2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim

Anladım canım ama sende sansliymissiin sıkıntı yaratmamış hiç biri :)
çok şükür bez konusunda büyük kızımda sıkıntı çekmiştim molfiks den başka bezi kabul etmemişti
ben 3 saatte bi alıyorum altını öyle bi denk getiyoruzki emziriyorum gazı cıksın diye uğraşırken altan gazla beraber kakasını yapıyor hemcicik değiştiriyorum bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten sleepy bitirdim şimdi prima kullanıyorum sonra huggis deniycem

Kan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim
Bak bozma moralini orda bişey bulamadılarsa araştırmada hiç bişey bulamayacaklar boşuna üzüldüğünle kalcaksın sütünü etkileyeceksin dr nasıldı tecrübeli biriymiydi yoksa anlamadıda basından mı savdı

İnşallah bişey çıkmayacak moralini yüksek tut canim

Anladım cnm bnde sk değiştiriyorum ama yapıştı 2 kere :) primayi bnde begenyorum ama oda szdi komili ye devam molfix oneriyomusun peki?

Doktor tecrubeli biriydi ama bisey bulamadigi icin yonlendirdi. Bisey cikmayadabilir dedi. Dedim 1 aylik bebegm var nasil yapicam oralarda. O sizin sosyal durumunuz dedi. Karsisinda tas var sanki.. Bisey yok gecer dese dert etmiycem
Ben buncacik cocugu hastanelerde tekrar nasil aglaticam..

Cnm bn sana bi tahminde bulunayım mı bnce fiziksel bir şeyi Yok psikolojik olabilir çünkü bir kardeşi oldu hayatı değişti evin odak noktası değişti e tabii kıskandı için rahat olsun geçici bir şey bence :)

Boşu boşuna yıpratıyorlar insanı, hastaneleri bunun için sevmiyorum işte. Gerçekten hasta olmayan insanı hasta ederler. Usg de bir şey çıkmadıysa kemik yapısı vs ile bir sıkıntı yok demektir, istersen bir süre daha takip et belki de kendiliğinden geçicektir canım, hemen oralara sürükleme. Artarsa o zaman gidersin tabi ki ama üzerinden biraz zaman geçsin bence, yavrun da korkmuş belli ki, sakinleşir o da hem. Psikolojikse zaten geçicektir.

Kızlar ateş ölçer ne aldınız ben almamstm kardeşmnki wardı ama güwen wermiyo bana siz ne önerirsnz

Onunda dusunuyorum ama oyle olsa iyuna fln daldiginda dabyapar mi ki hep yapiyor..

Kan alinirken soylediklerini duysaniz siz de dayanamayip aglardiniz o kadar uzuldum o kadar kotu oldum ki herkes bize aciyan gozlerle bakti. Karar verdim baska bi ortopediste goturcem fikir aldiktan sonra bakicam

Anladım cnm bnde sk değiştiriyorum ama yapıştı 2 kere :) primayi bnde begenyorum ama oda szdi komili ye devam molfix oneriyomusun peki?

Molfix primayla aynı canım. Yani primayi beğeniyorsan molfixte beğenirsin. Ama bence canbebe en güzeli. Gece 4 saat uyuyor, uyanınca önce emziriyorum aç karnına altını değiştirince kıyamet kopuyor. Yani 5-6 saat değiştirmeden kalmasına rağmen sızıntı pişik yapmadı bizde.

Onunda dusunuyorum ama oyle olsa iyuna fln daldiginda dabyapar mi ki hep yapiyor..

Arkadaşımın çocuğu kardeşi olunca kekelemeye başlamıştı. Pedagog a götürdüler bir süre takip edin normal konuşuyormus gibi davranım geçer demişti geçmişti mesela. Üzerine düştükçe amacına ulaşmış oluyor dikkat üzerinde oluyor o yüzden üstüne düşmeyin çaktırmadan takip edin demişti. 1hafta 10 gün sonra geçti çok şükür.

Dün gündüz bir kere denedim ama uykusu yoktu sanırım pek uyumadı, sıkıntı bastı hatta beyfendiye :)) uykusu varken denicem bir kere ama..
Özellikle sakinken dene canm uykusu gelipde agladignda huysuzken pek durmayabilir bzmki o durumda durmuyor mesela ama sakinken koyuyorm öyle rahatliyor epey

ruzigarr canm yanls anlama ama kızın ilgi cekmeye çalısiyor olabilir mi ? Bnce ilgi çekmek istemesi de gayet normal çünkü yeni bi kardes geldi ilgi odagi değişti kim bilir icinde neler yasiyor.benim küçük kuzenim var 5 yasinda bizimkinin sesini duymaya tahammül edemedi kardesi olsa kim bilir ne olur dedm hatta kendi kendime. Yani senin kizda ilgi çekmek istiyor olabilir bence cocugu hastane hastane sürükleme baksana onca testte zatn bsy çıkmams

Can bebeyi herkes öneriyor gerçekten . Denemek lazim elimde iki paket bez var onları bitirim can bebe yada molfixle devam edicem çok sağol :))

ruzigarr insallah bir sey yoktur olsa ilk doktorda cikardi diye dusunuyrum
Sen yinede git en azindan iciniz rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…