2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
@umut-001 canım sağlık ocağındaki hemşire dediki her annenin sütü kendi bebeğine özeldir onun ihtiyacı ve kapasitesine göre mesela büyük kızım çok oburdu o zaman sütüm çoktu ve tek göğüsle 2 yaşına kadar emdi ortanca emmek istemedi ve mamayla büyüdü buda iştahlı bi bebek değil ona göre süt oluyor diyorum

Bir çoğumuz öyleyiz canm emzirmeden kaynakli böyleyz sanrm sıkma canını

Aaa inanmıyorum 2 gün önce kayinvalidem dedi banada bebegin göğüslerini ovala süt birikir oda sanci yapar diye bende ne alaka ya diyip yapmadim suan uyuyor bizimki uyansn bnde bir deneyeym

Aaa inanmıyorum 2 gün önce kayinvalidem dedi banada bebegin göğüslerini ovala süt birikir oda sanci yapar diye bende ne alaka ya diyip yapmadim suan uyuyor bizimki uyansn bnde bir deneyeym
Canım yapma sakın bizi drlar da hemşireler de sıkı sıkı uyardı kesinlikle dokunmayın anneden geçen hormonlar kaynaklı kendiliğinden geçer diye sırf bu sebepten masaj,sıkma vs enfeksiyon olan bebekler varmış istersen nete de yaz bak

Rezeneye kimyonda kat canm faydasini görürsün

Aynen benimkide her ogunden snra 30 cc mama yemeden rrahat etmiyor :)
Tam sut yetecek diyorum bu kezde yeme duzeyi artiyor yine ayni sut+mama devam ediyoruz mecbur

Aynıyız cnm artık 90cc çıkıyor yetecek diyorum ama artık 90cc ile doymuyor :) yapacak birşey yok. İleride yakalarız belki :))

Evet canm cok teşekkür ederim sayfalari tek tek okuyup geliyorm ya gördm hepiniz sakin yapma demissiniz mariona.
Bende yapmayacagm teşekkür ederim zatn ne alaka diyip yapmamstm kaynvalidem ilk söylediginde

tota00 canm bebegini yüz üstü yatir istersen canm ama yaninda durmak kaydiyla.bizimkininde gaz problemi cok biliyosun. Ara ara öyle yatirinca az cok rahatlayp uyuyor.denedn mi sen öyle yatırmayı

Kizlar kalca cikikligi testi ne zaman yapiliyor tam olarak ? Birde ankaradaki arkadaslar nerde yaptırdınız. ?

eğer ille demlicem hazır istemem yanıbaşına termostat su bardak ve çayını hazır bulundır ben öyle yapıyorum demleyip içiyorun

Bende alıştırdım ayakta sallamaya kucakta dolaştırmaya salıncağı var ileri geri sallanıyor ona koydum sakinleşsin diye yok hanım efendi beğenmedi ayağımı istedi 23günlük bebek cin gibiler bunlar
hiç sorma ayakta uyuyacak gazı varken topuklarımın şekli bozulacak

Canım öyle yapmayın sakın anneden geçen hormonlardan oluyor o bize dokunmayın kesinlikle dendi enfeksiyon yaparsınız allah korusun hem küçücük bebeğin memesi sıkılır mı
Annem işte biz hep sıkardık nolcak diyor..neyse ki sözüm geçiyor yapmaz bi daha..iyi ki buraya sormuşum..teşekkür ederim

Ahahaha bende bende :)
Bugün bunu düşündüm benim öyle özel dr verecek kadar bütçem yok hastalık olmadığı müddetçe kilosu boyu aşısı için sağlık ocağına gidicem zaten kafama takılan bir şeyin cevabını hemen burda buluyorum özellikle mavi_lina ve @baharindenizi n dr larından

Kızlar bişey sorcam size ben şimdiye kadar prima ve sleepy bez kullandım ama herhangi bi sorunla karşılaşmadım siz huggis çok medhettiz aklım onda kaldı bi kullanıyım dedimde huggisib kalıpları primayla aynımı ona göre 1 yada 2 numara alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…