- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.501
Internette okudum Allah korusun kas hastaliginin ilk belirtilerinin arasinda da yurumede skinti varmis. Allahim kafayi yemek uzereyim sanirim..Çok iyi denk gelmiş inşAllah canım geçer eğer doğduğu aya yaklaştıysa boy atıyordur onunda ağrısı olabilir bunu doktorlarca anlamaz ben her yıl düzenli doğungünüme yakın çekerdim kemik ağrısı
Cnm kocaelinden gelicem gidersem sence değer mi peki ta burdan oraya?
Büyük oğluma hamileyken aldım 3 yıl önce 800 civariydiMerhaba, mamaroo'yu kaça aldınız acaba?
Annemde canbebe yi övüyo kucuk kardesimde onu kullanmıs hem turk malı diyo bakalım belki denerim bende ama primanın aktıf bebek 2 yı kullanıyorum ne cıkarıyo nede yapısıyo memnun kaldım premium care berbattıElimdeki paketler bitince alıcam cnm baya kişi önermişti sağol:)))
Higgins sanki daha küçük kalıbıKızlar bişey sorcam size ben şimdiye kadar prima ve sleepy bez kullandım ama herhangi bi sorunla karşılaşmadım siz huggis çok medhettiz aklım onda kaldı bi kullanıyım dedimde huggisib kalıpları primayla aynımı ona göre 1 yada 2 numara alıcam
İnternete baktinmi hayırlı bise yazmiyo herşeyin en kötüsünü soyluyo bence çok bekleme iyi biter bul git rahatla insallah dikkat çekmek için yapıyordurInternette okudum Allah korusun kas hastaliginin ilk belirtilerinin arasinda da yurumede skinti varmis. Allahim kafayi yemek uzereyim sanirim..
Internette okudum Allah korusun kas hastaliginin ilk belirtilerinin arasinda da yurumede skinti varmis. Allahim kafayi yemek uzereyim sanirim..
bende öyle sadece toparla ya biliyorum o uyurken süpürme lavabo yıkama yapamıyorum birde ütü yapabiliyorum kahvaltı desen hayal olmuştu görümcem geldi çok şükür şimdi yapabiliyorum 40 çıkana kadar yanımda olucak çok mutluyum :))Kızlar bebegımle hıcbı ıs yapamıyorum ya siz napıyosunuz kahvaltı bıle yapamıyorum ne zaman sona erecek acaba
Yok cnm ben aslında kendi DRumdan memnunun ama şöyle bir sıkıntım var medicalpark lar çalıştığım yerin anlaşmalı hastanelerinden başka hastahaneye gidince hem ekstra fiyat ödüyorum hem de fatura bilmem ne çok uğraşıyorum önce kendim ödeyip sonra kurumdan alıyorum uğraşıyorum bir de bizim dr telefon numarasını vermiyormuş hastaneyi arayın dedi mesai saatleri dışında acile gelebilirsiniz dedi ama hastanemizde acilde çocuk dr ü yok dedi bnde acil durumlarda gerçekten ulaşamıyorum fıtık için ulaşamamıştım mesela o yüzden ulaşabileceğim iyi bir dr bulmak istiyorum .. bir de acaba hastanede acil de çocuk dr ü oluyor mu sabaha kadar? Yol da var tabi baya o yüzden yola değer bir dr olmasını istiyorummashmallow cnm özellikle bir sıkıntı var mı oradan buraya gelmeni gerektiren? Eger varsa yaz bana Ayın 10unda randevum var o zaman sorayım, ona göre gelirsin.
41 kere Maşallah deyim kendine nazar değdirme:)KiZlar bgn bi aylik olduk ve saglik ocaginda ilk ay asimizi olduk.. disardan eve geldik 3 saat uyudu emziriyim diye aldim bi baktim iki gogsumdende sut akmis ve goguslerim tas gibi.. normalde iki saatte bir emiyor bi saat gecikince balon gibi sismisler..
Görümcen iyi oluyor tabi benimde başımda duruyor ama benden çok fazla annelik yapınca icimde kıskançlık başlıyor lohusalık işte. bişey demiyorum hiç. Baksın boşver diyorumbende öyle sadece toparla ya biliyorum o uyurken süpürme lavabo yıkama yapamıyorum birde ütü yapabiliyorum kahvaltı desen hayal olmuştu görümcem geldi çok şükür şimdi yapabiliyorum 40 çıkana kadar yanımda olucak çok mutluyum :))
Evet baya eski bi marka canbebe kullanan çok bende prima mavi paket kullandım sızdırdı diye kullanmadım değiştirdim komili kullanıyorum çok güzel ama çok kalın ya molfix ya canbebe ye gecicem evde 4 paket bez var bitirinceAnnemde canbebe yi övüyo kucuk kardesimde onu kullanmıs hem turk malı diyo bakalım belki denerim bende ama primanın aktıf bebek 2 yı kullanıyorum ne cıkarıyo nede yapısıyo memnun kaldım premium care berbattı
4 paket bez mı çocuk bitince bez dar gelirse nolcak:) canbebe bı Nurmarasini kullanıyorum iki paket aldık biri bitmek üzere :) Molfix de yenidogan kullandım oda güzel de canbebeyi kullanıyorum huggies alacaktım canbebeden biraz pahalı. Vazgeçtim canbebe devam:)Evet baya eski bi marka canbebe kullanan çok bende prima mavi paket kullandım sızdırdı diye kullanmadım değiştirdim komili kullanıyorum çok güzel ama çok kalın ya molfix ya canbebe ye gecicem evde 4 paket bez var bitirincesleepy çöpe attım kullanmaya cesaret edemem bidaha . Sk sk değiştircektim ama kıyamadım oğluma bidaha yapışır diye kimseye önermem boşa param giti :)
Şimdi çok pahalıBüyük oğluma hamileyken aldım 3 yıl önce 800 civariydi
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.Kan tahlili ve kalca usg de bisey cikmadi ama dr egitim ve arastirma hastanesine yonlendirdi arastirsinlar dedi. Moralim cok bozuldu iki gozum iki cesme allahim ne olabilir diyorum dr.a bilemem diyor. Insallah kuzumda bisey yoktur Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?