- 18 Haziran 2015
- 4.575
- 45.397
- 708
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.381
Merhaba, mamaroo'yu kaça aldınız acaba?4 moms var bende gaza bi yararı yok keyifli olunca duruyo icinde bide gündüz kullaniyorum dalana kadar yatiriyorum bazen daldimi kapatiyorum sallanmasini evet kullanisli ama gazlı olduğunda hemen
Dolaptakileri kullansan bile sen sagmayi ihmal etme cnm sut uretimi devvam etsinBen buara dolaptakı stokları kullandıım için azaldı bnde bır dha başlım saatlı sağmaya bnmde oyleydı smdı 80anca cıkıo
Ben de zannettim ki bebek hic emmiyo sen de bi kere sagiyorsunCan'ım bende dün süt sağma makinası kiralamıştım geldi kargoyla 2 defa sağdım. Ondan sonra memeyi vermeye çalıştım büyük bir mücadeleyle bu gün hiç sağmadım. Diğeride zahmetli oluyor meme vermeye alıştırıyorum kendimi. Bu gün biraz daha rahattım:) böyle yavaş yavaş alışacak. Bir de benim sütüm az geliyor hümana steel tea içiyorum. Birde hümana kimyonlu rezene içiyorum çok fazla iştahlı da değilim yemek konusunda sizin ekstradan süt olsun diye yediğiniz birşeyler var mı? Sütüm çok az benim.
Aynen inşallah onceden ustumden akıodu yıne inş ole olurDolaptakileri kullansan bile sen sagmayi ihmal etme cnm sut uretimi devvam etsin
Komposto yesen?? Çikolata yeme nolur..Bana da tatlıyı dayadılar, sütlaç falan ben de abandım bebeğime süt olsun da diye. Hamilelikte pek yiyememiştim canım istemediği için çok sevmeme rağmen tatlı şeyleri. Bir haftada genel olarak tatlıdan tiksindimKızlar sayfaları hep okuyorum tam yazicam birşey çıkıyor bir türlü vakit bulamıyorum.. bizim 40 ımızın çıkmasına bir hafta kaldı tüm umudum kırktan sonra duzelmeseydi ama burdna gördüğüm kadarıyla düzelmiyorlar. Benim bebeğim aşırı gazlı hep sıkıyor kendini. Doğru düzgün uyuduğu yok öyle günler geçip duruyor. Ama kızlar ben artık bunalıma girdim yemeden duramıyorum hamilelegimde yemedim şimdi devamlı tatlı devamlı tatlı ne yapicam bana bir öneride bulunun ya çikolata ya kek hep birşeyler yiyorum bu benim çok canımi sıkıyor suçlu hissediyorum yedikce kendimi canım tatli istedikce ne yiyebilirim sizce? Nesfit aliyim sütle yerim diyorum ama süt gaz yapıyor nasil yapsam lütfen fikir verin
Ay yerim çok tatlı oluyorlar evet bazen baş parmağını emiyor bazen işaret parmağını kıyamamseninki baya Tezcanli olcak baksana şuna 40 ı çıkmadan neler yapıyor :)
Dustan cikincada hic gormedim insallah dahada artarda bizde sutumuzun sakir sakir aktigi gunleri goruruz
Aglayip sizlamiyorsa yetiyordur canm bnm kiz emmedigi icin sagip vermek zorunda kaliyorum
Simdilik kilo aliminda gelisiminde bir sknti yok ama emmedigi icin sagmak zorunda kaliyorum o da 3 saatte 80 cc falan cikiyor ama kizim doymuyor mecbur mama takviyeside yapmak zorunda kaliyorum ama ilk gunler hic sutum gelmiyordu o yuzden 80 cc bnm icin buyuk bir nimet
hepimiz burda master yaptık çocuk konusun da neredeyse yaşlılar bile bize danışır olduBen size isim taktımmmm:)) bisey oldumu eşim bile alıştı seninkilere sor bakalım diyo bende diyorum dur bizim yardımcı doçentlere sorayım diyorum yani adıniź yardımcı doçentler:))
aynen bide doktordan bir ton mikrop kapıp gelicektik iyiki varsınız kızlarAynen Burası olmasaydı ayağım dr dan kesilmezdi kafama takılan bir çok sorunun cevabını burda buluyorum hııı normalmiş diyip sakinleşiyorum
çok normal bende ilk günler uyumuyo nasıl büyüyecek diye hüngür hüngür ağlıyordum canını sıkma annesi güzel sütün olsun stressiz.Uyumuyor delireceğim neredeyse
benim annemde bebeğin memeleri dolmuş ovalım dağılsınn sancı yapar dedi nette okudum ovmak çok sakıncalı dedim sakın karışma benim hormonlar la ilgili kendi kendine düzelecek dedim kendi kendine geçti hakikaten de. Bence karışmayın canım doğal süreç bunlar elbet ağrı sızı olur bebekte geçer amaKızlar, annem bebeğimin memesini sıktığında süt çıkıyor içinden. O da sancı yaparmış diyor sıkılmazsa. Hiç duydunuz mu böyle bişey? Sıkılması iyi bişey mi bilemedim. Nete baktım pek iyi bişey yazmıyordu
Kizlar bisey sorcam.. bugun iki defa oglum uykusundayken bianda oksurup bogazina bisey kacmis gibi garip bi ses cikartti.. hemen kucagima aldim dik tuttum.. isin garibi yeni emmis falan da degil ve uykusundayken oluyor.. neden acaba? Sizde de oluyormu? Cok korktum valla sanki nefes alamicakmis gibi tikandi.. ama uykusundanda uyanmadi bile..
