- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.441
Bizim de rahat 10 kere yapıyor cıvık şekilde doktor normal dedi şimdi nerden çıktı bu dizanteri
tota00 canm bebegini yüz üstü yatir istersen canm ama yaninda durmak kaydiyla.bizimkininde gaz problemi cok biliyosun. Ara ara öyle yatirinca az cok rahatlayp uyuyor.denedn mi sen öyle yatırmayı
eğer ille demlicem hazır istemem yanıbaşına termostat su bardak ve çayını hazır bulundır ben öyle yapıyorum demleyip içiyorun
hiç sorma ayakta uyuyacak gazı varken topuklarımın şekli bozulacak
Aynen bzdede zmna bıraktm artkYa bizde o serum fizyolojik pek ise yaramadi hala hiril hiril ses geliyor
yk cnm fazla sütü çıkarmıor kusmugu peynir gibi ama su gibi bişeylerde var bizde kusmamasıda tuhafCanım fazla sütü çikariyodur iyi aslında ama sizde yapmaması garip şöyle çok vurma de yada sıkma de zaten o fazla süt çocuk nası durursa dursun cikiyo anlayamadım iyimi kötümü
ederim cnm saol hiç bakmadım daha önce :)Acaba omzuna yaslarken midesi tam omzuna denk gelip sıkışıyomu pozisyona dikkat et bakalım
Komposto yesen?? Çikolata yeme nolur..Bana da tatlıyı dayadılar, sütlaç falan ben de abandım bebeğime süt olsun da diye. Hamilelikte pek yiyememiştim canım istemediği için çok sevmeme rağmen tatlı şeyleri. Bir haftada genel olarak tatlıdan tiksindimaslında iyi bişey oldu sanırım. Hiçbir yararı yok zaten. Helva,bal falan ye sabah kahvaltısında. O beni bayağı uzun süre tutuyor mesela. Aralarda da tahin pekmez ya da ballı bişeyler ye. Helvalı ufak bi dürüm yap. Ballı badem ye. Bebeğin uyku düzeniyle ilgili diyecek bişeyim yok maalesef ben de bebeğime tabiyim ve acemiyim. Allah kolaylık versin
kusmuk görünce brnunun içinde ciğerlerine gider die korktum elimde çıkardım peynir gibiydi allahtan çıktı tıkamıştı burnunu kuzumun :) bide hiç sesini çıkarmıyo öyle yazıgım gelioki anlatamam küçücük bize muhtaçlar dertlerini anlatamıolar biz yemek vermesek aç kalıyolar allah hiçbir bebeği cani ellere düşürmesin bide kıyıyolar bu melakelere elleri krılasıcalar biz bakmaya kıyamıoruzAynen gece 2 kere aciyorum mecbur uyuyamiyor uyucagi varsa tikaniklik engel oluyor bu seferde. Xlear dye dmla aldm bu dha iyi geldi acilmasina sumugu cikariyor.
Sıkı tutayim derken midesine bastiriyodur istemeden canim ondan kusuyo olabilir. Yada ona denk gelmistir korkacak birsey yok bunda :)
Bnde oyleyim ya. 8 kg fazlam var hamile kaldigim kiloya gore dusemiyorum bi turlu. Dusmek icinde bisey yapmiyorum ama bu tatli istegi ile dusemem ztn :) bnde sutu cok severim kahvaltiya vakit olmuyo cogu zaman arada yiyorum nesfit napayimtatli istegine de tahin pekmez karistirdim aklima gldikce onu yiyim diyorum hem sut yapiyormus
Tüm yazdiklarinla bizi de anlatmışsın bende sagmiyorum moralim bozuluyor o zaman daha çok azalıyor biz de de küçük kabarcıklar var ama normal dedi doktorben de emdikten sonra sagiyordum ve cok az vikinca moralim nozuluyordu artik biraktim sagmayi sadece emiyor moralim daha iyi kilo alimi da ama bir goguste sut hala az dogru mu yapiyorum sagmamakla bilmiyorum.
biz de bugun 38 gunluk olduk sarilik gecen persembe 10.3 tü bir türlü gecmiyor. test yaptirmak istemiyorum artik.
bir de bebegimin surati kirmizi kucuk kabarciklarla doldu sizde de oluyor mu?
