2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
2 numara kullanıyorum cnm bende şuan kullandığım komili . Ama kalın geliyor yumuşak ama çiş yapınca iyice şişiyor bende bırazdaha ince bez bakıyorum sleepy aldım oda yapıştı kalıbı çok güzel ama popoya yapısyor. Bayada canbebe kullanan varmış

DOĞUM IZNI PARASIYLA ILGILI
Kızlar 170 i aradım da doğum öncesi 8 haftalık doğum izni parası yatmış doğum sonrası da 8 hafta izinliyiz ya onun içinde ayri rapor aldinizmi kafam çok karıştı sonraki 8 haftanın parası ne zaman yatacak dedim raporunuz bittimi dedi adam

Cep telefonu var bende canım doktorun. Mesai saatleri içinde direk hattından arayınca da kendisi çıkıyor. Ve niye aradığını sisteme not ediyor. Kontrole gittiğimde soruyor nasıl oldu diye. Ayrıca diyelim tahlil istedi. Siz beklemeyin gidin ben sizi ararım diyor ve arıyor :))
Ben migrenden gece acile gittiğimde bebek çocuk da geliyordu ama yinede kontrole gittiğimde çocuk doktoru varmı diye sorarim. Yazarım buradan sana. Gebze medicalpark kötü mu? Daha yakın en azından.

Devam edebilir tabi kendi icinde huy etmis bile olabilir o yürüme olayini.bence iyi gözlemleyin emin ol birsey cikmayacak Allahin izniyle.sen canini sıkma

Cok teşekkür ederim canm Allah razı olsun cevap verdigin icin.iyi madem bende 2.ayinda götüreyim

C ciarasisi canım bebek bırakınca ağlıyor musun? Yoksa sen yalnız mı bırakamıyorsun?

Benim yanımda annem var ama olmadığı zaman da işlerimi yapabiliyorum. Artı birde evden çalışmaya devam ediyorum. Gündüz hiç uyumasa 1 saat kesintisiz uyuyor o aralarda birşeyler yapabiliyorum. Hic birşey yapamazsam eşim gelince birlikte yapıyoruz veya o yapıyor. Yada o bebeğe o bakıyor ben ofis iş lerimi yapıyorum. Gece uzun uyuyor o arada bende uyuyorum. Mamaya uyanınca besledikten sonra çamaşır veya bulaşık makinesini çalıştırıyorum.Uykusuzluk la sorunum olmadığı için çok vaktim oluyor.

Ama tabii işten kastım yalap sap sil Süpür. Yemek yap. Başka bisiler normalde de yapmıyordum zaten :)) ayda 1 kadın almaya devam..

Bizde bugün ilk asimizi olduk eve geldik ve asla uyumadi bizimki.saatlerdir uyanik diyebilirm yalandan bir saat anca uyudu

Kızlar bebegımle hıcbı ıs yapamıyorum ya siz napıyosunuz kahvaltı bıle yapamıyorum ne zaman sona erecek acaba
Bende öyleyim canm zaten adam akilli uykusu yok az bi uyudugunda da yemek mi yapaym yemek mi yiyeym camasr mi yikayp asaym bulasiklari mi halledeym ev mi toparlayaym uyuyayaym mi şaşırdıp kaliyorm inan ki

Görümcen iyi oluyor tabi benimde başımda duruyor ama benden çok fazla annelik yapınca icimde kıskançlık başlıyor lohusalık işte. bişey demiyorum hiç. Baksın boşver diyorum
Ay ben ilk 2 hafta depresyona girmistim kimse bir sey demedigi halde durduk yere agliyordum kv gorumce el ustunde tuttular ama ona ragmen en ufak laflari batiyordu simdi yanimda sadece annem var boyle daha guzel lohusalik depresyonumda son bulmus oldu

Yok canim o baska bir sey. Kaslarin tutmamasi. Zamanla felc olunuyor ve tedavisi yok. Allah korusun yarabbim.

Devam edebilir tabi kendi icinde huy etmis bile olabilir o yürüme olayini.bence iyi gözlemleyin emin ol birsey cikmayacak Allahin izniyle.sen canini sıkma
Cok sagolun kizlar desteginiz icin. Burda en iyi dostumuzdan bile yakin olduk. Uzuntuden sutum bugun cok az oglum memeyi pek emmiyo ve mizmiz. Ben hastanedeyken annem biberon verdi belki ondan. Ac mi tutayim biberon vereyim mi kafam allak bullak

Ay Allah düşürmesin cnm :) zaten iyi bir çocuk dr da Yok .. bnmki de her gittiğimde ferrum başlayacağız diyor 3 kez başladık resmen hahah sen bi bak bakalım acilde dr varsa felan dr da iyiyse denenebilir

Benim oğlan bugün de baya uyudu. Şimdi de neden bu kadar uyudu diye düşünüyorum annelik akıl işi değil vallahi :))

Cok sagolun kizlar desteginiz icin. Burda en iyi dostumuzdan bile yakin olduk. Uzuntuden sutum bugun cok az oglum memeyi pek emmiyo ve mizmiz. Ben hastanedeyken annem biberon verdi belki ondan. Ac mi tutayim biberon vereyim mi kafam allak bullak
Canm bugün ruhen ve bedenen cok yoruldun zaten nasil yapmak istiyorsan öyle yap hic kendini daha fazla zora sokma bugün. Bak gördün mü sütün hemen nasil etkilendi üzüntünden. Lütfen kendini topla yavrularınin sana ihtiyaci var

Bizimkide kucakta uyuyakalio besigine yatinca gozler faltasi:)) bugece uzun olcak gibi
Aaa bizimkide kucakta uyudu 1 saat yerine koydum uyandi sonra tekrar kucaga aldm gene uyudu yerine koydm uyanr gibi oldu pışpışladim uyudu şükür

Yok canim o baska bir sey. Kaslarin tutmamasi. Zamanla felc olunuyor ve tedavisi yok. Allah korusun yarabbim.

üff sus sus...daha neler....korkutma kendini , daha bişey yok...bu kadar endişeliysen en yakın zamanda götür de lütfen yani bakma şu nete...hep en kötüyü çekeriz anne olarak.rahatla, bekleyip tüketme kendini, götür başka yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…