2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Görümcen iyi oluyor tabi benimde başımda duruyor ama benden çok fazla annelik yapınca icimde kıskançlık başlıyor lohusalık işte. bişey demiyorum hiç. Baksın boşver diyorum
Ben bugün yıkamasına bile izin vermedim 3 çocuk büyütmesine rağmen kendi anneme bile emanet etmedim yavrumu sezeryan sonrası 4 gün hiç uyumadım. Sağolsun o ev işlerine yardımcı oluyor çok kolaylık oluyor. Benim sıpada çok huysuz benden başkası susturamıyo zaten :))

ruzigarr bak canım hiç sıkma canını internet insanı bulandırıyo haftaya belli olur ne olduğu belki kardeşini stres yapmıştır o yüzden ağrıyordur kötüyü çağırma Allah şifa versin prensesine nazarda olabilir bol bol oku canım ayağına kızına oku üfür hep

Haftaya goturecegim doktor bulduk capadan. O zamana kadar gecmesi icin dua edicem.

canım benim gözün aydın. Allah en güzel günleri göstersin kuzunla birlikte. bebeğin artık kucagında yanı

YARDIMM !!Kızlar oglumu n burnu tikaliydi ya iki üç gündür de öksürük başladı dün gece çok az mama yedi hep uyudu bugün de öyle dr götürdüm dr akciğer filmi istedi kam istedi azıtro diye ilaç başladı ben daha vermedim ama oğlumun hiç tadi yok ne yapayım ki hep uyuyor yemiyor içmiyor azitro versem mi ki

Cok teşekkür ederim canm Allah razı olsun cevap verdigin icin.iyi madem bende 2.ayinda götüreyim
tabi randevunu tam 2 aylik oldugu tarihe onceden al. Yogunluk olabilir gecikme olmasin. Biz cok onceden aldik randevuyu haftaya cekilecek umarim sorunsuz gecer

Arkadaşlar gaz için damla ?? Ne yapsak geçiremioz tam uyudu derken basıyo çıplığı doktorlarınız ne önerdi sormayı unutmuşuz ne kullanıuorsunuz 14 günlüğüz.

Yok canim o baska bir sey. Kaslarin tutmamasi. Zamanla felc olunuyor ve tedavisi yok. Allah korusun yarabbim.

Canım hiç aklına getirme öyle şeyler, daha neler Allah korusun. İnternet bu konuda çok kötü bir derya, insanlar iyiyi paylaşmadıkları için hep kötüsü çıkıyor karşımıza. İyi bir doktor bulmuşsun bak, biraz daha ilgilenin bakalım belki gerçekten psikolojiktir ve 1 hafta içerisinde de geçer inşaallah.

Arkadaşlar gaz için damla ?? Ne yapsak geçiremioz tam uyudu derken basıyo çıplığı doktorlarınız ne önerdi sormayı unutmuşuz ne kullanıuorsunuz 14 günlüğüz.

Sab simplex kullanıyoruz ama başladığımızda 3 haftalıktık biz canım. Çok küçükken vermiyorlar sanırım, bir doktoruna danış bence onun için.

Aaa bizimkide kucakta uyudu 1 saat yerine koydum uyandi sonra tekrar kucaga aldm gene uyudu yerine koydm uyanr gibi oldu pışpışladim uyudu şükür
Simdi ytaginda ancak uyudu bizimkide.. e iyi ama yarim saat fln uyuycak yine meme saati gelio.. benim gozler kapanio valla

bebeğinin boynu koltuk altı pişik olan varmı ? pişik kremleri o bölgelere uygulanıyormu ? bebek yagı almak istiyorm ama doğal içerikli varmıdırki ? boynu pişik hepp

Aldım bugün bu sütten bakalım artık o şekilde deneyeceğim yoksa alacağım kiloların önüne geçemeyecegim :/

Geçmiş olsun canım haftasonu kızımimda emmesi azalmıştı burnu akiyordu gözü kapalı sürekli ağlıyordu acilde burnunu temizlediler öyle rahatladı bizede antibiyotik verildi ama bugün başka bir doktora daha goturdum o gerek yok dedi dediğin gibi 2 gün halsiz sürekli uyudu acildeki doktor beslenmemesi iyi değil demişti su kaybı oluyormuş ilacı versen daaha çabuk toparlanır belki Allah acil şifa versin

Kızlar sizinde bebekleriniz geriniyor mu? Uykudan uyandığında ya da emmesi bittiğinde falan?

gelsene biogaila kullaniyorum bende hergun vermesemde ise yariyor mu bilmiyorum ama verdigim günler ikinmasj ve gaz cikarmasi artiyor..

Kızlar sizinde bebekleriniz geriniyor mu? Uykudan uyandığında ya da emmesi bittiğinde falan?

Evet bnmki dogdugundan beri öyle. Uykudan uyanmasi 10 dkyi buluyor gerilmekten sonra basiyo cigligi :) hatta bi kac kez bacagi kisa sureli titredi tek bacagi ama. Korktum sonra gerilmekten olabilir diye dusundum

Kizlar ben bebeğimle beraber yatiyorum ve tam dalana kadar kolumun üstünde yatiyor. Anca iyice dalarsa çekiyorum yoksa uyanip tekrar emzirip uyutmam gerekiyo. E bazen yorgunluktan bende onunla uyuyorum kolum uyusmus oluyo kipirdanamaktan sorun o degilde seet ve duz zeminde yatmalari gerekli acaba omurgasna zarar veriyomu kndisi cok rahat ama nasi degstrcem bunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…