- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.581
Canim 11.3 e dustu sonunda :)Canımcım takıp edemıyorum pek nasıl oldu sarılıgınız?
Canim doktorumuz gitmeden 1 saat once siringayla calpol ver dedi. Siringayi bogazina dogru degil yanagina dogru sıkıyormusuz yutmasi daha kolay oluyormus. Asidan geldikten 1 saat sonra da verebilirsin dedi. Ateslenirse de 8 saatte bir kullanacagiz. 38 atese kadar endiselenme dedi.Bana dr fitil verdi ateş düşürücü onu da bn istedim aşı olcak bi ateş düşürücü yazar mısınız dedim her ihtimale karşı fitil yazdı.. acaba aşıdan sonra versem mi hemen fitilinasıl yapcam bilmiyorum da off bu aşı bana dert oldu
Demek ki bunlar hep aynı benimki de bi o tarafa doğru geriniyo bi bu tarafa dudaklar büzük popoyu da kendine çekmiş :) ısırasım geliyo o an :)
Doğum izin parası ne oluyormuş özelde çalışanlar için mı?
İlacın resmini atar mısın cnm bana calpol iki çeşit ya bi de ölçek yazar mısın bn de sorayım dr aCanim doktorumuz gitmeden 1 saat once siringayla calpol ver dedi. Siringayi bogazina dogru degil yanagina dogru sıkıyormusuz yutmasi daha kolay oluyormus. Asidan geldikten 1 saat sonra da verebilirsin dedi. Ateslenirse de 8 saatte bir kullanacagiz. 38 atese kadar endiselenme dedi.
Ben SGK da çalışıyorum orda çalıştığım için doğum izin parası almadimAynen öyle, top gibi oluyor o sırada Allahım kaşlarında kaldırıyor benim hoş kaşlarımız yol hala ama olsun çıkcak inanıyorum benher hareketleri ayrı hoş ya, severken çıldırıyor vallahi insan
Canım 37.haftada izne çıkıyorsun ya, kurum senin izinli olduğun sırada maaşını ödemiyor, Sgk'dan alıyorsun hani o para. Tam terside olabiliyor gerçi, kurum ödüyor, Sgk'dan gelen parayı sen kuruma ödüyorsun vs yani düzen, anlaşma nasılsa.
Ben SGK da çalışıyorum orda çalıştığım için doğum izin parası almadim
Oh cok sukur gecmıs . Gecmısler olsun canım:)Canim 11.3 e dustu sonunda :)
Bana dr fitil verdi ateş düşürücü onu da bn istedim aşı olcak bi ateş düşürücü yazar mısınız dedim her ihtimale karşı fitil yazdı.. acaba aşıdan sonra versem mi hemen fitilinasıl yapcam bilmiyorum da off bu aşı bana dert oldu
öncelikle geçmiş olsun canım. İnşallAh kötü bişey çıkmicak içini ferah tut. Bebek'ten dolayı foruma giremiyorum. Bende dün topuk kanı verdim. Ağlamaktan mahvoldu yavrum bende dayanamadım onunla beraber ağladım. Allahım yardım etsin bize.Kizlar moralim cok bozul dr film ve kan testinistedi onlari bile yaparken kizim nasil yalvardi bana agladi ben de onunla agladim hungur hungur.
Allah cocuklari hastaneye dusurmesin.. Dr yuruyusu bozul bisi var diyo dua edin nolur cikmasin kotu bisey...
Seni çok iyi anlıyorum canım Allah kimseyi düşürmesin.ben çok ğzülmüştüm.yavrumu orda bırakmak çok koydu.ama ertesi gün çıktı inş sennkide hemen çıkar tamamende iyileşir.Bugun 41.gunuydu.dr 3 gunde olmus yeterlu beslenememis dedi .offf beynimnyamdi uykusuzluktan.40 gunluk brbeklebfototerepi cok zormus.
