2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
seeeer 6777 canim gecmisolsun biz de o donemlerde 16.8i gorduk ama bizim doktor fototerapi icin 17yi bekledi. Sonra da 14e dustu zaten. Senin ki de uzayan sarilik muhtemelen. Ilk 15 gun bebisler icin cok tehlikeli. Sonrasinda doktorlar daha rahat oluyorlar ve rutin kontrollerini.yapiyorlar

Canim doktorumuz gitmeden 1 saat once siringayla calpol ver dedi. Siringayi bogazina dogru degil yanagina dogru sıkıyormusuz yutmasi daha kolay oluyormus. Asidan geldikten 1 saat sonra da verebilirsin dedi. Ateslenirse de 8 saatte bir kullanacagiz. 38 atese kadar endiselenme dedi.

Demek ki bunlar hep aynı benimki de bi o tarafa doğru geriniyo bi bu tarafa dudaklar büzük popoyu da kendine çekmiş :) ısırasım geliyo o an :)

Aynen öyle, top gibi oluyor o sırada Allahım kaşlarında kaldırıyor benim hoş kaşlarımız yol hala ama olsun çıkcak inanıyorum ben her hareketleri ayrı hoş ya, severken çıldırıyor vallahi insan

Doğum izin parası ne oluyormuş özelde çalışanlar için mı?

Canım 37.haftada izne çıkıyorsun ya, kurum senin izinli olduğun sırada maaşını ödemiyor, Sgk'dan alıyorsun hani o para. Tam terside olabiliyor gerçi, kurum ödüyor, Sgk'dan gelen parayı sen kuruma ödüyorsun vs yani düzen, anlaşma nasılsa.

Gunaydin kizlar.. Normalde sagmadan sadece oglumun emmesiyle asla duramazken dunden beri goguslerim bosaldi. Tek memeden doymuyor bile agliyor. Moral cok onemli aman dikkat edin. Ben cok kotuyum hic iyi degilim. Bir sure bakamayabilirim foruma. Kendinize iyi bakin guzel haberlerle donerim insallah size..

İlacın resmini atar mısın cnm bana calpol iki çeşit ya bi de ölçek yazar mısın bn de sorayım dr a

Ben SGK da çalışıyorum orda çalıştığım için doğum izin parası almadim

Ben SGK da çalışıyorum orda çalıştığım için doğum izin parası almadim

Aslında doğum izni parası da değil, maaşın bu bahsettiğimiz:) ücretli izne ayrıldığın dönemki maaşını çalıştığın kurum ödüyorsa zaten senin bir şey yapmana gerek yok canım.

bu aşı ateş yapabilir.ben ilk çocuğumda gitmeden ilaç vermiştim.

öncelikle geçmiş olsun canım. İnşallAh kötü bişey çıkmicak içini ferah tut. Bebek'ten dolayı foruma giremiyorum. Bende dün topuk kanı verdim. Ağlamaktan mahvoldu yavrum bende dayanamadım onunla beraber ağladım. Allahım yardım etsin bize.

Bugun 41.gunuydu.dr 3 gunde olmus yeterlu beslenememis dedi .offf beynimnyamdi uykusuzluktan.40 gunluk brbeklebfototerepi cok zormus.
Seni çok iyi anlıyorum canım Allah kimseyi düşürmesin.ben çok ğzülmüştüm.yavrumu orda bırakmak çok koydu.ama ertesi gün çıktı inş sennkide hemen çıkar tamamende iyileşir.

Canim grip şikayetiyle mi gitmiştin. Bende ilk günler olup bitiyor sanıyordum bu sarıligi bizde 5. Gun hastanede yattık şimdi 37 günlük bak korktum bende şimdi allah şifa versin bir an önce kavuş bebeğine
Canım kan verdin mi peki yakın zamanda doktor bizden istemedi yüzü de hafifledi ama göz içi ve etrafında var.çok uzamasın geçsin şu sarılık ne biçim bişeymiş

Burnu tikali huzursuz diye gittim.okyanus suyu kullaniyirdum devamli.benim kuzimda hic bi belirti yoktu.rengi dışında.
Ne zamana geçer acaba ben de çok sıkıldım hafif var yine şuan kaç değer bilmiyorum doktor istemedi.eşimde delik deşik oldu die istemedi.

Bizim de sarılık geçmedi cuma ölçtürdük 9 çıktı 28 günlüğüz biz de uzayan sarılık
Bir önceki ölçüme göre ne kadar zamanda 9 olmuş

Kızlar dün gaz damlası sormuştum sabahı zor ettik gece ve sabah kaka yapan kuzum bugün yapmamıştı. Hemen doğal zeytinyağı verdik -market ürünü değil- 5 dk sonra ne var ne yok çıkardı ne birikmiş ama.
Burda kabız şikayeti olanlar vardı öneririm.hem nasıl duruyor öocuklar dün karnı şişti kuzumun hemde gün içinde yapmadı diye.Yazık kuzulara
Ölçü ise sadece 1 çay kaşığı zeytinyağı

Bebeğinn gözlerinde çapak olan var mı?? Doktor tobrex verdi. Anne sütüyle de siliyorum ama geçmedi daha

En son 4. Gün ölçtürmüştük yine 9 du takibe gerek yok dendi hafifledi ama geçmek bilmedi bu kez yine 9 çıktı anlam veremedim belki laboratuvar farkıdır ama göz kenarları ve yüzü hala sarımtırak bize genel çocuk polikliniğine gelin araştırılsın ama uzayan sarılıklarda genelde bir şey çıkmıyor altından dendi ben de forumda bir çok kişide bu şikayet olduğundan riskli de bi değer olmadığından çocuğu o sürece sokmak istemedim elini verdin mi kolunu kapıyorlar 2. Ayda da geçmez ya da artış gözlemlersem o zaman götürürüm

Bebeğinn gözlerinde çapak olan var mı?? Doktor tobrex verdi. Anne sütüyle de siliyorum ama geçmedi daha
Bizde de var ben anne sütüyle sildim artırdı gibi oldu o yüzden kaynamış suyla siliyorum azaltıyor çapağı ama gözyaşı kanalı tıkanıkmış dr masaj yapacaksınız dedi 1 yaşa kadar masajla açılmazsa sondayla açılıyormuş sanırım

Insallah canim .allah kimseye yasatmasin.bitde 40 gunluk bebek uymasi gerek kii isin tedavisi gorsun ...yok uyuymuyor.20 gune kadar aliniyomus fototetapi

Geçmiş olsun canım hem film hem usgde bir şey çıkmadığından önemli bir şey çıkmayacak bence içini ferah tut sütünü de sağarak artırırsın tekrar stoklarında var hem moral bozukluğu daha da azaltır yüksek tutmaya çalış hem daha bir şey yok ortada kendini koyverme dr da belli ki anlayışsız ve düşüncesizmiş konuşma tarzından bile belli bize yaz lütfen habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…