2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
tota00 canm bebegini yüz üstü yatir istersen canm ama yaninda durmak kaydiyla.bizimkininde gaz problemi cok biliyosun. Ara ara öyle yatirinca az cok rahatlayp uyuyor.denedn mi sen öyle yatırmayı

Dün gündüz bir kere denedim ama uykusu yoktu sanırım pek uyumadı, sıkıntı bastı hatta beyfendiye :)) uykusu varken denicem bir kere ama.

eğer ille demlicem hazır istemem yanıbaşına termostat su bardak ve çayını hazır bulundır ben öyle yapıyorum demleyip içiyorun

hiç sorma ayakta uyuyacak gazı varken topuklarımın şekli bozulacak

Bugün aklıma o da geldi, bir gün sıcak tutuyor hiç yoktan termosla idare edebilirim sanırım.

Canım fazla sütü çikariyodur iyi aslında ama sizde yapmaması garip şöyle çok vurma de yada sıkma de zaten o fazla süt çocuk nası durursa dursun cikiyo anlayamadım iyimi kötümü
yk cnm fazla sütü çıkarmıor kusmugu peynir gibi ama su gibi bişeylerde var bizde kusmamasıda tuhaf
Acaba omzuna yaslarken midesi tam omzuna denk gelip sıkışıyomu pozisyona dikkat et bakalım
ederim cnm saol hiç bakmadım daha önce :)

kusmuk görünce brnunun içinde ciğerlerine gider die korktum elimde çıkardım peynir gibiydi allahtan çıktı tıkamıştı burnunu kuzumun :) bide hiç sesini çıkarmıyo öyle yazıgım gelioki anlatamam küçücük bize muhtaçlar dertlerini anlatamıolar biz yemek vermesek aç kalıyolar allah hiçbir bebeği cani ellere düşürmesin bide kıyıyolar bu melakelere elleri krılasıcalar biz bakmaya kıyamıoruz

Tüm yazdiklarinla bizi de anlatmışsın bende sagmiyorum moralim bozuluyor o zaman daha çok azalıyor biz de de küçük kabarcıklar var ama normal dedi doktor

Aşıları bende aile hekimine yaptıracağım. En taze asi onlarda. Onun dışında su 1-2 ayı atlatalim özel sağlık sigortası olmamasına ragmen bende her ay götürmeyecegim özele gerek yok. Bu arada 10unda Dr kontrolü var soracak sorun olursa yaz bana :)

Ben bez bakımından şanslıyım. O an hangisi ucuz ve kampanyadaysa onu alip kullanıyorum. Bizde hiçbiri pişik alerji sızma yapmadı. Kalıplar genelde aynı. Ben her bezde 1 alıyorum hala hepsi oluyor.

Canım bozma moralini allah dermansız dert vermesin bi şey çıkmaz inş ahh o ağlamaları yokmu bitiriyor bizi

Allah şifa versin canım. İnşallah birşey çıkmayacaktır. Gönlünü ferah tut.

Inşallah önemli bir şey değildir canım Allah korusun evlatlarimizi

Ben bez bakımından şanslıyım. O an hangisi ucuz ve kampanyadaysa onu alip kullanıyorum. Bizde hiçbiri pişik alerji sızma yapmadı. Kalıplar genelde aynı. Ben her bezde 1 alıyorum hala hepsi oluyor.
Bana hediye bezler gelmişti onları kullandım çok şükür bi sıkıntı yapmadı şimdi prima kullanıyorum 1 numara ama hıggisde deniycem benim burda pek market olayı yok en yakınım da bim var onun bezinide ben beğenmiyorum

Merhaba sütünüzü sağdınız mı hiç? Benim sağınca artmıştı da..Paylaşayım dedim..

Anladım canım ama sende sansliymissiin sıkıntı yaratmamış hiç biri :)

ruzigarr Allah yardımcın olsun canım inşallah hiç birşey çikmayacak güzel düşün bizide haberdar et

bişey çıkmayacak.bi şişe antibiyotik verecek hepsi bu.sana süreçten bahsetmiştim.biz de boşuna röntgen çektirmiştik.

Sleepy den ben hiç memnun kalmadım bebeğin poposuna yapıştı sende olmadımi cnm kalıp olarak flaan çok güzel ama yapışması çok kötü oldu koca paket duruyor . kullanmaya korkuyorum ama sk sk değiştirerek bitirmem laizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…