- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.461
çok şükür bez konusunda büyük kızımda sıkıntı çekmiştim molfiks den başka bezi kabul etmemiştiAnladım canım ama sende sansliymissiin sıkıntı yaratmamış hiç biri :)
ben 3 saatte bi alıyorum altını öyle bi denk getiyoruzki emziriyorum gazı cıksın diye uğraşırken altan gazla beraber kakasını yapıyor hemcicik değiştiriyorum bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten sleepy bitirdim şimdi prima kullanıyorum sonra huggis deniycemSleepy den ben hiç memnun kalmadım bebeğin poposuna yapıştı sende olmadımi cnm kalıp olarak flaan çok güzel ama yapışması çok kötü oldu koca paket duruyor .kullanmaya korkuyorum ama sk sk değiştirerek bitirmem laizm
Bak bozma moralini orda bişey bulamadılarsa araştırmada hiç bişey bulamayacaklar boşuna üzüldüğünle kalcaksın sütünü etkileyeceksin dr nasıldı tecrübeli biriymiydi yoksa anlamadıda basından mı savdıKan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim
İnşallah bişey çıkmayacak moralini yüksek tut canimKan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim
Anladım cnm bnde sk değiştiriyorum ama yapıştı 2 kere :) primayi bnde begenyorum ama oda szdi komili ye devam molfix oneriyomusun peki?çok şükür bez konusunda büyük kızımda sıkıntı çekmiştim molfiks den başka bezi kabul etmemişti
ben 3 saatte bi alıyorum altını öyle bi denk getiyoruzki emziriyorum gazı cıksın diye uğraşırken altan gazla beraber kakasını yapıyor hemcicik değiştiriyorum bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten sleepy bitirdim şimdi prima kullanıyorum sonra huggis deniycem
Doktor tecrubeli biriydi ama bisey bulamadigi icin yonlendirdi. Bisey cikmayadabilir dedi. Dedim 1 aylik bebegm var nasil yapicam oralarda. O sizin sosyal durumunuz dedi. Karsisinda tas var sanki.. Bisey yok gecer dese dert etmiycemBak bozma moralini orda bişey bulamadılarsa araştırmada hiç bişey bulamayacaklar boşuna üzüldüğünle kalcaksın sütünü etkileyeceksin dr nasıldı tecrübeli biriymiydi yoksa anlamadıda basından mı savdı
Cnm bn sana bi tahminde bulunayım mı bnce fiziksel bir şeyi Yok psikolojik olabilir çünkü bir kardeşi oldu hayatı değişti evin odak noktası değişti e tabii kıskandı için rahat olsun geçici bir şey bence :)Kan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim
Kan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim
Canım medicalpark Göztepe de doğum yaptım ben. Doğuma giren yenidoğan doktoru Dr mine hn vardı. Onunla devam ediyoruz çok memnun kaldık. Tavsiye ederim :)mavi_lina cnm sen çocuk dr nereye gidiyorsun bi de memnun musun?
Onunda dusunuyorum ama oyle olsa iyuna fln daldiginda dabyapar mi ki hep yapiyor..Cnm bn sana bi tahminde bulunayım mı bnce fiziksel bir şeyi Yok psikolojik olabilir çünkü bir kardeşi oldu hayatı değişti evin odak noktası değişti e tabii kıskandı için rahat olsun geçici bir şey bence :)
Kan alinirken soylediklerini duysaniz siz de dayanamayip aglardiniz o kadar uzuldum o kadar kotu oldum ki herkes bize aciyan gozlerle bakti. Karar verdim baska bi ortopediste goturcem fikir aldiktan sonra bakicamBoşu boşuna yıpratıyorlar insanı, hastaneleri bunun için sevmiyorum işte. Gerçekten hasta olmayan insanı hasta ederler. Usg de bir şey çıkmadıysa kemik yapısı vs ile bir sıkıntı yok demektir, istersen bir süre daha takip et belki de kendiliğinden geçicektir canım, hemen oralara sürükleme. Artarsa o zaman gidersin tabi ki ama üzerinden biraz zaman geçsin bence, yavrun da korkmuş belli ki, sakinleşir o da hem. Psikolojikse zaten geçicektir.
Geçms olsn cnm inş bisi yokturOnunda dusunuyorum ama oyle olsa iyuna fln daldiginda dabyapar mi ki hep yapiyor..
Anladım cnm bnde sk değiştiriyorum ama yapıştı 2 kere :) primayi bnde begenyorum ama oda szdi komili ye devam molfix oneriyomusun peki?
Onunda dusunuyorum ama oyle olsa iyuna fln daldiginda dabyapar mi ki hep yapiyor..
Özellikle sakinken dene canm uykusu gelipde agladignda huysuzken pek durmayabilir bzmki o durumda durmuyor mesela ama sakinken koyuyorm öyle rahatliyor epeyDün gündüz bir kere denedim ama uykusu yoktu sanırım pek uyumadı, sıkıntı bastı hatta beyfendiye :)) uykusu varken denicem bir kere ama..
Can bebeyi herkes öneriyor gerçekten . Denemek lazim elimde iki paket bez var onları bitirim can bebe yada molfixle devam edicem çok sağol :))Molfix primayla aynı canım. Yani primayi beğeniyorsan molfixte beğenirsin. Ama bence canbebe en güzeli. Gece 4 saat uyuyor, uyanınca önce emziriyorum aç karnına altını değiştirince kıyamet kopuyor. Yani 5-6 saat değiştirmeden kalmasına rağmen sızıntı pişik yapmadı bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?