2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar süt için bi tavsiyem var ama bazılarımız için çok çok zor uykuuuuu! Bn bi kaç gündür sütüm azalıyor herhalde dolmuyor göğüslerim deyip duruyordum burda da dedim hatta süt arttırıcı damla felan sordum (hala kullanmayı düşünüyorum gündüz için) dün gece kv geldi kaldı Allah razı olsun 2,5-3 saatte bir uyandım emzirdim gaz çıkarttım yatırdım gece o yanındaydı ve ben hep uyudum göğüslerim doldu hep şişti hatta :) bunu gecen akşamda denedim eşim bebeğin yanında durdu bn gittim uyudum ve p zamanda doldu.. bence herkeste farklı bi şey işw yarıyor olabilir bnmde en büyük etkiyi uyku gösterdi...
bi de smotiie denedim ama ağzına o kadar büyük geldi ki emmek istedi aslında ama çok cok cok yaptı hava kaçar gaz yapar diye çektim ağzından sanırım emzik işi bnde yalan oldu

Gunaydin anneler.bugun kizimi dra götürecem.burnu tikali deniz suyu sikiyirum yinede acilmiyo.cok huzursuzux

Bizim sabah maratonu basladi. Alt degistir emzir gaz cikar kusmuk ust degistir ağlama nobeti emzir kus ust degistir aglama tekrar emzir... uyuyana kadar kisir dongu suruyor
Cnm seninki de gazlı bebiş mi? Bana dr bu kısır döngü dedi emdikçe gaz yapar gaz yaptıkça tekrar emmek işter gaz kusturur fazla emmesine neden olur felan..... eğer iyi emdiğinden eminsen oyala dedi tabii mümkünse :)

Canim dun gece burnu tikali diye acile gorurdum .oradaki drsa bu coxuk satilik dedi.bugunntekrat gosteeicem bakalim sariligi icin ne diyecek

Canım öyle yapmayın sakın anneden geçen hormonlardan oluyor o bize dokunmayın kesinlikle dendi enfeksiyon yaparsınız allah korusun hem küçücük bebeğin memesi sıkılır mı

Sakın sıkma çok bi bilgim yok ama dr sakın ellemeyin memelerinden süt gelebilir normal demişti

Canım başta öyle yapar emer sonra zorla bizimki de aşama aşama aldı hatta başta öğürüyordu şimdi hala ağzında tutamıyo düşüyo ama emiyor biraz büyüsün daha iyi tutar ağzında :) ve kesinlikle zaten drlarda uyku stresten uzak olmak su ve bol bol emzirmek diyorlar işin sırrı ha bir de bebişinle yakın temasta olmak :)

tatlı isteğini biraz frenlemek için tarcın kullana bilirsın tarcın çayı yap mesela nesfitide laktozsuz sütle yapabilirsin

Günaydıın, herkese iyi haftalar kızlar tabi gün ayalı bir çoğumuza baya olmuştur ama olsun:) bakalım bu hafta miniklerimiz bize neler öğreticek
Gaz olayı için içtiğim rezeneyi arttırma kararı aldım ama demlemek için vakit bulamıyorum onu napıcam bakalım.

Bende alıştırdım ayakta sallamaya kucakta dolaştırmaya salıncağı var ileri geri sallanıyor ona koydum sakinleşsin diye yok hanım efendi beğenmedi ayağımı istedi 23günlük bebek cin gibiler bunlar

Aynen gaz çıkartıcaz derken uyanıyor birde benimki çok geç çıkarıyor gazını bi geğirti için 15 dk uğraşıyorum bakıyorum çıkmıyo pes esip birde ayakta sallıyorum

Aynen canm benimkide öyle bu gece baktım çıkmıyor ayaklarını flanda toplamiyordu koydum yüzüstü yatırdim

country sütün içine bı iki damla limon sık o şekilde gaz yapmaz diye duydum canım çok seviyorsun ya vazgeçmezsen fikir olur diye söylüyorum. Bende kahvaltıya vakit bulamıyorum tahin pekmez yiyorum ama oda çok kilo yapıyormuş

@-marion- canım sıkmayin göğsünü biz masaj yaptık banyo yaparken flan altını acitigimda öyle rahatladı biri baya sismisti benim bebegimin düzeldi

sıcaktan olmuştur ya odanın ısıssını düşür yada üstünü incelt geçer inş

benimkide uykuyla gece uyursam göğüslerim doluyor ama gündüz malesef bide komposto bana yarıyor ama annem kompostonun içine evde ne varsa elma barmut erik kayısı dut hurma bide tarcın koyuyor hiç şeker koymuyoruz bunları birde blendırdan geçiyoruz posasıyla beraber içiyorum hem wc ye yarıyor hem sütüme ayrıca Doğum kilomdan 1 kilo kaldı

Günaydın kızlar bayadır bakamıyordum. Hem bizim oğlan hem de mastit oldum mahvoldum. Yeni yeni düzelmeye başladım. Allahım korkunç bişi düşmanımın başına vermesin, kaç kere hastanelik oldum, kanlı iltihap akıyordu sürekli göğsümden. Çok şükür şimdi az biraz toparlamaya başladım. Herkesi çok öpüyoruz Efe bebekle

Granül rezeneler var canım milupanın falan onlardan alabilirsin

Y yesilagac44 cnm hadi inşallah bakalım arada deniyim o zaman dediğin gibi tutar belki :))
soffty ay cnm neler içiyorum rezeneler otlar bilmem neler hayatta ağzıma sürmem dediğim her şeyi şu kız için içiyorum ama öyle çok da iyi geldi diyeceğim bir şey olmadı daha kuru dut kuru üzüm kaynatıyordum en son ama kızın sürekli emmesi mi kuru dut üzüm mü yoksa uykusuzluk mu bilmiyorum sütüm azaldı anca uyudum da topladı şimdi kuru dut üzüm kaynatmaya korkuyorum... bnm hamilelik kilolarım Doğumdan 1 hafta sonra gitti ama zaten 6 kilo almıştım :) tabi o bir hafta da da senin dediğin gibi bir dünya komposto içmiştim

Ne dengesiz insanlar var ya oturup sana bunlari mi anlatiyorlar ! Kimseyi dinleme bosver herkesn süt üretimi kalitesi vs farklidir canm böyle seylere takip sütünü etkileme bos yere

bence sürekli emmeleri ve gündüz yorulmamızdan kaynaklanıyor süt azalması rahmetli ananem derdi lohusa kadın kollarını yormayacak ki sütü çekilmesin o yüzden çok ağır iş yapmıyorum ben sağolsun annem yetişiyor o işlere bide rızık meselesi diyorum bu süt olayına sen elinden geleni yapınca olmuyorsa rızkı bu kadrmış diyorum ama çabalamaya devam ilerde keşke dememek için

Bizdede oluyor ara ara o canm öksürükten ziyade ögürüyor gibi kusacak gibi ama kusmuyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…