- 2 Mayıs 2016
- 318
- 296
- 103
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.561
Canim grip şikayetiyle mi gitmiştin. Bende ilk günler olup bitiyor sanıyordum bu sarıligi bizde 5. Gun hastanede yattık şimdi 37 günlük bak korktum bende şimdi allah şifa versin bir an önce kavuş bebeğineBugun 41.gunuydu.dr 3 gunde olmus yeterlu beslenememis dedi .offf beynimnyamdi uykusuzluktan.40 gunluk brbeklebfototerepi cok zormus.
Evet bnmki dogdugundan beri öyle. Uykudan uyanmasi 10 dkyi buluyor gerilmekten sonra basiyo cigligi :) hatta bi kac kez bacagi kisa sureli titredi tek bacagi ama. Korktum sonra gerilmekten olabilir diye dusundum
Bugun 41.gunuydu.dr 3 gunde olmus yeterlu beslenememis dedi .offf beynimnyamdi uykusuzluktan.40 gunluk brbeklebfototerepi cok zormus.
Allah şifa versin bebeğine canım kıyamam yaaKizlar biz yine hastaneye yattik.sarilik 16 olmus.brbek grip
Bende oyle zannederek onemsemedim.burnu tikali diye getirdim.dr direk sariligi sordu.Canim grip şikayetiyle mi gitmiştin. Bende ilk günler olup bitiyor sanıyordum bu sarıligi bizde 5. Gun hastanede yattık şimdi 37 günlük bak korktum bende şimdi allah şifa versin bir an önce kavuş bebeğine
Su sarilik ne illet birseymis. Allah sifa versin canim ben 16 sınır bir deger cok yuksek degil. Muhtemelen grip etkisiyle ememedi iyi yorgundu tıkaliydi. Bir an once gecer ins.Bugun 41.gunuydu.dr 3 gunde olmus yeterlu beslenememis dedi .offf beynimnyamdi uykusuzluktan.40 gunluk brbeklebfototerepi cok zormus.
Sarilik degeri 16 canim 40 gumluk bebekte xok yuksek bi deger degil ama tedavi gormesi lazimmmis.ben grip olmustum benden bebegime gecti burnu tikandi yeteri kadar beslenememis bu yuzden olmustur dedi drYa böyle yarım ay gibi yapıyor bazen kendini, dudakları büzüştürüyor falan dimi? Bir değişik, ben de bekliyorum öyle açılsın diye:))
41.günde baya büyükmüş yahu. İlk bir ayda en yüksek değerine ulaşır sanıyordum ben, riskli zamanı o dönem değil miymiş yani sadece
Burnu tikali huzursuz diye gittim.okyanus suyu kullaniyirdum devamli.benim kuzimda hic bi belirti yoktu.rengi dışında.Canim grip şikayetiyle mi gitmiştin. Bende ilk günler olup bitiyor sanıyordum bu sarıligi bizde 5. Gun hastanede yattık şimdi 37 günlük bak korktum bende şimdi allah şifa versin bir an önce kavuş bebeğine
Sarilik degeri 16 canim 40 gumluk bebekte xok yuksek bi deger degil ama tedavi gormesi lazimmmis.ben grip olmustum benden bebegime gecti burnu tikandi yeteri kadar beslenememis bu yuzden olmustur dedi dr
Demek ki bunlar hep aynı benimki de bi o tarafa doğru geriniyo bi bu tarafa dudaklar büzük popoyu da kendine çekmiş :) ısırasım geliyo o an :)Ya böyle yarım ay gibi yapıyor bazen kendini, dudakları büzüştürüyor falan dimi? Bir değişik, ben de bekliyorum öyle açılsın diye:))
41.günde baya büyükmüş yahu. İlk bir ayda en yüksek değerine ulaşır sanıyordum ben, riskli zamanı o dönem değil miymiş yani sadece
Anladm canm bende öyle yapaym çok teşekkür ederimtabi randevunu tam 2 aylik oldugu tarihe onceden al. Yogunluk olabilir gecikme olmasin. Biz cok onceden aldik randevuyu haftaya cekilecek umarim sorunsuz gecer
