- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.361
Yaa gecmis olsun canm halbuki 1 gün önce mi ne doktordaydik ilac felan verdi mi doktor canmEvet canim dun muayenede bogazlari kirmiziydi. Hafif bir enfeksiyon var korkmayin dedi. Geri akmis sekresyon onu da geri cikarmis dedi. Hatta ben demeden emmesi azaldi gibi degil mi dedi evet dedim. Emmeye calisirken kafasini geri atip 2 dakika falan emiyordu meger bogazi hafif kizarikmis. Oyle birseydir muhtemelen senin de
Başta kıskanıp şikayetlenen adam şimdi iyiki kızlarda var diyohaha benim esim de diyor ne diyor kizlar diye.
Benimki hep öyle oluyor sanki öğürecek öğüremiyor gibi balgam varmış gibi bi şekle giriyor dediğin gibi yeni beslenmişte olmuyor. Seninde tam olarak böyle miKizlar bisey sorcam.. bugun iki defa oglum uykusundayken bianda oksurup bogazina bisey kacmis gibi garip bi ses cikartti.. hemen kucagima aldim dik tuttum.. isin garibi yeni emmis falan da degil ve uykusundayken oluyor.. neden acaba? Sizde de oluyormu? Cok korktum valla sanki nefes alamicakmis gibi tikandi.. ama uykusundanda uyanmadi bile..
Canm incir ve dereotu dene mutlaka. Ya bizimkininde burun ilk günden beri tıkalı ve ne yaparsam yapayım burun hep hiril hiril edip duruyorKızlar benim sütüm haka az ya ne yapacağım bilmiyorum artık moralim de hep bozuk zaten malasef eşimde 1 hafta sonra gidecek onu düşünmek bile beni üzüyor gidince ne yapacağım .bilmiyorum bebek zaten memeyi hiç almıyor günde bir kere sağıyorum sütümu hiç göğsüm şişmiyor sütüm de akmıyor
Acil!! Yardim istediğimde oglumu n burnu hep tıkalı nefes alamıyor resmen hiril hiril sf sıkıyorum ama ondan da korkuyorum artık zarar verir miyim diye
Dra sordun mu canım fazla sanki kaka sayısı bilemem tabi ama 2 çocuk biraz tecrübe olarak konuşuyorum dr bilir doğrusunu git istèsen bi draYa içiyorda süt geri Altan çıkıo günlük 15 e yakın şuan 11 bidaha yapmaz inşallah korkuyorum
Ben size isim taktımmmm:)) bisey oldumu eşim bile alıştı seninkilere sor bakalım diyo bende diyorum dur bizim yardımcı doçentlere sorayım diyorum yani adıniź yardımcı doçentler:))Ayy evet herkesin aynı burası hem çok keyifli oluyor hemde tecrübe dolu oluyor annem bile artık KK a sor bakalım bi der oldu yani o derece
Bende de oluyor csnim bianda öksürüyor uykusunda böyle dili falanda çıkıyor öksürürken. Bisi takılmış gibi . Bi kaç kere oldu cnm dediğin gibi yeni emmiş falan da deildi neden oluyor acabaKizlar bisey sorcam.. bugun iki defa oglum uykusundayken bianda oksurup bogazina bisey kacmis gibi garip bi ses cikartti.. hemen kucagima aldim dik tuttum.. isin garibi yeni emmis falan da degil ve uykusundayken oluyor.. neden acaba? Sizde de oluyormu? Cok korktum valla sanki nefes alamicakmis gibi tikandi.. ama uykusundanda uyanmadi bile..
Bikere olduysa tükürüğü falan kaçmıştır boğazına canım endişelenme ama tekrarlarsa bilemem bazen çok dalgın uyuyorlar bi anlık biseydir belkiKizlar bisey sorcam.. bugun iki defa oglum uykusundayken bianda oksurup bogazina bisey kacmis gibi garip bi ses cikartti.. hemen kucagima aldim dik tuttum.. isin garibi yeni emmis falan da degil ve uykusundayken oluyor.. neden acaba? Sizde de oluyormu? Cok korktum valla sanki nefes alamicakmis gibi tikandi.. ama uykusundanda uyanmadi bile..
Can'ım bende dün süt sağma makinası kiralamıştım geldi kargoyla 2 defa sağdım. Ondan sonra memeyi vermeye çalıştım büyük bir mücadeleyle bu gün hiç sağmadım. Diğeride zahmetli oluyor meme vermeye alıştırıyorum kendimi. Bu gün biraz daha rahattım:) böyle yavaş yavaş alışacak. Bir de benim sütüm az geliyor hümana steel tea içiyorum. Birde hümana kimyonlu rezene içiyorum çok fazla iştahlı da değilim yemek konusunda sizin ekstradan süt olsun diye yediğiniz birşeyler var mı? Sütüm çok az benim.@yumiti neden 1 kere sagiyorsun cnm 4 saatte bir sagman lazim oyle oyle artar. Gunde 1 kereyle tamamen kesilir sutun allah korusun
Canım fazla sütü çikariyodur iyi aslında ama sizde yapmaması garip şöyle çok vurma de yada sıkma de zaten o fazla süt çocuk nası durursa dursun cikiyo anlayamadım iyimi kötümükızlar ya eşim kızımı omzuna yaslayıp sırtını sıvazlıo vuruyo gaz çksın die ama bnu gazı yokkende yapıo ve bende veya bi başkasında kusmayan cocuk eşimde hep kusuyor bugünde lavaboya gittim emanet edip geldimki kusmuş ve bi baktım burnunda kusmuk var acayip moralim bozulduu ona bişe olcak die eşime bırakmaya korkar oldum artık cocugu çokmu sıkıyor napıyor bilmiyorum cüsseside iri nie kusuyor bu cocuk eşimdeyken ?
