- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.481
Kan alinirken soylediklerini duysaniz siz de dayanamayip aglardiniz o kadar uzuldum o kadar kotu oldum ki herkes bize aciyan gozlerle bakti. Karar verdim baska bi ortopediste goturcem fikir aldiktan sonra bakicam
Özellikle sakinken dene canm uykusu gelipde agladignda huysuzken pek durmayabilir bzmki o durumda durmuyor mesela ama sakinken koyuyorm öyle rahatliyor epey
Tabiki olabilir insallah da ondandir. Ama bunu ilk kez annem disari cikardiginda yapmaya basladi. Yani ilgi cekmeye calissa oyuna fln dalinca da yapmaya devam eder mi ki? Yok biraz daha sakinlestim ve bekleme kararini aldim en azindan haftaya kadar. Eger duzelmezse baska bir ortopediste goturcem.ruzigarr canm yanls anlama ama kızın ilgi cekmeye çalısiyor olabilir mi ? Bnce ilgi çekmek istemesi de gayet normal çünkü yeni bi kardes geldi ilgi odagi değişti kim bilir icinde neler yasiyor.benim küçük kuzenim var 5 yasinda bizimkinin sesini duymaya tahammül edemedi kardesi olsa kim bilir ne olur dedm hatta kendi kendime. Yani senin kizda ilgi çekmek istiyor olabilir bence cocugu hastane hastane sürükleme baksana onca testte zatn bsy çıkmams
Cnm kocaelinden gelicem gidersem sence değer mi peki ta burdan oraya?Canım medicalpark Göztepe de doğum yaptım ben. Doğuma giren yenidoğan doktoru Dr mine hn vardı. Onunla devam ediyoruz çok memnun kaldık. Tavsiye ederim :)
bencede beklemek en iyisi birşey çıkmamış zaten bekledikten sonrada yine araştırmaya değil önce başka bi doktoru dene bana kalırsa arşatırma perişanlık. Gerçi şöylede bi tüyo vereyim. Randevulu gidersen mahvederler hergün bi tahlil bi tetkik ama aciline gidersen herşeyine o gün bakarlar araştırmada da. Allah şifa versin yavruna canımKan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim
Yok canim onemsemedi. Endiselenme ates de yapmamis dedi.Yaa gecmis olsun canm halbuki 1 gün önce mi ne doktordaydik ilac felan verdi mi doktor canm
Teyzem saglikcibencede beklemek en iyisi birşey çıkmamış zaten bekledikten sonrada yine araştırmaya değil önce başka bi doktoru dene bana kalırsa arşatırma perişanlık. Gerçi şöylede bi tüyo vereyim. Randevulu gidersen mahvederler hergün bi tahlil bi tetkik ama aciline gidersen herşeyine o gün bakarlar araştırmada da. Allah şifa versin yavruna canım
Evet canim annelik iste ne yapsak az doyuyor gibi geliyor :)Ay inş sınırlarımı zorlayarak ha bire bişeyler yemeye içmeye çalışıyorum ama dediğin gibi dolmuyor sütün yetmeme kaygısı bende de var ama bi yandan rahatım 3 saatte bir alt değiştiriyorum ve her seferinde az yada çok kakalı bez alıyorum buda doyduğuna işaret burda okuduğuma göre
Canim hangisi az gibiyse onu emzirmeye bir sure agir ver. Duzelince donusumlu emzirmeye devam et :) Benum de sol daha az gibiydi tersime geliyor gibiydi. Sonra kesinlikle donusumlu emzirdim simdi esit gibi. Ama ben de asla sagmiyorum. Kilo alimi iyi yani cocuk bosaltiyor baska da bir aciklamasi yok :) bosaltilan gogusten de saginca az gelir tabi. Sariligi inan takma kafana biz 2 aylik olacagiz hala 11lerde cocugumdan kan alina alina bir hal oldu. Doktor tamamdir birakiyoruz bir sure almiyoruz dedi.ben de emdikten sonra sagiyordum ve cok az vikinca moralim nozuluyordu artik biraktim sagmayi sadece emiyor moralim daha iyi kilo alimi da ama bir goguste sut hala az dogru mu yapiyorum sagmamakla bilmiyorum.
biz de bugun 38 gunluk olduk sarilik gecen persembe 10.3 tü bir türlü gecmiyor. test yaptirmak istemiyorum artik.
bir de bebegimin surati kirmizi kucuk kabarciklarla doldu sizde de oluyor mu?