Bugün bunu düşündüm benim öyle özel dr verecek kadar bütçem yok hastalık olmadığı müddetçe kilosu boyu aşısı için sağlık ocağına gidicem zaten kafama takılan bir şeyin cevabını hemen burda buluyorum özelliklemavi_lina ve @baharindenizi n dr larından
Kızlar bişey sorcam size ben şimdiye kadar prima ve sleepy bez kullandım ama herhangi bi sorunla karşılaşmadım siz huggis çok medhettiz aklım onda kaldı bi kullanıyım dedimde huggisib kalıpları primayla aynımı ona göre 1 yada 2 numara alıcam
Canım bozma moralini allah dermansız dert vermesin bi şey çıkmaz inş ahh o ağlamaları yokmu bitiriyor biziKizlar moralim cok bozul dr film ve kan testinistedi onlari bile yaparken kizim nasil yalvardi bana agladi ben de onunla agladim hungur hungur.
Allah cocuklari hastaneye dusurmesin.. Dr yuruyusu bozul bisi var diyo dua edin nolur cikmasin kotu bisey...
Kizlar moralim cok bozul dr film ve kan testinistedi onlari bile yaparken kizim nasil yalvardi bana agladi ben de onunla agladim hungur hungur.
Allah cocuklari hastaneye dusurmesin.. Dr yuruyusu bozul bisi var diyo dua edin nolur cikmasin kotu bisey...
Inşallah önemli bir şey değildir canım Allah korusun evlatlarimiziKizlar moralim cok bozul dr film ve kan testinistedi onlari bile yaparken kizim nasil yalvardi bana agladi ben de onunla agladim hungur hungur.
Bana hediye bezler gelmişti onları kullandım çok şükür bi sıkıntı yapmadı şimdi prima kullanıyorum 1 numara ama hıggisde deniycem benim burda pek market olayı yok en yakınım da bim var onun bezinide ben beğenmiyorumBen bez bakımından şanslıyım. O an hangisi ucuz ve kampanyadaysa onu alip kullanıyorum. Bizde hiçbiri pişik alerji sızma yapmadı. Kalıplar genelde aynı. Ben her bezde 1 alıyorum hala hepsi oluyor.
Merhaba sütünüzü sağdınız mı hiç? Benim sağınca artmıştı da..Paylaşayım dedim..@yesilagac44 cnm hadi inşallah bakalım arada deniyim o zaman dediğin gibi tutar belki :))
soffty ay cnm neler içiyorum rezeneler otlar bilmem neler hayatta ağzıma sürmem dediğim her şeyi şu kız için içiyorum ama öyle çok da iyi geldi diyeceğim bir şey olmadı daha kuru dut kuru üzüm kaynatıyordum en son ama kızın sürekli emmesi mi kuru dut üzüm mü yoksa uykusuzluk mu bilmiyorum sütüm azaldı anca uyudum da topladı şimdi kuru dut üzüm kaynatmaya korkuyorum... bnm hamilelik kilolarım Doğumdan 1 hafta sonra gitti ama zaten 6 kilo almıştım :) tabi o bir hafta da da senin dediğin gibi bir dünya komposto içmiştim
Bana hediye bezler gelmişti onları kullandım çok şükür bi sıkıntı yapmadı şimdi prima kullanıyorum 1 numara ama hıggisde deniycem benim burda pek market olayı yok en yakınım da bim var onun bezinide ben beğenmiyorum
Kizlar moralim cok bozul dr film ve kan testinistedi onlari bile yaparken kizim nasil yalvardi bana agladi ben de onunla agladim hungur hungur.
Sleepy den ben hiç memnun kalmadım bebeğin poposuna yapıştı sende olmadımi cnm kalıp olarak flaan çok güzel ama yapışması çok kötü oldu koca paket duruyor .Kızlar bişey sorcam size ben şimdiye kadar prima ve sleepy bez kullandım ama herhangi bi sorunla karşılaşmadım siz huggis çok medhettiz aklım onda kaldı bi kullanıyım dedimde huggisib kalıpları primayla aynımı ona göre 1 yada 2 numara alıcam
Yaklaşık 20 gündür sağmıyorum sadece emiyor artık ama zaten sonuna kadar emiyor bnce çünkü göğüslerim sönüyor resmen yumuşacık oluyorMerhaba sütünüzü sağdınız mı hiç? Benim sağınca artmıştı da..Paylaşayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?