2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bugun 41.gunuydu.dr 3 gunde olmus yeterlu beslenememis dedi .offf beynimnyamdi uykusuzluktan.40 gunluk brbeklebfototerepi cok zormus.
Canim grip şikayetiyle mi gitmiştin. Bende ilk günler olup bitiyor sanıyordum bu sarıligi bizde 5. Gun hastanede yattık şimdi 37 günlük bak korktum bende şimdi allah şifa versin bir an önce kavuş bebeğine

Evet bnmki dogdugundan beri öyle. Uykudan uyanmasi 10 dkyi buluyor gerilmekten sonra basiyo cigligi :) hatta bi kac kez bacagi kisa sureli titredi tek bacagi ama. Korktum sonra gerilmekten olabilir diye dusundum

Ya böyle yarım ay gibi yapıyor bazen kendini, dudakları büzüştürüyor falan dimi? Bir değişik, ben de bekliyorum öyle açılsın diye:))

Bugun 41.gunuydu.dr 3 gunde olmus yeterlu beslenememis dedi .offf beynimnyamdi uykusuzluktan.40 gunluk brbeklebfototerepi cok zormus.

41.günde baya büyükmüş yahu. İlk bir ayda en yüksek değerine ulaşır sanıyordum ben, riskli zamanı o dönem değil miymiş yani sadece

Kızlar merhaba 47 günlük bebeğim grip oldu Dr duosid antibiyotik verdi hırıltı ve öksürük var ateşi hiç çıkmadı bugün gribin 3. Günü. sürekli serum fizyolojikle temizliyorum burnunu ama yine de tikali bugün kontrol vardı Dr duosid e ara verdi alfasid antibiyotik iğne verdi 3 gün klamer şurup verdi birde o da antibiyotik. Bu kadar çok çocuğa bu antibiyotik aşırı değil miböyle mı olması gerekiyor yoksa Dr çok mu ağır tedavi verdi bilgisi olan varsa yazın lütfen çok üzgünüm

Canim grip şikayetiyle mi gitmiştin. Bende ilk günler olup bitiyor sanıyordum bu sarıligi bizde 5. Gun hastanede yattık şimdi 37 günlük bak korktum bende şimdi allah şifa versin bir an önce kavuş bebeğine
Bende oyle zannederek onemsemedim.burnu tikali diye getirdim.dr direk sariligi sordu.

Su sarilik ne illet birseymis. Allah sifa versin canim ben 16 sınır bir deger cok yuksek degil. Muhtemelen grip etkisiyle ememedi iyi yorgundu tıkaliydi. Bir an once gecer ins.

Sarilik degeri 16 canim 40 gumluk bebekte xok yuksek bi deger degil ama tedavi gormesi lazimmmis.ben grip olmustum benden bebegime gecti burnu tikandi yeteri kadar beslenememis bu yuzden olmustur dedi dr

Burnu tikali huzursuz diye gittim.okyanus suyu kullaniyirdum devamli.benim kuzimda hic bi belirti yoktu.rengi dışında.

Sarilik degeri 16 canim 40 gumluk bebekte xok yuksek bi deger degil ama tedavi gormesi lazimmmis.ben grip olmustum benden bebegime gecti burnu tikandi yeteri kadar beslenememis bu yuzden olmustur dedi dr

Aynen bizde 16 ile fototerapi almıştık çünkü, büyük olsa bu değer önemli değil demişti doktorumuz bize de. Normal tabiki canları ne ki, biz bile grip olduğumuzda iştahtan düşüyoruz o nasıl düşmesin. Çok şükür Allah başka dert vermesin, yarın sonsuza kadar atar işte sarılığı bünyesinden.

Demek ki bunlar hep aynı benimki de bi o tarafa doğru geriniyo bi bu tarafa dudaklar büzük popoyu da kendine çekmiş :) ısırasım geliyo o an :)

Simdi ytaginda ancak uyudu bizimkide.. e iyi ama yarim saat fln uyuycak yine meme saati gelio.. benim gozler kapanio valla
Annelik zor is valla.bu arada canm oglun nasil oldu ? Sünnet icin soruyorum aglamasi felan nasil ? Birde iyilesti mi

Ay Allah düşürmesin cnm :) zaten iyi bir çocuk dr da Yok .. bnmki de her gittiğimde ferrum başlayacağız diyor 3 kez başladık resmen hahah sen bi bak bakalım acilde dr varsa felan dr da iyiyse denenebilir

Tamam canım soracağım. Ben Göztepe nin doktorlarından da ilgi alaka dan da çok memnunum.

Kv ve görümcemle altlı ustlu annem geliyordu istemiyorlar annemi AA niye gelmiş kı ne işi var gibi laf ettiler annem beni torun görmeye gelemez mı zoruma gitti ona rağmen sustum.. bebeğime emzirme hariç başka şeye dokunmasına izin vermiyorlar lohusalık ilk başlarda alt değiştirme konusunda hep bekar görümcem yaptı birak yapayım dedim çekti gitti gücenmiş. Eşim dedi bunu halada cok kıskanıyorum hep kucağına alıyor bı indirmiyor kızımı. İçimden deliryom işte geliyor benim yanıma askimmm diyor bişey demiyorum işte. Annem var iyiki diyorum hep basımda dursa.. eşim buna kızıyor bile hergun hergun gelinir mı diyor bende sizin annenle kardeşin hergun gelmesin dedim öyle dediğimde sustu! Ne demek gelmiycek! Beni mı bunatcak! Eşim ailemden nefret ediyor gözden düştü ortada tek kalıyorum ama ailem yinede arkamda seni ezerlerse ben buna karşıyım diyorlar iyiki varlar..

Doğum izin parası ne oluyormuş özelde çalışanlar için mı?

Yaptıran bi arkadaşım eve gelince hemen ateş düşürücü surup vermiş yükselmemis ateşi bende öyle yapacam
Bana dr fitil verdi ateş düşürücü onu da bn istedim aşı olcak bi ateş düşürücü yazar mısınız dedim her ihtimale karşı fitil yazdı.. acaba aşıdan sonra versem mi hemen fitili nasıl yapcam bilmiyorum da off bu aşı bana dert oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…