Can'ım benim Bebek'te sütümü alır almaz altına yapıyor. Böyle giderse hiç kilo alamicak.Gazı var diye ağızdan rezene verdim ama ishal dizanteri çıkmazdı normal ishal olurdu.kaka tahlilinde dizanteri çıktı.o yüzden çok kötüyüm gecem gündüzüm kalmadı.süt içiyor şükür ama altına yapıyo diye kilo alamıyor.günde 15 20 yapıyor benimle aynı şeyleri yaşayan yok mu acaba ya
Aynen tarif ettigin gibi sanki bogazina kilcik takilmista ondan rahatsiz oluyor gibiKizlar bisey sorcam.. bugun iki defa oglum uykusundayken bianda oksurup bogazina bisey kacmis gibi garip bi ses cikartti.. hemen kucagima aldim dik tuttum.. isin garibi yeni emmis falan da degil ve uykusundayken oluyor.. neden acaba? Sizde de oluyormu? Cok korktum valla sanki nefes alamicakmis gibi tikandi.. ama uykusundanda uyanmadi bile..
Cnm bnm sutjm hic yoktu bana en cok dereotu yaradi yine fazla degil ama eskiye gore arttiCan'ım bende dün süt sağma makinası kiralamıştım geldi kargoyla 2 defa sağdım. Ondan sonra memeyi vermeye çalıştım büyük bir mücadeleyle bu gün hiç sağmadım. Diğeride zahmetli oluyor meme vermeye alıştırıyorum kendimi. Bu gün biraz daha rahattım:) böyle yavaş yavaş alışacak. Bir de benim sütüm az geliyor hümana steel tea içiyorum. Birde hümana kimyonlu rezene içiyorum çok fazla iştahlı da değilim yemek konusunda sizin ekstradan süt olsun diye yediğiniz birşeyler var mı? Sütüm çok az benim.
Aynen Burası olmasaydı ayağım dr dan kesilmezdi kafama takılan bir çok sorunun cevabını burda buluyorum hııı normalmiş diyip sakinleşiyorumAyy evet herkesin aynı burası hem çok keyifli oluyor hemde tecrübe dolu oluyor annem bile artık KK a sor bakalım bi der oldu yani o derece
Peki Dr gittin mi teşhis ne normaldir belki senin ishal mi oldu yoksa bebeğinCan'ım benim Bebek'te sütümü alır almaz altına yapıyor. Böyle giderse hiç kilo alamicak.
bnmde oğlumn burnu hep tıkalı gbıdı,erkeklerde kıkırdak gelişimi brz gec oluoms ondan olabılır dedi ve kalorıferdn dolayı kuruma serum fız.önerdıCanm incir ve dereotu dene mutlaka. Ya bizimkininde burun ilk günden beri tıkalı ve ne yaparsam yapayım burun hep hiril hiril edip duruyor
Ay inş sınırlarımı zorlayarak ha bire bişeyler yemeye içmeye çalışıyorum ama dediğin gibi dolmuyor sütün yetmeme kaygısı bende de var ama bi yandan rahatım 3 saatte bir alt değiştiriyorum ve her seferinde az yada çok kakalı bez alıyorum buda doyduğuna işaret burda okuduğuma göreKızlarrr goguslerim eskisi gibi dolmuyor diyenler bir iki haftadir buraya da yazmistim bende de durum ayniydi. Bir de aptal gibi sagdim cocugu emzirdikten sonra az geldi diye hayiflandim.Cunku onceden tas gibi olurken artik oyle degil diyordum.Dun doktordaydik anlattim durumu kilosuna bakalim dedi doktorumuz. Annesi artik 2 aya yaklasiyoruz guclu cekiyor ve emme sureleri de kisalmistir bu normal bir gelisme dedi.Cidden oyle 5 dakikada birakiyor bizimki. Aksine sevinelim cocuklar gogsu bosaltabiliyor artik 2.gogsu verme zamani da geldi. Kilo artimini gorunce ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
Acaba omzuna yaslarken midesi tam omzuna denk gelip sıkışıyomu pozisyona dikkat et bakalımkızlar ya eşim kızımı omzuna yaslayıp sırtını sıvazlıo vuruyo gaz çksın die ama bnu gazı yokkende yapıo ve bende veya bi başkasında kusmayan cocuk eşimde hep kusuyor bugünde lavaboya gittim emanet edip geldimki kusmuş ve bi baktım burnunda kusmuk var acayip moralim bozulduu ona bişe olcak die eşime bırakmaya korkar oldum artık cocugu çokmu sıkıyor napıyor bilmiyorum cüsseside iri nie kusuyor bu cocuk eşimdeyken ?
Yok canım daha gitmedim bu gün doğum yapalı 5 gün oldu. Burdaki büyükler sütüm yağlı olduğu için böyle olduğunu söylüyorlar. Dr gidersem söylicem.Peki Dr gittin mi teşhis ne normaldir belki senin ishal mi oldu yoksa bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?