- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.521
2 numara kullanıyorum cnm bende şuan kullandığım komili . Ama kalın geliyor yumuşak ama çiş yapınca iyice şişiyor bende bırazdaha ince bez bakıyorum sleepy aldım oda yapıştı kalıbı çok güzel ama popoya yapısyor. Bayada canbebe kullanan varmış4 paket bez mı çocuk bitince bez dar gelirse nolcak:) canbebe bı Nurmarasini kullanıyorum iki paket aldık biri bitmek üzere :) Molfix de yenidogan kullandım oda güzel de canbebeyi kullanıyorum huggies alacaktım canbebeden biraz pahalı. Vazgeçtim canbebe devam:)
Yok cnm ben aslında kendi DRumdan memnunun ama şöyle bir sıkıntım var medicalpark lar çalıştığım yerin anlaşmalı hastanelerinden başka hastahaneye gidince hem ekstra fiyat ödüyorum hem de fatura bilmem ne çok uğraşıyorum önce kendim ödeyip sonra kurumdan alıyorum uğraşıyorum bir de bizim dr telefon numarasını vermiyormuş hastaneyi arayın dedi mesai saatleri dışında acile gelebilirsiniz dedi ama hastanemizde acilde çocuk dr ü yok dedi bnde acil durumlarda gerçekten ulaşamıyorum fıtık için ulaşamamıştım mesela o yüzden ulaşabileceğim iyi bir dr bulmak istiyorum .. bir de acaba hastanede acil de çocuk dr ü oluyor mu sabaha kadar? Yol da var tabi baya o yüzden yola değer bir dr olmasını istiyorum
Devam edebilir tabi kendi icinde huy etmis bile olabilir o yürüme olayini.bence iyi gözlemleyin emin ol birsey cikmayacak Allahin izniyle.sen canini sıkmaTabiki olabilir insallah da ondandir. Ama bunu ilk kez annem disari cikardiginda yapmaya basladi. Yani ilgi cekmeye calissa oyuna fln dalinca da yapmaya devam eder mi ki? Yok biraz daha sakinlestim ve bekleme kararini aldim en azindan haftaya kadar. Eger duzelmezse baska bir ortopediste goturcem.
Cok teşekkür ederim canm Allah razı olsun cevap verdigin icin.iyi madem bende 2.ayinda götüreyimCanim bir daha tekrarlanmamasi icin en uygun zaman tam 2 aylik oldugu zamanmis. Bazi doktorlar 40 gunlukken cagiriyor ancak yaniltici olabiliyor ve tekrar yapilabiliyormus. Bu nedenle 2. ay bebisi yormamak ve yanilmayi en aza indirmek adina dogru zamanmis
Bizde bugün ilk asimizi olduk eve geldik ve asla uyumadi bizimki.saatlerdir uyanik diyebilirm yalandan bir saat anca uyuduKiZlar bgn bi aylik olduk ve saglik ocaginda ilk ay asimizi olduk.. disardan eve geldik 3 saat uyudu emziriyim diye aldim bi baktim iki gogsumdende sut akmis ve goguslerim tas gibi.. normalde iki saatte bir emiyor bi saat gecikince balon gibi sismisler..
Bende öyleyim canm zaten adam akilli uykusu yok az bi uyudugunda da yemek mi yapaym yemek mi yiyeym camasr mi yikayp asaym bulasiklari mi halledeym ev mi toparlayaym uyuyayaym mi şaşırdıp kaliyorm inan kiKızlar bebegımle hıcbı ıs yapamıyorum ya siz napıyosunuz kahvaltı bıle yapamıyorum ne zaman sona erecek acaba
Ay ben ilk 2 hafta depresyona girmistim kimse bir sey demedigi halde durduk yere agliyordum kv gorumce el ustunde tuttular ama ona ragmen en ufak laflari batiyordu simdi yanimda sadece annem var boyle daha guzel lohusalik depresyonumda son bulmus olduGörümcen iyi oluyor tabi benimde başımda duruyor ama benden çok fazla annelik yapınca icimde kıskançlık başlıyor lohusalık işte. bişey demiyorum hiç. Baksın boşver diyorum
Yok canim o baska bir sey. Kaslarin tutmamasi. Zamanla felc olunuyor ve tedavisi yok. Allah korusun yarabbim.Canım kas hastalığı derken ms'i mi kastediyorsun tam bilmiyorum ama o süreçten geçtiğim için onun belirtileri çok daha farklı oluyor. Internetten arama gerçekten dünyan dağılır yani, başım ağrıyor diye aratsan Allah korusun beyninde kitle var derler. Yüreğini karartma boş yere.
Cok sagolun kizlar desteginiz icin. Burda en iyi dostumuzdan bile yakin olduk. Uzuntuden sutum bugun cok az oglum memeyi pek emmiyo ve mizmiz. Ben hastanedeyken annem biberon verdi belki ondan. Ac mi tutayim biberon vereyim mi kafam allak bullakDevam edebilir tabi kendi icinde huy etmis bile olabilir o yürüme olayini.bence iyi gözlemleyin emin ol birsey cikmayacak Allahin izniyle.sen canini sıkma
Cok haklisin daha bakmayacagim.ruzigarr canm internete ne bakiyosun internet saglikta bilgi çöplüğü resmen.
Sakin internete bakip da canını sıkma
Bizimkide kucakta uyuyakalio besigine yatinca gozler faltasi:)) bugece uzun olcak gibiBizde bugün ilk asimizi olduk eve geldik ve asla uyumadi bizimki.saatlerdir uyanik diyebilirm yalandan bir saat anca uyudu
Ay Allah düşürmesin cnm :) zaten iyi bir çocuk dr da Yok .. bnmki de her gittiğimde ferrum başlayacağız diyor 3 kez başladık resmenCep telefonu var bende canım doktorun. Mesai saatleri içinde direk hattından arayınca da kendisi çıkıyor. Ve niye aradığını sisteme not ediyor. Kontrole gittiğimde soruyor nasıl oldu diye. Ayrıca diyelim tahlil istedi. Siz beklemeyin gidin ben sizi ararım diyor ve arıyor :))
Ben migrenden gece acile gittiğimde bebek çocuk da geliyordu ama yinede kontrole gittiğimde çocuk doktoru varmı diye sorarim. Yazarım buradan sana. Gebze medicalpark kötü mu? Daha yakın en azından.
Canm bugün ruhen ve bedenen cok yoruldun zaten nasil yapmak istiyorsan öyle yap hic kendini daha fazla zora sokma bugün. Bak gördün mü sütün hemen nasil etkilendi üzüntünden. Lütfen kendini topla yavrularınin sana ihtiyaci varCok sagolun kizlar desteginiz icin. Burda en iyi dostumuzdan bile yakin olduk. Uzuntuden sutum bugun cok az oglum memeyi pek emmiyo ve mizmiz. Ben hastanedeyken annem biberon verdi belki ondan. Ac mi tutayim biberon vereyim mi kafam allak bullak
Aaa bizimkide kucakta uyudu 1 saat yerine koydum uyandi sonra tekrar kucaga aldm gene uyudu yerine koydm uyanr gibi oldu pışpışladim uyudu şükürBizimkide kucakta uyuyakalio besigine yatinca gozler faltasi:)) bugece uzun olcak gibi
Öyleymiş açîkçası alirkende oha dedim fiyatını duyunca ilk bebek bi heves aldım iyiyi oldu bebegede yaradı ama şimdi 1200 falan heraldeŞimdi çok pahalı
Yok canim o baska bir sey. Kaslarin tutmamasi. Zamanla felc olunuyor ve tedavisi yok. Allah korusun yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?