Çikolata gaz yapar canım sendende bebeğe geçer yediklerine dikkat et üşütme kendini.mutlaka beslenmeden sonra gazını almaya çalış alamasanda masaj gibi geliyor benimki rahatlıyo birde çok çıldırdığında ayakta sallamak benim kurtarıcım oldu fıtık olmasından korkuyorum o yüzden hep ayağımda ağlamasın diye annelik işte topuklarım mahvoldu :)Kızlar sayfaları hep okuyorum tam yazicam birşey çıkıyor bir türlü vakit bulamıyorum.. bizim 40 ımızın çıkmasına bir hafta kaldı tüm umudum kırktan sonra duzelmeseydi ama burdna gördüğüm kadarıyla düzelmiyorlar. Benim bebeğim aşırı gazlı hep sıkıyor kendini. Doğru düzgün uyuduğu yok öyle günler geçip duruyor. Ama kızlar ben artık bunalıma girdim yemeden duramıyorum hamilelegimde yemedim şimdi devamlı tatlı devamlı tatlı ne yapicam bana bir öneride bulunun ya çikolata ya kek hep birşeyler yiyorum bu benim çok canımi sıkıyor suçlu hissediyorum yedikce kendimi canım tatli istedikce ne yiyebilirim sizce? Nesfit aliyim sütle yerim diyorum ama süt gaz yapıyor nasil yapsam lütfen fikir verin
Komposto yesen?? Çikolata yeme nolur..Bana da tatlıyı dayadılar, sütlaç falan ben de abandım bebeğime süt olsun da diye. Hamilelikte pek yiyememiştim canım istemediği için çok sevmeme rağmen tatlı şeyleri. Bir haftada genel olarak tatlıdan tiksindimaslında iyi bişey oldu sanırım. Hiçbir yararı yok zaten. Helva,bal falan ye sabah kahvaltısında. O beni bayağı uzun süre tutuyor mesela. Aralarda da tahin pekmez ya da ballı bişeyler ye. Helvalı ufak bi dürüm yap. Ballı badem ye. Bebeğin uyku düzeniyle ilgili diyecek bişeyim yok maalesef ben de bebeğime tabiyim ve acemiyim. Allah kolaylık versin
Çikolata gaz yapar canım sendende bebeğe geçer yediklerine dikkat et üşütme kendini.mutlaka beslenmeden sonra gazını almaya çalış alamasanda masaj gibi geliyor benimki rahatlıyo birde çok çıldırdığında ayakta sallamak benim kurtarıcım oldu fıtık olmasından korkuyorum o yüzden hep ayağımda ağlamasın diye annelik işte topuklarım mahvoldu :)
Aynen benimkide her ogunden snra 30 cc mama yemeden rrahat etmiyor :)İnşallah artar canim bizim de. Benim dünden beri biraz daha iyi. Dün ilk defa 3 saatte 90 cc gördüm. Ama mama tokluğuna da alıştığı için olsa gerek doymadım. Üzerine 30 cc mama verdim. İnşallah yettiği günleri görürüz.
