sonra başlıyo ağlamaya çok çıldırmadan ayağıma alıyorum sakinleştirip öyle yatırıyorumBenm kuzumun gaz sancısı var 3 gündür uyurken bi anda bağırıveriyor sizin de öle mi cırlıo resmen :)
Ben eldivenleri cikarmadim daha :) bugun tirnaklarini kestim ama yinede sivrilik var gogsume degince acidi geri taktim bide baktim gozu acikken parmagini sokuyor gozuneKızlar benim oğlan ellerini cuk cuk emmeyi öğrenmiş beni gülmekten maf ediyor mincirasim oluyor zor tutuyorum yerim onun ellerini :) ne güzel bakarak emiyor parmaklarını
Ayy evet herkesin aynı burası hem çok keyifli oluyor hemde tecrübe dolu oluyor annem bile artık KK a sor bakalım bi der oldu yani o derece
Maşallah snin sıpaya çıkar canım bencede ben 10 günlükken çıkardımm. Kesince tırnaklarını bisi olmuyor :))Benimki doğduğu günden emiyo sıpa bugün cuk cuk yapıyordu yine aynı içim gidiyooo tırnaklarını kesicem şimdi eldivenini çıkarıcam emsin :)
Aynen çok tatlılar insan zor duruyor ısırmamak için. İçime sokasım geliyorBen eldivenleri cikarmadim daha :) bugun tirnaklarini kestim ama yinede sivrilik var gogsume degince acidi geri taktim bide baktim gozu acikken parmagini sokuyor gozunetam otur izle bunlari ya deli olcam sevgisinden
Ben buara dolaptakı stokları kullandıım için azaldı bnde bır dha başlım saatlı sağmaya bnmde oyleydı smdı 80anca cıkıoBen 3 saatte bir gece gundusagdigim icin sutum cogaldi azalmadi o yuzden. Sen kac saatte bir sagiyorsun? Benim her sagista 150-200 arasi cikiyordu gunun her saatinde farkli cikiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?