2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kan alinirken soylediklerini duysaniz siz de dayanamayip aglardiniz o kadar uzuldum o kadar kotu oldum ki herkes bize aciyan gozlerle bakti. Karar verdim baska bi ortopediste goturcem fikir aldiktan sonra bakicam

Ağlanmaz mı, artık o kadar iyi anlıyorum ki anne tepkilerini ağlarsın tabi ki, üzülmen böyle hissetmen çok normal. İçin nasıl rahat edicekse öyle yap canım, inşaallah o doktor içini rahatlatır.

Özellikle sakinken dene canm uykusu gelipde agladignda huysuzken pek durmayabilir bzmki o durumda durmuyor mesela ama sakinken koyuyorm öyle rahatliyor epey

Öyleyken bir deneyeyim bari canım, gündüz en azından öyle uyusun.

Tabiki olabilir insallah da ondandir. Ama bunu ilk kez annem disari cikardiginda yapmaya basladi. Yani ilgi cekmeye calissa oyuna fln dalinca da yapmaya devam eder mi ki? Yok biraz daha sakinlestim ve bekleme kararini aldim en azindan haftaya kadar. Eger duzelmezse baska bir ortopediste goturcem.

Kan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim
bencede beklemek en iyisi birşey çıkmamış zaten bekledikten sonrada yine araştırmaya değil önce başka bi doktoru dene bana kalırsa arşatırma perişanlık. Gerçi şöylede bi tüyo vereyim. Randevulu gidersen mahvederler hergün bi tahlil bi tetkik ama aciline gidersen herşeyine o gün bakarlar araştırmada da. Allah şifa versin yavruna canım

Teyzem saglikci
Arastirmada bi dr ayarladi haftaya gelsin bakayim demis. O sekilde hem beklemis oluruz hem de bi dr.a daha gostermis olurum.insallan o gune kadar biseyi kalmaz yavrumun

Evet canim annelik iste ne yapsak az doyuyor gibi geliyor :)

Canim hangisi az gibiyse onu emzirmeye bir sure agir ver. Duzelince donusumlu emzirmeye devam et :) Benum de sol daha az gibiydi tersime geliyor gibiydi. Sonra kesinlikle donusumlu emzirdim simdi esit gibi. Ama ben de asla sagmiyorum. Kilo alimi iyi yani cocuk bosaltiyor baska da bir aciklamasi yok :) bosaltilan gogusten de saginca az gelir tabi. Sariligi inan takma kafana biz 2 aylik olacagiz hala 11lerde cocugumdan kan alina alina bir hal oldu. Doktor tamamdir birakiyoruz bir sure almiyoruz dedi.
Bir de yuzundeki kabarciklar da bir iki hafta oldu ve gecti. Yeni dogan sivilcesi onlar endiselenme :) biz ergen gibi dolastik simdi birsey yok. Yeni derdimiz konak :) kasimizda ve sacimizda var bir miktar

Teyzem saglikci
Arastirmada bi dr ayarladi haftaya gelsin bakayim demis. O sekilde hem beklemis oluruz hem de bi dr.a daha gostermis olurum.insallan o gune kadar biseyi kalmaz yavrumun
Çok iyi denk gelmiş inşAllah canım geçer eğer doğduğu aya yaklaştıysa boy atıyordur onunda ağrısı olabilir bunu doktorlarca anlamaz ben her yıl düzenli doğungünüme yakın çekerdim kemik ağrısı

En guzelini yapiyorsun canim. Biz ozel sebeplerden gidiyoruz o doktora biliyorsunuz zaten. Hicbir sorun olmasa rutin kontroller disinda hicbirsey yaptirmama taraftariydim ben de. Elimden geldigince doktorun anlattiklarini yine yazarim buraya.

Canim enerjiye ihtiyacin var tahin helvasu ye. Nesfiti de ben soyle yapiyorum. Laktozsuz sut-1 kasik bal-1 adet muzu dilimleyip oyle yiyorum. Hem lezzetli hem de enerji verici bir karisim oluyor :) Deneme sansiniz varsa laktozsuz sute gecin kizlar emzirmeye baslayinca bu kadar gaz da olunca laktozsuz sut iciyorum. Activia ve kefir de tuketmek iyi geliyor

Kizlar kalca cikikligi testi ne zaman yapiliyor tam olarak ? Birde ankaradaki arkadaslar nerde yaptırdınız. ?
Canim bir daha tekrarlanmamasi icin en uygun zaman tam 2 aylik oldugu zamanmis. Bazi doktorlar 40 gunlukken cagiriyor ancak yaniltici olabiliyor ve tekrar yapilabiliyormus. Bu nedenle 2. ay bebisi yormamak ve yanilmayi en aza indirmek adina dogru zamanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…