Dr.lar sikmayin diyorlarKızlar, annem bebeğimin memesini sıktığında süt çıkıyor içinden. O da sancı yaparmış diyor sıkılmazsa. Hiç duydunuz mu böyle bişey? Sıkılması iyi bişey mi bilemedim. Nete baktım pek iyi bişey yazmıyordu
Aynen gaz çıkartıcaz derken uyanıyor birde benimki çok geç çıkarıyor gazını bi geğirti için 15 dk uğraşıyorum bakıyorum çıkmıyo pes esip birde ayakta sallıyorumKomposto da yiyorum ama beni kesmiyor. Kendime çok şaşırıyorum. ,Cidden Allah yardımcımız olsun hepimizin. (
Aslında çikolata haricinde tüm yediklerime dikkat ediyorum ama tutamıyorum kendimi bundan sonra daha dikkatli olmam lazım. Belki yemesem bı nebze olsun daha rahatlarizvalla bende ayakta sallıyorum mecbur yoksa nasıl uyutucam çocuğu emziriyorum uyusada gaz çıkarırken uyanıyor mecbur ayağımda sallıyorum
ben de emdikten sonra sagiyordum ve cok az vikinca moralim nozuluyordu artik biraktim sagmayi sadece emiyor moralim daha iyi kilo alimi da ama bir goguste sut hala az dogru mu yapiyorum sagmamakla bilmiyorum.Kızlarrr goguslerim eskisi gibi dolmuyor diyenler bir iki haftadir buraya da yazmistim bende de durum ayniydi. Bir de aptal gibi sagdim cocugu emzirdikten sonra az geldi diye hayiflandim.Cunku onceden tas gibi olurken artik oyle degil diyordum.Dun doktordaydik anlattim durumu kilosuna bakalim dedi doktorumuz. Annesi artik 2 aya yaklasiyoruz guclu cekiyor ve emme sureleri de kisalmistir bu normal bir gelisme dedi.Cidden oyle 5 dakikada birakiyor bizimki. Aksine sevinelim cocuklar gogsu bosaltabiliyor artik 2.gogsu verme zamani da geldi. Kilo artimini gorunce ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
Doktor ellemeyin sakın;enfeksiyon kapabilir demişti canım;hiç elleme...Kızlar, annem bebeğimin memesini sıktığında süt çıkıyor içinden. O da sancı yaparmış diyor sıkılmazsa. Hiç duydunuz mu böyle bişey? Sıkılması iyi bişey mi bilemedim. Nete baktım pek iyi bişey yazmıyordu
Aynen gece 2 kere aciyorum mecbur uyuyamiyor uyucagi varsa tikaniklik engel oluyor bu seferde. Xlear dye dmla aldm bu dha iyi geldi acilmasina sumugu cikariyor.Canm incir ve dereotu dene mutlaka. Ya bizimkininde burun ilk günden beri tıkalı ve ne yaparsam yapayım burun hep hiril hiril edip duruyor
Sıkı tutayim derken midesine bastiriyodur istemeden canim ondan kusuyo olabilir. Yada ona denk gelmistir korkacak birsey yok bunda :)kızlar ya eşim kızımı omzuna yaslayıp sırtını sıvazlıo vuruyo gaz çksın die ama bnu gazı yokkende yapıo ve bende veya bi başkasında kusmayan cocuk eşimde hep kusuyor bugünde lavaboya gittim emanet edip geldimki kusmuş ve bi baktım burnunda kusmuk var acayip moralim bozulduu ona bişe olcak die eşime bırakmaya korkar oldum artık cocugu çokmu sıkıyor napıyor bilmiyorum cüsseside iri nie kusuyor bu cocuk eşimdeyken ?
Bnde oyleyim ya. 8 kg fazlam var hamile kaldigim kiloya gore dusemiyorum bi turlu. Dusmek icinde bisey yapmiyorum ama bu tatli istegi ile dusemem ztn :) bnde sutu cok severim kahvaltiya vakit olmuyo cogu zaman arada yiyorum nesfit napayimKızlar sayfaları hep okuyorum tam yazicam birşey çıkıyor bir türlü vakit bulamıyorum.. bizim 40 ımızın çıkmasına bir hafta kaldı tüm umudum kırktan sonra duzelmeseydi ama burdna gördüğüm kadarıyla düzelmiyorlar. Benim bebeğim aşırı gazlı hep sıkıyor kendini. Doğru düzgün uyuduğu yok öyle günler geçip duruyor. Ama kızlar ben artık bunalıma girdim yemeden duramıyorum hamilelegimde yemedim şimdi devamlı tatlı devamlı tatlı ne yapicam bana bir öneride bulunun ya çikolata ya kek hep birşeyler yiyorum bu benim çok canımi sıkıyor suçlu hissediyorum yedikce kendimi canım tatli istedikce ne yiyebilirim sizce? Nesfit aliyim sütle yerim diyorum ama süt gaz yapıyor nasil yapsam lütfen fikir verin
ben de emdikten sonra sagiyordum ve cok az vikinca moralim nozuluyordu artik biraktim sagmayi sadece emiyor moralim daha iyi kilo alimi da ama bir goguste sut hala az dogru mu yapiyorum sagmamakla bilmiyorum.
biz de bugun 38 gunluk olduk sarilik gecen persembe 10.3 tü bir türlü gecmiyor. test yaptirmak istemiyorum artik.
bir de bebegimin surati kirmizi kucuk kabarciklarla doldu sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?