2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
4 moms var bende gaza bi yararı yok keyifli olunca duruyo icinde bide gündüz kullaniyorum dalana kadar yatiriyorum bazen daldimi kapatiyorum sallanmasini evet kullanisli ama gazlı olduğunda hemen
Merhaba, mamaroo'yu kaça aldınız acaba?

Ben de zannettim ki bebek hic emmiyo sen de bi kere sagiyorsun
Sut uretimini arttirmanin en guzel yolu sik sik emzirmek ve bol su. Baska seyler cok etkili degil hormonal sonucta. Rezrne iciyorum ama onun sut arttirici ozelligi kanitlanmis.

Kızlar, annem bebeğimin memesini sıktığında süt çıkıyor içinden. O da sancı yaparmış diyor sıkılmazsa. Hiç duydunuz mu böyle bişey? Sıkılması iyi bişey mi bilemedim. Nete baktım pek iyi bişey yazmıyordu

Komposto yesen?? Çikolata yeme nolur..Bana da tatlıyı dayadılar, sütlaç falan ben de abandım bebeğime süt olsun da diye. Hamilelikte pek yiyememiştim canım istemediği için çok sevmeme rağmen tatlı şeyleri. Bir haftada genel olarak tatlıdan tiksindim aslında iyi bişey oldu sanırım. Hiçbir yararı yok zaten. Helva,bal falan ye sabah kahvaltısında. O beni bayağı uzun süre tutuyor mesela. Aralarda da tahin pekmez ya da ballı bişeyler ye. Helvalı ufak bi dürüm yap. Ballı badem ye. Bebeğin uyku düzeniyle ilgili diyecek bişeyim yok maalesef ben de bebeğime tabiyim ve acemiyim. Allah kolaylık versin

Ay yerim çok tatlı oluyorlar evet bazen baş parmağını emiyor bazen işaret parmağını kıyamam seninki baya Tezcanli olcak baksana şuna 40 ı çıkmadan neler yapıyor :)

İnşallah artar canim bizim de. Benim dünden beri biraz daha iyi. Dün ilk defa 3 saatte 90 cc gördüm. Ama mama tokluğuna da alıştığı için olsa gerek doymadım. Üzerine 30 cc mama verdim. İnşallah yettiği günleri görürüz.

Ben size isim taktımmmm:)) bisey oldumu eşim bile alıştı seninkilere sor bakalım diyo bende diyorum dur bizim yardımcı doçentlere sorayım diyorum yani adıniź yardımcı doçentler:))
hepimiz burda master yaptık çocuk konusun da neredeyse yaşlılar bile bize danışır oldu

Aynen Burası olmasaydı ayağım dr dan kesilmezdi kafama takılan bir çok sorunun cevabını burda buluyorum hııı normalmiş diyip sakinleşiyorum
aynen bide doktordan bir ton mikrop kapıp gelicektik iyiki varsınız kızlar

Uyumuyor delireceğim neredeyse
çok normal bende ilk günler uyumuyo nasıl büyüyecek diye hüngür hüngür ağlıyordum canını sıkma annesi güzel sütün olsun stressiz.

benim annemde bebeğin memeleri dolmuş ovalım dağılsınn sancı yapar dedi nette okudum ovmak çok sakıncalı dedim sakın karışma benim hormonlar la ilgili kendi kendine düzelecek dedim kendi kendine geçti hakikaten de. Bence karışmayın canım doğal süreç bunlar elbet ağrı sızı olur bebekte geçer ama

Bende De oluyor canım korkma. Yeni doğanlarda durup dururken öksürme hapşırma olur dedi doktorum.

Çikolata gaz yapar canım sendende bebeğe geçer yediklerine dikkat et üşütme kendini.mutlaka beslenmeden sonra gazını almaya çalış alamasanda masaj gibi geliyor benimki rahatlıyo birde çok çıldırdığında ayakta sallamak benim kurtarıcım oldu fıtık olmasından korkuyorum o yüzden hep ayağımda ağlamasın diye annelik işte topuklarım mahvoldu :)

Komposto da yiyorum ama beni kesmiyor. Kendime çok şaşırıyorum. , Cidden Allah yardımcımız olsun hepimizin. (

Aslında çikolata haricinde tüm yediklerime dikkat ediyorum ama tutamıyorum kendimi bundan sonra daha dikkatli olmam lazım. Belki yemesem bı nebze olsun daha rahatlariz valla bende ayakta sallıyorum mecbur yoksa nasıl uyutucam çocuğu emziriyorum uyusada gaz çıkarırken uyanıyor mecbur ayağımda sallıyorum

Aynen benimkide her ogunden snra 30 cc mama yemeden rrahat etmiyor :)
Tam sut yetecek diyorum bu kezde yeme duzeyi artiyor yine ayni sut+mama devam ediyoruz mecbur

Aynen gaz çıkartıcaz derken uyanıyor birde benimki çok geç çıkarıyor gazını bi geğirti için 15 dk uğraşıyorum bakıyorum çıkmıyo pes esip birde ayakta sallıyorum

ben de emdikten sonra sagiyordum ve cok az vikinca moralim nozuluyordu artik biraktim sagmayi sadece emiyor moralim daha iyi kilo alimi da ama bir goguste sut hala az dogru mu yapiyorum sagmamakla bilmiyorum.
biz de bugun 38 gunluk olduk sarilik gecen persembe 10.3 tü bir türlü gecmiyor. test yaptirmak istemiyorum artik.
bir de bebegimin surati kirmizi kucuk kabarciklarla doldu sizde de oluyor mu?

Doktor ellemeyin sakın;enfeksiyon kapabilir demişti canım;hiç elleme...

Canm incir ve dereotu dene mutlaka. Ya bizimkininde burun ilk günden beri tıkalı ve ne yaparsam yapayım burun hep hiril hiril edip duruyor
Aynen gece 2 kere aciyorum mecbur uyuyamiyor uyucagi varsa tikaniklik engel oluyor bu seferde. Xlear dye dmla aldm bu dha iyi geldi acilmasina sumugu cikariyor.
Sıkı tutayim derken midesine bastiriyodur istemeden canim ondan kusuyo olabilir. Yada ona denk gelmistir korkacak birsey yok bunda :)

Bnde oyleyim ya. 8 kg fazlam var hamile kaldigim kiloya gore dusemiyorum bi turlu. Dusmek icinde bisey yapmiyorum ama bu tatli istegi ile dusemem ztn :) bnde sutu cok severim kahvaltiya vakit olmuyo cogu zaman arada yiyorum nesfit napayim tatli istegine de tahin pekmez karistirdim aklima gldikce onu yiyim diyorum hem sut yapiyormus

Evet bendede var dr sicak yapmissiniz cocugu dedi sık dus ve dha serin tutun gecer dedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…