Çok iyi denk gelmiş inşAllah canım geçer eğer doğduğu aya yaklaştıysa boy atıyordur onunda ağrısı olabilir bunu doktorlarca anlamaz ben her yıl düzenli doğungünüme yakın çekerdim kemik ağrısıTeyzem saglikci
Arastirmada bi dr ayarladi haftaya gelsin bakayim demis. O sekilde hem beklemis oluruz hem de bi dr.a daha gostermis olurum.insallan o gune kadar biseyi kalmaz yavrumun
En guzelini yapiyorsun canim. Biz ozel sebeplerden gidiyoruz o doktora biliyorsunuz zaten. Hicbir sorun olmasa rutin kontroller disinda hicbirsey yaptirmama taraftariydim ben de. Elimden geldigince doktorun anlattiklarini yine yazarim buraya.Bugün bunu düşündüm benim öyle özel dr verecek kadar bütçem yok hastalık olmadığı müddetçe kilosu boyu aşısı için sağlık ocağına gidicem zaten kafama takılan bir şeyin cevabını hemen burda buluyorum özellikle @mavi_lina vebaharinbahcesi n dr larından
Canim enerjiye ihtiyacin var tahin helvasu ye. Nesfiti de ben soyle yapiyorum. Laktozsuz sut-1 kasik bal-1 adet muzu dilimleyip oyle yiyorum. Hem lezzetli hem de enerji verici bir karisim oluyor :) Deneme sansiniz varsa laktozsuz sute gecin kizlar emzirmeye baslayinca bu kadar gaz da olunca laktozsuz sut iciyorum. Activia ve kefir de tuketmek iyi geliyorKızlar sayfaları hep okuyorum tam yazicam birşey çıkıyor bir türlü vakit bulamıyorum.. bizim 40 ımızın çıkmasına bir hafta kaldı tüm umudum kırktan sonra duzelmeseydi ama burdna gördüğüm kadarıyla düzelmiyorlar. Benim bebeğim aşırı gazlı hep sıkıyor kendini. Doğru düzgün uyuduğu yok öyle günler geçip duruyor. Ama kızlar ben artık bunalıma girdim yemeden duramıyorum hamilelegimde yemedim şimdi devamlı tatlı devamlı tatlı ne yapicam bana bir öneride bulunun ya çikolata ya kek hep birşeyler yiyorum bu benim çok canımi sıkıyor suçlu hissediyorum yedikce kendimi canım tatli istedikce ne yiyebilirim sizce? Nesfit aliyim sütle yerim diyorum ama süt gaz yapıyor nasil yapsam lütfen fikir verin
Molfiksi ben 14 sene evvel kullandım şimdi nasıl bilemiycemAnladım cnm bnde sk değiştiriyorum ama yapıştı 2 kere :) primayi bnde begenyorum ama oda szdi komili ye devam molfix oneriyomusun peki?
Canim bir daha tekrarlanmamasi icin en uygun zaman tam 2 aylik oldugu zamanmis. Bazi doktorlar 40 gunlukken cagiriyor ancak yaniltici olabiliyor ve tekrar yapilabiliyormus. Bu nedenle 2. ay bebisi yormamak ve yanilmayi en aza indirmek adina dogru zamanmisKizlar kalca cikikligi testi ne zaman yapiliyor tam olarak ? Birde ankaradaki arkadaslar nerde yaptırdınız. ?
Ben canbebe kullanıyorum çok memnunum:) bide vaseline baby sürüyorum gerçekten çok iyi geliyor pisigeCan bebeyi herkes öneriyor gerçekten . Denemek lazim elimde iki paket bez var onları bitirim can bebe yada molfixle devam edicem çok sağol :))
Elimdeki paketler bitince alıcam cnm baya kişi önermişti sağol:)))Ben canbebe kullanıyorum çok memnunum:) bide vaseline baby sürüyorum gerçekten çok iyi geliyor pisige
Ben doğal zeytinyağı kullanıyorum hem bebeyağı olarak hem pişik için çok iyi geldi vücuduna doktorda önermiştiBen canbebe kullanıyorum çok memnunum:) bide vaseline baby sürüyorum gerçekten çok iyi geliyor pisige
Bende hepsi var sürüyorum vaseline baby en iyi pişik kremlerden bı tanesi ama en doğal ybebeyagi zeytinyağı tabiBen doğal zeytinyağı kullanıyorum hem bebeyağı olarak hem pişik için çok iyi geldi vücuduna doktorda önermişti
Evet sut gidiyor bebeğe demekYaklaşık 20 gündür sağmıyorum sadece emiyor artık ama zaten sonuna kadar emiyor bnce çünkü göğüslerim sönüyor resmen yumuşacık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?