Annelik zor is valla.bu arada canm oglun nasil oldu ? Sünnet icin soruyorum aglamasi felan nasil ? Birde iyilesti miSimdi ytaginda ancak uyudu bizimkide.. e iyi ama yarim saat fln uyuycak yine meme saati gelio.. benim gozler kapanio valla
Ay Allah düşürmesin cnm :) zaten iyi bir çocuk dr da Yok .. bnmki de her gittiğimde ferrum başlayacağız diyor 3 kez başladık resmenhahah sen bi bak bakalım acilde dr varsa felan dr da iyiyse denenebilir
Kv ve görümcemle altlı ustlu annem geliyordu istemiyorlar annemi AA niye gelmiş kı ne işi var gibi laf ettiler annem beni torun görmeye gelemez mı zoruma gitti ona rağmen sustum.. bebeğime emzirme hariç başka şeye dokunmasına izin vermiyorlar lohusalık ilk başlarda alt değiştirme konusunda hep bekar görümcem yaptı birak yapayım dedim çekti gitti gücenmiş. Eşim dedi bunu halada cok kıskanıyorum hep kucağına alıyor bı indirmiyor kızımı. İçimden deliryom işte geliyor benim yanıma askimmm diyor bişey demiyorum işte. Annem var iyiki diyorum hep basımda dursa.. eşim buna kızıyor bile hergun hergun gelinir mı diyor bende sizin annenle kardeşin hergun gelmesin dedim öyle dediğimde sustu! Ne demek gelmiycek! Beni mı bunatcak! Eşim ailemden nefret ediyor gözden düştü ortada tek kalıyorum ama ailem yinede arkamda seni ezerlerse ben buna karşıyım diyorlar iyiki varlar..Ay ben ilk 2 hafta depresyona girmistim kimse bir sey demedigi halde durduk yere agliyordum kv gorumce el ustunde tuttular ama ona ragmen en ufak laflari batiyordu simdi yanimda sadece annem var boyle daha guzel lohusalik depresyonumda son bulmus oldu
Doğum izin parası ne oluyormuş özelde çalışanlar için mı?DOĞUM IZNI PARASIYLA ILGILI
Kızlar 170 i aradım da doğum öncesi 8 haftalık doğum izni parası yatmış doğum sonrası da 8 hafta izinliyiz ya onun içinde ayri rapor aldinizmi kafam çok karıştı sonraki 8 haftanın parası ne zaman yatacak dedim raporunuz bittimi dedi adam
Yaptıran bi arkadaşım eve gelince hemen ateş düşürücü surup vermiş yükselmemis ateşi bende öyle yapacam2. Ay aşısını olan var mı? Ateş huysuzluk yaptı mı? Bugün olcaz ama korkuyorum valla
seeeer 6777 cnmmgeçmiş olsun
Bana dr fitil verdi ateş düşürücü onu da bn istedim aşı olcak bi ateş düşürücü yazar mısınız dedim her ihtimale karşı fitil yazdı.. acaba aşıdan sonra versem mi hemen fitiliYaptıran bi arkadaşım eve gelince hemen ateş düşürücü surup vermiş yükselmemis ateşi bende öyle yapacam
Cocuga kosturmadan cok asiri kilo alabilecegimizi dusunmuyorum tabi cok fazla abur cuburun disinda :) Protein agirlikli beslenmekte de yarar var. Ah annelik ahAldım bugün bu sütten bakalım artık o şekilde deneyeceğim yoksa alacağım kiloların önüne geçemeyecegim :/
Canımcım takıp edemıyorum pek nasıl oldu sarılıgınız?Cocuga kosturmadan cok asiri kilo alabilecegimizi dusunmuyorum tabi cok fazla abur cuburun disinda :) Protein agirlikli beslenmekte de yarar var. Ah annelik ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?