- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.421
Ya bizde o serum fizyolojik pek ise yaramadi hala hiril hiril ses geliyorbnmde oğlumn burnu hep tıkalı gbıdı,erkeklerde kıkırdak gelişimi brz gec oluoms ondan olabılır dedi ve kalorıferdn dolayı kuruma serum fız.önerdı
Bir çoğumuz öyleyiz canm emzirmeden kaynakli böyleyz sanrm sıkma canınıKızlar sayfaları hep okuyorum tam yazicam birşey çıkıyor bir türlü vakit bulamıyorum.. bizim 40 ımızın çıkmasına bir hafta kaldı tüm umudum kırktan sonra duzelmeseydi ama burdna gördüğüm kadarıyla düzelmiyorlar. Benim bebeğim aşırı gazlı hep sıkıyor kendini. Doğru düzgün uyuduğu yok öyle günler geçip duruyor. Ama kızlar ben artık bunalıma girdim yemeden duramıyorum hamilelegimde yemedim şimdi devamlı tatlı devamlı tatlı ne yapicam bana bir öneride bulunun ya çikolata ya kek hep birşeyler yiyorum bu benim çok canımi sıkıyor suçlu hissediyorum yedikce kendimi canım tatli istedikce ne yiyebilirim sizce? Nesfit aliyim sütle yerim diyorum ama süt gaz yapıyor nasil yapsam lütfen fikir verin
Aaa inanmıyorum 2 gün önce kayinvalidem dedi banada bebegin göğüslerini ovala süt birikir oda sanci yapar diye bende ne alaka ya diyip yapmadim suan uyuyor bizimki uyansn bnde bir deneyeymKızlar, annem bebeğimin memesini sıktığında süt çıkıyor içinden. O da sancı yaparmış diyor sıkılmazsa. Hiç duydunuz mu böyle bişey? Sıkılması iyi bişey mi bilemedim. Nete baktım pek iyi bişey yazmıyordu
Canım yapma sakın bizi drlar da hemşireler de sıkı sıkı uyardı kesinlikle dokunmayın anneden geçen hormonlar kaynaklı kendiliğinden geçer diye sırf bu sebepten masaj,sıkma vs enfeksiyon olan bebekler varmış istersen nete de yaz bakAaa inanmıyorum 2 gün önce kayinvalidem dedi banada bebegin göğüslerini ovala süt birikir oda sanci yapar diye bende ne alaka ya diyip yapmadim suan uyuyor bizimki uyansn bnde bir deneyeym
Rezeneye kimyonda kat canm faydasini görürsünGünaydıın, herkese iyi haftalar kızlartabi gün ayalı bir çoğumuza baya olmuştur ama olsun:) bakalım bu hafta miniklerimiz bize neler öğreticek
Gaz olayı için içtiğim rezeneyi arttırma kararı aldım ama demlemek için vakit bulamıyorum onu napıcam bakalım.
İnşallah birsey cikmaz canm haberdar et bizideKizlar kizimin ayagi aksiyirdu ya hastaneye goturuyorum dua edin kotu bisi cikmasin
Ogluma da biberin vercek annem mecbur tam birakmisken ama baska hastaneye goturcek yok...
Aynen benimkide her ogunden snra 30 cc mama yemeden rrahat etmiyor :)
Tam sut yetecek diyorum bu kezde yeme duzeyi artiyor yine ayni sut+mama devam ediyoruz mecbur
Evet canm cok teşekkür ederim sayfalari tek tek okuyup geliyorm ya gördm hepiniz sakin yapma demissiniz mariona.Canım yapma sakın bizi drlar da hemşireler de sıkı sıkı uyardı kesinlikle dokunmayın anneden geçen hormonlar kaynaklı kendiliğinden geçer diye sırf bu sebepten masaj,sıkma vs enfeksiyon olan bebekler varmış istersen nete de yaz bak
eğer ille demlicem hazır istemem yanıbaşına termostat su bardak ve çayını hazır bulundır ben öyle yapıyorum demleyip içiyorunGünaydıın, herkese iyi haftalar kızlartabi gün ayalı bir çoğumuza baya olmuştur ama olsun:) bakalım bu hafta miniklerimiz bize neler öğreticek
Gaz olayı için içtiğim rezeneyi arttırma kararı aldım ama demlemek için vakit bulamıyorum onu napıcam bakalım.
hiç sorma ayakta uyuyacak gazı varken topuklarımın şekli bozulacakBende alıştırdım ayakta sallamaya kucakta dolaştırmaya salıncağı var ileri geri sallanıyor ona koydum sakinleşsin diye yok hanım efendi beğenmedi ayağımı istedi 23günlük bebek cin gibiler bunlar
O senin normal beş gün bile olmaz bende inşallah atlatırım yaYok canım daha gitmedim bu gün doğum yapalı 5 gün oldu. Burdaki büyükler sütüm yağlı olduğu için böyle olduğunu söylüyorlar. Dr gidersem söylicem.
Granül rezeneler var canım milupanın falan onlardan alabilirsin
Rezeneye kimyonda kat canm faydasini görürsün
Sira bekliyoruz hala amma da yogun ya ac da getirdim cocugu...İnşallah birsey cikmaz canm haberdar et bizide
Annem sıktı iki defaDoktor ellemeyin sakın;enfeksiyon kapabilir demişti canım;hiç elleme...
Annem işteCanım öyle yapmayın sakın anneden geçen hormonlardan oluyor o bize dokunmayın kesinlikle dendi enfeksiyon yaparsınız allah korusun hem küçücük bebeğin memesi sıkılır mı
Bugün bunu düşündüm benim öyle özel dr verecek kadar bütçem yok hastalık olmadığı müddetçe kilosu boyu aşısı için sağlık ocağına gidicem zaten kafama takılan bir şeyin cevabını hemen burda buluyorum özellikleAhahaha bende bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?