Canım kan verdin mi peki yakın zamanda doktor bizden istemedi yüzü de hafifledi ama göz içi ve etrafında var.çok uzamasın geçsin şu sarılık ne biçim bişeymişCanim grip şikayetiyle mi gitmiştin. Bende ilk günler olup bitiyor sanıyordum bu sarıligi bizde 5. Gun hastanede yattık şimdi 37 günlük bak korktum bende şimdi allah şifa versin bir an önce kavuş bebeğine
Ne zamana geçer acaba ben de çok sıkıldım hafif var yine şuan kaç değer bilmiyorum doktor istemedi.eşimde delik deşik oldu die istemedi.Burnu tikali huzursuz diye gittim.okyanus suyu kullaniyirdum devamli.benim kuzimda hic bi belirti yoktu.rengi dışında.
Bir önceki ölçüme göre ne kadar zamanda 9 olmuşBizim de sarılık geçmedi cuma ölçtürdük 9 çıktı 28 günlüğüz biz de uzayan sarılık
En son 4. Gün ölçtürmüştük yine 9 du takibe gerek yok dendi hafifledi ama geçmek bilmedi bu kez yine 9 çıktı anlam veremedim belki laboratuvar farkıdır ama göz kenarları ve yüzü hala sarımtırak bize genel çocuk polikliniğine gelin araştırılsın ama uzayan sarılıklarda genelde bir şey çıkmıyor altından dendi ben de forumda bir çok kişide bu şikayet olduğundan riskli de bi değer olmadığından çocuğu o sürece sokmak istemedim elini verdin mi kolunu kapıyorlar 2. Ayda da geçmez ya da artış gözlemlersem o zaman götürürümSeni çok iyi anlıyorum canım Allah kimseyi düşürmesin.ben çok ğzülmüştüm.yavrumu orda bırakmak çok koydu.ama ertesi gün çıktı inş sennkide hemen çıkar tamamende iyileşir.
Canım kan verdin mi peki yakın zamanda doktor bizden istemedi yüzü de hafifledi ama göz içi ve etrafında var.çok uzamasın geçsin şu sarılık ne biçim bişeymiş
Ne zamana geçer acaba ben de çok sıkıldım hafif var yine şuan kaç değer bilmiyorum doktor istemedi.eşimde delik deşik oldu die istemedi.
Bir önceki ölçüme göre ne kadar zamanda 9 olmuş
Bizde de var ben anne sütüyle sildim artırdı gibi oldu o yüzden kaynamış suyla siliyorum azaltıyor çapağı ama gözyaşı kanalı tıkanıkmış dr masaj yapacaksınız dedi 1 yaşa kadar masajla açılmazsa sondayla açılıyormuş sanırımBebeğinn gözlerinde çapak olan var mı?? Doktor tobrex verdi. Anne sütüyle de siliyorum ama geçmedi daha
Insallah canim .allah kimseye yasatmasin.bitde 40 gunluk bebek uymasi gerek kii isin tedavisi gorsun ...yok uyuymuyor.20 gune kadar aliniyomus fototetapiAynen bizde 16 ile fototerapi almıştık çünkü, büyük olsa bu değer önemli değil demişti doktorumuz bize de. Normal tabiki canları ne ki, biz bile grip olduğumuzda iştahtan düşüyoruz o nasıl düşmesin. Çok şükür Allah başka dert vermesin, yarın sonsuza kadar atar işte sarılığı bünyesinden.
Geçmiş olsun canım hem film hem usgde bir şey çıkmadığından önemli bir şey çıkmayacak bence içini ferah tut sütünü de sağarak artırırsın tekrar stoklarında var hem moral bozukluğu daha da azaltır yüksek tutmaya çalış hem daha bir şey yok ortada kendini koyverme dr da belli ki anlayışsız ve düşüncesizmiş konuşma tarzından bile belli bize yaz lütfen habersiz bırakmaKizlar moralim cok bozul dr film ve kan testinistedi onlari bile yaparken kizim nasil yalvardi bana agladi ben de onunla agladim hungur hungur.
Allah cocuklari hastaneye dusurmesin.. Dr yuruyusu bozul bisi var diyo dua edin nolur cikmasin kotu bisey...
Fitil mi carpol mü verdin? Bnde gelir gelmez vereyim diyorum ya sa orda hemşireden rica mı etsem fitil atsın bi tanebu aşı ateş yapabilir.ben ilk çocuğumda gitmeden ilaç vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?